Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Horoscop săptămâna 3-9 iunie 2019

Săptămâna 3 – 9 iunie 2019 este marcată de fenomenul de Lună Nouă care se formează în zodia Gemeni, chiar în prima zi a perioadei analizate. Pe data de 4 iunie, Mercur, planeta comunicării, a rațiunii, a negocierilor și a tranzacțiilor, va părăsi zodia sa de domiciliu și va intra în zodia Rac. În ultima zi a săptămânii, Venus, planeta iubirii, a armoniei și a micilor beneficii materiale, va intra în zodia Gemeni, însă întreaga săptămână influența sa va fi răspândită tot din zodia sa de domiciliu, Taur.


La modul general, săptămâna 3 – 9 iunie 2019, pune accentul pe comunicare și ne cere să ne dezvoltăm puternic această latura pentru a evolua. Dialogul cu cei din jur va deveni esențial în trasarea direcțiilor de viitor, fie că vorbim de zona socială, fie de cea sentimentală. În plus, ni se facorizează astrologic comunicarea emoțiilor, a sentimentelor, a iubirii și poate este timpul să ne recunoaștem nouă, dar și celor din jur ceea ce simțim pentru ei. Poate fi vorba de mari declarații de dragoste, conturate cu mult romantism începând din weekend.

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec pot avea șanse mari de a primi o sumă de bani, de a li se materializa o investiție făcută. Posibile discuții despre avere și moșteniri vor apărea în acaestă perioadă. În plan sentimental, va crește dorința de a petrece timp cu partenerul și chiar este posibil ca nativii să planifice o călătorie în doi și astfel să se cunoască mai bine, mai profund. Cei singuri pot întâlni la drum o persoană care să le trezească interesul. Pe de altă parte, se cere mai multă atenție la sănătate, mai laes la alimentație și la administrarea emoțiilor. Pot exista conflicte în familie, cu cei dragi, și de aici o sensibilizare a stării organice.

Taur

Cei născuți în zodia Taur vor avea parte de oportunități financiare, de noi colaborări care să le îmbunătățească veniturile pe termen lung. Cei care-și caută un loc de muncă se pot angaja cu ușurință în această perioadă. Cu Venus însă alături, nativii vor avea șanse mari să se îndrăgostească, să înceapă o nouă relație și va fi vorba de un partener, fie cunoscut într-o călătorie, fie cu care să comunice excepțional de bine, de care să fie atrași foarte mult psihic. În această perioadă, nativii vor fi atrași de misterele vieții, de elucidarea destinului lor, de înțelegerea karmei și zona spirituală va căpăta noi conotații.

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de Luna Nouă întocmai în semnul lor, iar prin aspectele pe care aceasta le face, șansele de a începe o nouă relație sunt foarte mari și cresc deplin începând din weekend. Totodată, nativii vor da dovadă de energie, de curaj și îndrăzneală, însă vor continua să se lase frământați la nivel psihic de principii din trecut. Pare imposibil pentru ei să se desprindă de niște tipare create și care le ancorează inclusiv emoțiile, însă Luna Nouă le va cere să ia această decizie, să facă acest pas pentru viitorul lor. La locul de muncă se întrevăd acțiuni menite să le consolideze poziția, însă obstacolele legate de carieră încă nu au trecut. În plan financiar, în continuare, nativii sunt sfătuiți să nu facă investiții majore, mai ales dacă este vorba de o călătorie, de achiziționarea unui autovehicul. Se cere atenție majoră la drum!

Rac

Cei născuți în zodia Rac au parte de o perioadă de introspecție care va trezi puternic în nativi dorința de schimbare. Comunicarea cu ei înșiși va fi mai sinceră ca niciodată și vedem ca mulți nativi să iasă din zona de confort pentru a-și retrasa aspirațiile de viitor. Nu este exclus să scoată din viața lor oameni cu care nu mai rezonează energetic. În plan sentimental  se reactualizează situații mai vechi care au fost lăsate nelămurite și care am se cer discutate. Abia din weekend, cu Venus în tranzit pe casa subconștientului, nativii pot simți că lucrurile încep să se așeze în mintea lor și chiar poate fi vorba de o vindecare emoțională și sentimentală a unor traume din trecut. Tot acum, cei care s-au confruntat cu afecțiuni pot descoperi remedii naturiste utile.

Leu

Cei născuți în zodia Leu pot avea parte de dezechilibre emoționale care să le dea peste cap starea de sănătate și sunt sfătuiți să petreacă mai mut timp cu prietenii, mai ales că Luna Nouă formată în acest sector poate aduce noi persoane în anturaj care să le trezească interesul nativilor. Cei care sunt în relații ce nu funcționează, vedem să ia în calcul o despărțire acum și ceea ce contextul astrologic sugerează este comunicarea. Poate un dialog sincer cu persoana iubită ar putea lămuri contextul sentimental tensionat. În weekend vedem ca acest dialog să fie cel ami bine aspectat.

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de momente favorabile imaginii profesionale și poate fi vorba de noi începuturi în carieră. Nativii pot obține o funcție mult visată, iar cei care-și caută un loc de muncă se pot angaja acum. În plan social, discuțiile cu cei din jur, indiferent că sunt prieteni sau colegi de muncă, pot fi ușor tensionate și pot cere o reevaluare a motivelor care vă leagă. În plan sentimental vor exista tensiuni, însă nimic din ceea ce nu poate fi rezolvat prin comunicare. Întreaga perioadă este favorabilă distracțiilor, socializării, dar și schimbării stilului de viață, în sensul abordării unei diete sau începerii unor antrenamente sportive.

Balanță

Cei născuți în zodia Balanță au ocazia să plece într-o călătorie care să le schimbe niște principii de viață sau poate chiar percepția asupra unor întâmplări din trecut. Este o perioadă foarte bună pentru studiu, pentru susținerea examenelor și a interviurilor, dar și pentru a se înscrie la noi cursuri de dezvoltare personală sau profesională. La locul de muncă nativii vor da dovadă de idei inspirate, ingenioase, care să-i ajute să se pună în valoare mai mult. În plan sentimental, se cere mai mult interes. Nativii vor trebui să țină flacăra comunicării aprinsă pentru ca lucrurile să funcționeze bine și în echilibru.

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion pot avea ocazia ca la această Lună Nouă să intre în posesia unei moșteniri, unei sume de bani, să se încheie (sau demareze) un partaj. Pe de altă parte, în plan profesional va crește interesul pentru acumulare de cunoștințe, astfel că nativii se pot înscrie la cursuri noi menite să le îmbunătățească niște abilități. Cei care susțin discursuri publice vor fi susținuți acum. În plan financiar, nu este momentul ca nativii să facă investiții riscante, tranzacții și nici cheltuieli prea mari. Starea de sănătate va fi una în general bună, însă va fi nevoie ca nivelul de stres să fie conștientizat și ținut sub observație.

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de această Lună Nouă, și ulterior de Venus, întocmai în sectorul parteneriatelor și al mariajului. Nativii care sunt în relații solide pot fi ceruți în căsătorie în această perioadă, și chiar se pot semna actele, însă cei care nu au reușit să lege o comunicare sănătoasă cu persoana iubită vedem să puncă punct. Este trecerea la un alt nivel în cuplu și va conta foarte mult ceea ce este în spate, bagajul cu care nativii întâmpină această lună nouă. De asemenea, weekendul poate aduce p poveste de dragoste pentru cei singuri. În plan financiar, Marte, planeta acțiunii, le va da un imbold nativilor pentru a semna un contract profitabil, pentru a demara un parteneriat care să le aducă îmbunătățirea situației financiare.

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn  au parte de multă acțiune în zona muncii. Nativii care au acumulat nemulțumiri în ultimii ani vedem ca acum să izbucnească și să-și spună pe față părerile, să-și impună punctul de vedere și să-și ceară drepturile. De aceea, cei care nu mai sunt mulțumiți de locul de muncă, odată cu Luna Nouă pot lua decizia de a face o schimbare majoră. Însă, în funcție de astrograma natală, nativii care au făcut schimbări în acest domeniu profesional în ultima perioadă sau cei care au afaceri pe cont propriu vedem să aibă parte de succes și de realizări. În zona sănătății, nativii care s-au confruntat cu probleme vor avea șansa să descopere un tratament, un remediu favorabil pentru îmbunătățirea stării. În plan sentimental, Mercur va susține puternic comunicarea cu persoana iubită, lămurirea neînțelegerilor, și nu este exclus să apară și o cerere în căsătorie.

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de Luna Nouă în sectorul sentimental, iar nativii pot lega noi relații acum, pot începe noi povești de dragoste, în special după ce Venus se va alătura contextului. Familia se poate mări sau se poate aduce în discuție conceperea unui copil. De asemenea, va fi o perioadă favorabilă distracțiilor și călătoriilor și nu este exclus ca în acest context să fie întâlnit un posibil viitor partener. Însă, cei care se află în relații toxice, lipsite de comunicare și înțelegere, această perioadă poate însemna încheierea unui capitol. La locul de muncă se cere ca nativii să aibă mai multă încredere în ei înșiși și să-și pună mai mult în valoare calitățile și aptitudinile.

Pești

Cei născuți în zodia Pești au parte de o perioadă favorabilă consolidării relațiilor de familie. Nativii pot lămuri acum situații din trecut, pot demara proiecte legate de locuință și vor primi sprijinul părinților. Cei care au în plan cumpărarea/vânzarea unei case pot avea parte de reușită în această perioadă. De asemenea, nu este exclus să se mute, să-și schimbe domiciliul, iar faptul că Mercur tranzitează casa iubirii poate însemna inclusiv o mutare cu partenerul. De asemenea, comunicarea se va îmbunătăți în zpna sentimentală și se pot face planuri de viitor. Se cere mai multă atenție la starea de sănătate pentru că există riscul unor probleme legate de aparatul respirator. Poate fi vorba de o răceală netratată corespunzător sau de o viroză respiratorie.

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie