Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Horoscop Saptamanal 25 februarie-3 martie 2019

Berbec

Conjunctura astrala a inceputului de saptamana le aduce nativilor Berbec preocupari pentru o calatorie, o delegatie in interes de serviciu, cursuri de perfectionare profesionala, dar si pentru relatia si comunicarea cu persoane aflate in straintate. Astfel, in dupa-amiaza zilei de marti, nativii vor primi ajutorul unor persoane pentru a rezolva o situatie la locul de munca, iar Berbecii care sustin examene, proiecte sau lucrari, vor inregistra succese. Registrul astral se schimba din a doua parte a saptamanii, cand nativii vor intampina niste blocaje si amanari in exercitarea functiei la locul de munca, iar sefii le pot reprosa ca nu si-au indeplinit sarcinile conform planului stabilit. Evenimentul important al saptamanii este intrarea lui Venus, micul benefic, din prima zi a lunii martie, in semnul Varsator, respectiv in casa prietenilor, a cercului de cunostinte, a proiectelor si planurilor pe termen lung. Aproape toata luna martie, micul benefic, le va scoate in cale oameni pe care ii pot cunoaste intamplator, in grupul de cunostinte si care ii pot ajuta in planurile personale. In weekend au parte de o surpriza de la partener.

Taur

Configuratia astrala a inceputului de saptamana le aduce nativilor Taur preocupari pentru situatia financiara, pentru intrarea in posesia unei mosteniri sau bani imprumutati. Exista si situatia in care nu pot recupera o suma de bani imprumutata unui prieten, care nu se tine de cuvant sa le returneze banii, dar si situatia in care primesc aprobarea unui credit. Registrul astral se schimba din a doua jumatate a saptamanii, cand se activeaza casa calatoriilor, a studiilor si a convingerilor si filosofiilor de viata, iar Taurii se vor consulta cu partenerul de viata vis-a-vis de o decizie importanta pe care doresc a o lua in sectorul socio-profesional. Evenimentul important al saptamanii este intrarea lui Venus, micul benefic, din prima zi a lunii martie, in semnul Varsator, respectiv in sectorul cariera, imagine si statut personal, unde, pana aproape de finalul lunii, vor primi aprecierea sefilor sau ajutor de la diferite institutii. Spre finalul saptamanii si in weekend afla de schimbari la nivelul sefilor de la fosti colegi cu care se intalnesc in oras.

Gemeni

Configuratia astrala a saptamanii le aduce nativilor Gemeni doua zile favorabile negocierilor sau incheierii de contracte profitabile. Totodata in sectorul personal, pot sa aiba parte de clipe romantice alaturi de partener, de surprize neasteptate si rasturnari de situatie in bine in relatie. Registrul astral se schimba din a doua parte a saptamanii, cand se activeaza axa financiara si a avantajelor materiale, Gemenii primind cadouri, bani sau initiaza dialoguri cu persoanele avizate de la locul de munca pentru a obtine o marire de salariu sau schimbarea incadraturii. Evenimentul astral important al saptamanii este intrarea lui Venus, micul benefic, din prima zi a lunii martie, in semnul Varsator, respectiv in casa calatoriilor, a studiilor si a principiilor, idealurilor si convingerilor de viata. Micul benefic ii va sustine in toate procesele de perfectionare profesionala, in calatorii, vor deveni mai activi din punct de vedere social, iar conjunctura astrala le favorizeaza afirmarea.

Rac

Configuratia astrala a saptamanii le aduce nativilor Rac doua zile aglomerate la locul de munca. Nativii vor rezolva niste probleme aparute cu niste contracte sau negocieri. In ceea ce-i priveste, unii Raci primesc raspuns favorabil de la sefi legat solicitarile salariale, iar cei care isi cauta un loc de munca, pot primi raspuns pentru transferare. Registrul astral se schimba din a doua parte a saptamanii, cand Racii sunt sfatuiti sa evite ziua de joi pentru intalniri sau negocieri cu partenerii sau asociatii din sectorul profesional, deoarece nu se intrevad sanse sa cada la intelegere cu acestia. Mai degraba ziua de vineri este favorabila relatiilor parteneriale, fie profesionale, fie personale. Evenimentul astral important al saptamanii este intrarea lui Venus, micul benefic, din prima a zi a lunii martie, in semnul Varsator, respectiv in casa avantajelor materiale, a mostenirilor si a banilor in comun cu partenerul. Astfel, planeta armoniei va aduce beneficii financiare si rezolvari a unor situatii pe care nu le luasera in calcul.

Leu

Configuratia astrala a inceputului de saptamana le aduce nativilor Leu preocupari pentru sfera sentimentala, unde vor avea parte de clipe romantice alaturi de partener. Nativii implicati intr-un proces de creatie, artistic sau sportiv vor putea sa se afirme si sa primeasca recunoastere prin premii/ distinctii. Registrul astral se schimba din a doua parte a saptamanii, cand se activeaza sectorul muncii si al sanatatii. Leii vor experimenta doua zile aglomerate, cu dead-line-uri greu de respectat, dificultati si amanari in proiecte. In ceea ce priveste starea sanatatii, Leii vor avea o stare organica mai putin buna, pot sa faca o vizita medicului pentru a solicita un tratament care sa le amelioreze unele probleme aparute la coloana sau genunchi. Evenimentul astral important al saptamanii este intrarea lui Venus, micul benefic, din prima zi a lunii martie, in semnul Varsator, respectiv in casa relatiilor parteneriale, semn ca pana la finalul lunii exista sanse de asocieri favorabile, iar intre partenerii care s-au certat poate sa apara o impacare neasteptate cu surprize si rasturnari de situatie.

Fecioara

Configuratia astrala a inceputului de saptamana le aduce nativilor Fecioara preocupari pentru a pune la punct chestiuni locative, in special administrative. Fecioarele care cauta sa vanda, sa achizitioneze sau sa inchirieze o casa, au aspecte favorabile pentru a rezolva o tranzactie imobiliara. Registrul astral se schimba la mijlocul saptamanii, cand un dialog agresiv cu partenerul de viata ar putea sa le strice relatia. Sunt sfatuiti sa rezolve totul cu calm si diplomatie, sa nu fie critici cum fac tot timpul si sa asculte si parerea celuilalt. Evenimentul astral important al saptamanii este intrarea lui Venus, micul benefic, din prima zi a lunii martie, in semnul Varsator, respectiv in sectorul muncii si al sanatatii. Astfel, vor simti o ameliorarea a starii de sanatate, potvizita un medic care sa le prescrie un tratament care sa ii ajute, iar la locul de munca isi vor indeplini cu mai multa usurinta sarcinile si vor primi ajutor de la colegi. Totodata micul benefic ii va ajuta cu solutii originale in rezolvarea unor probleme aparute.

Balanta

Conjunctura astrala a inceputului de saptamana le aduce nativilor Balanta doua zile favorabile pentru sustinerea examenelor, sunt favorizate comunicarea, intalnirile, sedintele, deplasarile pe distante scurte si exprimarea ideilor intr-un cadru oficial. Registrul astral se schimba din a doua parte a saptamanii, cand se activeaza sectorul locativ, relatia cu parintii si preocuparile pentru chestiunile gospodaresti. Evenimentul astral important al saptamanii este intrarea lui Venus, micul benefic, din prima zi a lunii martie, in semnul Varsator, respectiv in sectorul amoros, al aventurii, al activitatilor de creatie, recreative, artistice, sportive si in relatia cu copiii. Astfel, pana la finalul lunii, aceste domenii vor fi sustinute de catre Venus, pot sa apara tot felul de situatii neobisnuite in planul sentimental, de cele mai multe ori provocate de nativii Balanta, iar acestia isi vor surprinde partenerul in mod placut. Totodata si relatia cu copiii se imbunatateste si daca au existat tensiuni, acum este momentul impacarii.

Scorpion

Conjunctura astrala a inceputului de saptamana le aduce nativilor Scorpion preocupari  de natura financiara. Acestia incaseaza sume de bani, fac plati, dar si rezolva favorabil o chestiune financiara, care ii preseaza de mai mult timp. In unele cazuri este vorba de nemultumiri salariale, care acum isi gasesc rezolvarea. Registrul astral se schimba la mijlocul saptamanii, cand se activeaza casa comunicarii. Daca au de programat sedinte, intalniri, deplasari in scop administrativ la locul de munca sau personal, sunt sfatuiti sa evite zilele de joi si vineri. In schimb, ziua de sambata este favorabila dialogurilor si deplasarilor. Evenimentul astral important al saptamanii este intrarea lui Venus, micul benefic, in semnul Varsator, si va activa pana la finalul lunii sectorul familie, patrimoniu si relatia cu parintii. Unii nativi pot incepe o redecorare a casei.

Sagetator

Conjunctura astrala a inceputului de saptamana le aduce nativilor Sagetator o stare fizica si psihica buna, in mare parte datorita si prezentei Lunii in semnul lor si apoi a conjunctiei acesteia cu Jupiter, guvernatorul lor si marele benefic. Astrele le insufla abordarea unei atitudini pozitive in rezolvarea tuturor problemelor aparute si mai ales in ceea ce priveste rezolvarea unor chestiuni de natura financiara. Chiar daca vor intampina greutati in a intra in posesia unor sume de bani, ei nu isi pierd speranta si desi isi fac griji, nu vor lasa sa se vada acest lucru. Mai mult de atat, sunt hotarati sa isi suplimenteze veniturile. In ajutorul lor va veni din 1 martie Venus, micul benefic, care isi face intrarea in semnul Varsator, respectiv in casa comunicarii, a deplasarilor si a exprimarii ideilor, a valorificarii cunostintelor acumulate. Micul benefic va avea grija sa le aduca protectie, sa se faca usor intelesi in toate formele de comunicare, sa expuna idei originale si sa aiba noroc sa primeasca de la anturaj informatii utille, care sa ii ajute in ceea ce si-au propus.

Capricorn

Configuratia astrala a inceputului de saptamana le aduce nativilor Capricorn framantari interioare, dispozitie de izolare, de a sta departe de orice forma de a agitatie. Acestora le vin in gand tot felul de intamplari din trecut si vor face eforturi pentru a reusi sa faca fata acestor trairi, sentimente. Sunt sfatuiti sa lase in urma trecutul, sa se debaraseze de schemele vechi si sa isi faca planuri pe termen lung pe care sa le lanseze odata cu intrarea lui Jupiter in semnul lor zodiacal. Registrul astral se schimba din a doua parte a saptamanii, cand Luna incepe sa le traverseze casa personalitatii. Capricornii se vor simti determinati, hotarati sa isi urmeze drumul in viata si simt ca totul se va asterne pe un fagas normal in urmatoarea perioada. Evenimentul astral important al saptamanii este intrarea lui Venus, micul benefic, in semnul Varsator, respectiv in casa banilor obtinuti din munca proprie. Astfel, timp de trei saptamani, Capricornii vor simti razele benefice ale lui Venus, se vor redresa financiar, pot sa inceapa o colaborare pentru a-si suplimenta veniturile sau sa primeasca mici sume de bani de la familie.

Varsator

Configuratia astrala a inceputului de saptamana le aduce nativilor Varsator intalniri cu prietenii sau cu persoane din grupul din care fac parte, in scopul dezvoltarii unor relatii de prietenie si de sustinere din punct de vedere profesional. Varsatorii isi vor largi cercul de cunoscuti si se vor asocia cu persoane cu care au idealuri in comun, in special in proiecte, care au ca obiectiv activitati umanitare. Registrul astral se schimba la mijlocul saptamanii, cand Luna ajunge pe casa izolarii, a subconstientului, a trecutului, unde, alaturi de Saturn si Pluton, se va activa o stare melancolica, uneori de framantari interioare, de aduceri aminte din trecut. Acestia vor face fata cu greu la locul de munca si vor dori sa stea departe de toata agitatia si sa se odihneasca mai mult. Evenimentul astral important al saptamanii este intrarea lui Venus, micul benefic, din 1 martie in zodia lor, in casa personalitatii. Aproape toate luna vor avea sustinerea micului benefic, vor observa ca din punct de vedere fizic si psihic se vor simti mai bine si vor incepe sa aiba noroc in diverse ipostaze, create sau aparute neasteptat pe fondul acestui aspect astral.

Pesti

Configuratia astrala a inceputului de saptamana le aduce nativilor Pesti aprecieri din partea sefilor. Alti naitivi pot sa primeasca un raspuns favorabil de la o institutie financiara pentru a primi un credit sau primesc o suma mare de bani de la unul dintre parinti. Registrul astral se schimba in a doua parte a saptamanii cand, in urma unei intalniri cu unul dintre prieteni sau cunoscuti, isi dau seama ca intuitia nu le-a jucat feste si trebuie sa stea departe de acea persoana. In ultimele luni Saturn le-a tot adus la suprafata diverse situatii in care si-au testat prietenii si au si-au dat seama ca multi dintre acestia nu le erau prieteni cu adevarat. Evenimentul astral important al saptamanii este intrarea lui Venus, micul benefic, din prima zi a lunii martie in semnul Varsator, unde, pana aproape de finalul lunii, le va aduce la suprafata momente din trecut, unii nativi vor avea tot felul de procese de constiinta, dar si intuitie in a gasi solutii la problemele ce ii macina. Totodata isi pot aduce aminte de vechile iubiri sau pot continua o poveste de dragoste din trecut, care nu se incheiase la momentul respectiv. O alta serie de nativi vor fi interesati sa citeasca, sa se informeze, se vor izola sa scrie sau sa invete pentru un examen important pentru cariera lor.

tonica.ro

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie