Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Prognoza meteo 25-28 februarie 2015

Vremea în țară

La noapte
Valorile termice vor fi în continuare mai mari decât normele perioadei, astfel cã minimele se vor încadra între 0 grade în estul Transilvaniei și 8 grade în Lunca Dunãrii. În sudul și în estul teritoriului cerul se va menține mai mult noros și local vor fi burnițe și ploi, în general slabe cantitativ. În celelalte regiuni înnorãrile vor fi temporare și numai cu totul izolat vor fi condiții sã plouã slab. La munte, la altitudini de peste 1800 m, trecãtor, vor fi precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat. Izolat, în zonele joase va fi ceațã.

Umbrela-Publimedia-ShutterstockMiercuri, 25 februarie
Valorile termice se vor menține mult mai ridicate comparativ cu mediile climatologice caracteristice acestei date. Cerul va prezenta înnorãri și va ploua în mare parte din țarã. Ploile vor fi mai frecvente în cursul serii și al nopții în sud și sud-vest, unde vor fi mai ales averse, posibil însoțite de descãrcãri electrice. Pe arii restrânse, în special în zona deluroasã și montanã din Banat, Oltenia și Muntenia, se vor înregistra cantitãți de apã mai însemnate (peste 15-20 l/mp). La munte precipitațiile vor fi mixte. Vântul va avea intensificãri temporare la munte, precum și, local, în sudul și centrul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între 5 grade în nordul Moldovei și 14…15 grade în Lunca Dunãrii, iar cele minime vor fi cuprinse între 1 și 7 grade. Izolat și trecãtor va fi ceațã.

Joi, 26 februarie
Vremea va fi caldã, chiar deosebit de caldã în sud și sud-est. În vestul, centrul și nordul țãrii, cerul va fi noros și va ploua pe arii extinse, iar în celelalte regiuni înnorãrile vor fi temporare și ploile, în general slabe cantitativ, se vor semnala local. La munte precipitațiile vor fi mixte. Vântul va avea unele intensificãri în zona montanã și, trecãtor și izolat, în rest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5 grade în nordul Moldovei și în depresiuni și 16 grade în sudul Munteniei, iar cele minime se vor încadra între -2 și 6 grade. Mai ales noaptea, în zonele joase din sud si est, se va semnala ceațã.

Vineri, 27 februarie
Vremea va fi în continuare mult mai caldã decât în mod normal pentru sfârșitul lunii februarie, astfel încât temperaturile maxime vor fi cuprinse între 8 grade în estul Transilvaniei și 15 grade în sud-est, iar cele minime se vor situa între 0 și 6 grade, mai scãzute în depresiuni, spre -4 grade. Cerul va fi temporar noros, pe arii restrânse va ploua slab, iar la munte vor predomina ploile. Dimineața și noaptea, mai ales în sud și est, local va fi ceațã, asociatã izolat cu burnițã. Vântul va sufla slab și moderat.

Sâmbătă, 28 februarie
Vremea se va menține caldã, astfel încât temperaturile maxime se vor situa între 8 și 15 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -1 și 6 grade. Cerul va fi temporar noros, pe arii restrânse va ploua slab, iar la munte vor predomina ploile. Vântul va avea unele intensificãri, local și temporar, în estul teritoriului. Dimineața și noaptea, se va semnala ceațã pe arii restrânse, mai ales în zonele joase din est și sud-est.

Vremea în Oltenița

La noapte
Cerul va fi mai mult noros și trecãtor vor fi ploi slabe sau burnițã. Vântul va sufla în general slab. Temperatura minimã, mai ridicatã decât în mod obișnuit la aceastã datã, va fi de 6…7 grade.

Miercuri, 25 februarie
Valorile termice se vor menține peste mediile climatologice specifice acestei date. Cerul va fi noros și temporar, mai ales seara și noaptea, va ploua, iar vântul va avea intensificãri trecãtoare. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 11 grade, iar cea minimã va fi de 5…6 grade.

Strop de soareJoi, 26 februarie
Vremea va fi deosebit de caldã, astfel încât temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 13 grade, iar cea minimã va fi de 2…3 grade. Cerul va fi temporar noros și, trecãtor, va mai ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat. Noaptea vor fi condiții de ceațã.

Vineri, 27 februarie
Vremea va fi în continuare deosebit de caldã. Cerul va fi temporar noros și trecãtor vor fi condiții de ploaie slabã sau burnițã. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 13…14 grade, iar cea minimã de 4…5 grade. Dimineața și, posibil, noaptea, se va semnala ceațã.

Sâmbătă, 28 februarie
Vremea se va menține deosebit de caldã, astfel încât temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 14 grade, iar cea minimã va fi de 4…5 grade. Cerul va fi temporar noros, favorabil trecãtor ploii slabe. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Mai ales dimineața, vor fi condiții de ceaț

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

82 − = 74

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie