Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Horoscop Săptămâna 20-26 ianuarie 2020

Săptămâna 20 – 26 ianuarie 2020 este marcată de ingresul Soarelui în zodia Vărsător, aspect care se petrece chiar în prima zi a perioadei analizate. Acest tranzit ne va întoarce atenția către cei din jur, ne va stimula altruismul, ne va amprenta cu o mai mare dorință și poftă de socializare, dar în același timp ne va cere să avem grijă și de noi înșine. Totodată, vom simți nevoia de libertate și independență, de eliberarea de constrângerile societății, mai ales că în următoarele aproximativ 30 de zile ne va păsa mai puțin de ceea ce cred alții despre noi.

Pe data de 23 ianuarie 2020, Soarele va face un aspect tensionat cu Uranus din zodia Taur și în preajma acestei zile vom deveni foarte tensonați și agitați. Va trebui să avem grijă la impulsivitate pentru că vom simți nevoia de schimbare într-un anumit domeniu din viața noastră, dar va trebui să o facem într-un mod foarte responsabil. Nevoia de independență orientată greșit ne poate face să nu mai gândim rațional și echilibrat și astfel să greșim în alegeri și decizii.
Pe data de 24 ianuarie 2020 se va forma aspectul de Lună Nouă în aceeași zodie a Vărsătorului, aspect care va veni cu noi începuturi pentru fiecare semn zodiacal în parte. Aceste începuturi pot revoluționa viața noastră, ne pot pune pe o nouă direcție de mers, de aceea este foarte important să fim atenți la acțiunile noastre, mai ales că Luna Nouă formează aceleași aspecte tensionate cu Uranus.
Chiron, aflat în zodia Berbec, Micul Vindecător și Întețeleptul, ne va sprijini în aceste demersuri prin înțelepciune, însă noi va trebui să ne cunoaștem întocmai valoarea de sine pentru a nu exagera.

Berbec:

Aveți deschidere să vă redecorați casa, să o înfrumusețați așa cum vă place vouă, să primiți cu căldură oameni dragi ori chiar să câștigați venituri suplimentare muncind de acasă. Sau nu-i exclus să fiți nevoit a găsi metode de a îmbunătăți relațiile cu familia. Financiar, vă descurcați, dar o veți face și mai bine dacă veți apela la un specialist, dacă veți solicita asistență profesională. Plusuri pe care să le puneți în cont de economii nu vor fi căci acum pentru voi banul o să circule des, deci și cheltuielile se măresc uneori surprinzător. Să zic eu că vă sunt benefice speculațiile, dar ele să conțină investiții mici. Și să nu amestecați prietenii cu banii.

Carieră, dragoste, sănătate și bani – previziunile săptămânii pentru zodia Berbec

La job, este important să duceți  problemele până la capăt, prioritar și să încercați să nu acceptați sarcini care nu sunt  în puterea voastră de rezolvare. Intuiția vă va spune unde este necesar să manifestați perseverență și unde, dimpotrivă, merită să mergeți cu valul. Aveți grijă la lucrul în echipă, căci se pot ivi tensiuni! Probleme însă vă va face corpul fizic, pentru că există tendința ca boli mai vechi să se reactiveze. Evitați excesele și extremele, așa încât să preveniți declanșarea sensibilităților medicale.

Taur:

Ceața continuă să crească în jurul vostru în așa fel încât în primul rând ușor puteți fi înșelați ori vă amăgiți singur. Un partener de afaceri, soțul/soția, copilul, un angajat bancar, oricare poate profita cu ușurință de neglijența voastră și vă poate minți sau vă poate induce în eroare, lucru care vă provoacă. Chiar și plata pentru achiziții sau servicii prin intermediul Internetului în acest moment poate fi o afacere riscantă datorită neatenției. Încercați, de asemenea, să limitați utilizarea alcoolului, drogurilor, medicamentelor psihotrope, deoarece sub influența lor nu vă puteți aminti nici măcar ce ați spus sau ați făcut. Dacă nu, urmăriți anturajul copiilor. Nu ar trebui să vă ocupați deloc de chestiuni financiare și să începeți o afacere nouă. Utilizarea informațiilor neconfirmate poate duce la erori și acuzații grave, deci luați-vă timp de gândire înainte de o decizie.

Carieră, dragoste, sănătate și bani – previziunile săptămânii pentru zodia Taur

Medical, potențialul energetic este scăzut, deci relaxați-vă mai mult, trageți un pui de somn bun și nu fiți nervoși în privința lucrurilor neimportante! În ceea ce privește starea fizică, aveți două puncte importante – întărirea imunității și pregătirea activă a corpului pentru perioada de iarnă. Singurul dezavantaj al acestui moment este faptul că va crește probabilitatea reacțiilor alergice.

Gemeni:

Spiritul de afaceri poate merge de la o extremă la alta:când veți încerca să refaceți toate problemele de uz casnic și de muncă și când brusc vă veți ignora complet îndatoririle. Aceleași salturi pot apărea inclusiv în stare de sănătate. În plus, e posibilă repetarea de situații vechi, iar sfatul meu este să aveți grijă să nu utilizați informații neconfirmate. Nu trebuie să începeți afaceri noi, mai ales în asociere, să vindeți sau să cumpărați proprietăți imobiliare, nici să începeți reparații sau să vă mutați de unde locuiți acum.

Carieră, dragoste, sănătate și bani – previziunile săptămânii pentru zodia Gemeni

Afectiv, a sosit momentul când este util și poate chiar curios, să priviți lumea prin ochii partenerei sau partenerului. Încercați să faceți lucruri foarte banale pe care mulți dintre voi doar le-ați spus dar nu v-ați angajat să le puneți în practică și vedeți apoi cum vă simțiți în locul persoanei iubite. Informațiile rezultate vă vor oferi un indiciu despre cum să construiți relații de familie în mod corect. Rudele apropiate, vecinii, prietenii din copilărie, cunoștințele ocazionale vor fi atrase de voi și intuitiv vă văd o persoană cu care se pot  împărtăși lucrurile cele mai intime.

Rac:

Perioada se poate caracteriza printr-o succesiune de greșeli și neînțelegeri. Feriți-vă așadar atunci când luați decizia de a utiliza informații din surse incerte și judecați la rece lucrurile!

Carieră, dragoste, sănătate și bani – previziunile săptămânii pentru zodia Rac

Profesional, încercați să dați mai multă valoare muncii voastre și să nu o mai priviți doar ca pe o sursă de venit, ci spre exemplu, ca pe o posibilitate de autorealizare, de comunicare cu oamenii și, de ce nu, chiar ca pe ceva ce vă face plăcere. Nu vă  închideți numai pe partea materială a problemei. Antreprenorii și managerii de la toate nivelurile vor putea analiza realizările lor și vor lua în considerare noi oportunități pentru dezvoltarea afacerii. Cu siguranță ea va merge înainte! Relațiile cu colegii din alte orașe sau țări, într-un fel sau altul, se stabilizează. Partenerii își vor schimba tactica și acolo unde legăturile erau rupte, vor fi probabil negocieri de împăcare.

Leu:

Vine o perioadă neplăcută, plină de creșterea numărului de erori. De aceea, verificați de două ori orice informație care vă parvine acum și nu permiteți răspândirea zvonurilor și a bârfei. Nu este indicat să semnați acorduri și documente importante ori să anuntați partenerii în favoarea lansării unor noi proiecte, deoarece în mod sigur ceva va merge prost față de cum ați planificat.

Carieră, dragoste, sănătate și bani – previziunile săptămânii pentru zodia Leu

Crește starea de nerăbdare în relația afectivă, se mărește tensiunea în dialogul cu copiii, dar, luați în considerare faptul că presiunea e bună în afaceri, chiar dacă nu și în relațiile conjugale. Nu dați deci amploare lucrurilor mici, mai ales în familie și în relațiile cu partenerii. Pentru că aveți energie și chiar sunteți fermecători, vă sfătuiesc să utilizați acest potențial exclusiv în scopuri pașnice și constructive.

Fecioară:

Dacă în primele 3 zile din săptămână cresc tendințele de a fi înșelați, a înșela sau a vă autoamăgi, de miercuri și până la sfârșitul perioadei, pot exista întârzieri și neînțelegeri asociate cu uitarea sau neatenția. Pentru că fac referire la aspectele lui Mercur atunci când afirm asta, vă atenționez că, de asemenea, timpul nu este favorabil pentru examene. Nu înseamnă că e interzisă învățarea ci, din contră, este bine să repetați materia deoarece veți fi capabili să detectați și să completați lacunele din cunoștințe.

Carieră, dragoste, sănătate și bani – previziunile săptămânii pentru zodia Fecioară

Nici medical nu vă aduc vești strălucite pentru că există multă vulnerabilitate și trebuie să vă recuperați. Păstrați-vă însă optimismul, iertați-i pe cei dragi, dar și pe voi înșivă pentru toate greșelile făcute și priviți cu speranță spre viitor, cu tot ce va aduce el  nou.

Balanță:

Unii dintre voi pot întâmpina probleme venite din partea prietenilor sau cineva pe susținerea căruia v-ați bazat nu își va îndeplini promisiunile făcute. Alții sunt implicați în procese și chestiuni juridice, ori pentru bani, iar cei cu relații neoficiale vor traversa nemulțumiri și tensiuni.

Carieră, dragoste, sănătate și bani – previziunile săptămânii pentru zodia Balanţă

Va crește probabilitatea ca documentele să fie refăcute de mai multe ori sau oameni importanți din viața voastră se pot îmbolnăvi brusc, dându-vă planurile peste cap.Una peste alta, astrele vă vor testa răbdarea, fie că persoanele de care aveți nevoie sunt plecate, fie că  programul de lucru al instituțiilor necesare se va schimba brusc, fie că reuniunile vor fi reprogramate sau anulate cu totul. Încercați să nu vă supărați, să nu le puneți la inimă, căci altfel vă puteți îmbolnăvi prin reactivarea unor boli cronice. Dacă veți fi gata să vă asumați riscuri și să investiți sume mari, eu zic să nu vă grăbiți, căci nu-i prielnic momentul. Sugerez să acordați atenție mai curând detaliilor și să vă ocupați de chestiunile minore sau cele rezolvabile pe termen scurt. Dacă ați solicitat un credit, condițiile se pot schimba.

Scorpion:

Deși veți fi destul de sociabili, ar putea exista unele dezechilibre în comunicarea cu ceilalți iar socializarea excesivă poate duce la promiscuitate în contacte. Relațiile cu rudele apropiate, cu vecinii, prietenii din copilărie se pot deteriora brusc deoarece intervențiile lor vi se vor părea enervante. Probabilitatea de denaturare a utilizării și transmiterii informațiilor va crește, ceea ce ar putea duce la răspândirea bârfei și a zvonurilor. Deși veți avea o legătură emoțională puternică cu membrii familiei, vor exista și momente în care încrederea în membrii familiei poate fi subminată. În acele momente vă e frică de înșelăciuni, neînțelegeri, confuzie. Încercați să nu vă bazați pe constatările asupra datelor neconfirmate.

Carieră, dragoste, sănătate și bani – previziunile săptămânii pentru zodia Scorpion

Dacă nu aveți un partener stabil, atunci alegerea în viața personală va fi dificilă și trebuie să fiți atenți la conexiunile cu persoane obscure.

Săgetător:

Fanteziile voastre pot fi exagerate, iar ele ar putea fi utile în lucrarea unui povestitor sau scriitor de science fiction, dar pentru o persoană obișnuită poate exista pericolul de a evada din realitate și a cădea într-o lume fictivă. Feriți-vă să porniți la un drum nou, deoarece percepția voastră asupra informațiilor poate fi foarte distorsionată și veți avea de suferit pierderi.

Carieră, dragoste, sănătate și bani – previziunile săptămânii pentru zodia Săgetător

Relațiile cu rudele, cu părinții se vor deteriora într-o oarecare măsură și este probabilă chiar o dispută serioasă dacă veți îndrăzni să le mințiți cu ceva. Nu totul poate fi restabilit in condiții de siguranță. În materie de educație oferită copiilor, evitați nervozitatea și ieșirile impulsive, dar și situațiile în care un părinte permite acest lucru iar celălalt interzice exact același lucru. Potențialul energetic este destul de ridicat, dar perioada care urmează este lungă și complicată. În cazul bolilor aparatului respirator merită luate măsuri preventive, deoarece există o tendință de  agravare a unor afecțiuni deja existente.

Capricorn:

Este greu pentru voi să iasă lucrurile toate așa cum le doriți, pentru că depindeți mult de ceea ce fac  alții, oricât efort ați depune voi acum. Medical, nu supraîncărcați coloana vertebrală și articulațiile, precum și atenție la calitatea alimentelor și băuturilor consumate! Săptămâna este totuși  un moment bun pentru programele de recuperare și  prevenire.

Carieră, dragoste, sănătate și bani – previziunile săptămânii pentru zodia Capricorn

La job, în ciuda faptului că nu veți fi mulțumiți de ceva, conducerea va aprecia realizările recente și  beneficiile nu vor fi numai verbale, ci cu echivalent material dar mic. Marile realizări vor veni însă din decembrie încolo. Mai aveți așadar de așteptat. Așadar, încercați să nu planificați nimic important deoarece lucrurile pot necesita o revizuire din cauza erorilor identificate. Încercați să vă abțineți de la a încheia contracte și a semna documente decisive! Accentuați-vă talentele și veleitățile, folosiți-vă de ele așa încât să vă descopere și alții, pentru că doar așa pregătiți terenul în vederea recunoașterii lor de către cei din exterior.

Vărsător:

Printre rudele apropiate sau printre vecini vă veți  bucura de oarecare autoritate, dar ei vor veni la voi cu sfaturi eronate. Veți putea conversa pe aproape orice subiect, dar cunoștințele voastre pot fi oarecum superficiale, prin urmare, nu toate recomandările voastre vor fi corecte. Dacă aveți copii, veți adera la cele mai moderne și non-standard metode de educație. Totuși, schimbarea radicală de stil poate alterna cu permisivitate, ceea ce va complica relațiile cu odraslele voastre. Petreceți timp și implicați-vă alături de ei în jocuri, călătorii, plimbări și însărcinați-i cu mici îndatorări fezabile, dar pe puterile lor.

Carieră, dragoste, sănătate și bani – previziunile săptămânii pentru zodia Vărsător

Ca stare generală, aceasta e sănătoasă, energică, dar neliniștită și nervoasă, lucru care mai devreme sau mai târziu va duce la o epuizare emoțională mare. Dacă nu reușiți să faceți față, atunci odihniți-vă suficient! Chiar  este un moment important pentru sănătate.

Pești:

Acasă și în mediul familial situațiile pot fi inconfortabile datorită unor informații ascunse. Chiar și lucrurile se vor comporta ciudat: aparatele electrice și instalațiile tehnice se pot strica mai des decât de obicei, mobilierul se poate deteriora  sau vasele se pot sparge. Va fi periculos și să folosiți obiecte ascuțite și tăioase. De asemenea, orice interdicții emise de părinți vă pot deranja, ceea ce va duce la o elucidare clară a relațiilor și a atacurilor agresive.

Carieră, dragoste, sănătate și bani – previziunile săptămânii pentru zodia Peşti

Cu rudele însă legăturile devin mai relaxate, iar în cazul în care au existat certuri în trecut, acum vor exista posibilități pentru soluționare. Nu vor exista probleme nici în relațiile cu copiii, ba chiar aceștia vă vor încânta cu succesele și cu traseul lor original de gândire. Financiar, vă sfătuiesc să fiți extrem de atenți la lucruri și bani.

Sursa

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie