Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Horoscop săptămâna 8-14 mai 2017

În săptămâna 8-14 mai, se schimbă Axa Destinului sau „Axa Nodurilor Lunare” și toate zodiile vor fi afectate. Mai exact, în 9 mai, Nodul Nord se va fixa în Zodia Leu, iar Nodul Sud se va fixa în zodia Vărsător.
Nodul Nord ne indică menirea  în viață, domeniile în care putem să evoluăm,  iar Nodul Sud ne arată „bagajul” cu care venim din viețile anterioare.
Axa Destinului va rămaâne pe segmantul  Leu/Vărsător până în noiembrie 2018, așa că urmează 18 luni de mari schimbări și transformări pentru toate zodiile!

Berbecii vor avea alte priorități: persoana iubită și copiii! Cei singuri vor dori să-și găsească sufletul-pereche. Berbecii singuri își pot găsi „sufletul pereche„, iar cei care au, deja, o relație, își vor copleși partenerul sau partenera cu dovezi de iubire. Venus, „planeta Iubirii” se află chiar în zodia lor și îi va face mai tandri și mai atenți la nevoile celor dragi, dar și mai puțin impulsivi în relațiile cu cei din jur. La serviciu, ajutați și de Venus și de Mercur, „planeta Comunicării”, Berbecii vor evita conflictele sau vor purta negocieri din care vor avea doar de câștigat.

Taurii încep săptămâna cu chef de muncă și sunt apreciați de șefi sau de clienți. Săptămâna vine cu schimbări de casă ori schimbări în familie, cu un nou partener sau cu noi colaborări. Nativii Taur știu mai bine decât oricine că „graba strică treaba” și, cu toate acestea, reușesc să facă totul la timp și „ca la carte”, iar recompensele nu vor întârzia. Iar dacă au motive de îngrijorare privind banii pe care îi merită pentru munca lor, Taurii vor acționa cu îndrăzneală, apărându-și drepturile. Marte se află în „cada Banilor” lor și poate fi, în funcție de circumstanțe, „planeta Acțiunii” sau „planeta Războiului”. În această perioadă, nimeni nu poate profita de nativii Taur! Și nimeni nu îi poate păcăli. Luna Plină în Scorpion poate însemna și un nou „partener sentimental” sau schimbări în relația de cuplu existentă.

Gemenii muncesc prea mult. Din 9 mai, atenția lor trebuie să se îndrepte spre rudele apropiate. Gemenii încep săptămâna în forță, cu Marte, „planeta Acțiunii”, în zodia lor. Ca de obicei, se implică în mai multe proiecte, se întâlnesc cu multă lume și n-ar trebui să se mire dacă se trezesc cu reproșuri din partea persoanei iubite. Pentru a le evita, ar trebui să își facă timp și pentru familie. Dar job-ul pare să fie principalul punct de interes, în special în jurul zilei de 11 mai, când se formează Luna Plină în Scorpion. Luna Plină în Scorpion influențează sectorul profesional din astrograma Gemenilor și mulți dintre aceștia își pot găsi acum un job sau o colaborare care să le suplimenteze veniturile. Mesaj dublu pentru ei – să se mai relaxeze și să lase grijile deoparte. Pe cât sunt de veseli, devin inspăimântați că aud de o problemă de sănătate a rudelor. Nu e vorba de nicio problemă, au doar nevoie de ajutor.

Racii ”pun ceva la cale„: un un proiect personal, o afacere de familie sau, la serviciu, se interesează de problemele celorlalți și caută soluții, chiar dacă nu li se cere asta. Au o săptămână în care pot afla adevăruri fantastic de importante care pot pune lucrurile pe scara lor de valori. Așteptați-vă la un adevăr foarte important. Ar trebui să fie mai detașați pentru a nu avea surprize. Nu toată lumea apreciază implicarea lor. Racii care lucrează pe cont propriu trebuie să se promoveze mai mult. Mercur, „planeta Comunicării”, se află în „sectorul Carierei” din astrograma lor, alături de planetele Venus și Uranus. Mercur le cere să comunice mai eficient, în timp ce Venus le cere să își adapteze stilul vestimentar la tendințele modei, iar Uranus îi încurajează să fie cât mai inventivi. Luna Plină din Scorpion, din data de 11 mai, schimbă zona de interes a Racilor, aducând mai multă pasiune în relația lor de cuplu.

Leii încep săptămâna cu o puternică susținere astrală în viața profesională. Soarele, care îi patronează pe Lei, se va afla în „sectorul Carierei” lor, până în data de 20 mai. Au schimbări foarte importante. Să fiți pregătiți să le întâmpinați. Lucruri extraordinar de bune. Leii pot semna un contract avantajos chiar la început de săptămână sau pot pleca într–o călătorie, în interes profesional. De acolo, se vor întoarce cu daruri pentru cei dragi sau cu obiecte decorative de calitate pentru casă. Luna Plină din 11 mai se va forma în zodia Scorpion și va influența relațiile de familie ale nativilor Leu și va amplifica interesul acestora pentru tot ceea ce ține de casă. Unii nativi Leu vor închiria o casă, iar alții, mai norocoși, își vor cumpăra una (sau mai multe, de ce nu?!) Leii singuri ar trebui să iasă în lume pentru că, așa, vor  avea parte de un weekend în care se vor distra pe cinste. Și e posibil să întâlnească pe cineva care să le fure inima. Și apoi, viața lor se va schimba.

Fecioarele au noroc de bani chiar de luni, 8 mai: Luna și Jupiter le aduc șanse de câștig prin muncă proprie, iar Mercur și Venus, șanse de a primi bani și cadouri de la persoana iubită sau bonusuri sau comisioane de la locul de muncă. În zilele următoare, situația nu se schimbă prea mult, chiar dacă Luna părăsește Balanța și se mută în Scorpion. Ajunsă aici, Luna va spori apetitul Fecioarelor pentru comunicare și scurte călătorii, dar și interesul pentru oficializarea unor relații de colaborare sau de muncă. Zilele de 11 și 12 mai sunt cele mai potrivite pentru semnarea de contracte sau pentru acceptarea unor oferte de muncă. În 11 mai va fi Lună Plină în zodia Scorpion, chiar în „sectorul Contractelor” din astrograma Fecioarelor, iar în 12 mai, armonia dintre Mercur aflat în Gemeni și Jupiter aflat în Balanță va viza „sectorul Carierei” și „sectorul Banilor” din astrograma lor. Astfel, în 12 mai, Fecioarele pot primi o mărire de salariu sau un bonus de la serviciu.

Balanțele încep săptămâna cu Luna și Jupiter în zodia lor și cu Venus, planeta care le patronează, în zodia Berbec și în „sectorul Parteneriatelor” din astrograma lor. Asta înseamnă că luni și marți pot să înceapă o colaborare, sau, dacă sunt singure, pot întâlni pe cineva care le stârnește interesul. Mijlocul săptămânii este marcat de influența Lunii Pline care va avea loc în zodia Scorpion, în data de 11 mai. Luna Plină în Scorpion le va Balanțelor șanse de câștiguri suplimentare din munca proprie. În același timp, Luna Plină va provoca, pentru Balanțe, o schimbare a „relației cu banii„. Balanțele sunt patronate de Venus și asta înseamn că nu sunt deloc econome, că dau banii pe lucruri frumoase, pe bijuterii si haine modă și că le place luxul și eleganța. Balanțele își vor face noi prieteni și vor intra în noi „cercuri sociale” și în „rețele profesionale” care le vor înlesni drumul spre succes. Vor fi favorizate acțiunile și proiectele bazate pe colaborări internaționale și multe Balanțe se vor muta in altă țară, în interes profesional.

Scorpionii trebuie să nu rateze oportunitățile profesionale din cauza obligațiilor familiale. Săptămâna începe cu Luna în Balanță și cu Jupiter în aceeași zodie, iar Scorpionii vor avea, luni, șansa de a lămuri o problemă mai veche legată de un coleg sau, după multe insistențe, Scorpionii vor recupera  o parte dintr–o sumă de bani pe care le-o datora un vecin sau un prieten. De altfel, până la sfârșitul anului, Scorpionii se vor mai confrunta cu astfel de situații. Planeta Restricțiilor, Saturn, va sta în zodia Săgetător în decembrie și va aduce limitări în „sectorul Financiar” din astrograma Scorpionilor. Aceștia își vor primi cu întârziere banii cuveniți sau vor fi nevoiți să își modifice anumite planuri din cauza unor cheltuieli neprevăzute.

Săgetătorii vor călători mult sau își vor găsi adevărata împlinire  în străinătate sau alături de persoane din alte țări. Începutul de săptămână le aduce Săgetătorilor vești de la prieteni de departe sau invitații la evenimente ce vor avea loc în weekend. Miercuri, când Luna se va afla în zodia Scorpion, Săgetătorii vor pune pe hârtie planul unei afaceri sau al unui proiect personal și vor stabili bugetul necesar. Din motive financiare, planul nu va fi pus în aplicare  imediat. În 11 mai va fi Lună Plină în zodia Scorpion. Pentru Săgetători, Luna Plină va veni cu dorința de o pauză. Ei, care sunt, de obicei atât de activi, se vor simți epuizați sau pur și simplu nu vor avea chef de nimic altceva decât de somn sau de relaxare. Vor fi și cam ursuzi, iar asta poate provoca tensiuni în cuplu, mai ales că „planeta Războiului”, Marte, se află „zona Parteneriatelor” din astrograma Săgetătorilor și e ușor de „provocat”.

Capricornii pot trece prin experiențe  care le purifică destinul. Pintre ele: nașterea unui copil. Capricornii încep săptămâna cu vești bune legate de Carieră și de prestigiul de care se bucură în societate. Pot fi premiați pentru activități din trecut sau pot câștiga o competiție. Fertilitate și belșug. Visele se vor împlini curând. Fertilitate pentru cei tineri căsătoriți, barza aduce băieți. Luna Plină care se formează în zodia Scorpion în  data de 11 mai poate veni cu o confirmare a aprecierii de care se bucură Capricornii în comunitate. Ei vor fi invitați să facă parte in cluburi sau asociații, să jurizeze competiții sau să ia cuvântul în cadrul unor evenimente. Dar Luna Plină în Scorpion poate însemna pentru Capricorni și bucuria  de a se revedea cu prieteni dragi. În plan personal, rămâne de actualitate influența benefică a Soarelui în „casa Iubirii”. Capricornii se vor bucura de armonie în relația de cuplu și de o excelentă comunicare în familie.

Vărsătorii au parte de  întâlniri karmice. În plan relațional, se petrec schimbări esențiale. Vărsătorii încep săptămâna cu dreptul. Dacă au un examen, îl promovează fără probleme, iar dacă au de prezentat o lucrare, își expun cu ușurință ideile și sunt convingători. Convingători sunt și în cazul unor negocieri, dar și în discuțiile cu persoana iubită. Îi ajută în acest sens Luna și Jupiter din Balanță, dar și planetele Venus și Mercur din zodia Berbec. Soarele aflat în zodia Taur îi îndeamnă să fie interesați de securitatea financiară a familiei și tocmai pentru a avea surse de venit în plus, Vărsătorii își vor căuta un job mai bine plătit sau vor munci mai mult la actualul job. Rezultatele vor fi pe măsură și mulți Vărsători vor primi vești foarte bune în preajma zilei de 11 mai. Luna Plină în Scorpion le va aduce Vărsătorilor o promovare la actualul loc de muncă sau o ofertă foarte tentantă de la o altă firmă sau, dacă lucrează pe cont propriu, clienți noi, colaborări noi, extinderea afacerii. Au o săptămână în care dau beneficiile peste ei. Bani, favoruri, gratificații.

Peștii vor avea succes în plan profesional. În plan personal, trebuie să nu „dezvolte” atașamente! Începutul de săptămână vine pentru Pești cu daruri și câștiguri financiare. Poate nu va fi vorba de mari valori, dar, așa cum se spune, „gestul contează”. Probabil va fi vorba de „mici atenții” cu care partenerii Peștilor vor reuși să le aducă, nativilor, zâmbetul pe buze. Și prietenii din străinătate le vor face Peștilor o surpriză în preajma zilei de 11 mai, când va fi Lună Plină în zodia Scorpion. Luna Plină în Scorpion va influența așa–numita „casă a Străinătății” din astrograma Peștilor și s-ar putea ca aceștia să fie invitați de prieteni să își petreacă vacanța pe alte meleaguri. Luna Plină în Scorpion mai poate însemna, pentru Pești, și vești importante legate de un job în altă țară sau de o afacere  de care sunt interesați. Dacă Peștii nu pleacă la drum în această săptămână, ar putea profita de contextul astral favorabil pentru a obține o viză ori o bursă de studii în străinătate sau pentru a aplica pentru un anumit job. Au intrat într-o nebuloasă. Trebuie să se descarce, să vorbească cu cei din jur. Să dialogheze cu partenerul de căsătorie sau cu cei apropiați.

 

Pentru toate zodiile, săptămâna 8-14 mai este una dintre cele mai importante perioade din acest an. În 9 mai, Axa Destinului sau „Axa Nodurilor Lunare” se va stabili pe segmentul Leu / Vărsător, proces care a început, de fapt, în 28 aprilie. Nodul Nord se va muta din zodia Fecioară în Leu și va înlocui accentul pus pe evoluție prin muncă și sacrificiu, cu accentul pus pe evoluție personală prin exprimare de sine și creativitate și prin acțiuni făcute „din inimă” (în astrologie, Leul este asociat inimii). Deloc întâmplător, schimbarea Axei Destinului este în ajun de Lună Plină în Scorpion, o zodie a emoțiilor intense și a transformării. Luna Plină în Scorpion din data de 11 mai este un alt eveniment major al acestei săptămâni. Ea ne face să ne dorim schimbarea profundă a situațiilor sau relațiilor și să „tratăm” nu doar simptomele, ci adevărate cauze. Dar, înainte de toate, ne va ajuta să ne schimbăm pe noi înșine.

Oana Hanganu pentru huff.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

18 + three =

7 + 2 =

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Cum este corect – interregional sau inter-regional, nonvaloare sau non-valoare, …
Corespondenta la redactie