Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Horoscop săptămânal 14 -20 octombrie 2019

Berbec

Apar conflicte la locul de muncă, ce pot fi cauzate de greșelile trecute, de neatenția voastră  la ce ați crezut că-s fleacuri. Situațiile vor necesita claritate și acuratețe în decizii de afaceri, gândite și echilibrate, ceea ce va ajuta să utilizați benefic schimbările și transformările în curs pentru creșterea în carieră și consolidarea statutului social.
Carieră, dragoste, sănătate și bani
În primele 2 zile trebuie să vă bazați pe sprijinul prietenilor și partenerilor de încredere. Și rudele pot oferi asistență semnificativă în depășirea evenimentelor neplăcute. Potențialul ridicat de energie va contribui la activitatea creativă și la decisivitate în acțiuni. În multe privințe bunăstarea financiară va depinde de cooperarea de succes. În plus, ce se va petrece va alunga perspectivele fantomatice și se poate aborda practic orice vine spre voi. Este posibil ca partenerii să poată abandona planurile inițiale, să revizuiască condițiile de cooperare, astfel încât va trebui să vă ocupați singuri de probleme. Veți reuși iar asta-i cel mai important.

Taur

Mulți nativi pot fi lipsiți de sprijin, deoarece intoleranța și agresivitatea inerentă a lor vor afecta nu numai dispoziția și stabilitatea emoțională, ci și performanța și capacitatea de a acționa în echipă. Vor exista suficiente motive obiective care pot face comunicarea cu Taurul foarte dificilă, în special în prima jumătate a perioadei.
Carieră, dragoste, sănătate și bani
Starea de spirit proastă poate fi de asemenea un rezultat al distragerii și lipsei de asamblare, ceea ce poate duce la greșeli. Poate că nu ar trebui să mergeți în călătorii, să semnați documente importante, să intrați în relații noi. Aveți grijă să nu riscați. În multe situații veți ceda provocărilor, veți intra în conflicte și acest lucru poate complica viața. Cu cât trec zilele, vă întâlniți cu oameni influenți care pot contribui la cariera voastră, iar relațiile cu ceilalți vor deveni mai prietenoase, vor exista mai multe motive de bucurie, de cooperare și comunicare fructuoasă.

Gemeni

Se pot ivi probleme cu o persoană influentă, cauzate de dezacorduri financiare sau de proprietate. Cu toate acestea, nu vreți să renunțați la impulsuri și doriți să vă asumați riscuri. Acest lucru va conduce cel mai probabil la pierderi și regret.
Carieră, dragoste, sănătate și bani
Nu este momentul potrivit pentru manipulare financiară, pentru achiziții mari, oferte, pentru demararea unei noi afaceri sau extinderea afacerii, deoarece puteți pune totul în joc și să pierdeți. Cu toate acestea, este un moment oportun pentru a face sport, a ordona corpul și mușchii. Posibil să vă schimbați dramatic obiceiurile, simțind interesul pentru un stil de viață sănătos. Grijă la răniri întrucât acțiunile nepăsătoare și pripite pot provoca accidente și distrugeri. Peste toate însă, această perioadă va fi favorabilă în ceea ce privește dragostea și romantismul, iar voi o să fiți mai deschiși și mai flexibili în această zonă. Obiectivele și interesele comune se pot dovedi a fi fundamentul pe care pot apărea noi relații romantice armonioase.

Rac

Ceea ce se va petrece săptămâna asta va fi influențat inclusiv de poziția și atitudinea voastră, precum și de inconsistența în acțiuni, de schimbarea rapidă a stării de spirit și a opiniei. Ideile noi vor excita imaginația, vă vor transporta chiar pe tărâmul fanteziei, iar partenerii trebuie să vă aducă cu picioarele pe pământ.
Carieră, dragoste, sănătate și bani
Dacă nu țineți cont de opiniile lor, deciziile voastre or să fie rapide și impulsive, putând duce la consecințe neplăcute, la distragerea voastră de la îndatoririle și chestiunile mai importante, în special în prima jumătate de perioadă. În familie vor exista o mulțime de situații care pot aduce atât rezultate pozitive, cât și dezamăgire. Tot acolo e posibilă confruntarea cu probleme karmice vechi și obligații neîndeplinite. S-ar putea să fiți nevoiți să-i ajutați pe cei dragi, să aveți grijă de rudele bolnave sau să le rezolvați voi problemele.

Leu

Energiile dizarmonice vor influența în continuare comportamentul oamenilor, creând haos și excese de vanitate. Toate acestea vor afecta și viața voastră căci acțiunile și informațiile conflictuale vor fi confuze. Deoarece nu controlați comportamentul celorlalți oameni, trebuie să păstrați un control vigilent asupra emoțiilor voastre și să convingeți într-un mod inteligent.
Carieră, dragoste, sănătate și bani
În același timp va exista o tendință de a dramatiza ceea ce se întâmplă, de a da vina pe ceilalți, iar din cauza asta dialogurile se vor tensiona. Emoțional, veți fi instabili, veți amesteca faptele cu sentimentele și veți provoca dispute inclusiv cu cei dragi,mai ales că o să vedeți doar meritele voastre, fără să vă intereseze ale lor. Aveți în schimb talente organizatorice care vă vor ajuta să ieșiți din stagnare în zona de afaceri, să depășiți tensiuni din trecut, dar asta nu înseamnă că vă îmbogățiți acum.

Fecioară

Pentru voi, obținerea rezultatelor dorite va fi dificilă, deoarece multe vor depinde de circumstanțele obiective și de factorul uman. Mai mult decât atât, dorința de a influența o situație sau pe cineva nu poate aduce decât  rezultate opuse la ceea ce sperați, căci totul se poate întoarce împotriva voastră.
Carieră, dragoste, sănătate și bani
Măsurile și investițiile riscante vor fi ineficiente, prin urmare acestea vor necesita prudență și capacitatea de a calcula cu exactitate situația. Beneficiați însă de foarte mult succes în creativitate, iar prin aceasta se poate găsi o ieșire, o oportunitate de a vă relaxa sufletul. Este posibil ca aceste zile să fie pline cu întâlniri interesante, comunicare, inclusiv romantică. Chiar și așa, starea de spirit și sentimentele vor fi instabile, aruncate de la o extremă la alta încât va fi dificilă formarea de relații stabile, iar distrugerea celor vechi este destul de ușoară sub influența unui impuls.

Balanţă

Se pare că nu veți evalua în mod corect ceea ce se întâmplă și sunt posibile erori enervante, precum și concepții greșite cu privire la persoanele noi care pot apărea în apropierea voastră.
Carieră, dragoste, sănătate și bani
Trebuie să fiți foarte atenți în afaceri, în special în legătură cu documentația, deoarece erorile pot deteriora considerabil reputația și pot afecta stabilitatea financiară. Nu ar trebui să faceți achiziții mari, investiții, să luați împrumuturi ori să împrumutați cu bani pe alții și să vă asumați riscuri, să vă implicați în chestiuni dubioase, pentru că altfel, riscați să schimbați liniștea. În același timp, riscați ca argumentele unor persoane cu experiență să le ignorați, asta în defavoarea voastră. Nu acționați sub primul impuls, ci ascultați vocea rațiunii! Mai bine le poate merge nativilor născuți în primul decan de zodie, iar dacă și la ei lucrurile se blochează în ceea ce și-au propus, înseamnă că nu are sens să-și risipească într-acolo energia.

Scorpion

Din instabilitate psiho-emoțională puteți reacționa mai agresiv la comentariile sincere ale celor din jur. Sunteți suspicioși și nu-i exclus ca sub influența stresului ori a atacurilor de panică să rupeți legăturile cu persoane familiare la cea mai mică suspiciune.
Carieră, dragoste, sănătate și bani
Potențialul intelectual va fi destul de ridicat, astfel încât veți putea reuși în activități educaționale, științifice, arătând interes pentru cunoaștere, autoeducare și latură spirituală a vieții. Pentru comunicare și schimb de informații aceasta este o perioadă potrivită, mai ales când alții pot oferi un sprijin semnificativ și sfaturi practice care să ajute la rezolvarea de probleme personale. Atacurile vor continua din partea persoanelor invidioase, a rivalilor care ar putea să vă submineze autoritatea, să interfereze cu planurile voastre, așa că trebuie să fiți mai atenți, să nu vorbiți în detaliu despre ideile voastre și să nu-i implicați pe ceilalți în proiecte. Grijă la manipularea manuală a aparaturii, căci există varianta de accidentare sau de provocare de daune prin stricăciuni!

Săgetător

Potențialul și pofta de viață vor crește, ceea ce vă va schimba atitudinea față de tot ce se întâmplă și va adăuga optimism stării voastre. Aceasta este o perioadă de cooperare activă cu o varietate de oameni, de elaborare de noi planuri, de discuții și promovare a ideilor, de căutare de noi susținători.
Carieră, dragoste, sănătate și bani
Atenție însă la intrigi și bârfă în prima zi, căci pot aduce schimbări în raporturile dintre oameni! Financiar și aici exista atenționare, în sensul că nu trebuie să împrumutați și nici să dați bani cu împrumut. Abțineți-vă de la cheltuieli impulsive și nejustificate, căci ele golesc aiurea buzunarele! A doua parte a săptămânii o puteți dedica persoanelor dragi, familiei sau prietenilor, iar dacă au fost disensiuni între voi, clarificați-le cu calm și înțelegere!

Capricorn

Tensiunile pe care le-ați simțit luna trecută vor continua și acum, mai ales acelea din zona de carieră sau chiar statut și poziție socială. Trebuie să munciți din greu, să rezolvați probleme destul de complicate, să stabilizați relațiile cu superiorii care vă cer mult și sunt absurzi de exigenți. Cu toate acestea, mulți dintre voi vor controla bine situația celor din jurul lor, prin urmare se vor simți destul de încrezători.
Carieră, dragoste, sănătate și bani
Dezinformarea, bârfele pot submina reputația și pot afecta relațiile cu prietenii, rudele și colegii. În plus, relațiile complicate, inclusiv cu cei dragi, pot provoca o criză mentală și pot pune la îndoială semnificația activităților voastre. Discrepanțele fundamentale cu ceilalți, datoriile vechi și promisiunile neîndeplinite pot duce la blocaje și stagnare. Bine e că în general aveți o poziție personală destul de puternică, așa că va fi dificil să vă „alunge” cineva de la locul vostru. Urgențele apar și în ultima zi din perioadă, căci vin situații neobișnuite, evenimente neașteptate care vă depășesc competențele. Nu lăsați străinii să se amestece în viața personală și nu urmați tot felul de sfaturi și trucuri. În același timp nu fiți despotici cu cei din jur căci înfruntările cu ei dacă-i stârniți vor fi interminabile!

Vărsător

Vă confruntați cu persoane care nu au aceleași teorii și opinii ca voi, dar veți și simți acut lipsa resurselor financiare și incapacitatea de a vă pune în aplicare proiectele. Amânați drumurile, acesta nu este momentul potrivit pentru călătoriile de afaceri în străinătate, deoarece planurile nu vor fi în conformitate cu așteptările și nici nu vor reuși.
Carieră, dragoste, sănătate și bani
Dacă acasă vin schimbări serioase, acționați înțelept și căutați să vă protejați și pe voi,și pe cei dragi! Veți fi încărcați cu muncă până la limită, astfel încât viața personală va dispărea în fundal. Asta poate duce la instabilitate în relație, dar nu uitați că orice probleme pot fi rezolvate. Dacă parteneriatul e solid, aveți încredere în opinia celuilalt! Împărtășiți cu el tot ce vă pune pe jar, iar dacă persoana iubită se oferă să schimbe temporar situația, nu refuzați. Nici la muncă nu e indicată schimbarea voită, oricât de calculată ar fi ea. Mergeți pe căi deja bătătorite, ca să nu regretați ulterior. Nimic categoric nu trebuie decis, căci o să vă pară rău apoi și nu va mai fi cale de îndreptat.

Peşti

Va fi dificil să deblocați lucrul în echipă ori să rezolvați probleme prea complexe. Chiar și voi o să vă  comportați ciudat, în mod ambiguu, reacționând prea brusc la ceea ce se întâmplă și luând în prealabil o poziție războinică. Suspiciunea și tendința de conflict pot deveni un obstacol în relațiile atât la locul de muncă, cât și acasă.
Carieră, dragoste, sănătate și bani
În activitatea profesională, din cauza imprudenței, impulsivității și acțiunilor fără judecată puteți pierde foarte mult, luând decizii greșite și ratând șanse bune, mai ales în 14 ale lunii. De asemenea și ultima zi este astral tensionată, încât vă recomand să stapâniți excesul de zel sau fanatismul. Nu călătoriți în străinătate dacă se poate căci situații nefavorabile se pot ivi! Referitor la bani, dacă nu sunteți mulțumiți de venitul actual, este timpul să vă gândiți să căutați surse suplimentare. Transformați eventual un hobby de lungă durată în venituri, deschideți o afacere virtuală profitabilă sau implicați-vă în activități antreprenoriale individuale. Cea mai mare parte a banilor câștigați va merge pentru a rezolva problemele familiei. Se pare că, până la sfârșitul lunii, vistieria familiei va fi aproape goală și va trebui să activați butonul de economisire.

Sursa

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie