Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Horoscop saptamana 20-26 februarie 2017

Zodiac Haios

Berbec:

Luna Nouă din data de 26 februarie se perfectează tocmai în casa subconștientului din horoscopul vostru general, semn cum că se anunță o săptămână favorabilă meditației și introspecției, cu atât mai mult dacă lucraţi la voi înşivă și vă preocupă dezvoltarea personală. Este posibil, de asemenea, să aveţi senzații intense de deja-vu. Gândiţi-vă ce pot însemna!

Taur:

În afara zilei de 22 februarie, nu se anunță presiuni prea mari din partea astrelor asupra sănătăţii. Miercuri, este posibil să aveţi de-a face cu o criză existențială sau de spiritualitate, lăsând să vă frământe întrebări ale căror răspunsuri ştiţi și voi că nu le puteți găsi. Poate dacă v-aţi bucura de lucrurile neînsemnate, aţi vedea că nu are rost să rămâneţi în acea stare.

Gemeni:

Luna Nouă din ziua de 26 februarie se formează tocmai în casa carierei din horoscopul vostru general, semn cum că se deschide un nou capitol în viața voastră profesională. Dacă vă doriţi să urcaţi o treaptă pe scara socială și/sau profesională, acum este momentul să acţionaţi. Se prea poate ca peste două săptămâni să apară primele semnale că vă îndreptaţi în direcția cea bună.

Rac:

Luna Nouă din 26 februarie se perfectează în casa filozofiei de viață, semn cum că săptămâna aceasta compasiunea și iertarea ar trebui să se numere printre principiile după care vă orientaţi în orice situație. Dacă aţi trecut prin evenimente însemnate de curând, acum ar fi timpul să trageţi unele învățăminte și să le incorporaţi în sistemul vostru de valori și credințe.

Leu:

Luna Nouă din data de 26 februarie se perfectează în casa transformărilor din horoscopul vostru general, semn cum că săptămâna aceasta pot avea loc evenimente importante încât să agite puţin apele în care vă scăldaţi. Oricare ar fi natura acestora, gândiţi-vă că acestea au misiunea de a vă testa limitele! Veţi ajunge departe dacă treceţi testul la care vă supun acestea.

Fecioară:

În zilele de 23 şi 24 februarie, Luna se mişcă prin casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, semn cum că dacă programul vă impune să staţi timp îndelungat în picioare sau la birou, ar fi bine să luaţi pauze dese pentru a vă mai schimba poziția. În cazul în care acest lucru nu este posibil, încercaţi să vă acordaţi un repaus după muncă ori să faceţi o plimbare! Este important să vă mai și relaxaţi!

Balanţă:

Luna Nouă din 26 februarie se perfectează tocmai în casa sănătății din horoscopul vostru general, semn cum că sistemul vostru imunitar poate avea de suferit săptămâna aceasta. Evitaţi deci expunerea la medii sau persoane care suferă de vreo boală transmisibilă! Altfel, există riscul să o contractaţi și voi. Medicina naturistă poate face minuni dacă apelaţi la ea acum.

Scorpion:

Dacă vreţi să vă fie bine, încercaţi ca în data de 22 să nu aplecaţi urechea la bârfe! S-ar putea ca acest lucru să se întoarcă împotriva voastră ori să suferiţi de pe urma unor lucruri care nu sunt adevărate. În cazul în care vă frământă ceva, ar fi bine să comunicaţi direct acest lucru și să aflaţi chiar de la sursă dacă aveţi motive reale de îngrijorare sau nu.

Săgetător:

Luna Nouă din ziua de 26 februarie se perfectează în casa familiei din horoscopul vostru general, semn cum că pot reveni în actualitate răni care v-au fost cauzate în copilărie sau de părinți. Dacă observaţi acest lucru, înseamnă că este momentul ideal să închideţi aceste capitole rămase deschise. Înainte să iertați pe oricine, începeţi cu voi. Mai mult ca sigur, nu a fost vina voastră și nu are rost să vă simţiţi rău.

Capricorn:

Luna Nouă din 26 februarie se perfectează tocmai în casa comunicării din horoscopul vostru general, semn cum că dacă vă doriţi să evoluaţi pe plan personal, săptămâna aceasta ar fi bine să le cereţi apropiaților un feedback în ceea ce vă privește. Asumaţi-vă însă și faptul că aţi putea primi unele critici!

Vărsător:

Luna Nouă din 26 februarie se perfectează în casa banilor, respectiv a bunurilor câștigate prin muncă proprie, semn cum că săptămâna aceasta pot apărea şanse de a vă rotunji veniturile și/sau valorifica economiile făcute până acum. Indiferent în care situație dintre cele două vă veţi afla în zilele următoare, cert este că situația voastră materială se schimbă în bine. Evitaţi cheltuielile!

Peşti:

Luna Nouă din data de 26 februarie se desăvârșește tocmai în casa vitalității din horoscopul vostru general, semn cum că puteți simți că nivelul vostru de energie crește treptat zilele acestea. Dacă apar progrese, ar fi indicat totuși să nu supralicitaţi, punând prea multe presiuni pe voi înşivă. Nu ajungeţi niciunde dacă procedaţi aşa. Aveţi răbdare cu voi înşivă și totul va fi bine!

Sursa:
horoscop-urania.org 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eight + 19 =

4 + 4 =

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

Corespondenta la redactie