Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Horoscop săptămâna 18-24 decembrie 2017

Zodiile vor fi influențate de 4 evenimente astrologice importante: săptămâna 18-24 decembrie va începe cu Luna Nouă în zodia Săgetător; în 20 decembrie, planeta Saturn va intra în zodia pe care o patronează, Capricorn; a doua zi, in 21 decembrie, va fi solstițiul de iarnă, marcat, în astrologie, prin intrarea Soarelui în zodia Capricorn, iar sâmbătă, 23 decembrie, planeta Mercur va reveni la mersul direct în zodia Săgetător.

Berbec

Berbecii vor să se distreze alături de vechi prieteni sau să viziteze locuri care au o semnificație aparte pentru ei. Horoscopul săptămânii 18-24 decembrie pentru zodia Berbec pune accent pe dorința nativilor de a călători sau de a socializa, dar și pe schimbările din carieră, pe care aceștia sunt încurajați de astre să le ia in calcul. Schimbările nu se vor produce peste noapte și nici nu vor fi ușor de făcut, dar, din 20 decembrie, pentru Berbeci începe o perioadă de restructurare și transformare în plan profesional, care va dura aproape 3 ani. Pentru unii nativi, aceste schimbări vor cere noi calificări, noi studii sau mutarea intr-un alt oraș sau chiar în altă țară, iar pentru alții, vor aduce noi domenii de activitate, la care, probabil, nici nu s-ar fi gândit în trecut. Iar Luna Nouă din data de 18 decembrie poate anticipa astfel de schimbări pentru că va amplifica dorința Berbecilor de a se perfecționa profesional sau de a învăța ceva nou, cum ar fi o limbă străină sau ceva legat de internet si activitatea online. Solstițiul de iarnă din 21 decembrie va fi un moment special pentru că va dinamiza sectorul Carierei din astrograma Berbecilor, încurajându-i pe nativi să se orienteze spre domenii de care sunt cu adevărat pasionați și interesați. În Ajun de Crăciun, Luna se va afla în zodia Pești și în casa Trecutului din asttograma Berbecilor, iar aceștia vor fi mai sensibili, mai romantici și mai generoși.

Taur

Taurii primesc vești bune legate de veniturile partenerului. În plan personal se pregătesc pentru mari schimbări. Horoscopul săptămânii 18-24 decembrie pentru zodia Taur pune accent pe oportunitățile financiare ale nativilor și pe marile schimbări din viața lor personală. Acestea pot însemna mutarea în altă țară, interes deosebit pentru alte sisteme spirituale ori religioase sau relații speciale cu oameni din alte țări. Pentru Tauri, Luna Nouă poate aduce vești bune legate de veniturile partenerului de viață sau de profitul unei afaceri în care nativii sunt implicați. Pentru alți nativi, Luna Nouă  poate aduce vești legate de comisioane ori alte bonusuri  pe care Taurii le vor primi pentru activitatea lor profesională. De asemenea, poate fi un moment bun pentru cei care au solicitat un credit dau un alt fel de finanțare dar, inițial, au fost refuzați. Se va reveni asupra deciziei și cererea lor va fi acceptată. În 20 decembrie, Saturn, profesorul zodiacului, va intra în zodia Capricorn și, timp de aproape 3 ani de zile, va aduce schimbări și transformări în viața personală a nativilor Taur. Unii vor hotărî că e mai bine să se stabilească în altă  țară sau, din motive profesionale ori pentru studii, se vor muta în străinătate. Adaptarea nu va fi  ușoară, iar nativii vor trece prin momente în care vor fi tentați să renunțe. Saturn le va testa răbdarea și simțul responsabilității, mai ales în cazul în care deciziile nativilor îi vor afecta și pecei apropiați. În cazul altor nativi, Saturn va amplifica dorința de evoluție spirituală, interesul pentru diferite sisteme filosofice sau religioase și va produce  schimbări importante in stilul de viață sau în sistemul de credințe. Joi, 21 decembrie, intrarea Soarelui în Capricorn și solstițiul de iarnă îi va încuraja pe Tauri să își facă planuri de viitor, fără să  refuze, din start, luarea în calcul a unor schimbări pe care cei din jur nu le apreciază ori pe care le consideră nerealiste. În Ajunul Craciunului, Luna se va afla în zodia Pești și în sectorul Prietenilor din astrograma generală a zodiei Taur. Astfel, casa nativilor va fi plină de prieteni!

Gemeni

Gemenii au parte de un nou început în relația de cuplu. În plan financiar li se recomandă mai multa chibzuință. Horoscopul săptămânii 18-24 decembrie pentru zodia Gemeni anunță schimbări în relația de cuplu sau noi colaborări profesionale. Pentru cei singuri, e posibilă o nouă idilă sau împăcarea cu un fost partener. Relațiile Gemenilor cu cei din jur vor fi influențate de Luna Nouă care va avea loc în data de 18 decembrie, în zodia Săgetător. Pentru unii nativi, Luna Nouă va aduce dorința unui nou început în relația de cuplu, și datorită prezenței lui Venus (planeta Iubirii) în sectorul Mariajului din astrograma Gemenilor. Venus va amplifica dorința de afecțiune și de armonie, în timp ce Saturn, aflat, încă, în același sector, le va cere nativilor mai multă maturitate. Saturn va rămâne în Capricorn timp de aproape 3 ani și va aduce, pentru Gemeni, schimbări și provocări în plan financiar pentru că va afecta sectorul Avantajelor prin alții sau sectorul Banilor altora din astrograma acestora. Unii Gemeni nu se vor mai putea baza pe veniturile partenerului sau vor trebui să gestioneze cu mai multă strictețe bugetul familiei, din cauza unor cheltuieli neprevăzute. Alți nativi vor trebui să se implice mai mult în proiectele profesionale, pentru a nu rata oportunități și câștiguri. Cei care au nevoie de credite, trebuie să fie prudenți pentru a nu se “împovăra” cu obligații financiare greu de onorat. Ziua de 21 decembrie, când Soarele va intra în Capricorn, ar putea favoriza discuțiile sincere în cuplu și, cu ajutorul lui Mercur retrograd, găsirea unor soluții la probleme mai vechi, ignorate sau chiar neștiute către nativi, până acum. În 23 decembrie, Mercur va reveni la mersul direct și, până în 11 ianuarie 2018, va amplifica interesul nativilor pentru călătorii, pentru distracție alături de partener, dar și pentru noi proiecte profesionale.

Rac

Racii acordă mai multă atentie profesiei și sănătății. În cuplu cresc pretențiile și responsabilitățile. Horoscopul săptămânii 18-24 decembrie pentru zodia Rac anunță posibile schimbări în plan profesional sau o mai mare atenție acordată sănătății, dar și noi responsabilități în cuplu sau in colaborările profesionale. Racii pot primi oferte de muncă, dar, pentru că Mercur va fi retrograd până sâmbătă, 23 decembrie, ar fi bine să nu ia nicio decizie și să nu semneze niciun contract în această săptămână. Dar casa Profesiei dintr-o astrogramă este și “casa Sănătății”, iar asta înseamnă că Racii pot să primească vești bune legate de sănătatea personală, în jurul datei de 18 decembrie. Totodată, Luna Nouă îi va motiva să ia decizia de a-și schimba stilul de viață, dieta sau programul zilnic (în  care să includă mai multă mișcare sau mă mult timp petrecut în aer liber). În 20 decembrie, planeta Saturn va intra în zodia Capricorn și, până  în  primăvara lui 2020, va aduce, pentru Raci, schimbări, transformări și provocări în plan relațional. Saturn este numit “Marele Profesor” în astrologie și, aflat în casa Mariajului din astrograma Racilor, le va cere nativilor să dea dovadă de maturitate și responsabilitate și, în cazul multor nativi, să își schimbe atitudinea față de partenerul de viață. Saturn în Capricorn poate aduce și singurătate în cazul unor nativi Rac sau tot felul de provocări în cazul unor relații aflate la început. Saturn va testa răbdarea, seriozitatea și sentimentele Racilor, pentru ca aceștia să se implice doar în relațiile potrivite. Și orice relație (sentimentală sau profesională) construită cu Saturn în sectorul Parteneriatelor va fi solidă și serioasă. În cazul celor singuri, solstițiul de iarnă  va accentua nevoia unui partener, dar va aduce și oportunități în acest sens. După Crăciun, Racii pot semna contracte avantajoase ori pot să își găsească job-uri foarte bune.

Leu

Leii au parte de schimbări: pentru ei începe o perioadă în care succesul va cere mai multă muncă și sacrificii. Horoscopul săptămânii 18-24 decembrie pentru zodia Leu pune accent pe viața sentimentală a nativilor, dar și pe responsabilitățile crescute în plan profesional și pe sacrificiile pe care trebuie să le facă pentru a avea succes. Pentru mulți nativi singuri, Luna Nouă va aduce excelente oportunități sentimentale, in timp ce pentru Leii care au, deja, pe cineva, va aduce mai multă armonie și afecțiune. Dar, la momentul de Lună Nouă, în casa Iubirii, Leii îl vor avea pe Saturn, Profesorul zodiacului, care le va cere maturitate și responsabilitate față de partener. Nu este exclus ca, în preajma zilei de 18 decembrie, unii Lei să afle că vor deveni părinți sau să fie nevoiți sa renunțe la anumite planuri sau proiecte pentru a se implica mai mult în tot ceea ce este legat de viața copiilor lor. Luna Nouă va fi un moment excelent pentru noi proiecte bazate pe hobby-uri, dar pentru lansarea lor, ar fi bine ca nativii să aștepte ca Mercur să revină la mersul direct. Intrarea lui Saturn în Capricorn va marca începutul unei perioade interesante, care va dura aproape 3 ani și va aduce schimbări majore în cariera nativilor Leu. Solstițiul de iarnă din 21 decembrie și intrarea Soarelui în Capricorn vor aduce motive de mulțumire și mândrie pentru Lei, dar și noi idei, noi proiecte, noi obiective profesionale, pecare nativii Lei vor începe să le pună în practică după Crăciun. Prezența planetei Acțiunii, Marte, în zodia Scorpion va accentua ambiția Leilor, care nu vor uita de job, carieră și afaceri nici în perioada sărbătorilor. Saturn in Capricorn va aduce responsabilități suplimentare, dar și succes extraordinar pentru nativii care vor munci mult și “își vor face lecțiile”. În același timp, Saturn le va cere Leilor să dea dovadă de responsabilitate și în tot ceea ce este legat de sănătatea lor și să își gestioneze mai eficient timpul și resursele. În weekend, Mercur va reveni la mersul direct în Săgetător, unde va rămâne până în 11 ianuarie 2018 și va spori cheful nativilor Leu de a se distra, de a călători și socializa, iar în cuplu, de a face declarații de iubire.

Fecioara

Fecioarele singure se îndrăgostesc. Cele care au o relație aleg să trăiască fiecare clipă cu mai multă pasiune. Horoscopul săptămânii 18-24 decembrie pentru zodia Fecioară pune accent pe relația nativilor cu familia, pe implicarea acestora în rezolvarea unor probleme legate de casă, dar și pe schimbările posibile în viața lor sentimentală. Schimbările din viața sentimentală a nativilor Fecioară vor începe din 20 decembrie, când Saturn, Profesorul zodiacului, va ajunge în Capricorn, unde va rămâne până în 2020. În toată această perioadă, Saturn va transforma viața sentimentală a Fecioarelor și va acționa împreună cu Pluton, planeta Transformărilor, aflată în Capricorn din 2008. Fecioare singure ar putea să se îndrăgostească sau să decidă ca a venit timpul sa accepte iubirea în viața  lor. Fecioarele care au, deja, o relație, își vor schimba atitudinea față de partener. Prezența lui Marte în Scorpion le aduce mai multă pasiune și mai multă încredere în propria persoană. În acest context, multe Fecioare vor renunța la timiditate, vor fi mai pasionale, vor spune “pe șleau”ce vor sau gândesc, în  timp ce altele vor provoca discuții și tensiuni pentru că vor fi prea convinse că au dreptate. Dar, perioada cu Saturn în Capricorn va aduce și noi responsabilități față de partener sau față de copii. Iar unii nativi pot deveni, în sfârșit, părinți. Dar nimic nu se va realiza și nu se va întâmpla fără sacrificii, fără opreliști sau renunțări care vor testa voința sau sentimentele nativilor. În cazul Fecioarelor, Mercur în Săgetător va favoriza comunicarea in familie și călătoriile in locurile copilăriei, întâlnirea cu rudele și afacerile de familie. Mai mult, din 18 decembrie (când va fi Lună Nouă în Săgetător) și până în 23 decembrie, Fecioarele vor putea rezolva probleme vechi legate de o casă, un teren sau o moștenire sau vor putea recupera documente și lucruri pierdute. În Ajun de Crăciun, Luna se va afla în zodia Pești și va aduce un plus de sensibilitate în relația de cuplu.

Balanța

Balanțele au o agendă  încărcată, dar din 20 decembrie, timp de aproape 3 ani, familia va fi prioritatea lor. Horoscopul săptămânii 18-24 decembrie pentru zodia Balanță anunță o perioadă foarte solicitantă, în care nativii vor avea multe de completat, de reparat, de renegociat, iar călătoriile nu vor fi lipsite de peripeții. Marele Benefic, se află în casa Banilor din astrograma lor, iar Venus (care le patronează) se află în cada Comunicării, Balanțele vor putea spune, în Ajun de Crăciun, că tot efortul a meritat. Vor avea mai mulți bani în cont și mai multe proiecte gata de “lansare” în prag de An Nou. Până atunci, Luna Nouă din 18 decembrie le va aduce multe invitații pentru sărbători, iar Balanțele vor opta pentru cele trimise de vechi prieteni sau foști colegi. Mercur retrograd în casa Comunicării le face mai nostalgice  pe Balanțe și mai dornice de a depăna amintiri la gura sobei decât de a pleca în locuri noi, alături de oameni noi. Saturn va rămâne în Capricorn până în primăvara lui 2020 și va influența sectorul Familiei din astrograma Balanțelor. Schimbările vor fi majore și vor cere timp. Saturn in Capricorn va afecta viața de familie și relațiile Balanțelor cu rudele, în special cu părinții. Foarte mulți nativi își vor asuma responsabilități față de părinți (inclusiv financiare), în timp ce alții se vor detașa emoțional de familie sau, din motive obiective (de regulă, profesionale) se vor muta departe de părinți sau vor petrece foarte puțin timp cu aceștia. Saturn în Capricorn poate să amplifice, în cazul unor nativi Balanță, dorința de a avea propria familie, dar dorința se va îndeplini greu, după multe piedici și încercări. Un alt efect al prezenței lui Saturn în Capricorn poate fi dorința unor Balanțe de a avea casa lor. Iar pentru îndeplinirea acesteia, nativii vor trebui să facă sacrificii financiare. În 21 decembrie, în Capricorn va veni și Soarele, iar în 25 decembrie, și Venus, planeta Iubirii. Toate acestea anticipează, in cazul Balanțelor, petrecerea unui frumos Crăciun în familie.

Scorpion

Scorpionii trebuie să fie foarte atenți la toate detaliile atunci când acceptă o ofertă sau semnează un contract. Horoscopul săptămânii 18-24 decembrie pentru zodia Scorpion anunță noi oportunități financiare, dar și cheltuieli exagerate, multe dintre ele fiind absolut necesare pentru plata unor datorii. La momentul de Lună Nouă, planeta Afacerilor, Mercur, va fi în mers retrograd în semnul Săgetătorului și tot acolo se va afla și Saturn, care aduce piedici și provocări. Din acest motiv, Scorpionii care primesc o ofertă  de muncă în această perioadă trebuie să citească foarte atent orice contract, dar și să  afle cât mai multe informații despre posibilul angajator. Astfel, se vor feri de surprize neplăcute și de dezamagiriri ulterioare legate de plata salariului cu întârziere sau de nerespectarea contractului. Mercur retrograd va provoca unele încurcături, dar va avea și efecte pozitive, incurajandu-i pe nativi să reia legatura cu foști colegi sau să relanseze vechi proiecte și afaceri. Scorpionii trebuie să fie foarte atenți la toate clauzele din contractele pe care le semnează, în special dacă acestea au caracter financiar, eventualele încălcări ale prevederilor contractuale fiind mai aspru sancționate. Nativii care au luat (sau vor lua) credite pe care nu le pot rambursa trebuie să fie foarte atenți la aspectul menționat! Prezența Soarelui și a planetelor Saturn și Pluton în Capricorn va influența și relația nativilor Scorpion cu frații sau cu vecinii. S-ar putea ca Scorpionii să își viziteze frații sau să petreacă sărbătorile împreună cu aceștia. Relația Scorpionilor cu frații lor va fi marcată, până în 2020, de Saturn. Acesta le va cere nativilor să gestioneze cu maturitate relația cu frații și să renunțe la conflicte sau va provoca diverse situații în care Scorpionii vor trebui să intervină și să își ajute rudele. În ziua de 25 decembrie, în Capricorn va ajunge și Venus care va consolida sau, după caz, va reface armonia în relațiile Scorpionilor cu familia. Dar despre toate acestea, veți afla mai multe din horoscopul săptămânii viitoare.

Săgetător

Săgetătorii au chef de cuceriri, vor să arate perfect și nu fac economii atunci când e vorba de un nou look. Horoscopul săptămânii 18-24 decembrie pentru zodia Săgetător anunță schimbări în plan personal, noroc în iubire, dar și nehotărâre în afaceri și provocări legate de bani și de obligații financiare. Luna Nouă din data de 18 decembrie le va aduce Săgetătorilor vești sau informații utile, pe baza cărora aceștia vor putea lua decizii importante în plan personal. Dar, cum la momentul de Lună Nouă, Mercur va fi retrograd, nativii ar trebui să verifice toate informațiile și, în cazul unor parteneriate, să se aștepte și la renegocieri, răzgândiri sau alte schimbări ulterioare. Cu Mercur în zodia lor, Săgetătorii vor avea chef de socializare și distracție, iar cum tot în zodia lor se va afla și Venus, planeta Iubirii, mulți nativi vor avea chef se flirt și cuceriri. Mai mult, Mercur retrograd îi va îndemna pe unii nativi să reia legătura cu un fost partener, punând, astfel, în pericol, actuala relație. Întoarcerea la un fost partener nu va fi o soluție perfectă nici pentru nativii singuri. După ce Mercur va reveni la mersul direct, mulți dintre ei vor regreta alegerea făcută. Prudență și responsabilitate li se recomandă Săgetătorilor și în plan financiar, mai ales după data de 20 decembrie. În general, ei sunt optimiști, iubesc riscul și aventura, iar planeta Jupiter (Marele Benefic din astrologie) le poartă noroc. În acești aproape 3 ani, Săgetătorii vor învăța să fie mai responsabili atunci când gestionează resursele lor sau resursele altora. Acum, în prag de Crăciun, nativii Săgetător vor fi ajutați de astre să câștige mai mulți bani, așa cum anticipează intrarea Soarelui în Capricorn și în sectorul financiar din astrograma lor. Dar, cum Venus (planeta Frumuseții, nu doar a Iubirii) va fi în zodia lor până în 25 decembrie, Săgetătorii vor da (mulți) bani pe imagine. La urma urmei, ei sunt cuceritorii zodiacului și vor să  arate perfect.

Capricorn

Capricornii pregătesc surprize pentru toată familia și își amintesc de farmecul sărbătorilor de altădată. Horoscopul săptămânii 18-24 decembrie pentru zodia Capricorn pune accent pe etapa de mari schimbări care va începe în viața nativilor în ziua de 20 decembrie și va dura aproape 3 ani. Pentru nativii acestei zodii vor urma evenimente, șanse și provocări prin care Saturn le va testa și întări ambiția, răbdarea, perseverența și punctualitatea, obligându-i să se maturizeze și/sau să fie mai responsabili cu ei înșiși ori cu cei din jur. Intrarea Soarelui în Capricorn, în seara zilei de 21 decembrie, va fi un moment special pentru nativii acestei zodii. Vor fi în centrul atenției și vor învăța să aprecieze lucrurile mărunte și micile bucurii ale vieții. Venus aflat în casa Trecutului din astrograma lor îi va face să privească, spre vremurile de altădată cu nostalgie și să își amintească de copilărie și de cei dragi. Iar Uranus, aflat în Berbec, îi va motiva să le facă părinților și altor rude apropiate cadouri și vizite surpriză (Uranus este planeta Surprizelor, iar zodia Berbec patronează sectorul Familiei din astrograma Capricornilor). În weekend, mai exact, în 23 decembrie, planeta Mercur va reveni la mersul direct în zodia Săgetător, unde va rămâne până in 11 ianuarie 2018. În cazul nativilor Capricorn, Mercur în Săgetător va influența casa Trecutului și a secretelor. Astfel, Capricornii ar putea afla secrete despre cei apropiați sau, dacă vorbesc prea mult despre ei înșiși, ar putea dezvălui secrete personale. Din cauza aceasta, li se recomandă să își aleagă cu multă grijă partenerii de dialog și temele de discuție. Dar Mercur aflat în casa Trecutului ii poate face pe Capricorni să fie mai sensibili, mai romantici și mai nostalgici,  să aprecieze așa cum se cuvine tradițiile și adevăratul spirit al Crăciunului.

Vărsător

Vărsătorii își fac noi prieteni, dar trebuie să nu vorbească prea mult despre ei înșiși sau despre proiectele lor. Horoscopul săptămânii 18-24 decembrie pentru zodia Vărsător pune accent pe relațiile nativilor cu prietenii, pe nevoia de detașare de trecut și pe stabilirea unor planuri de viitor realiste. Luna Nouă din data de 18 decembrie le poate aduce Vărsătorilor șansa de a-și extinde cercul social, de a fi acceptați sau invitați în organizații sau grupuri profesionale respectate, precum și noi oportunități de afirmare și de promovare, în special pe internet. De asemenea, această Lună Nouă îi va ajuta pe  Vărsători să își evalueze prieteniile și să ia decizii importante legate de acestea. Saturn, supranumit “Marele Profesor” în astrologie, va rămâne în Capricorn până în primăvara anului 2020, iar lecția karmică pe care a pregătit-o pentru Vărsători se va referi la relația acestora cu trecutul și la modul în care nativii știu sa păstreze secretele și să gestioneze, cu responsabilitate, informațiile pe care le primesc sau la care au acces. Se poate spune că discreția și eliberarea de trecut, iertarea și renunțarea la amintiri, frustrări, principii sau idei care nu le mai sunt de folos reprezintă coordonatele lecției karmice pe care Vărsătorii trebuie să o învețe în perioada cu Saturn în Capricorn. Pentru Vărsători, în 21 decembrie va începe o perioadă ce va dura o lună de zile, în care ei își pot pregăti proiectele personale sau planurile de viitor pe care le vor pune in practică după ce Soarele va intra în zodia lor. După solstițiul de iarnă marcat de intrarea Soarelui în Capricorn, va urma un alt eveniment așteptat de toți cei care vor să plece în vacanță (și nu numai de ei). Este vorba de revenirea planetei Mercur la mersul direct, în 23 decembrie. Mercur va rămâne în zodia Săgetător până în luna ianuarie 2018 și, în cazul Vărsătorilor, va dinamiza casa Prietenilor din astrogramă. Se poate spune că Vărsătorii nu vor sta acasă de sărbători și că prietenii adevărați le vor fi alături.

Pești

Peștii care fac primul pas spre cariera dorită au succes. Internetul poate fi sursa lor de informare și de noroc. Horoscopul săptămânii 18-24 decembrie pentru zodia Pești anunță noi oportunități profesionale, șansa de a călători sau posibile colaborări cu persoane din alte țări, dar și interes pentru dezvoltare personală și spiritualitate. Luna  Nouă în Săgetător va dinamiza sectorul Carierei din astrograma Peștilor, aducând noi șanse de afirmare, vești bune legate de promovarea la actualul loc de muncă, oferte de colaborare interesante sau schimbarea domeniului de activitate. Totuși, pentru că Mercur va fi retrograd la momentul de Lună Nouă, nativilor li se recomandă să nu ia nicio decizie și să nu semneze niciun contract înainte de 23 decembrie. Planeta Venus va influența relațiile Peștilor cu șefii și colegii, va aduce armonie la locul de muncă și, pe unii nativi îi va ajuta să își găsească sufletul-pereche fie la serviciu, fie într-un alt context profesional. Și în această săptămână, Peștii pot beneficia de prezența planetelor Marte și Jupiter în casa Străinătății din astrograma lor. Marte este planeta Acțiunii, iar Jupiter, Marele Benefic. Toate aceste aspecte creionează un cadru favorabil nativilor care doresc să lucreze sau să se mute definitiv în străinătate. Acum, înainte de Sărbători, ei ar trebui să facă primul pas spre împlinirea visului lor. De exemplu, acum ar putea să-și completeze CV-ul pentru a-l trimite, dupa 23 decembrie, firmelor pentru care sunt interesați să lucreze. Saturn va rămâne în Capricorn până în anul 2020 și va produce mari schimbări în cercul de prieteni și în rețeaua profesională a nativilor.Pești. Intrarea Soarelui în zodia Capricorn în ziua de 21 decembrie poate fi un moment important, în care nativii Pești ar putea găsi oferte de muncă sau de colaborare care să le atragă atenția sau ar putea să  cunoască persoane din alte țări, care să le devină, în timp, prieteni.

Sursa:
huff.ro Oana Hanganu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

16 + ten =

60 − = 55

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Cum este corect – interregional sau inter-regional, nonvaloare sau non-valoare, …
Corespondenta la redactie