Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Horoscop săptămânal 18-24 iunie 2018

Horoscopul săptămânii 18-24 iunie 2018 este dominat de intrarea Soarelui în zodia Rac, în ziua de 21 iunie, eveniment care marchează solstițiul de vară. Racul este zodia care pune preț pe familie, casă și prieteni apropiați, pe amintiri și valori tradiționale, dar și pe afecțiune și dăruire, generozitate și respect, ca dovezi ale iubirii.
Un alt eveniment important va fi intrarea planetei Neptun în mers retrograd, în ziua de 19 iunie. Neptun va fi retrograd până la data de 24 noiembrie 2018 și va scoate la lumină secrete, va desluși mistere, va aduce mesaje importante din astral prin intermediul viselor și ne va amplifica imaginația, intuiția, empatia și compasiunea.

Berbec

Berbecii au noroc în dragoste, rezolvă probleme care le dau de furcă de mult timp, iar intuiția îi ajută să îi citească rapid pe cei din jur. Horoscopul săptămânii 18-24 iunie 2018 pentru zodia Berbec anunță o perioadă plină de întâlniri emoționante, de amintiri și revederi cu vechi prieteni, o perioadă în care nativii vor prefera să își petreacă timpul cu familia și în care prioritare vor fi problemele celor dragi. Săptămâna va începe cu un armonios aspect format de Soare și Lună, aspect care va influența în mod pozitiv atmosfera din cuplu și relațiile nativilor cu copiii. Nativii vor fi mai preocupați de aflarea adevărului sau de lămurirea tuturor aspectelor unei probleme care le dă de furcă de mult timp, iar intuiția îi va ajuta să găsească mai ușor răspunsuri la întrebări importante sau să îi citească rapid pe cei din jur. Timp de o lună de zile,  Soarele în Rac le va purta noroc nativilor care vor dori să se mute în casă nouă. În ziua solstițiului de vară, Soarele va acționa împreună cu planeta Comunicării, în sectorul Familiei din astrogramă, iar planeta Venus va fi în opoziție cu Marte, Berbecii reușind cu dificultate să se împartă între familie, persoana iubită și prieteni. Ultima parte a săptămânii va fi solicitantă și aducătoare de șanse în carieră, dar și de posibile tensiuni în familie dacă nativii Berbec îi vor neglija pe cei dragi. Banii vor intra în contul lor fie ca recompensă pentru rezultatele obținute la locul de muncă, fie ca ajutor nesperat oferit de o rudă apropiată. În plan sentimental, toată săptămâna va fi influențată de prezența planetei Iubirii în casa Iubirii din astrograma Berbecilor, aspect care îi va transforma pe nativii Berbec în niște mari noocoși.
Taur
Taurii află lucruri interesante despre prietenii pe care îi credeau fără secrete. În plan personal, Taurii singuri se bucură de ajutorul astrelor și, în weekend, își pot întâlni jumătatea. Horoscopul săptămânii 18-24 iunie 2018 pentru zodia Taur anunță o perioadă cu multe călătorii sau întâlniri și evenimente la care nativii se vor face remarcați cu ușurință, dar și o perioadă în care nativii pot afla lucruri interesante despre prietenii pe care îi credeau fără secrete. Taurii vor începe săptămâna cu dreptul pentru că luni pot primi un cadou valoros de la cineva din familie și, dacă sunt singuri, pot întâlni pe cineva special, prin intermediul unei rude sau al unui prieten apropiat. Marți, 19 iunie, planeta Neptun va intra în mers retrograd prin zodia Pești și, până în noiembrie, va scoate la lumină informații și detalii interesante despre prieteni pe care nativii îi credeau fără secrete sau îi va motiva să revină asupra planurilor personale pe termen lung. Soarele și planeta Mercur vor accentua dorința Taurilor de socializare, vor armoniza comunicarea cu frații și vecinii și le vor purta noroc nativilor care negociază contracte sau lucrează la diferite proiecte. În ultima parte a săptămânii, Taurii își vor îndrepta atenția spre partenerul de viață pentru că Luna se va afla în sectorul Parteneriatelor  din astrogramă, alături de Marele Benefic Jupiter. Favorizate de astre vor fi și noile afaceri sau noile colaborări în care Taurii decid, acum, să se implice. În plan personal, ziua de duminică poate fi semnificativă pentru Taurii singuri care vor să își întâlnească jumătatea.
Gemeni
Gemenii au noroc de bani, dar partenerul de viață poate înregistra pierderi sau limitări financiare. Astfel, sumele câștigate de nativi trebuie să echilibreze bugetul familiei. Horoscopul săptămânii 18-24 iunie 2018 pentru zodia Gemeni anunță o perioadă excelentă în plan financiar, dar și posibile schimbări în carieră sau dorința de revenire și relansare a unor proiecte profesionale mai vechi. Luni, 18 iunie, s-ar putea ca o rudă pe care nu au mai văzut-o de mult timp să le facă o vizită neașteptată sau s-ar putea ca nativii să plece, pe nepregătite, în călătorie pentru a lua parte la un eveniment de familie. Marți, 20 iunie, planeta Neptun va intra în mers retrograd în zodia Pești și, până în noiembrie, va aduce schimbări în cariera Gemenilor sau îi va motiva pe aceștia să revină la proiecte profesionale mai vechi, să le ajusteze și apoi să le relanseze, cu succes. Miercuri, creativitatea nativilor va fi la cote maxime și joi le-ar putea aduce beneficii în plan financiar. Pentru că în zodia Capricorn și în casa Banilor altora se află Saturn (o planetă a restricțiilor și responsabilității), s-ar putea ca banii câștigați de nativi să acopere eventuale pierderi sau limitări înregistrate în veniturile partenerului de viață. În ultima parte a săptămânii, Luna se va afla în sectorul Profesiei și al sănătății din astrograma Gemenilor, așa că nativii vor avea mult de lucru la serviciu sau vor trebui să se ocupe mai mult de propria sănătate sau de sănătatea cuiva foarte aprpiat. Ziua de duminică poate veni cu vești importante și rezolvări neașteptate sau cu propuneri interesante pentru nativi. În plan sentimental, favorabile sunt a doua parte a zilei de miercuri și prima parte a zilei de vineri.
Rac

Racii pot face schimbările dorite cu adevărat. Soarele intră în zodia lor, Micul Benefic Venus le aduce noroc de bani, iar Luna și Marele Benefic Jupiter le aduc noroc în iubire. Horoscopul săptămânii 18-24 iunie 2018 pentru zodia Rac anunță o perioadă potrivită pentru schimbare, noi proiecte și noi relații, dar și un interes special acordat călătoriilor îndepărtate, studiului și spiritualității. Săptămâna va începe cu un aspect armonios între Lună și planeta Uranus, care le poate aduce Racilor șansa de a-și face noi prieteni sau de a lua parte la evenimente speciale. Marți, 19 iunie, planeta Neptun va intra în mers retrograd în zodia Pești și, până în noiembrie, îi va mobiliza pe Raci să călătorească, în sfârșit, în locuri pe care doreau de mult timp să le vadă, să se întoarcă pe băncile școlii sau sau să fie mai interesați de spiritualitate sau de dezvoltarea personală. Miercuri va fi o zi perfectă pentru rezolvarea problemelor casnice sau administrative, iar joi, va începe o perioadă de mari schimbări pentru ei. Prezența planetei Mercur în zodia lor, alături de Soare, îi va ajuta pe Raci să iasă din carapace și să fie mai comunicativi, mai expresivi, mai puțin conservatori sau suspicioși. În ultima parte a săptămânii, Luna se va afla în casa Iubirii din astrograma lor, alături de Marele Benefic Jupiter. Astfel, Racii singuri s-ar putea îndrăgosti, iar cei care au, deja, o relație, vor fi mai tandri, mai sensibili, mai înțelegători și vor primi, la rândul lor, mai multă iubire. O zi foarte norocoasă pentru viața sentimentală a Racilor va fi cea de duminică. Atunci, Luna și Marele Benefic Jupiter vor acționa în tandem în sectorul Iubirii. În plus, Luna va fi în armonie cu planeta Transformării, Pluton, aflată în sectorul Mariajului din astrograma lor.

Leu

Leii nu-s în formă maximă, iar perioada următoare este perfectă pentru vacanță. Familia este prioritatea lor, iar în plan profesional, proiectele noi ar trebui să mai aștepte. Horoscopul săptămânii 18-24 iunie 2018 pentru zodia Leu anunță o perioadă norocoasă în plan sentimental și potrivită pentru vacanță, odihnă și relaxare, pentru reluarea legăturii cu prieteni vechi sau foști colaboratori. Protectele sau afacerile noi ar trebui să mai aștepte până când Soarele va intra în zodia Leu. Ziua de luni va fi potrivită pentru discutarea și stabilirea unor planuri de viitor împreună cu prietenii sau principalii colaboratori. În ziua de marți, 19 iunie, planeta Neptun va intra în mers retrograd în zodia Pești și, până în noiembrie, le va aduce Leilor schimbări în plan financiar. Neptun retrograd va favoriza (re)întâlnirea nativilor cu persoane care vor dori să investească în proiectele lor, va favoriza reluarea unor colaborări sau, din contră, va scoate la lumină secrete despre parteneri de afaceri în care Leii aveau încredere. Neptun retrograd poate aduce și moșteniri neașteptate sau finanțări-surpriză. Miercuri, 20 iunie, va fi o zi cu multe întâlniri, conversații sau drumuri scurte, iar joi va începe o perioadă perfectă pentru vacanță. Proiectele și afacerile ar trebui amânate până când Soarele va intra în zodia Leu. Dar, pentru că în zodia Rac se află și planeta Afacerilor și comunicării, Mercur, Leii pot profita de acest context astral și pot avea succes cu proiectele aflate în derulare sau își pot reface legătura cu foști colaboratori. Sfârșitul săptămânii va îndrepta atenția Leilor spre familie pentru că Luna se va afla în sectorul Casei și familiei din astrogramă, alături de Marele Benfic Jupiter. Va fi o perioadă foarte bună pentru Leii care vor să se mute în casă nouă, pentru cei care se căsătoresc sau au de rezolvat probleme patrimoniale.

Fecioară

Fecioarele își fac noi prieteni și noi planuri de viitor. În relația de cuplu devin mai empatici, mai intuitivi și mai înțelegători. Unii nativi reușesc să se împace cu un fost partener. Horoscopul săptămânii 18-24 iunie 2018 pentru zodia Fecioară anunță o perioadă foarte bună pentru socializare și pentru extinderea cercului de prieteni, pentru noi planuri de viitor și pentru o nouă dinamică a relației de cuplu. Luni, 18 iunie, va fi o zi excelentă pentru studii, examene și călătorii îndepărtate, iar cea de marți, va aduce o nouă dinamică în relația de cuplu sau în relațiile profesionale. Marți, 19 iunie, planeta Neptun va intra în mers retrograd în zodia Pești și, până în noiembrie, va influența relația de cuplu și relațiile de colaborare, nativii devenind mai empatici, mai intuitivi și mai înțelegători. Pentru unele Fecioare, Neptun retrograd va favoriza împăcarea cu un fost partener, chiar dacă asta nu va însemna, automat, și reluarea relației. Împăcarea și vindecarea de frustrări, resentimente sau regrete va fi un pas important în vindecarea emoțională a nativilor. Miercuri, 20 iunie, va fi o zi bună în plan financiar, iar joi, 21 iunie, Soarele va intra în zodia Rac, unde se află, deja, din 12 iunie, planeta Comunicării, Mercur. În ceea ce privește planurile de viitor, ar fi bine ca nativii să le discute în primul rând cu persoana iubită, chiar dacă doresc să afle și punctul de vedere al prietenilor apropiați.

O importanță aparte va avea ziua de duminică. Atunci, Fecioarele vor avea de onorat o invitație sau vor pleca într-o călătorie împreună cu copiii și partenerul. Ziua va fi excelentă și pentru vizitarea rudelor sau pentru comunicarea cu un frate sau cu un prieten foarte drag, aflat departe de casă.
Balanță
Balanțele au succes în carieră, mai ales dacă își valorifică talente sau abilități personale ignorate până acum. În plan sentimental, este posibilă idila cu un vechi prieten. Horoscopul săptămânii 18-24 iunie 2018 pentru zodia Balanță anunță succes în carieră, relații foarte bune cu cei din jur și o posibilă idilă cu un prieten sau cu un colaborator foarte apropiat. Ziua de luni, 18 iunie, le poate aduce Balanțelor succes la un examen sau rezolvarea unei probleme juridice ori administrative cu ajutorul unui prieten. Marți, 19 iunie, planeta Neptun va intra „în mers retrograd în zodia Pești și, până în noiembrie, va influența sectorul Profesiei și al sănătății din astrograma Balanțelor. În ceea ce privește săntatea, Balanțele vor pune accent pe odihnă, pe evitarea stresului și emoțiilor, pe terapiile complementare și pe schimbarea stilului de viață. În plan profesional, vor avea succes în special din valorificarea unor talente sau abilități personale pe care le-au neglijat până acum sau din transformarea unor proiecte profesionale ori din reluarea unor colaborări. Miercuri, 20 iunie, va fi o zi foarte bună pentru o schimbare de look, iar joi, 21 iunie, va începe o perioadă foarte importantă pentru cariera Balanțelor. Joi, 21 iunie, Soarele va intra în zodia Rac, unde se află, din 12 iunie, planeta Comunicării și afacerilor, Mercur. Ultima parte a săptămânii le va aduce Balanțelor noroc în plan financiar pentru că Luna și Marele Benefic Jupiter vor acționa în casa Banilor din astrograma lor. Cea mai favorabilă zi, când Balanțele se vor putea afla în centrul atenției, va fi cea de duminică, 24 iunie. Așadar, nativii care iau parte la competiții sau sunt invitați la diferite evenimente, vor avea astrele de partea lor. În plan sentimental, prezența planetei Iubirii, Venus, în zodia Leu le poate aduce o idilă cu un prieten sau o nouă iubire prin intermediul prietenilor.

Scorpion
Scorpionii călătoresc sau primesc oferte și invitații din străinătate. În viața lor sentimentală, lucurile se reașează. Unii nativi vor da încă o șansă unei vechi iubiri; alții vor dori ceva nou. Horoscopul săptămânii 18-24 iunie 2018 pentru zodia Scorpion anunță o perioadă excelentă pentru nativii care vor să călătorească sau să muncească în străinătate, dar și pentru cei care vor să mai dea o șansă iubirii sau își caută jumătatea. Săptămâna începe cu un aspect armonios format de Soare și Lună, aspect care le poate aduce Scorpionilor o promovare la actualul loc de muncă sau o ofertă avantajoasă. Marți, 19 iunie, planeta Neptun va intra în mers retrograd în zodia Pești și, până în noiembrie, va reașeza lucrurile în viața sentimentală a Scorpionilor. Unii nativi vor mai da o șansă unei vechi iubiri, în timp ce alții vor descoperi lucruri interesante despre persoana iubită și vor dori să se îndrepte către altcineva. Perioada va fi provocatoare pentru nativii care au secrete amoroase pentru că există riscul ca acestea să isă la lumină și să pună în pericol actuala relație. Miercuri va fi o zi potrivită întâlnirii cu prietenii și relaxării, iar joi, va începe o perioadă foarte importantă pentru Scorpionii care vor să călătorească, să muncească ori să se stablească definitiv în străinătate. Ultima parte a săptămânii va fi potrivită pentru schimbări (aducătoare de noroc) în plan personal, pentru că Luna va acționa în tandem cu Marele Benefic Jupiter chiar în zodia Scorpion. În plus, ziua de sâmbătă va fi perfectă pentru călătorii împreună cu partenerul de viață sau pentru călătorii de afaceri în străinătate, iar cea de duminică ar putea să le aducă nativilor singuri șansa de a-și întâlni jumătatea.
Săgetător
Săgetătorii au parte de o viață sentimentală plină de pasiune și lipsită de prejudecăți. Amintirile sau secretele de familie pot tulbura, însă, liniștea unora dintre nativi. Horoscopul săptămânii 18-24 iunie 2018 pentru zodia Săgetător anunță o perioadă foarte interesantă, în care nativii se vor bucura de mai multă pasiune în cuplu, iar cei singuri vor avea parte de tot felul de tentații amoroase. Nici în plan financiar nu ar trebui să aibă motive de nemulțumire: chiar de luni, aspectele astrale favorizează câștigurile financiare și promovarea la actualul job. Norocul le va surâde cu adevărat începând de joi, 21 iunie, când Soarele va intra în zodia Rac și va activa casa Banilor altora din astrograma Săgetătorilor. Aici se află, din 12 iunie, și planeta Mercur, planeta Afacerilor, călătoriilor și comunicării. Astfel, Săgetătorii vor primi oferte foarte avantajoase, vor avea profit din afacerile în care sunt implicați sau vor găsi finanțările necesare pentru a-și lansa ori dezvolta proiectele profesionale. Prezența Soarelui în Rac va spori magnetismul Săgetătorilor, iar Mercur îi va ajuta să depășească orice barieră sau tabu în conversații și relații. Astfel, viața sentimentală a nativilor va fi plină de pasiune și lipsită de prejudecăți. Unii nativi vor putea începe o relație la distanță sau vor fi atrași de o persoană din srăinătate. Ultima parte a săptămânii va fi potrivită pentru odihnă sau pentru întâlnirea cu persoane din trecut, cum ar fi prietenii din copilărie. Weekend-ul le va aduce noroc în plan financiar Săgetătorilor care lucrează pe cont propriu sau care au de recuperat bani pentru activități din trecut.
Capricorn
Capricornii sunt mai comunicativi în cuplu și au succes din parteneriate profesionale. Totuși, trebuie să fie atenți pentru că au tendința de a spune adevărul, fără menajamente. Între 18 iunie și 20 iunie, mulți nativi vor face efortul să rămână lucizi, raționali și să-și păstreze „mintea limpede” pentru a observa și controla evenimentele. Între 20 iunie și 22 iunie pentru unii, s-ar putea pune problema numelui lor care va circula în „bătaia vântului”; altora, însă, tranzitul le poate scoate în cale oportunități de ultim moment care, bine speculate, le vor permite să repare ceva la imaginea sau reputația lor. Pe 21 iunie, Soarele va intra în zodia Racului și va consolida blocajele parteneriale de care vorbeam la începutul acestei analize, „bătând în cuie” situațiile nerezolvate pentru următoarele treizeci de zile. Din 22 iunie, relațiile de prietenie, ca și cele sentimentale, vor evolua pe muchia tăioasă și căptușită cu pericole a gândurilor ascunse și a intențiilor nemărturisite. Această perioadă aduce forfotă în relațiile parteneriale ale Capricornilor. Sunt posibile renunțări la colaborările vechi, însă vin altele foarte interesante. Ofertele pot abunda în jurul nativilor, dar ar fi bine să analizeze pe îndelete ce li se propune și abia apoi să accepte. Este un moment favorabil de a-și schimba atitudinea și concepțiile față de tot ce îi înconjoară. Este luna în care Capricornii se căsătoresc, deoarece astrele favorizează uniunile și dragostea în luna Iunie.
Vărsător

Vărsătorii călătoresc sau urmează diferite cursuri, în interes profesional. Veniturile cresc, iar nativii încep să își gestioneze mai bine banii. Unii aleg să îi investească în case ori terenuri. Horoscopul săptămânii 18-24 iunie 2018 pentru zodia Vărsător anunță o perioadă foarte bună pentru nativii care se concentrează pe profesie, își caută un job mai bun sau își doresc o promovare, dar și pentru cei care au de rezolvat probleme de sănătate sau vor să își schimbe stilul de viață. Intrarea Soarelui în zodia Rac în ziua de joi, 21 iunie, va influența în mod pozitiv sectorul Profesiei și al sănătății din astrograma Vărsătorilor și le va aduce nativilor un plus de energie, vitalitate, încredere în forțele proprii, dar și mult noroc. Un ajutor de nădejde va veni și din partea planetei Mercur, planeta Afacerilor și comunicării, aflată în zodia Rac din data de 12 iunie. Mulți nativi vor călători mai mult în interes profesional, vor lua parte la numeroase evenimente sau vor urma diferite cursuri. Ultima parte a săptămânii va pune accent pe carieră, pentru că Luna aflată în Scorpion va acționa în tandem cu Marele Benefic Jupiter și îi va ajuta pe Vărsători să obțină succesul dorit și meritat în carieră. O zi specială va fi cea de duminică. Important va fi și efectul pozitiv pe care succesul nativilor în carieră îl va avea asupra bugetului familiei și asupra atmosferei din casă, în general. Ziua de sâmbătă va fi excelentă pentru un important eveniment de familie sau pentru nativii care vor să își cumpere o casă nouă.

Pești

Peștii își schimbă planurile pe termen lung și își asumă o nouă atitudine, iar aceasta va aduce un nou suflu în viața lor sentimentală. Favorizată de astre este și relația cu copiii. Horoscopul săptămânii 18-24 iunie 2018 pentru zodia Pești anunță o perioadă foarte bună pentru auto-analiză și evaluare, pentru schimbări esențiale în plan personal, pentru o nouă atitudine și pentru un suflu nou în viața sentimentală. Pentru Pești, intrarea planetei Neptun mers retrograd în zodia lor, în data de 19 iunie, va însemna începutul unei perioade importante, de mari transformări, de auto-analiză și evaluare, de schimbare a unor planuri pe termen lung și de asumarea unei noi atitudini care va avea, drept principal efect, un nou suflu în viața lor sentimentală. Pentru Pești, Soarele și planeta Mercur vor acționa în casa Iubirii din astrogramă, favorizînd comunicarea în cuplu, exprimarea sentimentelor și declarațiile de iubire, dar și călătoriile nativilor împreună cu partenerul. Favorizată va fi și comunicarea nativilor cu copiii, pentru că în astrogramă, casa Iubirii se referă și la copii. Pentru nativii singuri, Soarele și planeta Mercur poat aduce oportunități sentimentale în special cu ocazia unor călătorii sau cu ocazia unor evenimente la care nativii vor fi invitați. Ultima parte a săptămânii va fi dominată de prezența Lunii în sectorul Străinătății din astrograma Peștilor. Luna va acționa în tandem cu Marele Benefic Jupiter, așa că nativii singuri își pot întâlni jumătatea în străinătate. Aspectul amintit favorizează și colaborările profesionale ale Scorpionilor cu persoane din străinătate.

Sursa:
huff.ro

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Cum este corect – interregional sau inter-regional, nonvaloare sau non-valoare, …
Corespondenta la redactie