Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Horoscop săptămâna 21-27 octombrie 2019

Săptămâna 21 – 27 octombrie 2019 este marcată de ingresul Soarelui prin zodia Scorpion, aspect care se petrece începând cu data de 23 octombrie 2019. Astfel, vom fi provocați să fim mai atenți la ceea ce se petrece în interiorul nostru, la gândurile și sentimentele noastre, la trăirile noastre cele mai profunde, și astfel să scoatem la suprafață ceea ce nu ne mai reprezintă pentru a ne vindeca și a ne elibera.
Venus, planeta iubirii, face doua aspecte plăcute atât cu Neptun, planeta viselor, cât și cu Pluton, guvernatorul Scorpionului și planeta transformărilor profunde. Ei bine, fără îndoială că în această săptămână iubirea va căpăta un interes aparte și vom deveni mult mai afectoși, mai dornici de romantism și afecțiune, mai înclinați către nevoile sentimentale ale partenerului, dar și mult mai creativi și mai sensibili.
Atenție! Neptun fiind retrograd în zodia Pești există riscul să visăm prea mult, să ne iluzionăm prea mult, să ne lăsăm furați de imaginație în amor și astfel să ne îndepărtăm de realitate, să ne urcăm partenerul pe un piedestal, iar riscul este ca după această perioadă, asemenea basmelor, prințul fermecător să se transforme într-o… broască.
Aspectul tensionat care se perfectează în weekend dintre Marte (acțiunea) din Balanță și Saturn (răbdarea, înțelepciunea, lecțiile de viață) din Capricorn va evidenția o stare de nesiguranță, atât în relații, cât și în carieră. Pe de o parte ne dorim să acționăm, să luăm frâiele în mână, iar pe de altă parte ne dorim să așteptăm, să fim siguri că deciziile noastre sunt cele mai bune. Cu greu vom accepta autoritatea celorlalți în această perioadă și este foarte probabil să intrăm în conflicte. În plus, această incertitudine de acum ne poate face să pierdem oportunități.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Berbec

Pentru cei născuți în zodia Berbec această săptămână vine cu interes major pentru zona financiară. Nativii vor fi determinați să obțină o sumă de bani, să intre în posesia unor drepturi financiare provenite fie din contracte și parteneriate, fie din moșteniri, partaje, procese. Sexualitatea va cunoaște noi valențe și nativii vor simți o nevoie mai mare de a se apropia intim de partener. Atenție mai multă la sănătate! Va fi nevoie de administrarea corespunzătoare a timpului de lucru astfel încât să primeze odihna, cu precădere în mijlocul săptămânii, când sarcinile de la locul de muncă pot fi solicitante și acaparante. Recomandarea este să se întărească sistemul imunitar cu ajutorul alimentației sănătoase și a suplimentelor naturale

Taur

Cei născuți în zodia Taur își vor canaliza atenția asupra partenerului de viață și asupra relației de cuplu. Nativii își vor da tot interesul ca lucrurile să se îmbunătățească și cei singuri vor avea șanse mari să înceapă o nouă relație, mai ales după prima jumătate a săptămânii. La locul de muncă, este posibil ca nativii să nu se mai poată concentra la fel de bine pe ceea ce au de făcut și să simtă nevoia unui concediu, motiv pentru care în weekend ar trebui să acorde atenția cuvenită odihnei și relaxării și să evite excesele de orice fel.

Gemeni

Tranzitul Soarelui prin casa muncii și a sănătății va revigora puternic starea de spirit a celor născuți în zodia Gemeni. Nativii vor avea energia necesară pentru a se dedica sarcinilor și responsabilităților profesionale și chiar vor putea vindeca o afecțiune mai veche sau care le-a dat bătăi de cap în ultimul timp. Există șanse să se facă remarcați la locul de muncă și să obțină niște beneficii nesperate. Interesul pentru familie și necesitatea de a petrece timp alături de cei dragi, de persoana iubită și de copii, va fi mare și nativii ar putea reuși să reaștearnă un echilibru în acest sector de viață.

Rac

Pentru nativii din zodia Rac va fi o perioadă în care iubirea va căpăta noi atribute și noi forme de manifestare. Nativii vor simți nevoia să petreacă mai mult timp cu persoana iubită, să facă declarații de dragoste, iar cei care sunt în relații de lungă durată vor visa la posibilitatea de a deveni părinți. Nici cei singuri nu o duc rău pentru că șansele de a se îndrăgosti și a începe o nouă poveste de iubire vor fi mari. Tot acest context va avea repercusiuni favorabile și asupra locului de muncă, asupra sănătății pentru că starea de spirit se va îmbunătăți și nativii vor avea energia necesară să rezolve toate sarcinile primite. Weekendul îi va găsi în sânul familiei, bucurându-se de momente plăcute și dialoguri constructive.

Leu

Este o perioadă favorabilă pentru ca cei născuți în zodia Leu să-și întoarcă atenția către familie. Nativii fie vor căuta să petreacă timp cu părinții, cu partenerul de viață și copiii, fie vor dori să-și construiască propriul lor cămin și vor purta dialoguri pe această temă. De asemenea, este o perioadă bună pentru renovarea și reamenajarea locuinței, pentru cumpărarea sau vânzarea unui imobil. În primele zile ale perioadei analizate, nativii vor avea șansa unor câștiguri financiare, poate chiar ocazia de a-și îmbunătăți venitul prin activități suplimentare sau ca urmare a unei investiții făcute.

Fecioară

Comunicarea va fi punctul forte al celor născuți în zodia Fecioară, însă asta nu înseamnă că nu trebuie să fie atenți la ceea ce scot pe gură, mai ales dacă la mijloc este vorba de un discurs public, de o ședință importantă, un interviu, un examen. Aceste activități sunt susținute în această săptămână și, în plus, capacitatea de învățare, concentrare, memorare îi va ajuta foarte mult pe nativi să-și atingă obiectivele. În prima parte a săptămânii vor exista ocazii de îmbunătățire a relației cu persoana iubită sau, posibil, ca cei singuri să întâlnească o persoană cu care să lege o relație mai deosebită, mai apropiată.

Balanță

După o perioadă de neplăceri și disfuncții financiare, cei născuți în zodia Balanță vor avea șanse reale de a-și îmbunătăți veniturile. Posibil ca nativii să primească oferte noi de colaborare, să-și renegocueze salariul, un comision, să obțină un bonus de performanță. Este important să nu rateze oportunitățile care vin spre ei acum. În prima parte a săptămânii este posibil să fie ușor confuzi și bulversați de anumite gânduri, însă va fi ceva trecător. Totuși, până miercuri, ar fi indicat să evite deciziile radicale legate de locul de muncă și să acorde atenție suplimentară sănătății și odihnei. Atenție la conflictele cu membrii familiei în weekend!

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion se bucură de tranzitul Soarelui întocmai prin semnul lor, iar nativii vor da dovadă de o energie remarcabilă care-i va ajuta în îndeplinirea planurilor și obiectivelor propuse. Totodată, atenția lor se va canaliza asupra propriei persoane și vor simți nevoia de a-și îmbunătăți stilul de viață, relația cu ei înșiși. Posibil ca unii Scorpioni să facă schimbări de look, de garderobă, să devină mai spontani și mai dornici de petrecere a timpului liber alături de cei dragi, într-un mod cât mai relaxant. Relația cu persoana iubită se va îmbunătăți, însă va fi nevoie ca Scorpionii să fie mai deschiși sentimental, să nu se teamă să facă declarații de dragoste, să spună întocmai ceea ce simt. Vești bune legate de carieră, de funcție pot să vină în prima parte a săptămânii.

Săgetător

Săptămâna aceasta vine custări de interiorizare, de introspecție și este o perioadă bună ca cei născuți în zodia Săgetător să-și pună ordine în gânduri și în idei, să-și redobândească echilibrul interior. Starea de sănătate se va îmbunătăți, însă va fi nevoie de odihnă suficientă. În prima parte a săptămânii se întrevăd șanse profesionale, posibil ca nativii să se facă remarcați, să fie propuși pentru o funcție, să facă un progres în carieră. În weekend activitățile cu prietenii și socializarea vor fi de interes, iar buna dispoziție caracteristică va reveni în prim plan.

Capricorn

Prietenii și viața socială vor fi punctele de interes ale celor născuți în zodia Capricorn care vor simți nevoia să aparțină unui grup, să-și facă noi cunoștințe, să-și lărgească anturajul. Nativii vor avea ocazia să întâlnească persoane care le împărtășesc idealurile, aspirațiile, de la care au lucruri noi de învățat și alături de care pot demara acțiuni, persoane cu care sunt uniți de activități comune. În plan profesional, sunt avantajate planurile și inițiativele de viitor și nu este exclus ca unele proiecte să prindă contur acum. Posibil ca o persoană cunoscută prin intermediu prietenilor să le aprindă călcâiele. În weekend se recomandă mai mult odihnă.

Vărsător

Este o perioadă foarte bună ca cei născuți în zodia Vărsător să se facă remarcați la locul de muncă, să iasă în evidență în plan profesional, mai ales că acum sunt favorizate ocaziile care pot aduce o avansare în funcție. Cariera este de interes și unii nativi își pot da seama acum care este direcția de viitor pe care vor să pornească. În prima parte a săptămânii pot exista situații ușor tensionate în cuplu care să necesite mai mult timp, mai multă atenție decât de obicei. În weekend, emoțiile pot atinge un apogeu, iar nativii sunt sfătuiți să analizeze în profunzime ce-și doresc de la viață, de la ei înșiși și de la cei din jur.

Pești

Urmează o perioadă favorabilă dezvoltării personale, iar cei născuți în zodia Pești sunt sfătuiți să acode mai multă atenție credinței, principiilor și filozofiilor de viață personale. Nativii ar putea participa la cursuri de dezvoltare personală, ar putea studia domenii noi care să le aducă răspunsuri la dilemele existențiale cu care se confruntă. În plus, este o săptămână bună să se înscrie la seminarii și cursuri de perfecționare profesională, mai ales dacă urmăresc o avansare în funcție sau schimbarea locului de muncă. Întreaga săptămână va fi de interes relația cu partenerul de viață. Nativii vor dori sprijin și vor simți nevoia să-și consolideze povestea de iubire. Cei singuri pot căuta cu ardoare un nou partener și nu este exclus nu doar să-l întâlnească, ci să se și îndrăgostească și să înceapă o nouă poveste de iubire.

Sursa

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie