Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Horoscop săptămânal 4 – 10 noiembrie 2019

Săptămâna 4 – 10 noiembrie 2019 nu este caracterizată de tranzite noi, însă vom analiza aspectele interplanetare armonioase care se vor forma între Soare (energia, personalitatea) aflat în zodia Scorpion și Saturn (planeta lecțiilor de viață, a înțelepciunii și a răbdării) aflat în zodia Capricorn. De asemenea, Mercur (comunicarea, rațiunea, negocierea) aflat în mișcare retrogradă în zodia Scorpion va face un aspect foarte bun cu Pluto (transformarea interioară, regenerarea) aflat, de asemenea, în zodia Capricorn.

La modul general, săptămâna 4 – 10 noiembrie 2019 ne va insufla o puternică rezistență, atât fizică, cât și psihică. Capacitatea de a ne doborî propriile recorduri va fi mare și vom reuși cu grație să facem față situațiilor limită. Comunicarea pe teme profunde, legate de moarte, de sex, de ocultism, de bani, de putere și manipulare și, în general, pe teme tabu va fi un punct forte care va caracteriza săptămâna aceasta.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Berbec

Săptămâna începe cu idei foarte bune pentru îmbunătățirea situației financiare. Unii nativi chiar ar putea avea parte de propuneri și oferte în acest sens, însă sunt sfătuiți să le analizeze în detaliu și să nu se grăbească în luarea deciziilor finale, mai ales că cei născuți în zodia Berbec ar putea avea parte de stări de confuzie acum. Atenție la conflictele cu partenerul de viață pe tema banilor și fianțelor în comun.

Taur

În prima parte a săptămânii, cei născuți în zodia Taur dau dovadă de un randament foarte mare la locul de muncp și chiar dacă vor fi copleșiți de sarcini și responsabilități, noi și acaparante proiecte, nativii vor reuși să le facă față cu brio. Întâlnirile cu prietenii vor fi pe primul plan, însă se recomandă mai multă prudență în dialogul cu persoana iubită pentru că pot apărea conflicte către finele săptămânii.

Gemeni

Pentru cei născuți în zodia Gemeni, această săptămână aduce șanse și oportunități de a se face remarcați la locul de muncă sau în afaceri. Nativii vor da dovadă de eficiență și productivitate  și acest aspect poate aduce cu sine aprecieri. Posibil ca uneșle filozofii de viață, convingeri să fie răsturnate acum ca urmare a unor evenimente, însă totul va fi spre binele lor. Finele săptămânii îi găsește în mijlocul cercului de prieteni.

Rac

Pentru nativii din zodia Rac această săptămână aduce un context astrologic favorizant pentru sectorul financiar. Nativii ar putea rezolva o problemă legată de bani, ar putea achita o datorie sau ar putea obține un credit, un împrumut dorit. Totodată, forma mentală foarte bună în care se găsesc acum îi va susține în luarea celor mai bune decizii, mai ales că prudența nu le este străină. În plan sentimental, începutul de săptămână le poate aduce comnflicte cu persoana iubită, mai ales în cazul celor căsătoriți.

Leu

Cei născuți în zodia Leu sunt sfătuiți să aibă foarte mare grijă la modul în care comunică cu cei din jur, în special cu colegii de muncă, superiorii și partenerii de afaceri, asociații deoarece pot da naștere unor conflicte care să le afecteze imaginea. Nici relația cu persoana iubită nu stă pe roze și recomandarea este ca nativii să petreacă mai mult timp alături de aceasta. În weekend, tranzitele favorizează o stare de bună de spirit și energia de care dau dovadă acum ar trebui canalizată către cei dragi, familie și partener.

Fecioară

Săptămâna începe cu o ușoară stare de dezechilibru între psihic și emoțional sau între muncă și odihnă, iar cei născuți în zodia Fecioară ar putea fi mai puțin comunicativi cu cei din jur. Tendința de suprasolicitare la locul de muncă există, însă și energia și determinarea vor fi pe măsură. În cuplu se întrevăd discuții tensionate legate de bani și recomandarea este de a se evita pe cât posibil cheltuielile nejustificate.

Balanță

În prima parte a săptămânii, cei născuți în zodia Balanță cu greu vor reuși să găsească echilibrul și armonia în dialogul cu cei din jur. Tensiunile, însă, trebuie controlate pentru că pot conduce la ruperea relațiilor, mai ales a celor de familie deja instabile. La locul de muncă randamentul va fi crescut, însă suprasolicitarea nu este de bun augur acum, motiv pentru care nativii sunt sfătuiți să se odihnească corespunzător și să profite din plin de weekend pentru relaxare.

Scorpion

Ritmul alert de la locul de muncă ar putea să-i suprasolicite pe cei născuți în zodia Scorpion, însă pe de altă parte îi va ajuta și să iasă în evidență și să-și surprindă în mod plăcut superiorii. Cert este că weekend-ul ar trebui dedicat odihnei și relaxării, poate chiar și plimbărilor ușoare în aer liber. Cineva din familie le-ar putea cere ajutorul și de preferat ar fi să se facă utili. Este o perioadă bună ca nativii care au suferit sau au avut parte de dezamăgiri să le depășească acum.

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător ar trebui să fie foarte atenți la modul în care-și dozează energia. De preferat ar fi să o canalizeze către activități constructive, fie pentru un proiect suplimentar care să le aducă bani, fie pentru a petrece mai mult timp cu familia. Prietenii își pot face simțită prezența prin sfaturi bune. Se cere foarte multă prudență în plan financiar deoarece pot exista pierderi și pagube materiale majore.

Capricorn

În prima parte a săptămânii, cei născuți în zodia Capricorn au mari șanse să-și îmbunătățească veniturile, fie din colaborări, fie din noi proiecte personale. Atenție la conflictele cu superiorii! Către finele săptămânii, nativii vor simți mai mult nevoia de apetrece timp alături de cei dragi. Din partea membrilor familiei pot avea parte de surprize plăcute în weekend, posibil o invitație într-o călătorie sau în oraș.

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător încep săptămâna cu forțe proaspete. Nativii vor avea parte de energie, voie bună și vor reuși să ducă la bun sfârșit tot ceea ce își propun. Șansele de a-și îmbunătăți veniturile sunt destul de mari acum și vedem ca oportunitățile să vină prin intermediul altor persoane sau chiar din partea unor instituții. În plan sentimental s-ar putea ca unele secrete să iasă acum la suprafață și să dea naștere unor conflicte, însă vor fi trecătoare.

Pești

În prima parte a săptămânii, cei născuți în zodia Pești s-ar putea să fie dezamăgiți de traiectoria pe care o ia un proiect sau s-ar putea ca un plan profesional/financiar să nu funcționeze așa cum și-au dorit. Din acest motiv pot apărea o serie de fluctuații de dispoziție, iar starea generală de spirit să nu fie chiar cea mai bună. Atenție la prieteni! Din această zonă poate veni o mare dezamăgire!

Sursa

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie