Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Horoscop săptămâna 20-26 noiembrie 2017: Soarele intră în Săgetător și schimbă lista cu zodii favorizate de astre

Horoscopul săptămânii 20-26 noiembrie este marcat de 4 evenimente importante care vor influența toate zodiile. Acestea sunt: 21 noiembrie: aspectul armonios de „sextil” dintre planeta Venus și Pluton, care va aduce intensitate, pasiune sau interes pentru tabu-uri și pentru explorarea senzualității în relații, dar și o mai mare atenție acordată banilor și modului în care ei sunt investiți și cheltuiți.

Berbec

Berbecii nu au prejudecăți în amor, dar nici tăria de a rezista tentațiilor. În viața profesională,, au protectori și noroc. Horoscopul săptămânii 20-26 noiembrie 2017 pentru zodia Berbec anunță posibile schimbări în plan relațional, chef de aventură și interes pentru călătorii. Din 22 noiembrie, Berbecii își vor face planuri de vacanță, iar mulți nativi vor avea oportunități nesperate de a călători, fie în interes profesional, fie doar „de plăcere”. Aceștia din urmă vor face rost de bani în mod surprinzător, pentru că vor beneficia de ajutorul și generozitatea celor dragi. A doua parte a săptămânii va fi mai tensionată, iar Berbecii ar trebui să evite orice discuție „aprinsă” cu șefii sau cu reprezentații unor instituții. În weekend, Berbecii pot pleca într-o călătorie sau pot primi vizita neașteptată a cuiva de departe. Weekend-ul 25-26 noiembrie este potrivit și pentru stabilirea unor detalii legate de vacanță sau chiar pentru achiziționarea unor bilete, mai ales dacă Berbecii vor să își petreacă Sărbătorile în străinătate. În plan relațional, întreaga săptămână a Berbecilor va fi influențată de aspectul armonios dintre Venus și Pluton, care îi va face mai pasionali și mai atrăgători, mai dornici de „explorare a tabu-urilor” în relații, dar și mai „vulnerabili” și mai receptivi la tentații amoroase. În plan financiar, norocul le va surâde în continuare, iar proiectele profesionale vor fi încununate de succes.

Taur

Taurii sunt răsfățați de cei din jur. În iubire, sunt mai receptivi la dorințele partenerului, dar nu pot renunța la gelozie. Horoscopul săptămânii 20-26 noiembrie 2017 pentru zodia Taur anunță o perioadă norocoasă, în care nativii se vor simți răsfățați și ocrotiți de cei din jur. Taurii ar putea primi vești bune legate de veniturile lor chiar în primele zile ale săptămânii, când vor fi mult mai eficienți în a se promova și în a evidenția rolul pe care îl au în succesul unei echipe. Drept urmare, pot fi promovați sau premiați la actualul loc de muncă sau să primească o ofertă interesantă. Dar adevărata șansă va veni în jurul datei de 22 noiembrie, când Soarele va intra în zodia Săgetător și, timp de o lună de zile, îi va ajuta pe Tauri să aibă noroc, avantaje sau succes cu ajutorul altora sau să beneficieze din plin de veniturile (sporite!) ale partenerului de viață. În aceeași zi de 22 noiembrie, Neptun va reveni la mersul direct și îi va îndemna pe Tauri să țină cont de intuiție în relațiile cu prietenii. Intuiția îi va ajuta și în relația cu partenerul de viață în cursul zilei de vineri, când pot să apară tensiuni din cauza unor probleme profesionale de care nativii nu se pot detașa sau din cauza unor schimbări în carieră la care nativii se gândesc de multă vreme, dar care nu sunt pe placul persoanei iubite. În weekend, armonia dintre planeta Comunicării, Mercur și Uranus poate reface armonia în familie, dar, în același timp, le poate da nativilor șansa de a primi informații confidențiale. Acestea le-ar putea fi de folos Taurilor care vor să facă o investiție sau care vor să înceapă ori să dezvolte un proiect. În plan sentimental, săptămâna va fi influențată de aspectul armonios dintre Venus și Pluton, care îi va ajuta pe Tauri să fie mai „receptivi” la dorințele partenerului. Taurii singuri pot începe, acum, o poveste de iubire, în care afecțiunea se va împleti cu pasiunea și cu gelozia intensă.

Gemeni

Gemenii sunt apreciați și promovați la serviciu. Dacă au nevoie de bani, apar soluții de-a dreptul miraculoase. Horoscopul săptămânii 20-26 noiembrie 2017 pentru zodia Gemeni anunță „cer senin” în cuplu și afaceri profitabile, iar pentru cei singuri, mari șanse de a-și întâlni sufletul-pereche. În plan profesional, Gemenii au parte de ajutorul astrelor chiar din primele zile ale săptămânii, când fie își pot găsi un job (mai) bine plătit, fie sunt apreciați la actualul loc de muncă și pot obține, dacă nu o mărire de salariu, măcar alte avantaje financiare (comisioane, mașină de serviciu etc.). Săptămâna începe cu un aspect armonios format de Venus și Pluton, care are efecte pozitive asupra bugetului nativilor Gemeni. Nativii care nu au parte de noutăți financiare la serviciu, pot avea succes dacă solicită un împrumut sau dacă aplică pentru o bursă ori pentru alt fel de finanțare. Interesant este că, în cazul lor, Iubirea poate să apară, în această săptămână, chiar la serviciu! Gemenii sunt, acum, un adevărat magnet pentru aprecieri și sentimente mai mult sa mai puțin declarate. Important este să observe cât sunt de iubiți și de către cine…Weekend-ul 25-26 noiembrie va veni cu multe invitații, da și cu oportunități profesionale, favorizate de aspectul armonios dintre Mercur și Uranus. În plus, din acest aspect rezultă că, pentru Gemenii care își caută acum un job sau care vor să își dezvolte o afacere, internetul este cea mai bună soluție.

Rac

Racii au parte de pasiune în cuplu. Cei singuri se îndrăgostesc, dar persoana aleasă nu e pe placul familiei. Horoscopul săptămânii 20-26 noiembrie 2017 pentru zodia Rac anunță schimbări în plan profesional, după data de 22 noiembrie, dar și mai multă dăruire, implicare și pasiune în cuplu, chiar din primele zile ale săptămânii. Viața sentimentală a Racilor primește un ajutor extraordinar de la Venus, planeta Iubirii și de la Pluton, planeta Transformării: în cuplurile „cu vechime” se reaprinde flacăra pasiunii, iar în relațiile aflate la început, partenerii depășesc orice problemă de comunicare, inhibiție sau tabu. Pentru Racii singuri, aspectul de sextil dintre Venus și Pluton poate să aducă o pasiune intensă dar, în unele cazuri, există riscul implicării într-o relație toxică sau cu un partener abuziv sau cu un partener care nu va fi acceptat de familia nativilor. Pentru Raci, succesul profesional va depinde în mod special de modul în care vor reuși să comunice cu șefii și colegii, dar și de modul în care își vor îndeplini sarcinile primite, fără a-i înfrunta sau critica pe șefi. Racii au, în această săptămână, tendința de a-i analiza și critica pe ceilalți, iar asta le poate aduce probleme. Inclusiv în cuplu, mai ales vineri. Dar în weekend, Racii vor reveni la sentimente mai bune, influențați și aspectul armonios dintre Mercur, planeta Comunicării și planeta Uranus. Atunci vor ști să își aleagă cuvintele și să facă declarații de iubire care vor restabili pacea și vor aduce iertarea. Aspectul amintit mai poate însemna și o călătorie -surpriză, de care nativii Rac și persoana iubită se vor bucura și care va aduce, în multe cazuri, un nou început în relație.

Leu

Leii au noroc în dragoste și își pot îndeplini visul de a deveni părinți. În plus, un vechi hobby le poate aduce bani. Horoscopul săptămânii 20-26 noiembrie 2017 pentru zodia Leu anunță o nouă iubire sau schimbări pozitive în actuala relație, armonie în familie sau rezolvarea unor probleme legate de casă ori de bugetul comun. Luni, 20 noiembrie, Leii pot primi vești importante legate de sănătatea unuia dintre părinți sau pot rezolva, mai rapid decât s-ar aștepta, o problemă legată de casă, care implică relația cu autoritățile. Sau vor avea de-a face cu persoane amabile, simpatice și dornice să îi ajute. Sau, vor avea surpriza un coleg de serviciu să le faciliteze „intrarea” la o persoană importantă sau să îi ajute financiar pentru rezolvarea unei probleme personale. Pentru unii Lei, această săptămână va veni cu vești importante legate de o sarcină sau de nașterea unui copil, iar o astfel de veste va transforma o idilă pe care nativii o tratau în joacă”, într-o relație de iubire adevărată. Prezența Soarelui, alături de Mercur și Saturn în casa Iubirii poate aduce astfel de vești, pentru că, într-o astrogramă, sa Iubiri se referă și la copii.Pentru alți nativi, însă, prezența Soarelui în Săgetător poate însemna succes în afaceri pornite de la un simplu hobby. Weekend-ul va fi influențat de planetele Mercur și Uranus aflate în armonie. Atunci Leii vor primi vești neașteptate legate de un litigiu juridic, de o casă ori de cineva drag, din familie.

Fecioară

Fecioarele au relații excelente cu partenerul și copiii, dar și responsabilități suplimentare față de unul dintre părinți. Horoscopul săptămânii 20-26 noiembrie 2017 pentru zodia Fecioară anunță posibile schimbări în familie sau mutarea într-o casă nouă, dar și relații excelente cu persoana iubită și cu copiii. Relația cu persoana iubită va fi ocrotită de astre chiar din prima zi a săptămânii, când planeta Iubirii va favoriza comunicarea, iar Pluton, planeta Transformării va favori depășirea unor vechi probleme sau resentimente. În relația cu copiii, nativii vor găsi formula potrivită pentru a-și impune autoritatea, punând accent pe respect, sinceritate, dar și pe înțelegere și afecțiune. S-ar putea ca nativii să primească vești legate de părinți sau de alte rude apropiate, să rezolve chestiuni legale sau administrative referitoare la o casă ori să cumpere, să vândă sau să închirize un imobil. Și, pentru că și Mercur este în același sector, s-a putea ca Fecioarele să facă, deja, planuri de vacanță. Și bine fac! Dar Fecioarele nu-și fac doar planuri de vacanță, ci și de afaceri sau investiții, iar weekend-ul 25-26 noiembrie este favorabil pentru astfel de decizii. În plus, în weeknd, Fecioarele pot primi vești foarte bune despre veniturile partenerului de viață sau, dacă e cazul, despre un împrumut pe care l-au solicitat cuiva. În plan amoros, astrele le recomandă Fecioarele care vor mai mult dinamism în intimitate să plece cu partenerul într-o călătorie și să petreacă acest weekend numai în doi!

Balanță

Balanțele au succes în negocieri și semnează contracte avantajoase, pleacă în călătorii sau trebuie să onoreze multe invitații. Horoscopul săptămânii 20-26 noiembrie 2017 pentru zodia Balanță anunță multe invitații, telefoane, mesaje și călătorii, dar și un interes sporit pentru valorificarea resurselor personale și pentru suplimentarea veniturilor. Prima zi a săptămânii va aduce Balanțelor șanse de câștig, fie din afaceri imobiliare, fie din munca la domiciliu, fie din afaceri de familie, fie din proiecte personale pentru demararea cărora nativii au primit sau vor primi ajutorul familiei. Luni, 20 noiembrie, Venus, planeta care le patronează pe Balanțe, va forma un aspect armonios de „sextil” cu planeta Pluton, aflată în sectorul Familiei din astrograma lor. Acest aspect poate să influențeze nu doar veniturile nativilor, ci și cheltuielile acestora. Astfel, multe Balanțe vor face, în primele zile ale săptămânii, cumpărături pentru casă ori daruri pentru rude. Venus le va îndemna să dea banii pe obiecte frumoase, dar nu neapărat necesare, iar tensiunile în cuplu vor fi greu de evitat. Dar, în 21 noiembrie, Soarele va intra în Săgetător și va favoriza comunicarea Balanțelor cu cei din jur. Această influență este bine venită pentru că, în noiembrie, Balanțele nu mai sunt la fel de diplomate sau se amabile ca de obicei, pentru că Marte, planeta Războiului, este în zodia lor. Soarele și planeta Mercur vor aduce și oportunități profesionale, iar contractele negociate acum ar trebui semnate până la sfârșitul lunii! Din 10 noiembrie Mercur va intra în mers retrograd până spre sfârșitul lui decembrie, iar „pe Mercur retrograd” nu semnează contracte și nu se încep proiecte noi! Săptămâna se va încheia cu un aspect armonios între Mercur și Uranus, care le poate aduce Balanțelor schimbări favorabile în plan financiar.

Scorpion

Scorpionii câștigă mai mulți bani din munca proprie, iar în plan sentimental au parte de schimbările mult așteptate. Horoscopul săptămânii 20-26 noiembrie 2017 pentru zodia Scorpion anunță vești bune în plan financiar pentru nativi și, în plan sentimental, o nouă atitudine față de partener sau, în cazul celor singuri, o nouă poveste de iubire. În primele zile ale săptămânii, Scorpionii pot atrage în viața lor o nouă iubire sau, în cazul celor care au, deja, o relație, comunicarea poate schimba totul în bine. Luni, 20 noiembrie, se va forma un aspect armonios de sextil între planeta Iubirii aflată chiar în Scorpion și Pluton, planeta Transformării aflată în casa Comunicării din astrograma generală a zodiei. Acest aspect va favoriza nu doar relația Scorpionilor cu persoana iubită, ci și relațiile nativilor cu principalii colaboratori sau negocierile pe care aceștia le poartă pentru semnarea unor contracte sau încheierea unor afaceri. Pe 21 noiembrie, Soarele va intra în zodia Săgetător, alăturându-se planetelor Mercur și Saturn. Pentru Scorpioni, asta înseamnă noroc în plan financiar, afaceri profitabile și ajutor nesperat în cazul unor obligații financiare. Săptămâna se va încheia cu un alt aspect armonios, format, de data aceasta, între Mercur și Uranus. Pentru Scorpioni, aspectul amintit va viza tot veniturile. Mai exact, veniturile obținute la actualul loc de muncă: este posibilă o mărire de salariu! Dar aspectul amintit îi ajută și pe Scorpionii care își caută un loc de muncă, veștile bune primite depășindu-le așteptările. Și, cum casa Profesiei (în care află Uranus) este și casa Sănătății, aspectul favorabil amintit poate aduce și vești bune legate de sănătatea Scorpionilor.

Săgetător

Săgetătorii au succes pe toate planurile, dar au și foarte multe responsabilități de care ar fi bine să nu uite! Horoscopul săptămânii 20-26 noiembrie 2017 pentru zodia Săgetător anunță o perioadă plină de oportunități, de care nativii ar trebui să profite la maximum, dar și momente importante pentru viața sentimentală a nativilor și pentru relația acestora cu proprii copii. Pentru unii Săgetători, săptămâna va începe cu o șansă extraordinară de a câștiga mai mulți bani, șansă obținută cu ajutorul unui fost partener. Poate fi vorba de o nouă afacere sau de recuperarea unei datorii. Luni, 20 noiembrie, se va forma un aspect armonios de sextil între Venus, planeta Iubirii, aflată în casa Trecutului și a secretelor și Pluton, aflat în casa Banilor din astrograma Săgetătorilor. Pentru unii nativi, acest aspect poate însemna și o relație secretă cu o persoană care are mai mulți bani sau care îi sprijină, financiar, pe nativi, în proiectele lor. Pentru alții, aspectul amintit poate însemna și revenirea unei foste iubiri, care va transforma, total, viața nativilor. Săgetătorii își pot schimba viața și pot „cuceri” noi inimi sau nou „orizonturi”, se pot înscrie la cursuri sau pot relua studiile sa pot pleca în multe călătorii. Astrele sunt de partea lor! Dar Săgetătorii trebuie să nu uite că, în 3 decembrie, Mercur va intra în mers retrograd în zodia lor și, până de Sărbători, le va da planurile peste cap. De aceea, e bine să facă acum marile schimbări! Weekend-ul poate fi potrivit pentru așa ceva, pentru că atunci Mercur va forma un aspect armonios cu Uranus, planet marilor schimbări și a marilor surprize.

Capricorn

Capricornii se pregătesc pentru marile schimbări din decembrie. Acum, trebuie să își rezolve problemele din trecut. Horoscopul săptămânii 20-26 noiembrie 2017 pentru zodia Capricorn anunță o perioadă excelentă pentru rezolvarea unor restanțe și pentru pregătirea marilor schimbări și succese care vor vei în viața Capricornilor la sfârșit de decembrie. Deocamdată, în această săptămână, Capricornii își pot consolida relațiile cu prietenii și pot să își extindă cercul social, având șanse reale de a cunoaște oameni importanți care îi vor ajuta, mai târziu, în carieră. O astfel de șansă poate să apară chiar luni, 21 noiembrie, când planeta Venus, aflată în casa Prieteniei din astrograma Capricornilor, va forma un aspect armonios de sextil cu Pluton aflat chiar în zodia lor. Pentru mulți nativi, acest aspect va avea și o semnificație sentimentală: ei se pot îndrăgosti de un prieten sau își mpot întâlni marea Iubire luând parte la un eveniment sau pe internet. Timp de o lună, Capricornii ar trebui să se concentreze pe rezolvarea unor probleme din trecut, indiferent dacă acestea sunt sentimentale, financiare sau profesionale. Astrele îi vor ajuta pe nativi și în acest sens, dar și în pregătirea unor proiecte pe care să le demareze în decembrie, după ce Soarele va intra în zodia lor. Weekend-ul le va îndrepta atenția Capricornilor spre cei dragi (părinți, în mod special) și s-ar putea ca aceștia să primească un ajutor neașteptat de la un prieten pentru rezolvarea unei probleme de familie.

Vărsător

Vărsătorii trebuie să investească mai mult în propria persoană, să fie mai selectivi și să nu se „afișeze” cu oricine. Horoscopul săptămânii 20-26 noiembrie 2017 pentru zodia Vărsător anunță un nou cerc de prieteni, care pot influența și cariera nativilor. Șansele nu lipsesc, dar Vărsătorii trebuie să investească mai mult în propria persoană, să nu „se afișeze” cu oricine și să nu uite că imaginea și reputația contează, uneori, mai mult decât pregătirea sau experiența profesională. Vărsătorii trec printr-o perioadă în care viața profesională este marcată de schimbări favorabile, care pot să apară chiar în primele zile ale săptămânii, așa cum anunță aspectul armonios de sextil dintre Venus și Pluton. Pentru unii nativi, acest aspect aduce noi oferte, iar pentru alții, promovări sau premieri la locul de muncă actual. Mai mult, Venus, planeta Iubirii, poate „provoca” o idilă la locul de muncă și poate schimba, astfel, viața personală a Vărsătorilor. Pentru alți nativi, însă, Venus, aflată în casa Carierei înseamnă succes în profesii legate de beauty sa artă sau în care aspectul fizic este foarte important. Dar, pentru foarte mulți Vãrsători, Venus în Scorpion înseamnă o mai mare atenție acordată imaginii și reputației, cu atât mai mult cu cât Saturn, aflat în Săgetător, le cere să fie selectivi atunci când e vorba de prieteni și de persoanele „cu care se afișează”. Sfârșitul de săptămână va fi unul favorabil noilor contacte și negocierilor , socializării și călătoriilor, iar viața personală a nativilor va rămâne, deocamdată, în plan secundar.

Pești

Peștii sunt în centrul atenției și impresionează persoane cu putere de decizie. Astfel, succesul lor e garantat! Horoscopul săptămânii 20-26 noiembrie 2017 pentru zodia Pești vine cu vești bune legate de carieră, dar și cu șansa une iubiri de departe sau cu oportunitatea de a călători peatenmări și țări. Peștii îndrăgostiți își vor răsfăța partenerul și vor pleca într-o călătorie împreună cu acesta, iar cei singuri vor continua să viseze la iubirea ideală, mai ales că Neptun, planeta Iluziilor, va reveni la mersul direct, în zodia lor. Săptămâna va începe cu un aspect armonios de „sextil”, format între Venus și Pluton, iar acesta le va aduce nativilor Pești șansa de a se îndrăgosti de o !persoană din străinătate sau care poate avea, pentru ei, rolul de mentor. Aspectul amintit poate aduce și vești sau invitații de la prieteni care locuiesc în străinătate și care pot schimba planurile de Sărbători ale nativilor. Astfel, mulți nativi vor avea ocazia neașteptată de a-și petrece Sărbătorile ìn altă țară. Ajutați de acest aspect vor fi și Peștii care își caută un job în străinătate, iar schimbările pozitive concrete vor apărea după data de 22 noiembrie. În 22 noiembrie, Soarele va intra în zodia Săgetător, alăturându-se planetelor Mercur și Saturn. Soarele îi va ajuta pe nativii Pești să fie în centrul atenției, să îi impresioneze pe cei cu putere de decizie și să obțină succesul dorit în plan profesional. Dar nici cu banii nu vor sta rău, pentru că în weekend se va forma un alt aspect armonios, de data asta între Mercur și Uranus, iar Peștii vor primi bani și cadouri-surpriză sau măcar oferte avantajoase care se vor concretiza în prima parte a anului viitor.

Sursa:
huff.ro, Oana Hanganu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × 2 =

3 + 5 =

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Cum este corect – interregional sau inter-regional, nonvaloare sau non-valoare, …
Corespondenta la redactie