Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Horoscop miercuri 27 aprilie 2016

Berbec
Aveţi suficient răgaz să vă apropiaţi iar sufleteşte de persoana iubită pe care în ultima vreme aţi cam neglijat-o. Lăsaţi totuşi şi să treacă ocazii favorabile. Seara, sunteţi indiferent nu numai la aspectele sentimentale, ci şi la veştile bune pe care vi le dă un vechi prieten.
Taur
Aveţi grijă să terminaţi ziua cu un bilanţ financiar care să vă ferească de eventualele greşeli majore de investiţii! Veţi reuşi, cu ajutorul amicilor, să strângeţi banii de care aveţi nevoie în timp util. Nu ar trebui să vă mai văitaţi că lipseşte permanent aventura din viaţa dv.

Gemeni

Dimineaţă pasională. Vi se pregătesc şi pentru seară surprize plăcute, iar reacţia dv. va fi favorabilă. Nimeni nu vă recunoaşte după-amiază meritele de bun organizator, pentru că nimeni nu ştie că nu faceţi nimic ce nu a fost bine planificat dinainte. Decideţi o schimbare în casă.

RacHoro melc

Deşi nu vă înţelegeţi bine cu rudele, vă hotărâţi să nu luaţi în seamă acest aspect şi să vă comportaţi ca şi până acum (vă ascundeţi adevăratele sentimente). Va trebui să vă ocupaţi de restanţe, dar seara puteţi să organizaţi tot ce vă face plăcere, inclusiv o plimbare în parc.

Leu

Încearcă să repare greşelile celor dragi Faceţi multe drumuri scurte şi încercaţi să schimbaţi câte ceva din greşelile celor dragi. Chiar dacă nu reuşiţi, veţi avea măcar conştiinţa împăcată. După-amiază, vi se oferă contracte din mai multe părţi şi asta vă face plăcere. Seara, vi se dau numeroase ocazii de relaxare totală.

Fecioară

Atmosfera familială este din ce în ce mai armonioasă, dar nu sunteţi totuşi mulţumit, pentru că lipseşte una dintre persoanele cele mai îndrăgite. Nu acceptaţi invitaţiile care vi se fac, în mare măsură din comoditate (nu mai suportaţi drumurile lungi). Seara, iar musafiri dragi.

Balanţă
După o lungă perioadă în care aţi fost stresat de atitudinea unei cunoştinţe mai tinere, vă relaxaţi şi vă recuperaţi buna dispoziţie. Le impuneţi colaboratorilor (chiar şi prietenilor) un fel de austeritate comportamentală. Seara, sunteţi admirat, adulat şi lăudat de familia dv.
Scorpion
Sunteţi şi dv. uimit de câtă răbdare aveţi cu cei ce fac greşeli. Participaţi la o activitate obositoare şi faceţi seara multe treburi casnice, deşi nimeni nu vă impune nimic. Primiţi o invitaţie neprotocolară la sărbătorirea unui prieten drag. Veţi alege un cadou prea extravagant.
Săgetător
Primiţi vizite din partea a numeroase persoane de sex opus, care doresc să vă mulţumească pentru că le-aţi ajutat financiar. Vi se cere imperativ să participaţi seara la o ceremonie în familie. Sunteţi foarte emoţionat şi de atitudinea persoanei iubite, care vrea să vă menajeze.
Capricorn
Surplusul de energie pe care îl aveţi se manifestă în continuare prin stare de nervozitate sau (în cazurile persoanelor mai tinere) printr-o surescitare maximă. După-amiază, persoana iubită vă impune să faceţi un bilanţ comun şi să comparaţi rezultatele. Mici accidente casnice.
Vărsător
Stabiliţi noi relaţii profesionale, din dorinţa de a ajuta un bun amic. Din păcate, ca de obicei de altfel, eforturile dv. nu sunt apreciate tocmai de familie. În final, este posibil ca ironiile şi criticile rudelor să vi să pară meritate. Seara, o activitate deosebit de relaxantă.
Horo BleuPeşti
Aveţi încredere în rudele apropiate, dar descoperiţi că nu vă răspund nici la telefon. Consideraţi că au, în ce vă priveşte, unele interese ascunse. Seara, aranjaţi o întâlnire, pentru care v-aţi pregătit de foarte mult timp şi primiţi musafiri neanunţaţi. Comportament melancolic.

Horoscop realizat de Tina Rizea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

16 − one =

60 − 50 =

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

Corespondenta la redactie