Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Horoscop săptămânal 30 octombrie – 5 noiembrie 2017

Berbecii au noroc la bani, dar în cuplu trebuie să renunțe la orgoliu și la dorința de a deține controlul.

Oportunitățile nu vor lipsi, dar nu toate se vor ridica a nivelul așteptărilor sau multe dintre ele se vor putea concretiza abia spre sfârșitul lui noiembrie. Berbecii pot primi oferte interesante chiar luni, 30 octombrie, dar ar fi bine ca, înainte de a lua o decizie, să afle cât mai multe despre posibilul angajator, pentru a nu avea surprize mai târziu. În relațiile cu vechime s-ar putea impune o discuție lămuritoare, care nu va rezolva mare lucru dacă Berbecii nu vor face efortul de a asculta și opiniile partenerului. Mercur va amplifica interesul Berbecilor pentru călătorii și studii sau îi va ajuta să găsească soluții la probleme juridice sau administrative. Până duminică, Berbecii se vor bucura de ajutorul planetei Mercur, aflată în zodia Scorpion, alături de Soare și Jupiter. Vor fi sprijiniți să aibă succes, iar cei care au nevoie de bani pentru proiecte personale, vor găsi finanțatori generoși.

Taurii sunt vedetele săptămânii. Luna Plină în zodia lor le sporește forța interioară și farmecul personal.

Horoscopul săptămânii 30 octombrie-5 noiembrie pentru zodia Taur anunță mari schimbări în plan personal și decizii  cu impact pe termen lung, momentul culminant al perioadei fiind Luna Plină din data de 4 noiembrie. Săptămâna nu va fi lipsită de provocări, dar Taurii vor reuși să le depășească. Venus, planeta care îi patronează, se va afla în Balanță, zodia Parteneriatelor, punând accent pe armonie și echilibru în relații. Mulți Tauri vor „tăia” legăturile cu persoanele care i-au dezamăgit sau vor renunța la colaborări în care nu sunt apreciați cu adevărat, iar alții vor alege un alt stil de viață, mai sănătos. Pentru Tauri, va începe o perioadă excelentă din punct de vedere financiar, dar cu  responsabilități suplimentare și stress pe măsură.

Gemenii pot avea probleme în cuplu din cauza trecutului. În carieră, își doresc o schimbare majoră.

Horoscopul săptămânii 30 octombrie-5 noiembrie pentru zodia Gemeni anunță posibile tensiuni din cauza unor secrete care vor ieși la lumină sau din cauza unor frustrări și nemulțumiri acumulate în timp. Acestea pot afecta relația de cuplu sau colaborările profesionale și le vor cere Gemenilor tact și maturitate pentru gestionarea situației. Gemenii se pot confrunta cu probleme în cuplu din cauza unor secrete care vor ieși la iveală din imprudența nativilor sau cu „ajutorul” unor „prieteni”. Pentru Gemeni, începe o perioadă foarte solicitantă, în care vor pune la cale noi afaceri și colaborări.  În cuplu, dar și în relațiile profesionale comunicarea va fi esențială, iar Gemenii ar trebui să profite de conjunctura favorabilă care va dura până la începutul lui decembrie. Atunci, Mercur va intra în mers retrograd și va da peste cap multe relații și afaceri.

Racii renunță la prietenii care vor să profite de bunătatea lor sau care influențează în mod negativ relația de cuplu.

Horoscopul săptămânii 30 octombrie-5 noiembrie pentru zodia Rac anunță schimbări în cercul de prieteni și cheltuieli excesive de dragul partenerului.  Racii sunt fericiți atunci când îi răsfață pe cei dragi, dar  ar trebui să fie mai chibzuiți pentru a nu afecta prea mult bugetul personal. Mulți nativi vor renunța la prietenii care i-au dezamăgit, la cei care vor să profite de bunătatea lor sau la prietenii care le critică mereu partenerul și influențează în mod negativ relația de cuplu. Mercur este planeta Comunicării și Călătoriilor, iar prezența sa în sectorul Profesiei îi va ajuta pe Raci în relația cu șefii și colegii, dar și în demararea unor proiecte personale și în călătorii. De altfel, mulți nativi Rac vor călători mult, în interes profesional,  sau vor avea de onorat multe invitații în această perioadă.

Leii pun accent pe carieră. Dacă încep o afacere, sunt ajutați de familie. În amor, fac declarații și cuceriri.

Horoscopul săptămâna 30 octombrie-5 noiembrie pentru zodia Leu pune accent pe schimbările din carieră, favorizate de Luna Plină care va avea loc în weekend. Până atunci, Leii se vor concentra pe bugetul familiei, căutând, luni 30 octombrie, noi surse de venit sau solicitând un credit bancar. Chiar dacă suma obținută va fi mai mică decât cea dorită, ea putea acoperi nevoile familiei sau le va permite Leilor să demareze o afacere pe cont propriu. Pentru Leii care au afaceri pe cont propriu, Luna Plină va veni cu împliniri, succes și profit. Mercur va rămâne în Săgetător până în ianuarie 2018 și va influența viața sentimentală a nativilor Leu și relația acestora cu copiii. „Motivați” de Mercur, Leii vor fi tentați să facă declarații și cuceriri, dar Saturn le va cere să țină cont de efectul vorbelor pe care le rostesc, indiferent dacă e vorba de „șoapte de amor” sau promisiuni făcute celor mici.

Fecioarele visează la iubirea ideală, dar problemele financiare sau chestiunile casnice distrug romantismul și armonia.

Horoscopul săptămânii 30 octombrie-5 noiembrie pentru zodia Fecioară anunță călătorii peste hotare sau un interes sporit pentru perfecționare profesională și studiu, dar și pentru restabilirea armoniei la locul de muncă sau în cuplu. Relația de cuplu va fi, de altfel, prioritatea nativilor în primele două zile ale săptămânii, când există și tentația de a exagera cu așteptările, visarea și iluziile, iar trezirea la realitate poate fi nu tocmai plăcută. Problemele financiare pot afecta relația de cuplu și colaborările profesionale în ziua de 1 noiembrie, pentru ca a doua zi, Fecioarele să achite taxe ori facturi restante. Fecioarele pot pleca într-o călătorie sau pot stabili detaliile importante pentru vacanța de iarnă ori se pot întoarce „la școală” pentru a învăța o limbă străină sau pentru un curs ori pentru un program de perfecționare.

Balanțele primesc o ofertă avantajoasă, dar aceasta rămâne, deocamdată, la nivel de discuții și negocieri.

Horoscopul săptămânii 30 octombrie-5 noiembrie pentru zodia Balanță anunță „dinamism”  și pasiune în viața sentimentală și noroc în plan financiar, dar și posibile schimbări în viața profesională. Schimbările în profesie sunt favorizate de astre chiar din prima zi a săptămânii, în special pentru Balanțele care lucrează sau sunt interesate de un job în domenii artistice, în sectorul neguvernamental sau în cele legate de medicină și terapii. Săptămâna se încheie cu intrarea planetei Mercur în zodia Săgetător în seara zilei de 5 noiembrie. Mercur va rămâne în Săgetător până la data de 11 ianuarie 2018 și va dinamiza casa Comunicării, călătoriilor și afacerilor din astrograma generală a Balanțelor.

Scorpionii își analizează relațiile și se retrag din cele în care nu sunt fericiți. Mulți dintre ei au parte de o nouă iubire.

Horoscopul săptămânii 30 octombrie-5 noiembrie pentru zodia Scorpion anunță schimbări în cuplu sau în parteneriatele profesionale, dar și risc de dezamăgiri în plan sentimental. Dezamăgirile în iubire îi vizează în special pe nativii Scorpion care își fac planuri înainte de vreme și care „se aruncă” în relații plini de speranță, dar fără să aibă răbdare să afle mai multe despre persoana iubită. Astfel de dezamăgiri pot să apară luni, 30 octombrie,dar mai ales marți.  Atunci Scorpionii pot afla detalii importante despre persoana iubită. Sau aceasta face afirmații surprinzătoare și „își dă arama pe față”. Mulți Scorpioni vor renunța la o căsnicie în care nu erau fericiți pentru a primi în viața lor o nouă iubire. Planeta Afacerilor și a Comunicării, Mercur, va rămâne în Săgetător până în ianuarie 2018 și va amplifica norocul financiar al Scorpionilor pentru că va „ocupa” casa Banilor din astrograma lor.

Săgetătorii vor avea o agendă încărcată și vor trebui să se „împartă” între obligațiile de familie și cele profesionale.

Horoscopul săptămânii 30 octombrie-5 noiembrie pentru zodia Săgetător anunță schimbări la actualul loc de muncă, un job nou sau o afacere pe cont propriu, dar și revenirea unor persoane din trecut. Săgetătorii vor avea motive de nemulțumire la locul de muncă și mulți dintre ei se vor gândi la o schimbare în carieră. Aceștia vor avea tot weekend-ul la dispoziție pentru a-și analiza situația profesională și pentru a lua decizii majore. Mulți dintre Săgetători vor opta pentru afaceri pe cont propriu, mai ales că duminică, 5 noiembrie, planeta Mercur va intra în zodia Săgetător, unde va rămâne până la 11 ianuarie 2018. Iar Mercur este planeta Comunicării, Afacerilor și Călătoriilor. Astfel, până în decembrie, Săgetătorii își vor putea pune planurile în aplicare.

Capricornii au nevoie de ajutorul colegilor pentru a nu acumula restanțe la serviciu. În iubire, le merge din plin.

Horoscopul săptămânii 30 octombrie-5 noiembrie pentru zodia Capricorn anunță împliniri în plan sentimental și, pentru unii nativi, vești extraordinare legate de copii. Săptămâna începe în forță pentru nativii Capriconi care vor avea, chiar de luni, multe drumuri de făcut, multe telefoane de dat și multe lucruri de rezolvat. Important este să nu piardă din vedere detaliile și să își gestioneze cu grijă timpul și resursele. Weekend-ul se anunță, astfel, a fi plin de afecțiune, mai ales că și Luna Plină din data de 4 noiembrie va patrona casa Iubirii din astrograma Capriconilor. Și, cum casa Iubirii se referă și la copii, Luna Plină din 4 noiembrie poate veni cu vești extraordinare pentru Capricornii care își doresc să se devină părinți. Săptămâna se încheie cu intrarea planetei Mercur în zodia Săgetător, în seara zilei de 5 noiembrie. Mercur în Săgetător îi va ajuta pe Capricorni să reia legătura cu foști prieteni sau colegi, să afle detalii importante despre cei din jur sau să plece, în sfârșit, în călătorii pe care au fost nevoiți să le tot amâne.

Vărsătorii trebuie să fie discreți la serviciu și să nu vorbească prea mult despre planurile sau activitatea lor.

Horoscopul săptămânii 30 octombrie-5 noiembrie pentru zodia Vărsător anunță schimbări în familie sau mutarea într-o casă nouă, dar și noi prieteni sau un nou cerc profesional. În primele zile ale săptămânii, Vărsătorii vor acorda o atenție sporită carierei și vor avea toate șansele să se bucure de succes și de câștiguri suplimentare. Pentru mulți Vărsători, această Lună Plină va aduce vești bune legate de succesul cuiva din familie sau legate de căsătoria cuiva drag, iar pentru alții, soluții pentru probleme legate se casă ori de o moștenire sau decizia de schimbare a domiciliului. Pentru nativii care au o relație stabilă, Luna Plină din 4 noiembrie poate aduce și decizia de a se așeza la casa lor. Săptămâna se va încheia cu intrarea planetei Mercur în zodia Săgetător, în seara zilei de 5 noiembrie. Mercur va rămâne în Săgetător până la 11 ianuarie 2018 și va „ activa” sectorul Prietenilor din astrograma Vărsătorilor. Aceștia își vor face noi prieteni și își vor extinde rețeaua profesională, vor călători împreună cu prietenii și vor lua parte la numeroase evenimente.

Peștii trebuie să aibă pretenții realiste dacă negociază un contract de muncă. Financiar, au parte de surprize plăcute.

Horoscopul săptămânii 30 octombrie-5 noiembrie pentru zodia Pești pun accentul pe comunicare, socializare și călătorii, dar și pe șansele extraordinare pe care le au nativii în negocieri, profesie sau afaceri. Peștii care vor să ia un credit sau să aplice pentru o bursă ar trebui să aștepte până săptămâna viitoare. Peștii vor avea succes dacă vor ține cont de intuiție și dacă vor avea așteptări realiste în relațiile cu principalii colaboratori sau cu posibilii angajatori (în cazul unor interviuri de angajare sau al negocierii salariului). Luna Plină din 4 noiembrie va patrona casa Comunicării din astrograma Peștilor, așa că aceștia ar trebui să își aleagă cu mare grijă partenerii de dialog, temele de discuție și cuvintele rostite. În plan sentimental, săptămâna fi foarte „dinamică”, iar apetitul Peștilor pentru intimitate, pasiune și aventură va fi deosebit, iar ocaziile de a cuceri și fi cuceriți nu se vor lăsa așteptate.

Sursa:
huff.ro
Astrolog Oana Hanganu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five × five =

− 1 = 4

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Cum este corect – interregional sau inter-regional, nonvaloare sau non-valoare, …
Corespondenta la redactie