Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Horoscop Săptămânal 17-23 august 2020

Horoscopul săptămânal pentru perioada 17 – 23 august 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în perioada 17 – 23 august 2020 se numără și cea a Leilor care au parte de evenimente karmice în dragoste și noi începuturi în relații.
Săptămâna 17 – 23 august 2020 debutează cu o Lună Nouă care se petrece în zodia Leu, pe data de 19 august, și care vine cu energia noilor începuturi, noi șanse de afirmare și noi oportunități de a ne face remarcați. În plus, este o perioadă extrem de benefică pentru noi începuturi în dragoste, pentru noi povești de iubire.

La o zi distanță, Mercur, planeta comunicării și a rațiunii, intră în zodia Fecioară, zodia sa de domiciliu, de unde ne insuflă o gândire practică, analitică, logică, ne luminează mintea, mai ales că și Soarele, pe data de 22 august, va păși în zodia Fecioară și ne va aduce cu picioarele pe pământ. Întreaga săptămână se va afla sub conjuncția celor două planete și acest aspect ne va face creativi în gândire, va susține comunicarea sub orice formă a sa, dar și activitățile intelectuale și de negociere.
În plan sentimental, planeta iubirii, Venus, care a intrat în zodia Rac, va face un aspect plăcut cu planeta suprizelor, Uranus retrograd din Taur, iar acest aspect poate aduce provocări sentimentale, revigorarea relațiilor, întâmplări neașteptate și suprinzătoare în dragoste.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec au parte de o săptămână foarte bună, plină de vitalitate și energie, iar nativii nu ar trebui să se mire dacă au parte de situații și evenimente norocoase pentru că, într-o perioadă tensionată pentru ei, această săptămână va fi ca o rază de soare. Luna Nouă le poate aduce noi începuturi în dragoste, ocazia de a cunoaște pe cineva de care să se îndrăgostească, de a duce relația pe cere o au la un alt nivel, însă totul trebuie făcut cu multă înțelepciune. Este o perioadă foarte bună pentru afirmare profesională, pentru punerea în evidență a talentelor oratorice, a unei pasiuni, hobby, dar și pentru îmbunătățirea stilului de viață.

Taur

Cei născuți în zodia Taur au parte de suprize neașteptate în dragoste, evenimente neprevăzute, dar plăcute, poate chiar noi povești de iubire nonconformiste, ieșite din tiparele lor clasice. În cupluri se va putea discuta cu partenerul la alt nivel și nativii pot reuși să ajungă la o înțelegere, să rezolve un conflict mai vechi. Luna Nouă poate veni cu noi începuturi legate de regimul unei case, unui bun de patrimoniu, oportunități legate de construirea propriului cămin, vești de la familie, pentru unii nativi chiar schimbări de domiciliu. Relația cu copiii se îmbunătățește și Taurii se pot apropia mai mult de cei mici și-i pot înțelege mai ușor. Mulți vor analiza chiar posibilitatea de a deveni părinți în viitor.

Gemeni

Comunicarea va fi un atu extraordinar de puternic pentru cei născuți în zodia Gemeni în perioada următoare și mulți nativi au șansa să demareze proiecte educaționale, să se dedice unor activități intelectuale care să le aducă ocazia de afirmare. Totodată, au șansa de a intra în noi cercuri, de a-și face noi prieteni care se vor dovedi de ajutor în evoluția lor. Pe de altă parte, relația cu membrii familiei va fi una foarte bună și nativii vor reuși să pună la punct detaliile unei mutări, renovări, reamenajări de locuință.

Rac

Cei născuți în zodia Rac s-ar putea să descopere un punct vulnerabil legat de cariera lor, să descopere ceea ce le lipsește cu adevărat pentru a fi fericiți și împliniți la locul de muncă. De evitat relațiile de dragoste de tip angajat-șef! Este o perioadă în care Luna Nouă va favoriza noile începuturi financiare și poate aduce pentru nativi noi oportunități de câștig, poate chiar o mărire de salariu în urma unei negocieri, un bonus sau ocazia unui venit suplimentar. Va urma o perioadă foarte bună pentru comunicare, deplasări și scurte călătorii și mulți nativi vor avea ocazia să cunoască oameni noi, să socializeze mai mult.

Leu

Cei născuți în zodia Leu au parte de formarea aspectului de Lună Nouă întocmai în semnul lor și pentru nativi va fi perioadă în care șansele de afirmare vor crește exponențial. Leii vor avea curajul de a ieși în față și a se face cunoscuți, vor da dovadă de multă spiritualitate, dar și poftă de cunoaștere, inclusiv prin călătorie. În plus, poate aduce noi începuturi în dragoste, chiar persoane din trecutul karmic care se vor dovedi de ajutor în evoluția lor spirituală. Leii vor avea parte de o mare creativitate, o exprimare a expresiei de sine care le poate aduce laude și aprecieri. Odată ce Mercur și Soarele se vor muta în Fecioară, pentru Lei poate însemna ocazia de a-și negocia niște drepturi financiare, poate aduce o mai mare determinare de a face bani și a-și stabiliza veniturile.

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară se pot desprinde de trecut, pot depăși niște frici și temeri, pot lăsa în spate niște obsesii, poate chiar vicii comportamentale. Este moemntul să vadă trecutul din alt unghi și să-și recâștige încrederea în propria lor persoană. Când Mercur, întocmai guvernatorul lor, și Soarele vor activa semnul lor, nativii vor simți că revin la viață, vor avea energie, chef de socializare, vor simți o îmbunătățire remarcabilă a stării de sănătate și toate acestea vor crește un randamentul astfel încât tot ce au în program se va finaliza. Memorie foarte bună, spirit de analiză și raționament lucid, impecabil în negocieri.

Balanță

Cei născuți în zodia Balanță au ocazia să demareze noi proiecte, să-și pună în practică planurile avute și chiar să aibă succes, și cu atât mai mult procesul este înlesnit cu cât este vorba de proiecte de grup, creative, educaționale. În acaestă perioadă, nativii pot cunoaște noi persoane și pot lega noi prietenii. În cuplu situația poate fi mai tensionată și se pot readuce în discuție situații mai vechi, decizii luate în trecut. Oricum, șansele de a se rezolva prin comunicare o neînțelegere sunt foarte mari acum.

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de noi ocazii și oportunități pentru a se pune în valoare la profesional și nu este exclus să fie vorba de o nouă treaptă profesională pe care urcă sau de care se mai apropie cu un pas. Socializarea devine importantă, nativii comunică mai mult cu prietenii, ies în oraș și pot să-și facă noi cunoștințe. Nu este exclus ca cei singuri să aibă ocazia să cunoască pe cineva care să le trezească interesul, oricum o persoană total diferită față de tiparul lor în dragoste, o persoană nonconformistă și liberă, independentă.

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au ocazia să-și vindece trecutul, karma, în special fiind vorba de trecutul sentimental. Mulți nativi vor înțelege prin conștientizare, cu ajutorul spiritualității sau al cunoașterii elevate, un aspect de viață care i-a împiedicat până acum să fie fericiți, împăcați, să evolueze într-o relație. Este un moment al noilor începuturi spirituale și ar trebui să profite pentru a se pune pe direcția înainte. Comunicarea la locul de muncă va fi foarte bună și unii nativi vor negocia impecabil niște situații profesionale. De asemenea, este o perioadă în care se pot pune în evidență prin dialog, pot primi laude și aprecieri.

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn au ocazia să rezolve situații ce țin de bunuri de patrimoniu, moșteniri, credite. Pot apărea oportunități legate de o situație financiară, succesorală. În plan sentimental pot avea parte de evenimente neașteptate care să-i incite, să le dezvolte imaginația și nu este exclus să aibă parte de o nouă poveste de dragoste, o nouă etapă în cuplu. Este, de asemenea, o perioadă în care se pot concentra mai mult pe dezvoltarea lor personală sau profesională, pot studia noi domenii, pot călători, pot înțelege spiritualitatea la un alt nivel.

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de formarea aspectului de Lună Nouă întocmai în sectorul relațiilor și al parteneriatelor profesionale și poate fi vorba de un nou început în cuplu sau de noi ocazii și oportunități de colaborare și asociere. Negocierea, comunicarea le va fi atu, deci pot profita din plin pentru a înclina balanța în favoarea lor. Nativii pot dori mai multă independență în cuplu, iar cei singuri pot fi atrași de persoane nonconformiste, chiar extravagante. Posibile discuții pe teme financiare legate de un credit, de o moștenire sau poate dialoguri tensionate legate de veniturile partenerului de viață. Mare atenție la tendința de infidelitate care se poate manifesta subtil acum!

Pești

Cei născuți în zodia Pești au parte de o săptămână destul de bună, productivă din punct de vedere profesional. Cei care-și caută un loc de muncă acum se pot angaja sau cel puțin pot merge la interviuri, pot negocia. Relația cu colegii se va îmbunătăți simțitor în urma unui dialog. Când Mercur și Soarele vor activa casa relațiilor, nativii Pești vor fi mai deschiși către negocierile de afaceri, dar și către găsirea armoniei în cuplu. Vor dialoga cu partenerul de viață în încercarea de a găsi o cale de mijloc.

Sursa

 

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie