Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Prognoza METEO: Cum va fi vremea în săptămâna 20-26 noiembrie

Cerul va fi mai mult noros. Local și temporar vor fi precipitații, în general slabe cantitativ, predominant sub formă de ninsoare la munte și mai ales ploi în regiunile intracarpatice, iar în sud și sud-est va ploua. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în zona montană înaltă.  Temperaturile minime se vor situa între -4 grade în depresiuni și 8 grade pe litoral. Izolat vor fi condiții de ceață. În Oltenița cerul va fi noros și temporar va ploua slab. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de 4…5 grade.

 

Luni

Vremea va fi normală din punct de vedere termic. Cerul va fi variabil, cu înnorări mai ales în prima parte a zilei, când vor mai fi condiții să plouă slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 8…10 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 0 grade. Spre sfârșitul intervalului, vor fi condiții de ceață.

Marți

Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă la Oltenița va fi 8…9 grade, iar minimă de 1…2 grade. Dimineața și noaptea, condiții ceață.

Miercuri

Cerul temporar noros. Vântul slab și moderat. Temperatura maximă la Oltenița va fi de 8…9 grade, iar minimă 1…3 grade. Dimineața, dar mai ales noaptea, condiții de ceață.

Joi

Cerul va fi temporar noros. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă la Oltenița se va situa în jurul valorii de 10 grade, iar cea minimă va fi de 1…3 grade. Mai ales dimineața și noaptea, va fi ceață.

Vineri-Duminică

Vremea va fi ușor mai caldă decât în mod normal în ultima decadă a lunii noiembrie în prima parte a intervalului. Local și temporar, mai ales spre sfârșitul intervalului, va ploua, iar la munte vor fi precipitații mixte. Cu precădere în cursul nopților și al dimineților, în zonele joase de relief se va semnala ceață.

Meteorologii estimează pentru lunile decembrie, ianuarie şi februarie o vreme ce se va încadra, în general, în limitele normale ale perioadei de iarnă, local mai coborâte în centrul, nordul şi nord-estul ţării, în timp ce precipitaţiile vor fi excedentare în majoritatea regiunilor, relevă prognoza de specialitate, valabilă pentru intervalul decembrie – februarie 2017, publicată de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

În luna decembrie, temperatura medie lunară va avea valori apropiate de normalul climatologic, local mai coborâte în regiunile centrale şi nord-estice, dar şi mai ridicate în sud-est.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × five =

2 + 5 =

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Cum este corect – interregional sau inter-regional, nonvaloare sau non-valoare, …
Corespondenta la redactie