Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Horoscop săptămâna 10-16 iunie 2019

Pentru nativii Berbec, Leu și Săgetător sporește interesul pentru studii și investiții.
Pentru Gemeni, Balanță și Vărsător au prioritate viața de familie și, în general, viața sentimentală care ar putea întoarce destinul în favoarea lor. Pentru vârstnici crește incidența bolilor cronice și a intervențiilor chirurgicale.
Pentru Taur, Fecioară și Capricorn încetinirea ritmului și așa lent, duce la bulversări săptămâna aceasta, lucru care îi va face să lupte pentru propria imagine.
Pentru Rac, Scorpion și Pești crește riscul de accidente și intervenții chirurgicale, pe deoparte, iar pe de alta le sporește creativitatea transformându-i un potențiali candidați la afirmarea profesională.

Berbec
Începi săptămâna bine, asigură-te că profiți din plin de ea. Investește acum în învățământul superior și încearcă să înveți ceva nou. Unele aspecte juridice ar putea fi necesare pentru rezolvarea eventualelor schimbări financiare. O transformare a carierei poate fi posibilă printre noile oportunități care apar. Distracția și entuziasmul prevalează. Ești gata să schimbi rutina și să ai un schimb de idei cu prietenii și familia. Încrede-te în propria intuiție. Te va îndruma pe calea cea bună, personal și profesional. Pe de altă parte, ai putea fi deschis la întâlnirea cu oameni noi, să te conectezi la rețea și să îți promovezi ideile unui public mai larg. Ai putea avea mai multă dispoziție să faci un pas înapoi de la prea multă muncă și să petreci mai mult timp acasă. Dacă te gândiești să lansezi un site, un blog sau o afacere de marketing online, este timpul pentru a o face. Cu Venus în Gemeni, poți mări pasul. Ar cam fi timpul să te organizezi și, în paralel, să elimini dezordinea și să te duci acolo unde trebuie.

Taur
O încetinire bruscă a ritmului te poate face să lupți, atât din punct de vedere financiar cât și emoțional. Unele planuri pot fi întârziate sau anulate din cauza problemelor cu care se confruntă cineva din familie. Evită să te întoarci la consumul exagerat de cafea sau la fumat pentru a căuta soluții. În schimb, meditează pentru un nou sens și înțeles. Ai grijă la sănătate. Oferă asistență celor care au nevoie. Caută un echilibru, între  cheltuielile pe fond ​​emoțional și cele necesare. Pot apărea sume neașteptate, sub forma de moșteniri sau a unor venituri din alte surse. Te preocupă averea în această săptămână. Te simți norocos. Ai obținut ceea ce ai căutat sau ai planificat. Profită la maximum de noul tău succes. Ia tot ce îți oferă viața. Finanțele se îmbunătățesc pe măsură ce reputația crește. În mijlocul prosperității, fii clar  ce îți dorești și eliberează-ți ego-ul. Aceasta este cea mai bună modalitate de a evita un conflict cu cei dragi. Tăcerea poate fi de aur, astfel nu cazi în ispită și eviți să spui ceva greșit.

Gemeni
Un partener are prioritate maximă acum. Poate fi și un parteneriat romantic care necesită timp și atenție. Dacă nu ești deja căsătorit, este posibil să ai timp să pregătești o asemenea mișcare. Este posibilă, de asemenea, o schimbare de împrejurimi, poate o mutare sau o relocare a locului de muncă. Acordă atenție problemelor de familie și lucrează pentru a rezolva unor conflicte în desfășurare. Bucură-te de o mică schimbare în aspectul tău, ceea ce te va face să te simți mai încrezător. Cu Soarele în semnul tău, ești cu adevărat în elementul tău și sentimental, probabil mai vital și mai încrezător. Este șansa de a te exprima si de a te mișca pe proiecte care îți plac. Indiferent dacă dorești să începi un nou proiect, personal sau prfesional, aceasta este șansa ta. Cu Mercur, stăpânul tău planetar în Rac, poți fi gata să îți sporești siguranța și încrederea în sine și să îți mărești fluxul de numerar. Și ai putea fi extrem de creativ în această privință. Venus este în semnul tău din 8 iunie, astfel încât să poți străluci și mai mult, pe măsură ce această planetă, chiar dacă pare sufocantă, îți întărește carisma. S-ar putea să fii curios de grupuri noi și să te apropii de ele ca să explorezi unul mai aparte.

Rac
Un accident sau o greșeală te face să te simți singur sau judecat. Vezi-ți de treaba ta și ignoră-ți detractorii. O problemă de sănătate, a ta sau a cuiva din familie, te poate determina să mergi la spital sau cel puțin la medicul de familie. Încrede-te în înțelepciunea pe care o găsești în viziuni sau în vise. Fă-ți mai mult timp să fii singur cu gândurile tale. Meditează sau discută cu rudele mai în vârstă și mai înțelepte. Liniștea mentală este posibilă, dar numai dacă accepți schimbarea și propria vulnerabilitate. Totul în viață este în echilibru. Cauți acest lucru atât din punct de vedere mental cât și emoțional. Unele lucruri sunt necesare în timp ce încerci să stabilești o viziune calmă și pozitivă asupra vieții. Depărteză-te de bârfe sau conflicte. Alege-ți cuvintele cu grijă. Soarele aflat în cel mai profund sector al temei natale, în Casa a 12-a, te-ar putea îndrepta spre gânduri și sentimente mai profunde. Dacă ai avut o problemă în ultima vreme ar putea fi momentul în care să o finalizezi și să închei cu ea. Luna îți oferă luni, 10 iunie, o oportunitate de a începe o disciplină precum meditația sau atenția care ar putea să aducă o mai mare liniște interioară. Mercur în Rac, este încărcat cu idei creative și visuri, iar asta te poate inspira să vorbești despre orice cu ceilalți și să pui lucrurile în mișcare. Sextilul cu Uranus ar putea coincide cu o întâlnire care are ceva diferit de oferit. Ar putea fi ca o gură de aer proaspăt.

Leu
Ai putea să te simți prins în conflictul dintre interesele aparent concurente ale muncii și ale celei de familie. Urmează-ți instinctul, pe măsură ce iei în considerare unele aspecte ale norocului, în care oportunitățile sunt la orizont. Întâlnirea cu noi oameni ar putea aduce aceste șanse de la o distanță considerabilă, astfel încât va fi nevoie să te aventurezi dincolo de propriul tău mediu. Fă-ți timp și pentru romantism. Cineva special va fi încântat de noile tale idei creative. Schimbarea este inevitabilă, așa că lucrează să o primești în viața ta. Perspectiva personală va determina ceea ce vezi astfel încât să te asiguri că vei avea mulțumire în jurul tău. Lumea ta extrioară se poate schimba. Totuși ar fi bine să nu ajungi la extreme. Este un moment ideal pentru legături sau socializara. Viața ta socială începe să strălucească. Cu Soarele care se pregătește să intre în semnul tău, pe 22 iunie, ești pregătit pentru câteva momente minunate. Este o șansă de a te deplasa în cercuri noi și de a explora diverse interese. Lasă curiozitatea să te ghideze.

Fecioară
Problemele familiare sunt acum în atenția ta. Fă din liniștea de acasă o prioritate și bucură-te de plăceri simple cu familia. Contabilizează reparațiile necesare sau continui cu o achiziție practică, cum ar fi imobil sau un vehicul nou. Abilitățile de conducere îți servesc bine acum. La locul de muncă, talentele tale sunt remarcate. Bucură-te de reputație și poziție. Câștiguri noi dintr-un bonus sau dintr-un premiu. Ia o pauză și petrece în aer liber. Ar fi un cadru ideal pentru a examina cu adevărat ce este în inima și mintea ta. Așteaptă-te să primești recompense substanțiale. Ești pe primul loc când vine vorba despre putere, dar asigură-te că iei în continuare decizii financiare înțelepte. Câștigurile au loc în timp real. Ține minte asta. La domiciliu, adoptă o poziție neutră când vine vorba despre un subiect sensibil. Fii calm și meditează să rămâi echilibrat în tot ceea ce faci acum. Micile gelozii, lăcomia și egoismul pot lucra împotriva ta, în moduri pe care nici măcar nu le poți observa. Dacă tu nu ai cumpăra afacerea pe care o vinzi, atunci nu o vinde. Cu Mercur în Rac, următoarele săptămâni vei fi ocupat cu diverse evenimente care implică atât afacerile, cât și plăcerea. Cu toate acestea, pe măsură ce Venus este în sectorul carierei și a imaginii publice, iar prezența ei poate da un impuls deosebit eforturilor tale. Socializarea cu cei care trag sforile ar putea să te ducă în direcția dorită.

Balanță
Ideile noi sau contactul cu culturi străine este fructuoasă deoarece te aduce în contact cu noi perspective spirituale sau căi profesionale. Lucrează pentru a comunica bine cu oamenii din viața ta, asigurându-te că asculți mai mult decât vorbești. Complicațiile din familie pot necesita atenția ta. Achizițiile sau reparațiile minore la domiciliu pot necesita atenția imediată. Nu ești mulțumit să te concentrezi asupra afacerilor banale și practice acum, ai viziuni, gânduri și idealuri mari. De asemenea, ești deschis la extinderea bazei de cunoștințe în această săptămână. Comunicarea de la sau cu cineva aflat departe poate fi o parte a imaginii. Ai o mulțime de angajamente și întâlniri și pentru a le gestiona, nu trebuie decât să te concentrezi. Sunt multe lucruri care se vor întâmpla săptămâna aceasta și vei avea timp să încerci să trăiești șisă simți că trebuie să le guști și să le încerci pe toate, doar ca să le savurezi. Luni, 10 iunie, ar putea fi o oportunitate de a începe un curs de perfecționare sau să organizezi un eveniment la locul de muncă. Orice dorești să începi, acum ai ocazia. Accentul pe domeniul obiectivelor și ambițiilor personale este, de asemenea, important. Și Mercur poate ajuta la multe interacțiuni cu cei din autoritate.

Scorpion
O pierdere care poate afecta familia, te face să alergi de colo colo. Ajungi la o persoană care de care ai nevoie și care te susține în mijlocul acestui eșec. Unele venituri neașteptate apar undeva în a doua parte a săptămânii. Vorbește despre o idee pe care o ai în minte și angajează-te în documentarea necesară pentru a materializa acest plan. Ești mai intuitiv decât de obicei, poți citi printre rânduri. Este o săptămână excelentă pentru a face o planificare financiară sau o strategie. Cercetarea este, de asemenea, extrem de favorizată. Îți va fi, de asemenea, mai ușor să abordezi interacțiunile sociale complexe. Deschide subiecte de discuție care, de obicei, produc unele valuri. Oricare ar fi forma, rezultatele îți vor exalta starea de spirit. Fericirea nu scade niciodată când este împărtășită, deci poate este vorba de interconectare. În același timp, Marte este în sectorul călătoriilor și a aventurii unde a ajuns și Mercur așa că este posibil să ai planuri să scăpi de tot și să explorați locuri pe care nu le-ai văzut niciodată. Optează pentru experiențele care îți susțin sufletul și nu vei greși niciodată. Pe măsură ce Venus este în sectorul transformărilor, în Gemeni, prezența ei aici poate da un avânt vieții tale sentimentale. Poate că sunt lucruri despre care trebuie să vorbești. În acest fel, poți afla că relația ta devine mai profundă și mai intimă.

Săgetător
Încurajarea unei oportunități acum poate însemna renunțarea la altceva. Este timpul să iei o decizie importantă, poate chiar una legată de o relație. Căsătoria poate fi o opțiune dacă nu ești deja angajat. Fă-ți timp pentru autoevaluare, conectează-te cu Eu tău și vezi care sunt punctele forte pentru creșterea personală. Un nou aspect sau stil vestimentar poate fi în ordine. Deși poți fi atras în ședințe și proceduri oficiale, asigură-te că economisești timp pentru tovarășii apropiați. Planifică să petreci mai mult timp singur cu cineva special. Comunicarea cu prietenii și rudele este vitală acum. Ești și mai diplomat decât de obicei. Folosește-ți acest talent pentru a obține succesul. În acest moment, ar fi înțelept să îți reamintesc că persoanele pot câștiga odată sau de două ori la jocurile de noroc, dar munca în echipă și inteligența câștigă campionate. n această săptămână, accentul se pune foarte mult pe sectorul relațional, care ar putea coincide cu mai multă interacțiune decât de obicei. Viața socială poate fi mult mai ocupată și ai putea fi dornic să îmbunătățești calitatea celor mai importante relații.

Capricorn
Îngrijorarea legată de dușmani sau de concurență face să fii foarte atent la ce se petrece în jurul tău. Continuă eforturile dedicate locului de muncă și respectă-ți rutina. Fă-ți timp însă și pentru nevoile tale emoționale și spirituale. Evită fumatul în exces sau deciziile iresponsabile. Schimbarea este inevitabilă și ar trebui privită ca o oportunitate de creștere. Cântărești avantajele și dezavantajele fiecărei probleme, ești gata să ții cont de nevoile celorlalți, precum și de ale tale. Posibilă o oarecare instabilitate emoțională, cu toate că ești gata să cooperezi și să comunici cu ceilalți. În schimb, ești mai diplomat decât de obicei. Folosește-ți acest talent pentru a obține cemdorești. Este o șansă să iei în considerare ceea ce vrei să faci și ce obiceiuri trebuie să îți faci. Nu este nevoie să fii prea ambițios. Una sau două ajustări mici pe ici, pe colo, pot conduce la realizări mai mari. Mercur în Casa a 7-a, în sector relațional poate fi util pentru discuții suplimentare cu privire la chestiuni cheie. Indiferent dacă trebuie să negociezi sau să lucrezi Mercur poate ușura acest proces. Prezența lui Venus în Casa a 5-a, a creativității, te poate pune în legătură cu oameni care ar putea să ajute cu planurilor tale. Cu toate acestea, evită aranjamentele dubioase duminică, 16 iunie. Ai încredere în instinctele tale dacă ți se oferă ceva care pare prea bun pentru a fi adevărat.

Vărsător
Ai o viață plină de viață și sociabila în această săptămână, acuzată de creativitate și idei noi. Ieși în mulțime, conectează-te la prezent și împărtășește orice informație. Carisma ta câștigă, făcând din acest lucru un moment ideal pentru relaționare. Diplomația în aceste interacțiuni îți poate aduce o nouă oportunitate profesională. În mijlocul acestor evenimente, ai grijă să nu pierzi din vedere lucrurile de acasă. Menținerea liniștii este esențială și este bine să petreci mai mult timp cu prietenii și familia. Dacă ești singur, ai șansa de a-ți gasi jumătatea, ca să spun așa. Acesta este un moment excelent pentru a rezolva detaliile ciudate ale existenței tale cotidiene. Ești înclinat să faci liste de lucru, să te achiți de obligații și să elimini aglomerația din viața ta. Detaliile de lucru la locul de muncă sunt imperative. Te gândești la problemele de sănătate. Un control de rutină, un set de analize și verificarea planificării are prioritate acum. Persoanele aflate în întreținere, angajații, familia, chiar și animalele de companie câștigă din grija și îngrijorarea ta.

Pești
Posibile probleme de relaționare, determinând o eventuală destrămare. Fă din fericirea la domiciliu o prioritate. Ia legătura cu familia și contactează persoana care are nevoie de tine, mai ales dacă este un părinte. O investiție costisitoare ar putea fi necesară acum – o reparație amplă, o mașină nouă sau înscrierea la un master costisitor. Mulți vă privesc cu admirație pentru curjul de a fi tu însuți/însăți. În această săptămână este atras de exprimarea de sine. Ești gata să lași să iasă la lumină partea creatoare. Ideile sunt ușor de comunicat, te angajezi în conversații cu ușurință și cu umor. Te interesează să participi la jocuri intelectuale și să petreci mai mult timp cu copiii. Ai nevoie de stimulare intelectuală și cauți o companie care să poată îndeplini această nevoie. Viața de familie ar putea fi foarte plăcută în această săptămână și în următoarele datorită Soarelui care se află în acest sector și te poate inspira cum să faci îmbunătățiri. Indiferent de planurile tale, fluxul lunar te poate ajuta să accelerezi progresul. Dacă ești creativ, poți savura implicarea în artă sau meserii. Dacă îți place să faci mișcare, atunci dansul sau înotul ar putea să îți aducă multă plăcere.

Sursa

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie