Berbec 
Se anunta o zi plina de activitati, cu sanse bune de a castiga o negociere sau de a purta un dialog constructiv. Ai atat entuziasmul necesar cat si dorinta de a demara niste proiecte care privesc studii aprofundate, relatia cu strainatatea sau chiar planificarea unei vacante. Totusi, este important sa nu-ti risipesti energia in prea multe activitati disparate si sa privesti realist oportunitatile ce ti se arata.

Taur
Sperantele tale de viitor, oricat de dornic ai fi sa le transformi in realitate, au nevoie de o atenta si pragmatica analiza mentala, altfel riscand sa neglijezi tocmai aspecte care tin de domeniul financiar. Fii prudent, incearca sa ai mai multe optiuni sau surse de venit la dispozitie si deocamdata concentreaza-ti eforturile in proiecte parteneriale sau afaceri mai putin vizibile publicului larg.

Gemeni
Astazi, cu Luna aflata in propriul semn, dorinta de a te implica in activitati sociale este mare, insa te va avantaja mai bine rolul de ascultator in intalnirile tale. Ai idei si planuri indraznete, forta sa cauti partenerii potriviti, insa este recomandabil sa te axezi pe o viziune realista a viitorului, nu pe cea pe care acum o poate modela cu usurinta imaginatia ta.

Zodiac 2Rac
Ti-ar prinde bine o zi in care sa te poti concentra doar pe ceea ce te intereseaza, fara a risca sa te surmenezi cu activitati plictisitoare de rutina. Acorda-ti timpul necesar pentru a reflecta in liniste, a-ti pune gandurile in ordine, poate chiar sa evadezi din mediul cotidian, fiindca ai nevoie de multa claritate pentru a demara in forta proiecte care tin de avansarea ta la locul de munca.

Leu
Intalnirile cu prietenii pot fi o solutie la nevoia ta de socializare, insa este recomandat sa privesti cu prudenta orice aparenta oportunitate de asociere care implica si investitii financiare comune. Imixtiunea emotionala in aceste cazuri se poate dovedi mai mult paguboasa. Anumite proiecte creative ajung la momentul de start, mai ales daca ai curaj sa le sustii pe termen lung.

Fecioara
Astazi, vei fi provocat sa pastrezi o anumita constanta a ritmului de lucru, avand tendinta de a te implica simultan in mai multe proiecte sau activitati paralele. In privinta partenerilor, fie cei profesionali, fie cei de viata, ar fi indicat sa iti setezi asteptari realiste dar si sa-ti asumi toate aspectele relatiei. Un partaj sau o mostenire ar putea fi adusa in discutie pentru solutionare.

Balanta
Concentrarea asupra responsabilitatilor cotidiene nu este la cote optime, asa ca ti-ar fi recomandat sa iei o mica pauza, eventual sa iti ocupi timpul cu activitati  de natura creativa sau dezbareri de idei interesante. Daca vizezi concretizarea unei negocieri sau semnarea unui parteneriat, este un rastimp favorabil, insa in cazul problemelor medicale este indicat sa cauti si o a doua parere.

Scorpion
Atat chestiunile sentimentale cat si cele care privesc relatia cu banii ar trebui privite astazi cu circumspectie, mai ales ca in interiorul tau emotiile si anumite anxietati pot tulbura rationamentele lucide. In schimb, la locul de munca, daca esti pasionat de un anume proiect, iti poti mobiliza toate resursele energetice catre concretizare, chiar daca rezultatele se vor vedea mai tarziu.

Sagetator
Desi esti deschis dialogului cu partenerul de viata dar si cu alti membrii ai familiei, o anumita doza de idealism te poate face sa nu percepi lucrurile asa cum sunt in realitate. Provocarea consta in a nu fugi de responsabilitatile asumate, chiar daca tentatia poate fi mare. Este un moment favorabil demararii unui proiect creativ de anvergura, poate legat de strainatate, ce necesita dedicare constanta.

Capricorn
Comunicarea cu cei de la locul de munca este favorizata cu conditia sa fii foarte clar in exprimare, fara a lasa loc de interpretari sau a crea false asteptari. Risipirea pe mai multe planuri si abordarile nepractice sunt cele mai mari capcane si este indicat un timp de analiza inainte de a trage concluzii. Odata eliberat de anumite prejudecati, ai sansa de a te implica mai mult in activitati alaturi de familie.

Varsator
Astazi, este recomandabil sa tii cont de sfatul unui prieten, cu atat mai mult cu cat esti tentat sa nu ratezi oportunitati cu tenta speculativa. Riscul de a nu evalua corect implicatiile financiare sau a le trata cu superficialitate este mare. In schimb, anumite planuri care vizeaza inceperea unor cursuri, calatorii sau activitati publicistice pot fi initiate dupa o perioada de pregatire.

ZodiiPesti
Ai parte de intuitia ce te ghideaza la fiecare pas, insa ar fi indicat sa tii cont si de sfatul familiei, aceasta putandu-ti oferi solutii multiple. Este o zi in care compania celor dragi sa fie cea mai potrivita sursa de refacere energetica si de a obtine confort emotional. Atata timp cat iti propui obiective realiste, tangibile, iti poti doza eficient si resursele pentru a face progrese in zona socio-profesionala.

Ana Ozsvath
www.astrocafe.ro