Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Horoscop miercuri 30 martie 2016

Berbec
Vă împăcaţi pe neaşteptate cu o parte dintre rudele ori amicii cu care v-aţi certat acum o lună. Unii primesc musafiri din străinătate ori îşi schimbă mobila. Scadenţele pentru plata unor „plăceri” bat la uşă, dar dv. sunteţi sigur că veţi fi ajutat din nou de partenerul de cuplu.
Taur
Vă gândiţi foarte des la o reconversie profesională, la o activitate nouă şi mai lucrativă. Banii pe care îi primiţi vor deveni motiv de discordie, aşa că se vor intensifica conflictele colegiale. Dezorientare în perioada prânzului. Descoperiţi că nici amicii dv. nu sunt sinceri.
Gemeni
Prietenii vă ajută să depăşiţi această perioadă în care parcă nu mai aveţi nici familie, nici rude! Facturile sunt plătite cu întârziere şi apar neînţelegeri minore. Sunteţi decis să refuzaţi orice deplasare vi se oferă, oricât de încântătoare, pentru că aveţi probleme locative.
RacZodiac Stelar
Vă exprimaţi verbal toate nemulţumirile faţă de rudele ori colegii mai tineri. Nivelul recompenselor creşte din nou, dar familia e nemulţumită. V-aţi săturat de toate drumurile pe care trebuie să le faceţi, mai ales că planurile referitoare la renovarea casei nu le-aţi abandonat.
Leu
Munciţi mult, atât la serviciu, cât şi acasă, iar membrii familiei se sperie de eforturile pe care le faceţi fără încetare. Visaţi la călătorii lungi. Pentru a putea face faţă programului încărcat (şi cheltuielilor exagerate), trebuie să acceptaţi o împărţire riguroasă a eforturilor.
Fecioară
Serios şi amabil, vă puteţi găsi partenerul de cuplu cel mai potrivit. Colegii nu suportă fascinaţia pe care o simt cei care vă întâlnesc şi vă bârfesc permanent. Se pune problema unei activităţi pe care aţi preferat să o lăsaţi nesusţinută şi care acum se poate dovedi sigură.
Balanţă
Apar conflicte cu o femeie din anturaj şi vă decideţi să organizaţi o întâlnire la care să vă invitaţi doar prietenii. Durerile osoase vă împiedică să mai faceţi eforturile de până acum. Tratamentele recomandate nu au pentru moment efectul scontat. Decepţiile nu vă lasă să dormiţi.
Scorpion
Veniturile scad din cauza unor pagube cauzate de colegi. Nici partenerul de cuplu nu este moderat, aşa că sunteţi la un pas de a trece printr-o depresie. Vă simţiţi ca un gigant printre pitici, în primul rând pentru că e clar că cei din anturajul profesional nu se descurcă fără dv.
Săgetător
Aventurile galante nu încetează să apară, însă nu sunteţi adeptul aventurilor în care sunt implicaţi colegi. Încercaţi o mediere şi rataţi demersul diplomatic. Începeţi să aveţi noroc, mai ales dacă vă decideţi să renunţaţi la opoziţii şi să acceptaţi un job în altă localitate.
Capricorn
Refuzaţi să vă împrumutaţi rudele şi le reproşaţi că au făcut cheltuieli personale prea mari. Ţineţi în zadar o evidenţă foarte strictă a cheltuielilor. Doriţi să asiguraţi stabilitatea contractelor dv. pentru a vă putea baza pe câştiguri continue. Vă bucuraţi de deplină sănătate.
Vărsător
Se ivesc disensiuni în familie şi reacţii foarte dure. Partenerul dv. de cuplu este din ce în ce mai orgolios şi vă acuză cu nonşalanţă că sunteţi cu capul în nori, că cereţi mult şi oferiţi puţin. Până seara, veţi descoperi că îi întreceţi cu mult pe cei ce vă critică de obicei.
Horoscop ClarPeşti
Sensibilitatea dv. atinge cele mai înalte cote şi se manifestă în relaţiile cu rudele şi colegii de serviciu. Nu simţiţi nevoia să vă ocupaţi de colegii noi şi să le arătaţi cât de uşor se pot achita de sarcinile de serviciu. Vă lăsaţi influenţat de persoanele care vin în vizită.
Horoscop realizat de Tina Rizea
Citeste mai mult: adev.ro/o4t31j

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

+ 79 = 84

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie