Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Prognoza METEO: Cum va fi vremea în săptămâna 20-26 noiembrie

Cerul va fi mai mult noros. Local și temporar vor fi precipitații, în general slabe cantitativ, predominant sub formă de ninsoare la munte și mai ales ploi în regiunile intracarpatice, iar în sud și sud-est va ploua. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în zona montană înaltă.  Temperaturile minime se vor situa între -4 grade în depresiuni și 8 grade pe litoral. Izolat vor fi condiții de ceață. În Oltenița cerul va fi noros și temporar va ploua slab. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de 4…5 grade.

 

Luni

Vremea va fi normală din punct de vedere termic. Cerul va fi variabil, cu înnorări mai ales în prima parte a zilei, când vor mai fi condiții să plouă slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 8…10 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 0 grade. Spre sfârșitul intervalului, vor fi condiții de ceață.

Marți

Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă la Oltenița va fi 8…9 grade, iar minimă de 1…2 grade. Dimineața și noaptea, condiții ceață.

Miercuri

Cerul temporar noros. Vântul slab și moderat. Temperatura maximă la Oltenița va fi de 8…9 grade, iar minimă 1…3 grade. Dimineața, dar mai ales noaptea, condiții de ceață.

Joi

Cerul va fi temporar noros. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă la Oltenița se va situa în jurul valorii de 10 grade, iar cea minimă va fi de 1…3 grade. Mai ales dimineața și noaptea, va fi ceață.

Vineri-Duminică

Vremea va fi ușor mai caldă decât în mod normal în ultima decadă a lunii noiembrie în prima parte a intervalului. Local și temporar, mai ales spre sfârșitul intervalului, va ploua, iar la munte vor fi precipitații mixte. Cu precădere în cursul nopților și al dimineților, în zonele joase de relief se va semnala ceață.

Meteorologii estimează pentru lunile decembrie, ianuarie şi februarie o vreme ce se va încadra, în general, în limitele normale ale perioadei de iarnă, local mai coborâte în centrul, nordul şi nord-estul ţării, în timp ce precipitaţiile vor fi excedentare în majoritatea regiunilor, relevă prognoza de specialitate, valabilă pentru intervalul decembrie – februarie 2017, publicată de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

În luna decembrie, temperatura medie lunară va avea valori apropiate de normalul climatologic, local mai coborâte în regiunile centrale şi nord-estice, dar şi mai ridicate în sud-est.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 × 3 =

90 − 89 =

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

Corespondenta la redactie