Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Horoscop Săptămâna 20-26 iulie 2020

Săptămâna 20 – 26 iulie 2020 debutează cu o Lună Nouă în zodia Rac, a doua lunație din acest an în același semn zodiacal, un fenomen astrologic mai rar, care vine să ne deschidă noi drumuri, să ne aducă noi începuturi și oportunități, de această dată fiind legate de sectorul emoțional și sentimental. Vom avea șansa să deschidem noi uși care ne vor duce „acasă”, să clădim noi fundații, să punem piatra unei temelii solide atât în viața de familie, cât și în relații. De asemenea, vom avea nevoie să ne raportăm la un nou concept asupra a ceea ce înseamnă siguranță și cămin.
Această Lună Nouă din Rac, grație aspectelor tensionate cu Saturn retrograd din zodia Capricorn,  ne cere multă responsabilitate și maturitate vizavi de noi înșine și ne cere să găsim echilibru între profesie și familie pentru a fi fericiți și împliniți. Ceea ce nu funcționează după acest concept s-ar putea destrăma. De asemenea, mare parte din săptămână va sta sub energia saturniană care ne cere mai mult simț practic, mai multă organizare în viața noastră, mai multă disciplină, în caz contrar putând fi martorii unor blocaje, unor limitări și constrângeri (mai ales de natură profesională).
La două zile distanță, pe data de 22 iulie 2020, Soarele va activa zodia Leu, zodia sa de domiciliu unde strălucește mai puternic ca nicăieri și, implicit, ne determină și pe noi să ne dorim să strălucim. Din această poziție ne oferă putere, vitalitate, curaj, creativitate și ne face dornici de a ieși în evidență, de a ne expune calitățile. Atenție, totodată, și la orgoliu și mândrie, la aroganță, la modul în care ne manifestăm puterea și autoritatea pentru că pot exista tendințe de exagerare în aceste direcții.
Horoscopul săptămânii 20 – 26 iulie 2020, grație aspectului de susținere dintre Mercur din zodia Rac și Uranus din zodia Taur, ne aduce idei ingenioase, putem găsi soluții revoluționare la problemele cu care ne confruntăm, putem primi informații neașteptate, vești surprinzătoare.

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec pot simți că-și atingi cu mare greutate niște obiective profesonale, motiv pentru care este recomandat să-și reorganizeze programul și să dea dovadă de mai multă responsabilitate vizavi de sarcinile pe care le au. Luna Nouă le poate aduce noi orizonturi legate de familie, de partenerul de viață, de căsnicie, de ideea de cămin, poate chiar o schimbare de domiciliu. Nativii vor da dovadă de creativitate, de simț artistic, însă cu greu vor pune bazele unor acțiuni în acest sens. Se întrevăd vești foarte bune legate de sectorul financiar, găsirea unor soluții la probleme de criză, reușita unei negocieri, obținerii unui credit imobiliar.

Taur

Cei născuți în zodia Taur au parte de o săptămână foarte bună, comunicarea le va fi aliat de nădejdee și vor reuși să obțină ceea ce-și doresc prin dialog calm, sensibil. Nativii pot avea idei foarte bune despre cum să se pună în valoare, despre cum să-și evidențieze un talent sau despre cum să facă bani. Deplasările, micile călătorii, și negocierile sunt foarte bine aspectate. Și în plan sentimental lucrurile merg foarte bine, însă spre finele săptămânii pot fi cuprinși de unele frici, temeri sau se pot lăsa pradă unor iluzii și vise. Mulți nativi încep să vadă fața reală a unei persoane apropiate. Interes aparte pentru rezolvarea unei chestiuni de familie sau care vizează o locuință, un bun de patrimoniu.

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de noi și fructoase începuturi financiare și pot rezolva chestiuni materiale din trecut, poate chiar să returneze o datorie sau cineva să le returneze un împrumut. Comunicarea, ideile și soluțiile ingenioase, capacitatea de negociere vor fi arme solide pentru nativi în această săptămână, cu condiția să fie cumpătați și atenți la ceea ce spun. Va fi nevoie de multă înțelepciune atunci când deschid gura pentru a nu isca conflicte greu de gestionat ulterior.

Rac

Cei născuți în zodia Rac au parte de Luna Nouă care se formează întocmai în semnul lor și care le poate aduce a doua șansă să rezolve un aspect legat de viața personală, de relația în care se află și, totodată, să demareze ceva ce ține de zona profesională, deși nu va fi ușor nici acum, mai ales dacă vorbim de o afacere personală, parteneriat, colaborare, asociere într-un proiect. Pot, totuși, asculta sfaturile prietenilor pentru că se vor dovedi a le fi de ajutor sau pot fi ajutați de o persoană importantă.

Leu

Imediat după formarea aspectului de Lună Nouă care aduce unele clarificări mentale, psihice, aduce ocazia de a vedea mult mai matur și responsabil o situație de viață, și chiar posibilitatea de a scăpa de niște frici și temeri, cei născuți în zodia Leu au parte de ingresul Soarelui în zodia lor, iar acest aspect le va fi foarte benefic timp de o lună de zile, în special din punct de vedere al sănătății și vitalității. Atenție la stresul profesional! Pe de altă parte, va fi o săptămână creativă și mulți nativi se vor dedica relaxării, iubirii, vor petrece timp cu copiii mai mult.

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară își pun ordine în idei, integrează noi principii și se folosesc de convingerile lor pentru a face față unor provocări. Atenție la comunicarea în cuplu, mai ales dacă se aduc în discuție subiecte financiare, legate de cheltuieli. De asemenea, posibile tensiuni cu partenerul din cauza prietenilor. Cu diplomație și înțelepciune, printr-o abordare diferită a situației, se pot rezolva conflictele. Luna Nouă se va petrece pe casa prietenilor și poate aduce ocazia de a cunoaște noi persoane alături de care nativii să demareze noi proiecte, însă se cere responsabilitate și atenție în luarea deciziilor finale.

Balanță

Cei născuți în zodia Balanță pun accent pe sectorul relațiilor și reușesc să-și vindece o rană emoțională, poate să depășească o despărțire fiind foarte conștienți de ceea ce-și doresc mai departe. Luna Nouă le poate aduce o nouă ocazie de afirmare în carieră, le poate aduce noi începuturi profesionale, dar va fi nevoie de maturitate și responsabilitate în preluarea unor responsabilități. Pe de altă parte, este momentul să rezolve o situație ce vizează o moștenire, un credit, partaj, împrumut, litigiu.

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion vor trebui să-și schimbe niște idei, concepții, mentalități și convingeri și vor reuși prin dialog sincer, prin deschidere la comunicare cu persoana iubită sau, dacă este vorba de un context profesional, cu un partener de afaceri. Vor avea idei, vor găsi soluții, însă trebuie să înlăture rigiditatea din gândire, să accepte și alte variante, mai ales dacă este vorba de o negociere sau de un context care presupune acte, hârtii, documente.

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător reușesc, după multe obstacole, să rezolve un context financiar care vizează o moștenire, un bun de patrimoniu, un partaj, să obțină un credit sau să achite un împrumut. Comunicarea la locul de muncă, cu colegii, negocierile unui aspect financiar sunt susținute, însă mare atenție în dragoste, pentru că o relație care nu este solidă, care nu este oficială se poate încheia. Cuplurile au parte, în schimb, de mai multă înțelegere și chiar de o renaștere a pasiunii.

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de noi începuturi relaționale, în cuplu, căsnicie sau profesionale, în relația cu asociații și partenerii de afaceri. Nativii trebuie să dea dovadă de multă responsabilitate, de multă determinare și răbdare în aceste direcții, dacă vor ca lucrurile să iasă bine. Este nevoie de înțelepciune în soluționarea unui conflict între familie și partener sau legat de o locuință, de o casă, de o mutare. Cei singuri sau aflați la început de relație se pot îndrăgosti, pot fi cuceriți de o persoană cu care rezonează intelectual.

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de o săptămână bună, în care cheful de socializare, interacțiune cu cei dragi este mare. Nativii se dedică activităților distractive, relaxante, petrec timp cu familia, cu persoana iubită, rezolvă situații ce țin de locuință, poate chiar de un bun de patrimoniu. La locul de muncă au idei bune, care sunt luate în calcul și toate acestea pot deschide noi orizonturi profesionale.

Sursa

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie