Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Horoscop săptămânal 26 februarie-4 martie 2018

Horoscopul săptămânii 26 februarie-4 martie 2018 este marcat de prima dintre cele două Luni Pline care vor avea loc în luna martie. La fel ca în ianuarie, în martie vor fi două Luni Pline: prima, în noaptea de 1 spre 2 martie, iar a doua, în 31 martie. Luna Plină de la începutul lui martie va avea loc în zodia Fecioară și ne va ajuta să facem alegeri importante, să ne punem în practică ideile, dar și să dăm sănătății atenția cuvenită.
Săptămâna 26 februarie -4 martie este dominată de o serie de conjuncturi astrale care pot aduce schimbările dorite în viața tuturor. În plus, toate planetele sunt în mișcare directă, iar Luna este în creștere până în prag de weekend. Asta înseamnă că avem parte de o perioadă favorabilă pentru noi proiecte, noi afaceri, achiziții de valoare pentru casă, decizii privind viitorul unor relații (de iubire, de colaborare profesională, de prietenie etc).

Berbec

Berbecii iau decizii privind cariera, familia nu este deloc încântată, dar asta nu-i face să se răzgândească. Horoscopul săptămânii 26 februarie-4 martie pentru zodia Berbec pune accent pe viața profesională a nativilor și anunță schimbări importante. Luna Plină din noaptea de 1/2 martie va influența sectorul profesiei din astrograma Berbecilor, care își pot schimba locul de muncă sau pot prelua noi proiecte pentru care vor fi integrați în noi echipe sau vor avea un alt program de lucru. Dar Luna Plină, care va avea loc în zodia Fecioară, va influența și casa Sănătății din astrograma Berbecilor. Aceștia își pot rezolva, acum, eventuale probleme de sănătate sau aleg un stil de viață mai echilibrat. Deocamdată, ar fi bine să petreacă mai mult timp cu familia, să se implice mai mult în chestiunile gospodărești sau să își viziteze rudele, așa cum le recomandă astrele pentru prima parte a săptămânii. Miercuri va fi o zi perfectă pentru a aduce un plus de energie în cuplu sau pentru o călătorie împreună cu persoana iubită și copiii. Prima zi de martie poate veni cu vești foarte bune privind nativii care s-au confruntat cu o problemă juridică sau financiară. Ultima parte a săptămânii este dominată de Luna Plină care poate aduce schimbări sau decizii pentru care nativii ar putea fi criticați de partener sau familie.

Taur

Taurii se pot certa cu un prieten din cauza banilor, dar în plan sentimental le surâde norocul. Chiar și celor singuri! Horoscopul săptămânii 26 februarie-4 martie pentru zodia Taur anunță împliniri în plan sentimental și, pentru unii nativi, vești bune legate de o sarcină sau un copil. Unii Tauri își vor întâlni jumătatea, alții  se vor bucura de mai multă armonie în cuplu, iar alti nativi vor afla că vor deveni părinți. Luna Plină de la inceput de martie îi va ajuta mult și pe nativii care doresc să își pună în valoare creativitatea prin proiecte personale sau care vor să își transforme hobby-utile în afaceri. Pentru aceștia, aspectul deloc armonios dintre Lună și Neptun este un avertisment: să nu amestece prieteniile cu afacerile sau să nu vorbească despre planurile lor de viitor decât cu persoane în care au încredere. Mijlocul săptămânii va fi dedicat familiei sau rezolvării unor probleme financiare legate devin patrimoniu. Prima zi de martie le poate aduce un conflict-legat de bani- cu un prieten sau cu un asociat, dacă au o afacere în derulare. Dar, tot în ziua de 1 martie, Luna va ajunge în zodia Fecioară și în cada Iubirii din astrograma Taurilor. Astfel, săptămâna se va încheia frumos, iar duminică va fi o zi excelentă pentru planuri de viitor privind relația sau copiii.

Gemeni

Gemenii fac planuri de nuntă sau pentru casa ideală. Cei singuri își pot întâlni marea iubire la locul de muncă. Horoscopul săptămânii 26 februarie-4 martie pentru zodia Gemeni anunță realizări în familie, iar pentru nativii singuri, planuri de nuntă sau întâlnirea sufletului-pereche. Nativii se vor bucura de succesul unei rude, vor cumpara o casă mai frumoasă ori vor face planuri pentru “casa ideală”, iar unii dintre nativi se vor gândi serios la căsătorie. Cei singuri, ar putea să-și întâlnească, la început de  martie, sufletul-pereche. Și, cum Venus, planeta Iubirii, este în casa Carierei, întâlnirea cu Marea Iubire ar putea avea loc la job sau la un eveniment profesional. Mercur, planeta care îi patronează și care se află, de asemenea, în sectorul Carierei din astrogramă, îi poate ajuta să obțină avantaje extraordinare din noi contracte și afaceri. Și chiar din prima zi a săptămânii, Luna, aflată în zodia Rac, va îndrepta atenția Gemenilor spre bani, iar zilele de marți și miercuri vor fi potrivite pentru negocieri. Sfârșitul de săptămână va fi “dăruit” partenerului și copiilor, pentru că Luna se va afla în casa Iubirii din astrograma lor. Dar, dacă va apărea vreo oportunitate profesională, nativii vor reuși, cu dibăcie, să împace pe toată lumea.

Rac

Racii onorează invitații la diferite evenimente. În acest fel întâlnesc o persoană care le poate schimba viața. Horoscopul săptămânii 26 februarie-4 martie pentru zodia Rac anunță o călătorie extraordinară sau întâlnirea cu o persoană care le poate schimba viața. Luna Plină are un impact deosebit asupra Racilor pentru că ei sunt patronați de astrul nopții. Cu Lună Plină în sectorul Comunicării, nativii Rac vor avea o agendă încărcată, iar unul dintre evenimentele la care vor participa ar putea fi, de fapt, șansa lor. Atunci ar putea să întâlnească o persoană specială, care va juca un rol important în cariera sau in viața lor personală. Dar sectorul Comunicării se referă și la călătorii, așa că Racii vor avea destule ocazii să plece la drum. Racii vor incepe săptămâna cu dreptul și cu Luna în zodia lor. Mai mult,Luna va forma un aspect pozitiv cu planeta Neptun, aflată în casa Străinătății lor. Iar asta înseamnă șansa de a călători”peste hotare”. Aspectul amintit anunță și succes la examene. După Luna Plină, atenția Racilor se va îndrepta spre casă și familie, pentru că, în  weekend, Luna se va afla în zodia Balanță. Iar Balanța “patronează” sectorul familiei din astrograma Racilor.

Leu

Leii au noroc: câștigă mai mulți bani din munca proprie și beneficiază  din plin de generozitatea partenerului. Horoscopul săptămânii 26 februarie-4 martie pentru zodia Leu anunță noroc “cu carul” în plan financiar. Nativii câștiga și prin muncă proprie, dar și prin generozitatea altora. Mijlocul săptămânii va fi plin de acțiune pentru nativii care au și energie, și ambiție, dar și noroc. Iar în noaptea de 1 spre 2 martie, Luna  Plină care va avea loc în zodia Fecioară  va dinamiza casa Banilor din astrograma Leilor. Ei vor găsi noi surse de venit, vor primi salarii mai mari sau, și mai sigur, o serie de bonusuri și alte recompense. Iar asta pentru că în  favoarea lor va acționa și Micul Benefic Venus. Venus se afla în semnul Peștilor și în “casa Banilor altora” din astrograma lor și le poate aduce nu doar cadouri, premii sau comisioane, ci și vesti bune privind finanțele partenerului de viață. La sfârșitul săptămânii, Luna se va muta în zodia Balanță, armonizand comunicarea nativilor în cuplu și sporind cheful nativilor pentru călătorii și distracție.

Fecioara

Fecioarele primesc bani, dar nu sunt de acord cu cheltuielile făcute de partener. De aici, tensiuni în familie. Horoscopul săptămânii 26 februarie-4 martie pentru zodia Fecioară anunță împliniri în plan personal și profesional, armonie în cuplu, dar și risc de deziluzii pentru nativii care își idealizează partenerii. Fecioarele sunt foarte sensibile, chiar dacă de multe ori par exagerat de critice și de pretențioase, iar Luna Plină din noaptea 1/2 martie va accentua aceste aspecte. Luna Plină va avea loc chiar în zodia lor și le va încuraja să își analizeze viața și să ia decizii importante, pe termen lung. Prezența planetei Iubirii în sectorul Mariajului le poate determina pe multe Fecioare să se sacrifice în numele iubirii. Sfârșitul săptămânii va îndrepta atenția nativilor spre resursele financiare proprii, după ce Luna va intra în zodia Balanță și va activa cada Banilor din astrograma generală a Fecioarelor. Dar aspectul tensionat format de Lună și Pluton, aflat în casa Iubirii, ar putea afecta relația nativilor cu partenerul sau copiii, eventualele tensiuni fiind  legate de bani. Mai exact de cheltuieli pe care nativii Fecioară nu le vor considera necesare sau urgente.

Balanța

Balanțele trebuie să nu vorbească prea mult sau prea devreme de proiectele personale. Nici cu prietenii! Horoscopul săptămânii 26 februarie-4 martie pentru zodia Balanță le recomandă nativilor să își pregătească proiectele sau afacerile cu discreție și perseverență. Luna Plină din noaptea de 1/2 martie va avea loc în zodia Fecioară și în casa Trecutului și a secretelor din astrograma Balanțelor. Iar asta înseamnă că nativii trebuie să se concentreze pe proiectele personale, să nu vorbească prea mult sau prea devreme despre ele și să profite de șansele care pot apărea cu ajutorul unui fost prieten, coleg sau partener. Momentul de Lună Plină este potrivit și pentru luarea unor decizii privind un nou stil de viață, o nouă dietă sau, dacă e cazul, o nouă schemă de tratament. Balanțele trebuie să păstreze echilibrul între viața personală și cea profesională. Or chiar din prima a zi s săptămânii, atenția nativilor se îndreaptă spre carieră. Mijlocul săptămânii este dedicat socializării, proiectelor online, promovării și consolidării relațiilor cu prietenii. Iar după Luna Plină, sfârșitul săptămânii va fi dominat de intrarea Lunii în zodia Balanței. Pentru nativi, va fi un weekend liniștit și odihnitor dacă vor evita discuțiile cu părinții sau cu alte rude care vor încerca să dea sfaturi necerute sau vor deveni indiscrete.

Scorpion

Scorpionii își fac noi planuri de viitor, încurajați de un nou prieten. Prin acesta își pot întâlni și o nouă mare iubire. Horoscopul săptămânii 26 februarie-4 martie pentru zodia Scorpion anunță noi prieteni, noi planuri de viitor și multe oportunități financiare. Scorpionii vor fi interesați și în această săptămână de suplimentarea veniturilor. Iar Luna Plină din noaptea de  1/2 martie le va aduce nu doar noi prieteni, ci și ocazia de a-și extinde cercul social și de a întâlni posibili parteneri de afaceri sau colaboratori. Această Lună Plină poate fi și un moment important în care, încurajați sau inspirați de un prieten, Scorpionii își  vor face noi planuri de viitor, nu doar în afaceri, ci și  în plan sentimental. Unii nativi își vor întâlni marea iubire chiar în noul cerc social din viața lor sau cu ajutorul noilor prieteni pe care îi vor cunoaște în această săptămână. Saptamana va fi destul de agitată șide obositoare pentru Scorpioni. În prima parte a perioadei, atenția lor se va îndrepta spre carieră  și ziua de miercuri le-ar putea aduce o promovare sau o mărire de salariu. In weekend, după ce Luna va intra în zodia Balanță, Scorpionii vor avea nevoie de somn și relaxare, așa că vor profita de zilele libere pentru a-și reface forțele.

Săgetător

Săgetătorii șanse mari în carieră. Sunt  lăudați, premiați, promovați. Unii nativi își schimbă domeniul de activitate. Horoscopul săptămânii 26 februarie-4 qmartie pentru zodia Săgetător anunță șanse extraordinare sau schimbări majore în carieră. Pentru nativi, Luna Plină din noaptea de 1/2 martie înseamnă șanse extraordinare, recompense ori premii sau, în  cazul multor Săgetători, schimbări majore, cum ar fi cele vizând domeniul de activitate. Succesul este mai ușor de obținut pentru că Săgetătorii au, acum, un puternic aliat: în zodia lor se află Marte, planeta Acțiunii, care le dă și energie, dar și curajul de a face primul pas atunci când vor să obțină ceva. Dar Marte îi poate face și impulsivi, motiv pentru care Săgetătorilor li se recomandă să își calculeze cu prudență pașii. Mijlocul săptămânii va fi potrivit pentru studiu sau pentru călătorii (mai ales peste hotare), iar în weekend, după ce Luna va ajunge în zodia Balanță, nativii se vor distra alaturi de prieteni.

Capricorn

Capricornii care vor să călătorească, să studieze sau să muncească în străinătate au astrele de partea lor. Horoscopul săptămânii 26 februarie-4 martie pentru zodia Capricorn anunță o perioadă excelentă pentru nativii care călătoresc sau care susțin diferite examene. Nativii care doresc să călătorească sau să muncească în altă țară vor fi ajutați de astre. Ajutați de astre vor fi și Capricornii care vor susține examene sau cei care urmează diferite programe de studiu sau de perfecționare în domeniul lor de activitate. Luna Plină îi va motiva pe mulți Capricorni să învețe o limbă străină sau să studieze istoria sau cultura altor popoare, sau va intensifica interesul nativilor pentru religie sau spiritualitate. Mijlocul săptămânii va veni cu recompense sau cu vești bune legate de credite sau alte finanțări solicitate de nativi. În weekend, după ce Luna va ajunge în Balanță, Capricornii vor găsi timp pentru proiectele personale, dar mai ales pentru a onora invitații la diferite evenimente. Acolo vor avea ocazia de a fi remarcați de persoane importante din aria lor de activitate.

Vărsător

Vărsătorii primesc cadouri-surpriză, comisioane sau finanțări, dar sunt tentați să dea banii pe tot felul de fleacuri. Horoscopul săptămânii 26 februarie-4 martie pentru zodia Vărsător anunță o perioadă excelentă din punct de vedere financiar. Nativii vor fi recompensați pentru o activitate din trecut, vor primi bonusuri sau comisioane la actualul loc de muncă sau vor beneficia de generozitatea partenerului care va câștiga mai mulți bani. Vărsătorii trec printr-o perioadă norocoasă pentru că Venus, Micul Benefic din astrologie, se va afla, și în această săptămână, în casa Banilor proprii din astrograma lor. Luna se va muta, de marți, în Leu și, până joi, prioritățile nativilor vor fi copiii și persoana iubită. În  weekend, după ce Luna va ajunge în Balanță, mulți Vărsători se vor gândi  la o călătorie mult visată sau vor lua legătura cu cineva drag de departe. Ziua de duminică va fi una foarte norocoasă pentru că Vărsătorii vor primi bani sau un cadou-surpriză. În ceea ce privește banii, li se recomandă    mai multă ” chibzuință” pentru că vor fi tentați să îi dea pe tot felul de “fleacuri”.

Pești

Peștii singuri își întâlnesc jumătatea. Cei îndrăgostiți vor să se căsătorească. În cuplurile cu vechime e armonie. Horoscopul săptămânii 26 februarie-4 martie pentru zodia Pești anunță o perioadă importantă în ceea ce privește relația de cuplu. Foarte mulți nativi își vor întâlni sufletul-pereche, mai ales că în zodia lor se află Venus, planeta Iubirii. Pentru cei care au, deja, o relație, dar nu sunt căsătoriți, Luba Plină le va intensifica dorința de a-și întemeia o familie. Pentru nativii care au o relație”cu vechime”, Luna Plină poate aduce o schimbare de atitudine. Nativii vor renunța la a-și realiza partenerul sau la tendința de a pune, mereu, pe primul plan, interesele persoanei iubite. Dar Luna Plină de la începutul lui martie poate aduce și noi parteneri de afaceri sau noi colaborări. Nativii vor putea să depășească orice “impas sentimental”, cu ajutorul comunicării și afectiunii. Mijlocul săptămânii va fi dominat de atenția pe care Peștii o vor acorda profesiei, dar și sănătății. În weekend, după ce Luna va ajunge în Balanță, Peștii se vor gândi mai mult la afaceri. Dar cei îndrăgostiți vor petrece un weekend plin de pasiune alături de partener.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

16 − one =

29 + = 32

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Cum este corect – interregional sau inter-regional, nonvaloare sau non-valoare, …
Corespondenta la redactie