Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Horoscop săptămânal 14 – 20 ianuarie 2019

Evenimentele astrologice ale acestei săptămâni:

 • 14 ianuarie 2019: Sextil al lui Mercur (în Capricorn) cu Neptun (în Pești)
 • 18 ianuarie 2019: Venus (în Săgetător) în trigon cu Marte (în Berbec)
 • 18 ianuarie 2019: Conjuncție între Mercur (în Capricorn) și Pluton (în Capricorn)
 • 19 ianuarie 2019: Soarele (în Capricorn) în cuadrat cu Uranus (în Berbec)
 • 20 ianuarie 2019: Soarele pornește să tranziteze Vărsătorul.

Berbec

Săptămâna debutează în forță. Multe emoții îți vor da târcoale pentru că ești în așteptarea unor răspunsuri din punct de vedere profesional încă din 2018. Ai parte de o săptămână la foc automat.

Taur

Gândurile tale se concretizează încet-încet, iar asta te bucură foarte tare. Unele planuri mai vechi văd lumina zilei. Poate fi vorba despre o relație nouă, o evoluție din punct de vedere carieristic sau un câștig nesperat.

Gemeni

E adevărat că această săptămână poate fi una deprimantă pentru că se trezesc în tine tot felul de amintiri. Ai parte de multe zile în care te gândești cum ar fi fost dacă… însă regretele nu mai au sens acum.

Rac

Principala ta provocare va fi restabilirea unor relații de rudenie. Vei fi pus în fața unor decizii greu de luat. Ai noroc în dragoste și asta te va menține pe linia de plutire. Persoana iubită te va urma indiferent ce vei hotărî.

Leu

Primești oferte paralele cu jobul tău actual, de nerefuzat, iar asta înseamnă mai mulți bani în buzunare, deci mai multă distracție.

Fecioară

Pentru tine se anunță o perioadă încărcată de emoție. Te desprinzi de anumite amintiri și realizezi o serie de greșeli pe care le-ai făcut, unele ireparabile.

Balanța

Săptămâna începe într-un mod favorabil din punct de vedere profesional. Nu duci lipsă de bani și nici de idei de investiții. Același lucru este valabil și în viața ta amoroasă. Vrei tot timpul ceva noi, experiențe inedite de care vei avea parte.

Scorpion

Cu iubirea stai bine, la fel și cu banii. Începi un drum promițător, plin de entuziasm, plin de surprize plăcute din toate părțile.

Săgetător

Unele regrete se sting și se nasc speranțe noi. Ai parte de un restart binemeritat. Ești în fața unor noi decizii, iar de data asta lucrurile par să se îndrepte spre bine. Ar fi indicat totuși ca în această săptămână să nu începi afaceri noi. Mai stai o perioadă pe tușă și analizează cu atenție toate oportunitățile.

Capricorn

Ai parte de revelații incredibile și poți să fii liniștit de acum înainte. Din punct de vedere amoros apar tot felul de cumpene cauzate de lipsa de încredere în primul rând în tine și apoi în partenerul de viață.

Vărsător

Încurcate mai sunt căile Domnului, iar săptămâna aceasta va fi una revelatoare și pentru tine. Îți calci pe inimă și faci lucruri de care până acum îți era teamă. Trebuie să te concentrezi pe propria ta bunăstare, să lași tot răul în urmă. Vei avea parte de ajutor, dar trebuie doar să știi să și îl primești.

Pești

Legăturile tale încep să se dezlege pentru că perioada care vine din an îți va lua vălul de pe ochi. Vei avea parte de o serie de surprize plăcute. Stai bine din punct de vedere financiar, iar ceea ce trebuie să conteze de azi înainte este buna organizare a activităților tale zilnice.

Editorial
 • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

  Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

  “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

 • Pastila de gramatică

  Pastila de gramatică

  Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie