Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Prognoza meteo pentru luna octombrie 2019

Potrivit estimărilor publicate luni de Administraţia Naţională de Meteorologie, valabile pentru intervalul 14 – 27 octombrie, urmează alte câteva zile de căldură, apoi vin ploile și frigul.

În luna octombrie 2019, temperaturile vor fi ridicate, însă frigul se va resimți la finalul lunii, când temperaturile maxime nu vor depăși 16 grade Celsius la București, respectiv 9 grade Celsius la munte, iar minimele coboară până la 0 grade În prima săptămână a lunii octombrie, temperaturile vor fi mai ridicate decât în mod normal în zonele de sud și sud-est al țării. În restul regiunilor, temperaturile vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval. În ceea ce privește precipitațiile, acestea vor fi excedentare în cea mai mare parte a țării. În intervalul 7-14 octombrie, vremea va fi frumoasă, cu temperaturi normale pentru această perioadă a anului. În cea de-a treia săptămână a lunii octombrie, 14-21 octombrie, de asemenea temperaturile vor fi apropiate de cele normale acestei perioade a anului. Specialiștii au anunțat că precipitațiile în această lună vor reveni la normal la nivelul întregii țări. Și în ultima săptămână din luna octombrie 2019 vremea va fi frumoasă, iar cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale la nivelul întregii țări.

Vremea în sud, sud-est în luna octombrie

La începutul lunii octombrie, În București temperaturile maxime vor atinge 20 grade Celsius, iar cerul va fi însorit. La mijlocul lunii, temperaturile mai coboară cu două grade, dar a va fi la fel de însorit. În intervalul 21-31 octombrie, temperatura la amiază va atinge 16 grade Celsius.

Vremea la munte în luna octombrie

Începutul lunii aduce temperaturi maxime de 23 grade Celsius, iar minime de 9 grade Celsius, iar cerul va fi însorit. La mijlocul lunii, maximele vor fi de 19 grade Celsius, dar se vor semnala și ploi. Finalul lunii aduce temperaturi minime de 0 grade C, în timp ce maximele ajung la 9 grade Celsius.

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Primarul vrea, consilierii ridică mâna: Pentru echipa de fotbal șase miliarde pe an, pentru elevii oltenițeni burse de câțiva lei

2 octombrie 2019

Primarul vrea, consilierii ridică mâna: Pentru echipa de fotbal șase miliarde pe an, pentru elevii oltenițeni burse de câțiva lei

Laura Suzeanu Primarul Petrică Țone este în continuare generos cu echipa de fotbal din spatele Asociației Club Sportiv Municipal Oltenița. Este generos, dar pe banii oltenițenilor, în timp ce profesorii care se mai încumetă să organizeze activități școlare, caută surse externe pentru premii și diplome. Deși jucătorii provin din alte zone, altele decât Oltenița, din bugetul local vor pleca din nou 150.

Corespondenta la redactie