Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Horoscop săptămânal 22-28 iulie 2019

Săptămâna 22 – 28 iulie 2019 anunță evenimente astrale importante, respectiv intrarea Soarelui și a lui Venus în Leu. 

Ce anunță horoscopul săptămânii pentru toate zodiile:

Horoscopul săptămânii 22 – 28 iulie 2019 anunță două evenimente astrale foarte importante. Este vorba despre intrarea Soarelui și a lui Venus de marți, 23 iulie 2019, respectiv duminică în semnul Leului, tranzite care vor coincide cu o perioadă în care ne bucurăm mai mult decât de obicei de aprecierea și admirația celor dragi. Trebuie totuși să nu uităm nici noi de aportul pe care l-au avut ei la succesul nostru.

Berbec

Ești în formă la începutul săptămânii, fiind tentat să-ți canalizezi forța spre tot felul de treburi. Asta îți va aduce admiratori și ajutoare importante. Totuși ar fi bine să-ți dozezi atent eforturile și să-ți selectezi activitățile, pentru că există riscul să te suprasoliciți fără rost. Miercuri și Joi intervin cheltuieli cotidiene, dar și dinspre locul de muncă apar informații noi privitoare la condițiile de muncă și la salarizare. Este rost de modificări benefice și cu efecte pe termen lung. A doua parte a săpătmânii este marcată de relațiile cu anturajul apropiat. Dialoguri intense și activități comune cu alții. Unele relații se pot încheia, altele apar la orizont. Întrevederile avute cu persoanele dragi te vor amuza, relaxa, însă totodată îți vor oferi și informații prețioase.

Taur

În primele zile ale săptămânii ești retras și cu greu îți poate intra cineva în voie. Pe de o parte este posibil să se evidențieze neplăceri legate de sănătate, însă evită pe cât posibil analizele, consultațiile medicale și intervențiile chirurgicale. Odihna, detașarea de cotidian, sprijinul celor dragi și de încredere te pot ajuta să depășești totul cu bine. Este bine să te gândești pe îndelete la situațiile și relațiile în care ești implicat, pentru că poți obține revelații deosebite. Miercuri și Joi te vei simți mult mai bine, reușind să revii în mijlocul celorlalți cu forța și elanul de a răsturna munții din loc. Continuă să-ți dozezi eforturile și implică-te numai în treburi personale sau profesionale importante. Spre finalul săptămânii apar chestiuni financiare, de tipul cheltuieli cotidiene, primirea salariului sau  a unor bonsuri și cadouri.

Gemeni

Prietenii îți sunt alături în primele zile ale săptămânii, simțindu-te astfel în elementul tău. Dialogurile purtate cu aceste persoane îți vor aduce informații prețioase și soluții deosebite la situațiile în care te afli. Ascultă atent ce ți se spune și evită să vorbești prea mult despre planurile tale sau despre slăbiciunile tale de moment. Unii pot interpreta greșit ceea ce prezinți tu și de aici se poate declanșa un șir lung de neplăceri. Pe 24 și 25 Iulie ai nevoie de odihnă, detașare de forfota cotidiană și de mult somn. Energia vitală este fluctuantă, astfel că ai succes numai în treburi ușoare și de rutină. Energiile astrale ale finalului săptămânii te vo revigora și te vor îndemna să demarezi o nouă etapă de viață.

Rac

Săptămâna începe cu aspecte socio-profesionale, evidențiindu-se dialoguri și întâlniri fructuoase cu șefii de la locul de muncă sau cu autorități ale unor instituții oficiale. Sunt șanse fie să rezolvi aspecte vechi, fie să demarezi proiecte profesionale de anvergură pe termen lung. Depinde numai de tine să gestionezi lucrurile corect și eficient. Pe 24 și 25 Iulie ești căutat de prieteni. Onorează orice invitație la dialog și expune-ți precaut opiniile și intențiile. Printre ascultători poți găsi pe cineva care să-ți ofere sprijin deosebit pe termen lung. În a doua parte a săptămânii vei avea nevoie de odihnă, discreție și retragere din forfota cotidiană. În liniște și izolare te poți gândi pe îndelete la cum să-ți îmbunătățești viața și sistemul valorilor spirituale.

Leu

Săptămâna este dinamică pentru tine, oferindu-ți totodată posibilități de extindere a conștiinței și de a-ți îmbogăți bagajul educațional cu idei și noțiuni deosebite. Sunt susținute călătoriile pe distanțe lungi și formele de instrurire personală și profesională. Gândește-te la o nouă filozofie de viață și trasează noi linii directoare pentru viitor. Joi și Vineri vei fi nevoit să relaționezi cu șefi, cu autorități, să explici felul în care îți desfășori activitatea profesională și să găsești și un plan bun de îmbunătățire a rezultatelor din câmpul muncii. A doua parte a săptămânii este marcată de relațiile cu prietenii. Se anunță o nouă etapă în acest plan relațional, deoarece se vor relua teme vechi de discuție și acțiune. Prudență și discernământ!

Fecioară

Relațiile profesionale și felul în care se desfășoară activitatea la locul de muncă reprezintă preocupările tale din această săptămână. Zona profesională se activează datorită aspectelor financiare, care fluctuează pe termen lung. Este posibil să descoperi facturi, taxe, plăți restante și să fii neovit să le achiți în regim de urgență. Se recomandă prudeță și achitarea la timp a tuturor datoriilor. Joi și Vineri, schimbul de idei dintre tine și ceilalți te va determina să-ți revizuiești multe concepții despre lume și viață. Spre finalul săptămânii se conturează un nou început în relațiile socio-profesionale. Se vor relua discuții importante privitoare la proiectele profesionale și sarcinile de lucru.

Balanță

Săptămâna debutează cu aspecte parteneriale, atât acasă în plan personal, cât și în plan profesional. Discuții pe teme diverse, reorganizarea activităților comune cu alții, propuneri noi de colaborare, renunțarea la situații relaționale trenante. Pe 24 și 25 Iulie apar cheltuieli, dar este posibil să și primești bani, bunuri, favoruri sau cadouri de la și prin alții. Pe de altă parte, ar fi bine să-ți remodelezi concepțiile despre latura materială a vieții și să privești realitatea dincolo de aparențe. Ai putea descoperi adevăruri interesante, care te-ar scuti de multă suferință și de luarea deciziilor neinspirate. Spre sfârșitul săptămânii se conturează aspecte legate de străinătate, studii pe termen lung sau oportunități de participare la activități culturale alături de oameni deosebiți.

Scorpion

În prima parte a săptămânii ai mult de lucru la locul de muncă. Fii prudent, deoarece energia vitală este la cote joase. Planifică atent sarcinile profesionale și treburile gospodărești, astfel încât să ai suficient timp și pentru relaxare sau activități de genul hobby. Dialogurile colegiale cu persoane influente din mediul profesional în care activezi se vor dovedi de mare folos și ar trebui notate bine într-un jurnal personal. Pe 24 și 25 Iulie este posibil să revii asupra unor decizii luate împreună cu partenerul de viață sau cu partenerii profesional. Surprizele vor fi de proporții, însă până  la urmă lucrurile se vor aranja favorabil pentru toată lumea. În ultimele zile ale săptămânii se prefigurează cheltuieli comune cu alții.

Săgetător

Răsturnările de situație din segmentul relațiilor sentimentale de la începutul săptămânii ar trebui luate în seamă. Fie că este vorba despre persoana iubită, fie despre copii, ceea ce se discută și se decide acum va avea efecte pe termen lung. Alege-ți cuvintele și gesturile cu grijă, ascultă ce spun ceilalți și oferă-le posibilitatea să facă lucrurile în felul și în ritmul lor. Pe 24 și 25 Iulie se pare că vei avea multe de făcut la locul de muncă, dar și acasă vei fi nevoit să rezolvi unele treburi. Fii prudent și dozează-ți eforturile, întrucât sănătatea este vulnerabilă. Odihna, dieta potrivită și compania oamenilor dragi și de încredere te ajută mult și bine. Spre finalul săptămânii intervin dialoguri și activități comune cu partenerul de viață sau cu cei profesionali.

Capricorn

La începutul săptămânii, cheful de a sta acasă printre cei dragi este accentuat și bine ar fi să-i dai curs. Reorganizează casa, planifică întâlniri și dialoguri cu persoanele dragi, dar si vizite în locurile copilăriei. Sunt momente favorabile segmentului domestic și relaționării cu membrii familiei. Relațiile cu persoana iubită și copiii se vor evidenția Miercuri și Joi, prin discuții ample și activități comune de anvergură. Este posibil să-ți displacă ceea ce îți spun ceilalți, însă cu puțin efort și bunăvoință vei depăși totul cu bine. Conflictele dintre generații sunt prezente. Pe măsură ce ne apropiem de sfârșitul săptămânii, sănătatea devine vulnerabilă. Se vor relua dialoguri pe subiecte medicale, dar și banii vor fi implicați. În paralel se vor ivi și multe treburi de rutină.

Vărsător

Ești căutat de persoanele din anturajul apropiat în prima parte a săptămânii. Sunt posibile discuții și întâlniri cu lume diversă. Schimbul de informații este benefic pentru toată lumea, insă evită să povestești prea multe despre tine și planurile tale de viitor. Pe 24 și 25 Iulie se întrezăresc treburi gospodărești și dialoguri cu membrii familiei. Se pot rezolva chestiuni patrimoniale, se pot trasa planuri domestice de anvergură și se poate ajunge la un consens cu toată lumea. Recomandabil este să ții cont și de sugestiile celorlalți. La finalul săptămânii intervin chestiuni parteneriale, atât cu parteneurl de viață, cât și cu cei din sfera profesională. Cei dragi pot avea probleme de sănătate sau neplăceri la locul de muncă. Astfel este posibil să ți se ceară ajutorul în acest sens.

Pești

Săptămâna debutează pentru tine cu aspecte financiare, de tipul cheltuieli cotidiene. Este posibil să și primești bani, fie sub forma drepturilor salariale, fie cineva drag îți oferă cadouri în bani sau bunuri valoroase. Pe de altă parte vor apărea și informații utile despre salarizarea locului de muncă sau despre modificarea condițiilor de muncă. Prudență și nu pleca urechea la tot ce se vehiculează în preajma ta. Miercuri și Joi ești căutat de multă lume, mai ales de către persoanele din anturajul apropiat. Dialogurile purtate cu persoane influente socio-profesional îți vor lămuri chestiuni personale și profesionale importante. Spre finalul perioadei analizate vei avea nevoie de liniștea casei și de compania membrilor familiei. Treburi gospodărești.

Sursa

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie