Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Prognoza meteo 27-30 aprilie 2016

Vremea în țară
La noapte
Vremea va fi mai rece decât în mod normal la aceastã datã în majoritatea regiunilor, iar temperaturile Primavara-Munteminime vor fi cuprinse, în general, între -3 și 7 grade. Cerul va mai avea unele înnorãri în sud-est, unde va ploua pe arii restrânse, și va fi mai mult senin în celelalte regiuni. Vântul va sufla slab și moderat cu unele intensificãri în Dobrogea și la munte. Spre sfârșitul intervalului se va forma brumã, local în nord, centru și în zona submontanã și izolat în rest.

Miercuri 27 aprilie
Vremea va fi predominant frumoasã și se va încãlzi fațã de intervalul precedent. Cerul va fi mai mult senin, exceptând regiunile vestice, unde se va înnora în cursul nopții și vor fi averse slabe, posibil însoțite de descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificãri în vestul țãrii și la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 și 21 de grade, iar cele minime între 2 și 10 grade, mai scãzute spre -3 grade în depresiunile din estul Transilvaniei, unde se va mai produce brumã.

Joi 28 aprilie
Vremea va fi ușor instabilã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare, averse și descãrcãri electrice, local în sud-vestul, centrul și nord-estul țãrii și izolat în rest. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri ziua. Temperaturile maxime, apropiate de cele normale în cea mai mare parte a teritoriului, se vor încadra între 13 și 23 de grade, iar minimele vor fi cuprinse între 1 grad în depresiunile din estul Transilvaniei și 13 grade în deltã.

Vineri 29 aprilie
Vremea va fi în general instabilã, iar valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru ultima decadã a lunii aprilie. Cerul va avea înnorãri și va ploua în majoritatea regiunilor, exceptând sud-estul, unde ploile se vor semnala doar izolat. Vor fi și averse, posibil însoțite de descãrcãri electrice, iar izolat cantitãțile de apã pot fi mai însemnate. În timpul nopții, pe crestele montane, trecãtor vor fi și precipitații sub formã de lapovițã și ninsoare. Vântul va avea unele intensificãri ziua, în zona montanã înaltã și în sud-estul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 13 și 24 de grade, iar cele minime se vor încadra între 5 și 12 grade.

Sâmbătă 30 aprilie
Cerul va avea înnorãri temporar accentuate și va ploua, ziua în nordul și centrul țãrii, la deal și la munte, iar noaptea mai ales în regiunile sud-vestice. În restul teritoriului, astfel de fenomene se vor semnala pe arii restrânse, cu precãdere dupã-amiaza. Vor fi mai ales averse, posibil însoțite de descãrcãri electrice, iar izolat cantitãțile de apã pot fi mai însemnate. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri trecãtoare în timpul ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 11 și 21 de grade, iar cele minime între 4 și 12 grade.

Vremea în Olteniţa
La noapte
Vremea va fi ușor mai rece decât ar fi normal în aceastã perioadã, cu o temperaturã minimã de 4…5 grade, mai scãzutã în zona perifericã, spre 2 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general slab.

Flori RozMiercuri 27 aprilie
Vremea va fi frumoasã și se va încãlzi, astfel încât temperatura maximã va fi de 18…19 grade, iar cea minimã de 6…8 grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab.

Joi 28 aprilie
Vremea va fi ușor mai caldã decât în mod normal la aceastã datã. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri în a doua parte a intervalului, dar condițiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 22…23 de grade, iar cea minimã se va situa în jurul valorii de 8 grade.

Vineri 29 aprilie
Valorile termice se vor menține ușor mai ridicate decât cele normale pentru sfârșitul lunii aprilie. Cerul va avea înnorãri, iar spre searã și noaptea temporar va ploua și sunt posibile descãrcãri electrice. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximã va fi de 22…23 de grade, iar cea minimã se va situa în jurul valorii de 10 grade.

Sâmbătă 30 aprilie
Valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru sfârșitul luni aprilie. Cerul va fi temporar noros și vor mai fi posibile ploi de scurtã duratã și descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 19…20 de grade, iar cea minimã de 8…10 grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 + 1 =

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Abuz de putere sau atac de stânga? Cristiana Drăgan și Valentina Vasilari suspendate din ALDE Oltenița

2 februarie 2019

Abuz de putere sau atac de stânga? Cristiana Drăgan și Valentina Vasilari suspendate din ALDE Oltenița

Consilierele Cristiana Drăgan și Valentina Vasilari au primit lovituri de stânga. Nu este vorba de un film cu pugiliști în ring, ar fi fost fair play, ci de un film rupt din realitatea actuală: mutări de interese și jocuri de culise.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Este corectă structura “false aparenţe”? False aparenţe? Aparenţe autentice, adevărate? Internetul, …
Corespondenta la redactie