Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Horoscop pentru saptamana 23-29 ianuarie

Planete CerBerbec

Zodia Berbec

Săptămâna este dinamică pentru tine, oferindu-ți totodată posibilități de extindere a conștiinței și de a-ți îmbogăți bagajul educațional cu idei și noțiuni deosebite. Sunt susținute călătoriile pe distanțe lungi și formele de insturire personală și profesională. Gândește-te la o nouă filozofie de viață și trasează noi linii directoare pentru viitor. Miercuri și joi vei fi nevoit să relaționezi cu șefi, cu autorități, să explici felul în care îți desfășori activitatea profesională și să găsești și un plan bun de îmbunătățire a rezultatelor din câmpul muncii. A doua parte a săptămânii este marcată de aspectul de Lună nouă ce se va forma în Semnul Vărsătorului. Se anunță o nouă etapă la capitoul prieteni și susținători socio-profesionali. Prudență și discernământ!

Taur

Zodia Taur

Relațiile profesionale și felul în care se desfășoară activitatea la locul de muncă reprezintă preocupările tale din această săptămână. Zona profesională se activează datorită aspectelor financiare, care sunt restricționate pe termen lung. Este posibil să descoperi facturi, taxe, plăți restante și să fii neovit să le achiți în regim de urgență. Se recomandă prudeță și achitarea la timp a tuturor datoriilor. Pe 25 și 26 Februarie, schimbul de idei dintre tine și ceilalți te va determina să-ți revizuiești multe concpeții despre lume și viață. În preajma zilei de 28 Ianuarie se va forma aspectul de Lună în Semnul Vărsătorului, oferindu-ți influențe în segmentul relațiilor cu șefii și autoritățile. Se conturează o nouă etapă profeisonală care va presupune multă muncă și un nou statut socio-profesional.

Gemeni

Zodia Gemeni

Săptămâna debutează cu aspecte parteneriale, atât acasă în plan personal, cât și în plan profesional la locul de muncă. Discuții pe teme diverse, reorganizarea activităților comune cu alții, propuneri noi de colaborare, renunțarea la situații relaționale trenante sau la situații pe care nu le mai simți pe lungimea ta de undă. Miercuri și joi apar cheltuieli, dar este posibil să și primești bani, bunuri, favoruri sau cadouri de la și prin alții. Pe de altă parte ar fi bine să-ți remodelezi concepțiile despre latura materială a vieții și să privești realitatea dincolo de aparențe. Ai putea descoperi adevăruri interesante, care te-ar scuti de multă suferință și de luarea deciziilor neinspirate. Pe 28 Ianuarie se construiește aspectul de Lună nouă în Semnul Vărsătorului, oferindu-ți posibilități deosebite de a-ți schimba mentalitatea. Posibile călătorii pe distanțe lungi, în străinătate, abordarea studiilor sau măcar planuri în acest sens.

Rac

Zodia Rac

În prima parte a săptămânii ai mult de lucru la locul de muncă, însă energia vitală se află la cote joase. De aceea, planifică atent sarcinile profesionale și treburile gospodărești, astfel încât să ai suficient timp și pentru relaxare sau activități de genul hobby. Dialogurile colegiale cu persoane influente din mediul profesional în care activezi se vor dovedi de mare folos și ar trebui notate bine într-un jurnal personal. Miercuri și joi este posibil să revii asupra unor decizii luate împreună cu partenerul de viață sau partenerii profesionali, însă lucrurile se vor aranja favorabil pentru toată lumea. Aspectul de Lună nouă ce se formează în Semnul Vărsătorului în preajma datei de 28 Ianuarie îți oferă noutăți financiare, variante bune de investiții pe termen lung sau obținerea unui venit suplimentar dintr-o activitate profesională ce se ivește pe neașteptate.

Leu

Zodia Leu

Răsturnările de situație din segmentul relațiilor sentimentale de la începutul săptămânii ar trebui luate în seamă. Fie că este vorba despre persoana iubită, fie despre copii, ceea ce se discută și se decide acum va avea efecte pe termen lung. Alege-ți cuvintele și gesturile cu grijă, ascultă ce au spun ceilalți și oferă-le posibilitatea să facă lucrurile în felul și în ritmul lor. Miercuri și joi se pare că vei avea multe de făcut la locul de muncă, dar și acasă vei fi nevoit să rezolvi unele treburi. Fii purdent și dozează-ți eforturile, întrucât sănătatea este vulnerabilă pe segmentele sistemului osos și articular. Odihna, dieta potrivită și compania oamenilor dragi și de încredere te ajută mult și bine. În preajma datei de 28 Ianuarie se formează aspectul de Lună nouă în Semnul Vărsătorului, deschizând o nouă etapa în segmentul partenerial. Se poate îmbunătiți o relație partenerială veche sau poate apărea una nouă la orizont.

Fecioara

Zodia Fecioara

La începutul săptămânii, cheful de a sta acasă printre cei dragi este accentuat și bine ar fi să-i dai curs. Reorganizează casa, planifică întâlniri și dialoguri cu persoanele dragi, dar si vizite în locurile copilăriei. Sunt momente favorabile segmentului domestic și relaționării cu membrii familiei. Relațiile cu persoana iubită și copiii se vor evidenția miercuri și joi, prin discuții ample și activități comune de anvergură. Este posibil să-ți displacă ceea ce îți spun ceilalți, însă cu puțin efort și bunăvoință vei depăși totul cu bine. Conflictele dintre generații sunt prezente. În preajma datei de 28 Ianuarie se va forma aspectul de Lună nouă în Semnul Vărsătorului, aspect ce va marca debutul unei etape profesionale. Se întrezăresc sarcini de lucru noi, modificarea condițiilor de muncă, colegi noi.

Balanta

Zodia Balanta

Ești foarte căutat de persoanele din anturajul apropiat în prima parte a săptămânii, astfel că sunt posibile multe discuții și întâlniri cu lume diversă. Schimbul de informații este benefic pentru toată lumea, insă evită să povestești prea multe despre tine și planurile tale de viitor. Pe 25 și 26 Februarie se întrezăresc treburi gospodărești și dialoguri cu membrii familiei. Se pot rezolva chestiuni patrimoniale, se pot trasa planuri domestice de anvergură și se poate ajunge la un consens cu toată lumea. Recomandabil este să ții cont și de sugestiile celorlalți. În preajma datei de 28 Ianuarie se va construi aspectul de Lună nouă în Semnul Vărsătorului, oferindu-ți influențe în segmentul relațiilor parteneriale. O relție amoroasă veche se poate revigora, își poate schimba termenii și condițiile de desfășurare sau în unele cazuri se poate finaliza definitiv.

Scorpion

Zodia Scorpion

Săptămâna debutează pentru tine cu aspecte financiare, de genul cheltuieli cotidiene. Este posibil să și primești bani, fie sub forma drepturilor salariale, fie cineva drag îți oferă cadouri în bani sau bunuri valoroase. Pe de altă parte vor apărea și informații utile despre salarizarea locului de muncă sau despre modificarea condițiilor de muncă. Prudență și nu pleca urechea la tot ce se vehiculează în preajma ta. Există informații false spuse de unii și de alții doar așa ca să te provoace. Miercuri și joi ești căutat de multă lume, mai ales de către persoanele din anturajul apropiat. Dialogurile purtate cu persoane influente socio-profesional îți vor lămuri chestiuni personale și profesionale importante. Aspectul de Lună nouă ce se va forma în prejama datei de 28 Ianuarie îți deschide o etapă domestică importantă.

Sagetator

Zodia Sagetator

Ești în formă la începutul săptămânii, fiind tentat să-ți canalizezi forța spre tot felul de treburi. Asta îți va aduce admiratori și ajutoare importante. Totuși ar fi bine să-ți dozezi atent eforturile și să-ți selectezi activitățile, pentru că există riscul să te suprasoliciți fără rost. Miercuri și joi intervin cheltuieli cotidiene, dar și dinspre locul de muncă apar informații noi privitoare la condițiile de muncă și la salarizare. Este rost de modificări benefice și cu efecte pe termen lung. A doua parte a săpătmânii este marcată de formarea aspectului de Lună nouă în Semnul Vărsătorului, oferindu-ți influențe în segmentul relațiilor cu anturajul apropiat. Unele relații se pot încheia, altele apar la orizont. Dialogurile avute cu persoanele dragi te vor amuza, relaxa, însă totodată îți vor oferi și informații prețioase.

Capricorn

Zodia Capricorn

În primele zile ale săptămânii ești retras și cu greu îți poate intra cineva în voie. Pe de o parte este posibil să se evidențieze neplăceri legate de sănătate, însă evită pe cât posibil analizele, consultațiile medicale sau intervențiile chirurgicale. Odihna, detașarea de cotidian, sprijinul celor dragi și de încredere te pot ajuta să depășești totul cu bine. Este bine să te gândești pe îndelete la situațiile și relațiile în care ești implicat, pentru că poți obține revelații deosebite. Miercuri și joi te vei simți mult mai bine, reușind să revii în mijlocul celorlalți cu forța și elanul de a răsturna munții din loc. Continuă să-ți dozezi eforturile și implică-te numai în treburi personale sau profesionale importante. Aspectul de Lună nouă ce se construiește în Semnul Vărsătorului, pe 28 Ianaurie, îți deschide o etapă financiară nouă la locul de muncă. Câștiguri noi!

Varsator

Zodia Varsator

Prietenii îți sunt alături în primele zile ale săptămânii, simțindu-te astfel în elementul tău. Dialogurile purtate cu aceste persoane îți vor aduce informații prețioase și soluții deosebite la situațiile în care te afli. Ascultă atent ce ți se spune și evită să vorbești prea mult despre planurile tale sau despre slăbiciunile tale de moment. Unii pot interpreta greșit ceea ce prezinți tu și de aici se poate declanșa un șir lung de neplăceri. Pe 25 și 26 Ianuarie ai nevoie de odihnă, detașare de forfota cotidiană și de mult somn. Energia vitală este fluctuantă, astfel că ai succes numai în treburi ușoare și de rutină. Aspectul de Lună nouă ce se construiește în Semnul tău zodiacal pe 28 ale lunii îți aduce energie nouă, benefică, impulsionându-te să demarezi o nouă etapă de viață.

Pesti

Zodia Pesti

Săptămâna începe cu aspecte socio-profesionale, evidențiindu-se dialoguri și întâlniri fructuoase cu șefii de la locul de muncă sau cu autorități ale unor instituții oficiale. Sunt șanse fie să rezolvi aspecte vechi, fie să demarezi proiecte profesionale de anvergură pe termen lung. Depinde numai de tine să gestionezi lucrurile corect și eficient. Pe 25 și 26 Ianuarie ești căutat de prieteni. Onorează orice invitație la dialog și expune-ți precaut opiniile și intențiile. Printre ascultători poți găsi pe cineva care să-ți ofere sprijin deosebit pe termen lung. Pentru că în a doua parte a săptămânii se va forma aspectul de Lună nouă în Semnul Vărsătorului vei avea nevoie de odihnă, discreție și retragere din forfota cotidiană. În liniște și izolare te poți gândi pe îndelete la cum să-ți îmbunătățești viața și sistemul valorilor spirituale.

Sursa:
astrocafe.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

13 − six =

59 − = 52

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Cum este corect – “costum de haine” sau “costum”? Structura …
Corespondenta la redactie