Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Horoscop săptămânal 18-24 martie 2019

Săptămâna 18 – 24 martie 2019 este marcată de două evenimente astrologice importante. Primul este tranzitul Soarelui care, începând cu 20 martie, va intra în zodia Berbec, iar al doilea, la doar o zi distanță, este formarea aspectului de Lună Plină în zodia Balanță, care ne va cere, la modul general, să încheiem o etapă intr-un anume domeniu de viață cu scopul de a face loc noutății.
Săptămâna 18 – 24 martie 2019 va fi o perioadă în care ni se va permite să reinstaurăm armonia și echilibrul în relațiile cu cei din jur și ne cere să fim mai îngăduitori, chiar mai deschiși la compromisuri. Determinarea și chiar energia de care vom da dovadă în această săptămână ne vor fi benefice pentru a duce la bun sfârșit planuri.

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec au parte de o săptămână cu aspecte interesante în zona sentimentală. Nativii vor fi stimulați de Soare, proaspăt intrat în semnul lor, să fie energici și vor începe să privească viața cu alți ochi, dar mai ales vor fi motivați și determinați, odată cu formarea aspectului de Lună Plină pe casa parteneriatelor și a căsătoriei, să încheie conflictele parteneriale de orice natură, fie că este vorba de persoana iubită, fie că este vorba de colaboratori și asociați. Li se cere mai multă atenție la prieteni care pot încerca să profite de pe urma amabilității acestora și, totodată, sunt sfătuiți să nu dea bani cu împrumut, ba chiar să-și administreze cu tact și înțelepciune situația financiară.

Taur

Cei născuți în zodia Taur au parte de asptecte importante și impactante în această perioadă. Soarele le va deveni un bun prieten celor înțelepți și conștienți că anumite aspecte din viața lor au nevoie de schimbare. Nativii vor reuși să se desprindă remarcabil de trecut și de tot ceea ce le-a cauzat suferință și astfel să vindece dureri, atât fizice (cronice), cât și sufletești. Luna Plină le va aduce ocazia să încheie o etapă la locul de muncă și să culeagă roadele unui tratament, să-și îmbunătățească starea generală de sănătate. Posibil ca unii nativi să înceapă noi proiecte, noi colaborări, să semneze noi parteneriate, dar și să-și dorească să faci schimbări de look, de stil vestimentar. Nu este exclus ca persoane din trecut (cunoscute în perioada mai-noiembrie, atunci când Uranus se afla în zodia lor) să revină acum în viața lor.

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni sunt susținuți de Soare să reia legături mai vechi de prietenie, să-și consolideze relația cu cei din anturaj și chiar să demareze niște planuri și proiecte de viitor pe care le-au tot amânat. Luna Plină pe casa iubirii le va aduce ocazia să încheie o perioadă tensionată, să-și îndrepte mai mult atenția asupra partenerului de viață și a copiilor, capitol care poate beneficia de îmbunătățiri. În această săptămână nu trebuie să se aștepte la mari beneficii materiale, însă este foarte probabil să primească o sumă de bani, posibil rezultată dintr-o datorie. Atenție la dialog și la sănătate! Nativii pot dezvălui fără să-și dea seama secrete personale. Nu este o perioadă bună pentru analize și intervenții chirurgicale.

Rac

Cei născuți în zodia Rac vor avea parte de multă acțiune în zona profesională și nu este exclus ca cei care-și doresc de mai multă vreme să facă o schimbare în acest sens, acum, stimulați de Soare, să ia decizia de a-și părăsi locul de muncă. Totuși, sunt sfătuiți să fie prudenți și să aștepte până la încheierea tranzitului lui Mercur, care retrogradează în zodia Pești. În ceea ce privește sănătatea, nu ar strica să fie mai atenți la afecțiunile legate de aparatul genital. În viața sentimentală, Luna Plină le va aduce ocazia să încheie un capitol, poate să pună capăt unei perioade tumultoase și tensionate și să-și facă planuri de viitor alături de persoana iubită, poate chiar să oficializeze relația.

Leu

Cei născuți în zodia Leu sunt determinați de Soare să înceapă niște cursuri, să dea un examen și să obțină o diplomă, dar și să plece într-o călătorie, aspect susținut și de Luna Plină, care, totodată, le oferă și ocazia să se împace, să cadă la pace cu cei dragi. Posibil ca unii să efectueze studii în străinătate sau să primească vești bune de la instituții din afara țării. La modul general, pot fi tentați să facă schimbări zona profesională, aspect susținut de planeta Uranus care a intrat în zodia Taur, și acum, în această săptămână, ar putea face un prim pas spre evoluție în carieră. În plus, este foarte probabil să intre în posesia unei sume de bani neașteptată și acest aspect îi poate ajuta să-și îndeplinească mai ușor un vis. În weekend se conturează stări (trecătoare) de nervozitate și irascibilitate.

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară vor fi determinați de Soare să facă un partaj, să împartă niște bunuri materiale, să pună la punct o situație financiară care vizează persoana iubită sau partenerii de afaceri. În funcție de harta natală a fiecăruia, unii pot intra chiar în posesia unei moșteniri. În plus, Luna Plină le aduce culegerea roadelor muncii depuse și nu este exclus să se bucure de o mărire de salariu, o primă, un bonus, să încheie un proiect și să-și ia plata. Pe parte de sănătate sunt sfătuiți să înceapă niște investigații, să facă o revizuire a unui tratament și să nu se teamă să combine medicina alopată cu tratamentele homeopate și naturiste.

Balanță

Cei născuți în zodia Balanță pot fi determinați de Soare să-și rezolve niște probleme în zona partenerială și sentimentală. Posibil să se încheie o perioadă de conflicte și nativii să discute despre noi proiecte de viitor, dar și despre căsătorie, cu atât mai mult cu cât Luna Plină, în tranzit prin semnul lor, le cere încheierea unui capitol în relația de iubire. Acest aspect, pentru unii mai puțini conștiincioși și înțelepți, care s-au confruntat cu probleme în cuplu, se poate sfârși relația și se poate aduce în discuție divorțul. În zona financiară se observă o oarecare îmbunătățire a veniturilor, însă nu este recomandat să fie cheltuitori și cu atât mai puțin să facă investiții și tranzacții majore. Atenție la stresul de la locul de muncă care se poate răsfrânge în mod negativ asupra stării de sănătate.

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion pot traversa o perioadă de interiorizare și meditație, aspect favorizat de Luna Plină în tranzit pe casa subconștientului, care le cere să încheie o etapă din trecut, dar și acorde mai mult interes stării de sănătate. Fiind activată și casa sănătății, acolo unde se află Soarele, cei mai înțelepți dintre nativi pot folosi contextul în favoarea lor și pot vindeca o afecțiune mai veche. La locul de muncă vor fi energici și vor reuși să rezolve sarcini mai vechi, chestiuni administrative amânate și proiecte cărora nu le găseau soluții până acum. Atenție la călătorii și deplasări. Pot exista probleme cu legea, prin urmare se recomandă prudență.

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător pot încheia o etapă într-o relație de iubire sau prietenie, pot rezolva conflicte mai vechi, cu atât mai mult cu cât Luna Plină le va cere lămurirea unor situații mai vechi. Cu Soarele alături pe o casă sentimentală, pentru unii nativi poate fi vorba de vindecare emoțională. Este momentul să se rupă de trecut, să lase traumele emoționale în spate și să privească cu mai mult optimism spre viitor. Cei mai fericiți dintre nativi pot deveni părinți sau își pot face planuri în acest sens. Situația financiară nu trece prin cea mai bună etapă și cumpătarea va fi cuvântul cheie. Nu este exclus ca o rudă să le ceară un ajutor financiar. În weekend sunt sfătuiți să se odihnească mai mult, să se relaxeze și să se dedice propriei persoane.

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn își vor concentra toată atenția în această perioadă pe carieră și familie. Unii pot fi determinați de Soare să se preocupe mai mult de locuință, de reamenjarea și renovarea casei, în timp ce alții se implică în soluționarea problemelor ce țin de membrii familiei. Pot exista discuții despre o moștenire, un partaj. Luna Plină le va aduce încheierea unei etape în domeniul profesional, aspect care poate să aducă un nou loc de muncă, chiar o schimbare a domeniului de activitate, o avansare în funcție, o nouă perspectivă de viitor asupra carierei, însă și dorința de a învăța mai mult, de a deveni din ce în ce mai buni în ceea ce fac. Atenție la prieteni! Pot fi înșelători, pot complota împotriva nativilor și se pot folosi de sentimentele acestora pentru a-i manipula. În plan sentimental, întreaga săptămână se întrevăd tensiuni legate de bani, în special în cazul acelor nativi care au banii la comun cu persoana iubită.

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător vor avea șansa în această perioadă de a-și rezolva unele chestiuni administrative și financiare pe care le-au tot amânat. Este un moment bun  pentru a-și achita datoriile, însă restabilizarea bugetului va mai dura și se cere cumpătare și răbdare. Unii nativi vor avea șansa de a pleca într-o călătorie, fie la rude, fie peste hotare, fie într-o călătorie menită să le aducă noi începuturi legate de principii, de concepții de viață, de gândire, aspect puternic favorizat de Luna Plină. Nu este exclus ca o serie de nativi să încheie sau să înceapă cursuri de perfecționare profesională sau de dezvoltare personală. În plan sentimental se întrevăd conflicte cu persoana iubită și este posibil să se aducă în discuții situații mai vechi, nerezolvate, pentru a fi lămurite.

Pești

Cei născuți în zodia Pești vor traversa o perioadă bună din punct de vedere financiar. Cu Soarele în tranzit pe casa banilor obținuți din muncă proprie, nativii vor fi determinați să-și îmbunătățească veniturile obținute din salariu și colaborări. Energia acestora se va canaliza către noi surse de venit și către atingerea performanței în scopul obținerii unor prime, bonusuri și comisioane. Luna Plină, de asemenea, va cere încheierea unei etape în plan financiar, de această dată, în sectorul avantajelor materiale și al banilor deținuți împreună cu partenerul de viață sau partenerii de afaceri, însă, totodată, poate aduce noi proiecte remunerate satisfăcător și implicarea în diferite contexte generatoare de venituri.  Nativii singuri nu este exclus să se îndrăgostească în această perioadă. Atenție la călătorii și deplasări! Pot apărea o serie de neplăceri la drum.

cancan.ro

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Primarul vrea, consilierii ridică mâna: Pentru echipa de fotbal șase miliarde pe an, pentru elevii oltenițeni burse de câțiva lei

2 octombrie 2019

Primarul vrea, consilierii ridică mâna: Pentru echipa de fotbal șase miliarde pe an, pentru elevii oltenițeni burse de câțiva lei

Laura Suzeanu Primarul Petrică Țone este în continuare generos cu echipa de fotbal din spatele Asociației Club Sportiv Municipal Oltenița. Este generos, dar pe banii oltenițenilor, în timp ce profesorii care se mai încumetă să organizeze activități școlare, caută surse externe pentru premii și diplome. Deși jucătorii provin din alte zone, altele decât Oltenița, din bugetul local vor pleca din nou 150.

Corespondenta la redactie
  • Corespondență de la NATO

    Corespondență de la NATO

    Premieră istorică la un summit aliat: NATO cere Rusiei să își retragă trupele staționate ilegal în Republica Moldova, Georgia și …Read More »