Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Horoscop Săptămânal 12-18 iulie 2021

În săptămâna 12 – 18 iulie 2021 se resimte din plin intrarea lui Mercur în zodia Rac pentru că dialogul va deveni mai calm și mai gândirea mai mult bazată pe emoții. În plus, ne bucurăm de înțelepciune în luarea deciziilor, grație trigonului pe care Mercur în face cu Neptun retrograd din Pești și putem ierta mai ușor pe cei care ne-au greșit.

Totodată, un aspect major al acestei perioade este conjuncția dintre Venus, planeta iubirii, și Marte, planeta dorinței, în zodia Leu, conjuncție care deschide, până în februarie 2022, un nou ciclu de creație și care la moful general aduce bucurie, optimism și poftă de distracție, dar și de iubire. Este o perioadă foarte bună pentru pasiune și noi relații.
În weekend avem parte de un nou trigon, de această dată între Soarele din Rac și Neptun din Pești, aspect care ne aduce mai multă sensibilitate și înclinații spirituale, dar și un simț artistic mai dezvoltat. Suntem creativi, însă avem și tendința de a idealiza anumite aspecte ale vieții noastre.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Berbec: 

Cei născuți în zodia Berbec au ocazia să se apropie mai mult de familie și chiar să-și îmbunătățească comunicarrea cu cei dragi, poate să ierte pe cei care le-au greșit, mai ales că vor da dovadă de multă înțelepciune în această perioadă. Totodată, nativii ar trebui să profite la maxim de conjuncția Venus-Marte pentru a aduce un suflu nou în viața de cuplu și pentru a alunga monotonia. Berbecii singuri se pot îndrăgosti și pot trăi o frumoasă poveste de dragoste care are toate șansele să se transforme în relație serioasă.

Taur: 

Cei născuți în zodia Taur vor fi vocali în perioada aceasta, însă în sensul bun al cuvântului. Cei care au de susținut discursuri publice sau examene, ședințe și negocieri, care scriu și compun au parte de aspecte benefice. Sunt înțelepți în dialog, au idei bune și se pot împăca cu cei apropiați lor cu care au fost în conflict. Sunt nativi care rezolvă contexte ce vizează actele și nativi care planifică și pleacă într-o călătorie. Conjuncția Venus-Marte le poate aduce ocazia unui noi început legat de casă și familie, poate sunt ceruți în căsătorie, poate iau decizia de a forma un cămin, poate își renovează o casă sau se mută.

Gemeni: 

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de idei financiare, poartă negocieri favorabile și reușesc să ajungă mai ușor la înțelegeri cu superiorii în legătură cu remunerația lor. Este o perioadă foarte bună pentru a se pune în valoare, pentru a face bani grație abilităților lor, pentru a scoate la lumină niște talente. Pe de altă parte, conjuncția Venus-Marte îi susține foarte mult în comunicare și dialoguri și pot rezolva situații ce țin de acte. Pot pleca într-o deplasare sau pot primi o invitație care să le aducă multă bucurie. Pot cunoaște persoane noi, iar cei singuri au șansa de a se îndrăgosti.

Rac: 

Cei născuți în zodia Rac își pot pune, în sfârșit, ordine în idei și gândurile lor zbuciumate în ultima perioadă, par să se mai așeze la locul lor. Nativii comunică mai bine cu cei din jur și sunt mai sociabili. Este o perioadă foarte bună din punct de vedere financiar, iar conjuncția Venus-Marte le poate aduce noi începuturi, o sumă de bani, un salariu mai mare sau chiar ocazia de a-și crește veniturile grație talentelor lor pe care acum și le pun în valoare cu mult curaj. Atenție la cheltuieli exagerate! Se pot afirma dacă vor vorbi mai mult despre ei.

Leu: 

Cei născuți în zodia Leu au parte de una dintre cele mai bune săptămâni ale lor din ultimul timp. Nativii au șansa să înceapă un nou ciclu, să se afirme, să li se recunoască niște merite care să le aducă o nouă direcție în viață. Este o perioadă foarte bună pentru creativitate, pentru iubire și distracții, pentru a-și da seama ce îi face cu adevărat fericiți. Cei singuri au șanse mari să înceapă o nouă poveste de iubire. În plus, mulți Lei pot scăpa de ancora grea a trecutului.

Fecioară: 

Cei născuți în zodia Fecioară sunt mai activi din punctul de vedere al vieții sociale. Nativii ies cu prietenii, cunosc oameni noi și sunt deschiși la idile, însă mare atenție la tendința de a intra într-o relație ascunsă, interzisă. Este foarte probabil ca ceea ce trăiesc în acest caz să le dea lumea peste cap, mai ales dacă sunt în relații de lungă durată sau într-o căsnicie. Este o perioadă foarte bună pentru planuri de viitor, pentru a pune pe picioare un proiect de grup în care sunt implicați și pentru a se bucura de popularitate. Primesc mai ușor atenția celorlalți. Atenție la idealizarea anumitor persoane din anturaj!

Balanță: 

Cei născuți în zodia Balanță au parte de discuții profesionale sau cu superiorii foarte importante, menite să aducă nativilor laude și aprecieri și poate chiar noi responsabilități prin care se pot pune și mai mult în lumină. Sunt nativi care în urma unei discuții mai tensionate spun ceea ce au pe suflet și asta se va dovedi benefic lor. De asemenea, sunt nativi care iau decizia de a intra pe o nouă direcție profesională și-și fac strategii de atingere a obiectivelor. Oricum, tot ceea ce ține de planurile de viitor și proiectele lor se bucură acum de succes. Pe de altă parte, sentimental, conjuncția Venus-Marte le poate aduce o nouă iubire, o relație posibil chiar cu o persoană cunoscută pe site-urile de socializare sau prin intermediul prietenilor.

Scorpion:

Cei născuți în zodia Scorpion analizează pe toate părțile niște convingeri și principii de viață și vor să facă ordine printre prejudecăți și credințe. Este o perioadă foarte bună să studieze ceva, să meargă la un curs de dezvoltare personală sau de perfecționare profesională. Totodată, conjuncția Venus-Marte le poate aduce un nou loc de muncă sau o nouă funcție, noi responsabilități prin care se pot remarca. Nativii își pot atinge cu ușurință un obiectiv avut. Sentimental, pot să se îndrăgostească de o persoană cu funcție, cu autoritate sau care le este superior ierarhic. În cuplu pot reaprinde pasiunea.

Săgetător: 

Cei născuți în zodia Săgetător se pot preocupa cu succes de niște acte, pot face un credit imobiliar, pot purta discuții despre bani. Vor fi și nativi care pot iniția litigii, procese acum. Mai multă atenție la tot ce ține de investiții și administrarea banilor altora. În cuplu se discută despre bani și viață intimă, despre fidelitate și viitorul unei relații și vor da dovadă de atenție și înțelepciune. Conjuncția Venus-Marte le poate aduce ocazia de a pleca în călătoria mult visată sau ocazia de a obține o diplomă. Pentru unii Săgetători poate fi un pas în evoluția spirituală.

Capricorn: 

Cei născuți în zodia Capricorn se bucură de multă pasiune săptămâna aceasta, iar dacă fac parte dintr-un cuplu cu vechime este momentul să alunge monotonia și să reaprindă flacăra. Pe de altă parte, pot apărea pasiuni intense, iar dacă cei singuri le pot savura cu toată ființa lor, cei care sunt căsătoriți pot fi tentați către infidelitate, deci atenție la secrete și lucruri ascunse. Profesional este o perioadă bună pentru semnaea contractelor, pentru discuții cu partenerii și clarificarea unor condiții de colaborare. Financiar este o perioadă bună pentru cei care așteaptă să culeagă niște roade din investiții sau care așteaptă să intre în posesia unei moșteniri. Inclusiv veniturile partenerului pot crește.

Vărsător: 

Cei născuți în zodia Vărsător reușesc să clarifice niște situații la locul de muncă, posibil chiar financiare sau legate de sarcini și de program. Este o perioadă bună să ia decizii legate de job, dar trebuie să țină cont că există și o tendință de idealizare în atmosferă care poate fi mai puțin benefică pentru cei care acum se angajează în altă parte. Discuțiile cu colegii sunt mai bune și se poate ajunge mai ușor la căi de mijloc. Sunt și nativi care se preocupă de sănătate și fac schimbări importante în stilul de viață. Conjuncția Venus-Marte le poate aduce o nouă relație celor singuri, oficializarea celei actuale sau, în alte cazuri, un nou contract profesional. Oricum, este o perioadă de fericire și bucurie în viața de cuplu și ar trebui să profite pentru a reaprinde pasiunea.

Pești: 

Cei născuți în zodia Pești se bucură în continuare de aspecte favorabile în dragoste și pot cunoaște o persoană de care să se îndrăgostească sau pot să-și îmbunătățească dialogul cu persoana iubită. Sunt și Pești care își recunosc sentimentele pentru cineva. În relația cu copiii se bucură de apropiere și pot clarifica multe neînțelegeri, iar unii nativi care analizează ideea de a deveni părinți. Conjuncția Venus-Marte le poate aduce un nou loc de muncă celor care-și caută și o îmbunătățire remarcabilă a stării de sănătate. Sunt și nativi care se bucură de aprecieri la job și se pun mai mult în evidență, își desfășoară sarcinile cu mai multă eficiență, rezolvând tot ce au pe listă. Peștii vor dori să lucreze doar ceea ce le place și le aduce bucurie și împlinire.

Sursa

 

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie