Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Horoscop Săptămâna 21-28 noiembrie 2016

cu-razeBERBEC:

Sunt sfătuiți să se relaxeze, să nu-și mai facă griji pentru niște probleme de sănătate pe care le-ar avea ceilalți membri ai familie.

TAUR:

Nativii în zodia Taur au o săptămână în care vor pune pe cineva în coarne. Nu poate nimeni să intre in voie. Însă, chiar dacă sunteți provocați încercați să vă temperați.

GEMENI:

Gemenii au o săptămână în care reușesc să mobilizeze toate forțele să producă un uragan în jurul lor. Este luna care aduce discuții, discordie. Dacă veți reuși să vă temperați după discuția furtunoasă, totul se va rezolva foarte bine.

RAC:

Racii sunt în atenționare de câteva săptămâni că pot afla un adevăr fantastic. Acest adevăr poate veni cu o conotație importantă și în viață și acasă.

LEU:

Dacă au fost un pic încercați, în această săptămână sunt pe cai mari. Toate merg bine. Au tras cea mai bună carte.

FECIOARĂ:

Au avut multe oportunități și tind acum să rezolve totul în grabă, pe repede înainte. Nu vă grăbiți! Nu forțați mâna norocului!

BALANŢĂ:

Balanțele au o săptămână în care trebuie să lupte cu ei. Li se cere să-și consolideze toate forțele, pentru ca astfel să-și consolideze poziția în familie și la serviciu.

SCORPION:

Sunt în permanență cu bagajele făcute, călătoresc. Săptămâna viitoare veți avea niște ieșiri importante.

SĂGETĂTOR:

În sfârșit au ajuns la fundul sacului și sunt pregătiți să înceapă o viață nouă. Tot ce a fost vechi să lase în urmă.

CAPRICORN:

Trebuie să aibă o săptămână în care să-și demonstreze forța, puterea și tăria. O săptămână puțin mai tensionată.

VĂRSĂTOR:

Să rămână pe poziții în așteptarea unor vești. Are de primit mesaje, telefoane, mailuri. Să fiți pregătiți!

PEŞTI:

Peștii care s-au tot plimbat prin alte acvarii pot găsi răspunsurile tuturor problemelor pe care le-au căutat. Numai căutând o discuție clară cu ceilalți membri ai familie vor găsi soluția.

Sursa:
huff.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

16 − eleven =

2 + 1 =

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

Corespondenta la redactie