Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Horoscop Săptămâna 10-16 februarie 2020

Duminică, pe data de 16 februarie 2020, Marte va părăsi semnul Săgetătorului și va intra în zodia Capricorn, o zodie în care planeta se simte extrem de puternică, iar energia sa se manifestă ca atare. Marte este planeta acțiunii, a determinării, iar atunci când tranzitează zodia Capricorn, o zodie a autocontrolului și a autorității, energia sa se va manifesta într-un mod impecabil, dar nu este exclus să fie dusă la extrem. Astfel, vom fi foarte determinați să ne atingem scopurile, idealurile, vom avea curaj să ne afirmăm, însă există și riscul să ne ducem ambiția mult prea departe și să devenim mult prea focusați pe scopurile noastre, uitând de tot ceea ce ne înconjoară.

În tranzitul său prin Capricorn, până pe data de 30 martie 2020, la un moment dat, Marte își va uni forțele cu planetele grele din astrologie care se găsesc în această zodie, cu Saturn, guvernatorul semnului, cu Pluton și cu Jupiter, dar și cu Nodul Sud Karmic, iar aceste momente vor fi esențiale pentru toate zodiile, pentru că vor fi momente de (re)start, de acțiune și de mari schimbări de direcție.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec sunt sfătuiți să aibă mai multă grijă la sănătate în primele zile ale săptămânii, mai ales la afecțiunile care privesc zona capului, fie că sunt ORL, fie viroze respiratorii, răceli și gripe. Ar fi de preferat să se găsească un echilibru între muncă și timp liber pentru că începutul de săptămână îi poate supraaglomera pe nativi. Posibil ca miercuri și joi, unii nativi să primească niște oferte de asociere, de colaborare care să le aducă șansa de afirmare. Către finele perioadei analizate, Berbecii vor avea parte de mai multă atenție din partea persoanei iubite, însă și ei ar trebui să facă același lucru, dacă-și doresc o reapropiere de partener. Marte, întocmai guvernatorul lor, în tranzit prin Capricorn, începând de duminică, îi va determina să iasă în față, să se afirme și să lupte mai abitir pentru atingerea idealurilor lor profesionale. Momente foarte bune pentru carieră se vor contura începând cu data de 16 februarie 2020.

Taur

Cei născuți în zodia Taur sunt sfătuiți să aibă mai multă grijă la alimentație în prima parte a săptămânii și să nu facă excese. La mijlocul săptămânii s-ar putea ca nativii să fie puși în situația de a lua o decizie radicală privind locul de muncă, o decizie deloc ușoară, motiv pentru care ar trebui să fie foarte atenți și să cântărească bine opțiunile. În weekend se întrevăd momente intense, pasionale alături de persoana iubită și flacăra pasiunii se poate reaprinde în cuplu. Marte în tranzit prin Capricorn îi va determina pe nativi să-și concentreze mai mult atenția asupra studiului, asupra unor cursuri și seminarii de dezvoltare profesională. Unii nativi pot planifica o călătorie în străinătate.

Gemeni

Relația cu membrii familiei se va îmbunătăți remarcabil și cei născuți în zodia Gemeni pot ajunge la unele concluzii comune privind un bun de patrimoniu sau locuința. În a doua parte a săptămânii, nativii îți vor canaliza atenția asupra persoanei iubite, iar dacă sunt singuri vor fi mult mai deschiși flirtului și aventurii. Tot în cuplu, odată cu ingresul lui Marte în Capricorn, pot să apară discuții tensionate legate de bani, de cheltuieli, de modul în care s-au administrat niște finanțe comune. Posibile dialoguri legate de partaje, credite, împrumuturi. În weekend, nativii sunt sfătuiți să fie mai atenți la sănătate, în special să se odihnească mai mult și să lase gândurile deoparte.

Rac

Săptămâna va începe cu mult interes vizavi de zona comunicării, iar cei născuți în zodia Rac vor fi dornici să vorbească cu cei dragi, să povestească și să-și facă noi cunoștințe. Relația cu membrii familiei va fi bună și nativii pot găsi soluții împreună cu aceștia la o problemă care-i macină de ceva vreme. În weekend se întrevăd momente pasionale alături de persoana iubită, iar Marte, în tranzitul său prin sectorul parteneriatelor, va aduce multă energie în cuplu, multă determinare în rezolvarea problemelor, fie sentimentale, fie profesionale, iar celor singuri le poate aduce sex-appeal, poftă de a cuceri și determinare pentru a începe noi relații, noi asocieri și parteneriate.

Leu

Cei născuți în zodia Leu încep săptămâna cu discuții financiare constructive. Nativii pot fi destul de raționali în luarea unor decizii care privesc banii, investițiile și vor restrânge cheltuielile. Comunicarea va fi un punct forte întreaga săptămână, iar miercuri și joi ar putea negocia cu succes o cauză. În weekend este un moment favorabil pentru reîncărcarea bateriilor în familie, alături de cei dragi. Marte, în tranzitul său prin Capricorn poate fi benefic pentru eficientizarea sarcinilor la locul de muncă, poate crește randamentul nativilor, însă poate aduce și supraepuizare, dacă energia nu este canalizată corespunzător. Atenție la posibilele dureri de oase, accidentări sau afecțiuni ale pielii.

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară încep săptămâna în forță, având în vedere că Luna le tranzitează semnul și îi susține să-și ducă la bun sfârșit tot ce și-au propus. Totuși, nu este cazul să se epuizeze prin muncă, mai alse că vor fi determinați să facă rost de bani, să câștige mai mult. Negocierile vor fi în favoarea lor și ar putea să-și valorifice foarte bine resursele personale în această perioadă. Marte își va începe de duminică tranzitul prin sectorul sentimental și pentru mulți nativi va însemna fie apariția unui conflict în cuplu, fie (dacă sunt singuri) interes major pentru a cuceri pe cineva. De asemenea, relațiile cu copiii pot fi dificile și tensionate și va fi nevoie de mai mult tact și diplomație în abordarea problemelor afectiv-emoționale. Atenție la activitățile care implică adrenalină și care trebuie ponderate.

Balanță

Cei născuți în zodia Balanță încep săptămâna cu o serie de gânduri și frământări, nativii fiind destul de critici cu propria lor persoană. Dacă acest context va fi constructiv, va fi de bun augur pentru nativii care doresc să facă o schimbare în viața lor, mai ales că miercuri și joi vor fi susținuți puternic de Lună, care le tranzitează semnul și le aduce energie și dorință de echilibru, dar și poftă de socializare, de interacțiune cu cei din jur. Către finele săptămânii va crește mult interesul pentru sectorul financiar și pot apărea oportunități de îmbunătățire a veniturilor, chiar dacă pe termen scurt. Marte va începe de duminică să tranziteze sectorul familiei și-i va determina pe nativi să-și canalizeze atenția și energia către cei dragi și către locuință sau către bunurile de patrimoniu pe care le dețin. Posibile tranzacții în acest sens. În continuare, interesul vizavi de propria persoană va fi crescut

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion încep săptămâna cu planuri și proiecte mărețe pe care vor face tot posibilul să le pună în practică. Cheful de socializare va fi mare și își pot face noi cunoștințe cu ușurință. Posibil ca zona sentimentală să fie ușor tensionată sau nativii să se confrunte cu fel și fel de frământări în acest sens, iar aceste gânduri negre să le aducă și o stare de spirit mai proastă sau chiar să le afecteze sănătatea. Marte va începe de duminică să tranziteze sectorul comunicării și al rudelor și poate aduce tensiuni cu cei dragi, cu frații în special sau tensiuni legate de o deplasare, de acte și documente.

Săgetător

Începutul de săptămână le poate aduce celor născuți în zodia Săgetător ocazia de a se afirma la locul de muncă sau de a face un pas măreț în carieră. Vor fi susținute proiectele de grup în această săptămână și nativii pot pune pe picioare un plan pe care-l construiesc de ceva vreme. Vineri și sâmbătă nu va fi cel mai bun moment pentru starea de sănătate și nativii pot fi obosiți, epuizați, extenuați, motiv pentru care nici nu vor dori să iasă din casă. Odihna îi va ajuta mult să-și revină și ar trebui să profite de weekend. Marte va începe să tranziteze de duminică sectorul banilor munciți, iar acest aspect poate aduce, pe de o parte, o mare determinare pentru a-și îmbunătăți veniturile, iar pe de altă parte, îi poate stimula să cheltuie mai mult.

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn care-și doresc să rezolve niște probleme cu actele, să obțină niște aprobări, niște avize, sunt sfătuiți să întreprindă demersurile necesare încă din prima zi a săptămânii pentru că sunt foarte bine susținuți în acest sens. O serie de oportunități în plan profesoinal se pot contiura săptămâna aceasta și ar fi bine să profite de ele, cu atât mai mult cu cât Marte, de duminică, va intra întocmai în semnul lor și le va aduce energia necesară pentru a-și îndeplini toate obiectivele, fie personale, fie profesionale. Nativii vor da dovadă de mult sex-appeal și vor fi mai seducători ca niciodată, mai determinați să cucerească pe cineva.

Vărsător

Persoanele cu care se întâlnesc sau pe care le cunosc în primele zile ale săptămânii se pot dovedi de bun augur pentru cei născuți în zodia Vărsător, în sensul că pot veni cu sprijin și susținere în zona profesională. Totodată, se întrevăd unele călătorii în decursul cărora nativii să afle informații prețioase sau să rezolve situații mai vechi, amânate. Pe de altă parte, nu sunt excluse dialogurile în contradictoriu și tensiunile cu partenerul de viață pe tema banilor deținuți la comun, mai ales dacă cheltuielile nu sunt egale și echilibrate și unul dintre parteneri a făcut abuz. Marte va tranzita sectorul subconștientului și al trecutului și va activa, începând de duminică, o serie de frici, temeri și obsesii de care nativii credeau că au scăpat. Este recomandat să le analizeze cât mai rațional și să-și folosească energia interioară pentru a le le dizolva.

Pești:

Starea de spirit, starea emoțională, va fluctua destul de mult, iar cei născuți în zodia Pești se pot preocupa excesiv fie de o relație sentimentală, de un partener de viață, fie de o relație profesională, de un asociat, colaborator în afaceri. Se vor consuma mult pentru a ajunge la un consens, însă partea bună este că există șanse de consolidare astfel încât, chiar dacă acum situația pare mai neagră, pe viitor se va dovedi favorabilă această etapă. Marte va activa sectorul prietenilor și al planurilor de viitor, aspect care, începând de duminică, va aduce mult entuziasm și multă energie nativilor care doresc să demareze un proiect îndrăzneț. De asemenea, va începe o perioadă favorabilă interacțiunii sociale și Peștii pot lega noi relații de prietenie, își pot lărgi anturajul.

Sursa

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie