Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Horoscop Săptămânal 26 iulie-1 august 2021

Săptămâna 26 iulie – 1 august 2021 se remarcă prin intrarea lui Mercur, planeta comunicării, în zodia Leu, ipostază din care ne va face mai sociabili, mai creativi și ne va stimula la nivel mental să avem idei mărețe. Totodată, putem deveni prea lăudăroși și prea mândri de performanțele noastre intelectuale.

Tot acum, Jupiter, Marele Benefic al astrologiei, se reîntoarce în mers retrograd în Vărsător și până la finele anului ne susține să ne exprimăm liber, să rupem barierele sociale care ne limitează gândirea și să ne extindem orizonturile mai mult.
O altă planeta care-și schimbă zodia săptămâna aceasta este Marte, planeta acțiunii, care va intra în semnul Fecioară, poziție din care ne susține să fim mai atenți la detalii, să facem planul înainte de a trece la fapte și, totodată, să fim mai pragmatici în acțiunile pe care le întreprindem. Atât Marte, cât și Mercur vor face opoziții săptămâna aceasta, cu Jupiter, respectiv cu Saturn, prin urmare nu vor lipsi tensiunile și situațiile conflictuale, și de preferat ar fi să ne controlăm mai mult gesturile și acțiunile.
Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Berbec:

Cu Marte, guvernatorul lor, în zodia Fecioară, energia celor născuți în zodia Berbec se schimbă și devin mai practici, și nu se vor mai avânta în acțiuni doar de dragul de a străluci. Nativii vor deveni mai atenți la detalii și mai calculați. Totodată, este o perioadă foarte bună pentru muncă, vor avea spor și vor dori să-și eficientizeze activitățile, mai ales că Jupiter din nou în Săgetător îi susține în proiectele de grup și online și le oferă șansa ca până la finele anului să-și recâștige popularitatea. În plan sentimental, nativii sunt susținuți de Mercur să-și îmbunătățească comunicarea și să-și exprime mai ușor trăirile.

Taur:

Cei născuți în zodia Taur se bucură de intrarea lui Marte, guvernatorul relațiilor lor, chiar în sectorul iubirii. Pentru nativii singuri începe o perioadă în care devin mai cuceritori, mai îndrăzneți și mai dornici de flirt și aventură. Cei care sunt deja parte a unui cuplu vor avea ocazia să reaprindă pasiunea și să alunge monotonia prin activități distractive în doi. Mercur îi va susține să-și îmbunătățească comunicarea cu familia, dar și să rezolve situații ce țin de locuință, de actele unei case. Pe de altă parte, cu Jupiter reîntors în sectorul carierei lor, până la finele anului Taurii vor avea șansa să se afirme și să facă pași înainte în atingerea unor obiective, chiar să se bucure de o avansare.

Gemeni:

Cei născuți în zodia Gemeni au toate șansele să facă din comunicare o artă, dat fiind că Mercur, guvernatorul lor, va intra în acest sector și-i va susține în dialog, în legarea de noi prietenii, dar și în negocieri și rezolvări ale unor situații legate de acte. Cei care susțin interviuri și discursuri, ședințe, vor capta atenția publicului. În plus, nu le vor lipsi ideile strălucite. Cu Marte în sectorul familiei, nativii au șansa să se preocupe de casă, să renoveze o locuință, însă trebuie să aibă grijă și la tendința de a fi prea conflictuali cu cei dragi și prea autoritari. Este o perioadă în care pot schimba reguli casnice și pot rezolva situații ce țin de actele unei case, unui bun patrimonial. Nativii care-și doresc să studieze sau să călătorească, pot profita de reîntoarcerea lui Jupiter în Vărsător. În plus, până la finele anului, cât Jupiter va sta aici, Gemenii pot să-și îmbunătățească cunoștințele și să-și schimbe niște viziunic și mentalități.

Rac:

Cei născuți în zodia Rac au toate motivele să se bucure de intrarea lui Mercur în zodia Leu pentru că le va activa sectorul financiar și îi va susține în negocieri, dar mai ales îi va stimula la nivel mental să găsească soluții bune pentru a-și crește și stabiliza veniturile. Este o perioadă foarte bună pentru nativii care vor să-și monetizeze talentele. Pe de altă parte, cu Marte în sectorul comunicării, Racii vor fi foarte direcți în dialog, vor spune ceea ce au de spus fără să stea prea mult pe gânduri și vor veni cu soluții practice la problemele lor. Totodată, săptămâna aceasta pot deveni mai conflictuali și ar fi de preferat să aibă grijă la cuvinte. Jupiter reîntors în Vărsător poate susine nativii care au de făcut un partaj, de obținut o sumă de bani, o moștenire.

Leu:

Cei născuți în zodia Leu au toate motivele să se bucure de ingresul lui Mercur în zodia lor pentru că vor reuși să-și îmbunătățească comunicarea cu cei din jur și să găsească cele mai bune soluții pentru rezolvarea unor probleme care le-au dat bătăi de cap. Este o perioadă bună pentru împăcări și semnarea unor acte, contracte, mai ales că și Jupiter se reîntoarce în sectorul relațiilor lor și îi susține să facă progrese în cuplu sau în zona profesională. Pe de altă parte, Marte le va activa sectorul financiar și-i va susține pe nativii care vor dori să-și crească veniturile, oferindu-le energie și determinare să facă bani.

Fecioară:

Cei născuți în zodia Fecioară se bucură de o perioadă mai activă odată cu intrarea lui Marte în semnul lor. Planeta acțiunii le va aduce curaj, determinare și energie ori de câte ori vor lua frâiele în mână și vor ieși în față. Cu toate astea, nativii trebuie să aibă grijă să nu se lase mânați de frici, de angoase ca urmare a tranzitului lui Mercur prin Leu care le poate activa starea de introspecție. Pot totuși profita de acest tranzit, dat fiind că Mercur le este guvernator, pentru a depăși trecutul, decizii proaste, amintiri neplăcute și tot ce au strâns toxic în ultimul an. Este o perioadă favorabilă meditației și rezolvării unor probleme de sănătate. Nu trebuie să uite să se odihnească mai mult și să lucreze la schimbarea stilului de viață, mai ales că Jupiter se reîntoarce în Vărsător și până la finele anului îi susține în acest demers. O alt susținere care vine din partea Marelui Benefic este în legătură cu locul de muncă, capitol la care pot face progrese.

Balanță:

Cei născuți în zodia Balanță pot fi destul de mult întorși către trecut în perioada următoare, dat fiind că Venus, guvernatoarea lor, se află în acest sector și, în plus, săptămâna aceasta i se alătură și Marte, guvernatorul relațiilor lor. Nativii pot fi mai interiorizați, cuprinși de amintiri și regrete, însă au și șansa de a lucra la vindecarea lor și la depășirea unei dezamăgiri. În cuplu este o perioadă bună pentru activități departe de ochii lumii, poate pentru o reconectare spirituală sau o vacanță în doi. În plus, Jupiter se reîntoarce în sectorul iubirii lor, deci șansele să facă progrese în viața sentimentală, într-o relație nou începută sau în relația cu copiii, sunt mari. Cu Mercur în tranzit prin Leu, nativii își îmbunătățesc comunicarea cu prietenii și au șansa să cunoască persoane noi, să-și reactiveze viața socială. Proiectele în care sunt implicați se pot bucura de succes grație unor noi idei și soluții îndrăznețe.

Scorpion:

Cei născuți în zodia Scorpion se bucură de intrarea lui Marte, guvernatorul lor, în Fecioară, deoarece devin mai practici și mai strategi în acțiuni. Totodată, este o perioadă în care le este activată dorința de a socializa mai mult, de a ieși cu prietenii și de a-și crește popularitatea.Proiectele de grup se bucură de toată determinarea nativilor de a le conduce la succes. Totodată, Mercur în tranzit prin Leu îi susține să vină cu idei bune legate de atngerea unor obiective. Nativii se for afitma prin ceea ce au de spus, însă există și riscul să devină mai impunători și mai conflictuali cu autoritățile din viața lor. Jupiter revine în sectorul familiei și al locuinței și până la finele anului îi susține să facă progrese în acest sens.

Săgetător:

Cei născuți în zodia Săgetător vor avea parte de foarte multă determinare și energie din partea lui Marte pentru a-și atinge niște obiective profesionale, pentru a face pași în carieră, pentru a ieși în față și a se afirma. Este o perioadă în care pot fi mai conflictuali în relația cu superiorii și se pot impune mai mult, deci trebuie să se pondereze, mai ales că și Jupiter, guvernatorul lor, va tranzita, din nou, sectorul comunicării și îi va stimula să spună ceea ce au de spus. Până la finele anului, ese o perioadă favorabilă să negocieze, să semneze acte, au suținere în procesul de învățare și predare. Cu Mercur în Leu, mulți nativi pot planifica o vacanță, pot pleca într-o călătorie sau pot fi mai determinați să obțină o diplomă, să studieze un nou domeniu care le-a trezit curiozitatea.

Capricorn:

Cei născuți în zodia Capricorn se bucură din plin de reîntoarcerea lui Jupiter în Vărsător, deoarece până la finele anului îi susține să-și crească veniturile, inclusiv printr-o mărire salarială. Mercur din Leu îi va stimula pe nativii care au de obținut bunuri materiale în urma partajelor, litigiilor, dar și pe nativii care au de făcut investiții. În cuplu, tema banilor și a vieții intime, a fidelității și respectului, poate deveni subiect de discuție în următoarea perioadă. Cu Marte în Fecioară, Capricornii au ocazia să plece într-o călătorie, să se înscrie la niște cursuri, seminarii sau să studieze ceva nou, să lupte pentru a obține o diplomă. De evitat conflictele de opinii și discuțiile în contradictoriu pe teme legate de principii.

Vărsător:

Cei născuți în zodia Vărsător se bucură de revenirea în semnul lor a lui Jupiter. Până la finele anului, pentru ultima dată în 12 ani, nativii au ocazia să-ți îmbunătățească viața personală și să facă progrese în evoluția lor. Cu Mercur în Leu, comunicarea în cuplu se poate îmbunătăți și, în plus, din punct de vedere profesional acest tranzit îi ajută să negocieze mai bine, să lege noi colaborări și să semneze contracte. În schimb, trebuie să aibă mai multă grijă la pierderile financiare, la investițiile făcute, dar și la pierderile de energie pe care le poate amplifica tranzitul lui Marte prin Fecioară. Constructiv, este o perioadă pasională în cuplu, iar unii nativi, mai ales cei singuri, pot fi mai tentați de aventuri amoroase.

Pești:

Cei născuți în zodia Pești au ocazia odată cu revenirea lui Jupiter în Vărsător să-și vindece trecutul, să depășească o traumă emoțională și să ierte pe cineva care le-a făcut rău. Totodată, susținuți și de Mercur în Leu, pot găsi cele mai bune remedii pentru a-și vindeca o problemă de sănătate. La locul de muncă situația se îmbunătățește, în sensul că pot comunica mai bine cu colegii și pot avea idei bune despre cum să-și eficientizeze munca. Marte, în tranzitul său prin Fecioară, le va activa sectorul relațiilor, iar acest aspect le poate aduce, pe de o parte, tensiuni în cuplu, dar pe de altă parte și mai multă pasiune și determinare în consolidarea unei conexiuni. Peștii sunt mai determinați să lege noi colaborări, să semneze contracte.

Sursa

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie