Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Horoscop Săptămânal 5-11 iunie 2017

Săptămâna 5-11 iunie este marcată de câteva evenimente importante. Iată care sunt acestea:

⚫ 5 iunie: Venus intră în zodia Taur.

Aflată chiar într-o zodie pe care o patronează, planeta Venus ne va îndemna să apreciem micile bucurii ale vieții, să ne răsfățăm și să îi răsfățăm pe cei dragi. Venus în Taur ne va mobiliza să căutăm surse suplimentare de venit și să dăm banii pe lucruri frumoase, utile și de calitate.

⚫ 6 iunie: Mercur intră în Gemeni

Mercur va intra în zodia Gemeni și va accentua dorința noastră de a comunica, de a fi la curent cu tot ce e nou, de a învăța și de a călători.

⚫ 9 iunie: Luna Plină în Săgetător și revenirea planetei Jupiter la mersul direct în zodia Balanță.

Luna Plină în zodia Săgetător va intensifica dorința de a studia și de a ne perfecționa, de a evolua, de a cunoaște istoria și cultura altor țări și de a călători peste hotare. Jupiter, „Marele Benefic”, în mers direct (din 9 iunie) va rămâne în zodia  Balanță până în octombrie și ne va influența relațiile, parteneriatele, asocierile și colaborările. În iunie, semnele Balanță, Berbec, Rac și Capricorn vor forma o „Cruce cardinală”. Aceasta va influența toate zodiile, va provoca schimbări și ne va cere să reacționăm rapid, pentru a nu rata șansele pe care ni le oferă Destinul.

BERBEC

Berbecii vor începe săptămâna cu planuri și ambiții mari și cu dorința de a câștiga mai mulți bani, așa că își vor căuta încă un job sau o colaborare. După data de 6 iunie, Berbecii vor avea senzația că timpul nu le ajunge pentru că vor primi foarte multe invitații iar, la serviciu, vor avea multe de făcut. Ar fi bine să nu se bazeze pe ajutorul colegilor sau al partenerilor de afaceri. Aceștia vor fi prea ocupați cu propriile probleme sau le vor promite ajutorul, dar apoi „vor uita” ce au promis. În cea de a doua parte a săptămânii, Berbecii vor fi interesați de cursuri sau programe de perfecționare sau vor fi desemnați să reprezinte firma la un eveniment. În 9 iunie va fi Lună Plină în zodia Săgetător și „Marele Benefic” Jupiter va reveni la mersul direct în zodia Balanță. Luna Plină în Săgetător le va aduce Berbecilor multiple oportunități, inclusiv legate de companii sau  ersoane din alte țări sau ocazia de a călători în străinătate. Și viața sentimentală a Berbecilor se poate schimba: cei singuri își pot întâlni sufletul pereche. Cei care au o relație, se vor bucura de armonie în cuplu.

TAUR

Pentru Tauri, ziua de 5 iunie va fi deosebit de importantă pentru că,  atunci, planeta Venus va intra în zodia lor. Venus este chiar planeta care patronează semnul zodiacal al Taurilor și le va aduce, acestora, noroc. În săptămâna 5-11 iunie, Soarele se va afla în zodia Gemeni, acolo unde se va muta și Mercur, planeta Afacerilor, în data de 6 iunie. Profit și alte avantaje pot avea Taurii și datorită unor prieteni sau ca urmare a unor înțelegeri pe care le-au negociat cu pricepere, în trecut. Astfel, în 9 iunie, Taurii pot primi un cadou valoros de la partenerul de viață sau, la serviciu, pot primi comisioane ori vești bune privind mărirea salariului. Tot în 9 iunie, Taurii își pot găsi un job mai bun sau vor fi intersați să lucreze pe cont propriu. Astfel de schimbări sunt „provocate” de Jupiter, care, în 9 iunie, va reveni la mersul direct în zodia Balanței și în sectorul Profesiei din astrograma Taurilor. Jupiter va rămâne în Balanță până în luna octombrie, așa că Taurii mai au la dispoziție câteva luni pentru a face schimbările dorite în carieră.

GEMENI

Gemenii vor începe săptămâna 5-11 iunie cu Soarele în zodia lor, alături de care va veni și  Mercur, în data de 6 iunie. Iar Mercur este planeta care îi patronează. 6 iunie va fi o zi a succesului, a norocului și afirmării, o zi în care Gemenii pot lua decizii foarte importante. Pentru asta, vor avea și informațiile necesare, și prieteni cu care să se consulte. Luna Plină în Săgetător va îndrepta atenția Gemenilor spre relația de cuplu și colaborările profesionale. Tot în Săgetător se va afla și Saturn retrograd, iar asta înseamnă ca unii Gemeni vor renunța la  parteneriate de care nu sunt mulțumiți și vor începe noi colaborări sau chiar o nouă relație sentimentală. În această săptămână, o fostă iubire poate reveni în viața Gemenilor, punând în pericol actuala relație de cuplu. Din 5 iunie, Venus, planeta Iubirii, se va afla în sectorul Secretelor și trecutului din astrograma Gemenilor și va readuce magia trecutului sau  „tentații sentimentale”. În ceea ce privește „tentațiile sentimentale, Gemenii trebuie să dea dovadă de discreție pentru ca reputația și cariera lor să nu fie afectate.

RAC

Racii încep săptămâna 5-11 iunie cu Marte, planeta Acțiunii și a Pasiunii, în zodia lor. Marte îi face mai ambițioși, mai siguri pe ei, mai combativi, mai dispuși să își asume riscuri și să acționeze pentru a obține ceea ce își doresc. Din 5 iunie, Racii încep să își extindă cercul social și rețeaua profesională, care pot contribui la succesul nativilor, pentru că Venus va intra în sectorul Prietenilor și al „rețelelor” din astrograma lor. Venus le va aduce noi prieteni, noi colegi și noi comunități profesionale în care nativii se vor putea remarca, dar ar putea să le aducă și o nouă iubire. În 6 iunie, Racii pot relua legătura cu vechi prieteni sau pot afla secrete din viața unor persoane apropiate sau ei înșiși vor fi tentați să depene amintiri și să dezvăluie secrete personale. Tocmai de aceea trebuie să își aleagă cu atenție partenerii de dialog. În 9 iunie, Racii vor avea succes la serviciu, vor fi promovați sau detașați într-un alt departament sau vor primi o ofertă avantajoasă de la o firmă concurentă. Dar în 9 iunie, se mai petrece un eveniment important: Jupiter, „Marele   Benefic”, revine la mersul direct în zodia Balanței, unde va rămâne până în octombrie. Cu ajutorul lui Jupiter, Racii își vor putea îndeplini visul de a avea o casă, de a cumpăra un teren sau de a-și renova și reamenaja actuala locuință. Până în toamnă, Jupiter va sta în „sectorul Familiei” din astrograma Racilor și le va aduce noroc nativilor care doresc să se căsătorească sau să devină părinți.

LEU

Leii sunt apreciați la locul de muncă și în această săptămână au mari șanse de promovare. Leii care lucrează pe cont propriu vor fi mulțumiți că afacerea lor se dezvoltă, iar cei care își caută un job, vor avea motive de bucurie: cineva „le va deschide o ușă” sau „va pune o vorbă bună pentru ei”. În 6 iunie, planeta Comunicării, Mercur, va intra în „casa Prietenilor” din astrograma lor, unde va rămâne, alături de Soare, timp de două săptămâni. Iată că astrele îi ajută pe Lei și în plan personal, aducându-le noroc în dragoste. Dar astrele cer și corectitudine (Jupiter)  și responsabilitate (Saturn) în cuplu. În weekend, Leii se vor distra împreună cu persoana iubită; vor pleca într-o scurtă călătorie cu aceasta sau vor organiza o petrecere, acasă. Leii singuri se pot îndrăgosti la prima vedere, dar ar fi bine să nu grăbească lucrurile și să construiască o relație, pas cu pas.

FECIOARA

Încă din luna mai, Fecioarele sunt preocupate de cariera lor, provocând  tensiuni în familie din acest motiv. Iată că începutul săptămânii 5-11 iunie le poate aduce și tensiuni în relațiile cu prietenii. Aceștia le reproșează că își neglijează apropiații, în timp ce Fecioarele se plâng de faptul că nu se simt încurajate de prieteni. „De vină” pentru toate astea este Marte, planeta Războiului, care a intrat, în 4 iunie, în sectorul Prietenilor din astrograma Fecioarelor. Dar începutul săptâmânii le va aduce Fecioarelor și vești bune: cineva din străinătate le va invita să își petreacă vacanța împreună. În ultima parte a săptămânii, atenția Fecioarelor se va întoarce spre familie: Luna Plină din 9 iunie va avea loc în zodia Săgetător și în sectorul Familiei din astrograma Fecioarelor. Astfel, Fecioarele vor avea banii necesari pentru a-și răsfăța familia, pentru a le oferi celor dragi o vacanță de neuitat, pentru a cumpăra obiecte de valoare pentru casă și, dacă e cazul, pentru a achita  datorii.

BALANȚĂ

Balanțele încep săptămâna cu dreptul: au resursele necesare pentru proiecte personale sau le primesc, exact la timp, cu ajutorul unor prieteni. Relația de cuplu e dominată de armonie și pasiune, iar persoana iubită este mai generoasă ca niciodată. Și toate astea pentru că luni, 5 iunie, Venus, planeta care le patronează pe Balanțe, se mută în Taur, zodie guvernată de aceeași „planetă a Iubirii”. Marți, 6 iunie, Balanțele vor găsi o ofertă turistică foarte bună și își vor planifica vacanța sau vor pleca, în interes de serviciu, în altă țară. Soarele și planeta Mercur le vor ajuta pe Balanțe nu doar să călătorească în străinătate, ci și să colaboreze cu persoane sau companii din alte țări. Ultima parte a săptămânii va fi dedicată întâlnirii cu frații sau cu prietenii apropiați. Astfel, în wekend, Balanțele vor avea o agendă încărcată, cu multe invitații și drumuri de făcut, dar ar fi bine să își păstreze timp și pentru odihnă. Vor avea nevoie de energie pentru că în următoarele săptămâni, viața lor se va putea schimba, cu adevărat, în bine. În ziua de 9 iunie, Jupiter, „Marele Benefic”, va reveni la mersul direct chiar zodia Balanță, unde va rămâne până în octombrie, anulând blocajele și atrăgând norocul.

SCORPION

Scorpionii își pot găsi peste hotare fericirea, împlinirea și adevăratul succes, iar săptămâna 5-11 iunie le aduce șanse pe care trebuie să le fructifice. Marte este planeta Acțiunii și, până în iulie, îi va motiva pe Scorpioni să facă primul pas în relațiile de colaborare sau de muncă pe care le doresc, în găsirea unui job în străinătate, sau în obținerea unei burse de studii. Marte le va anula ezitările și le va spori încrederea în ei înșiși, mobilizându-i să își ia inima în dinți și „să pornească la drum”. Demersurile lor vor avea succes, iar veștile bune pot veni chiar în această săptămână, în jurul datei de 9 iunie. Astfel, după data de 9 iunie, Scorpionii vor putea începe afaceri sau colaborări avantajoase cu persoane și companii din străinătate. Cei singuri își pot găsi un partener de viață din altă țară sau cu ocazia unei călătorii în străinătate. Planeta Iubirii, Venus, se va muta în sectorul Parteneriatelor în ziua de 5 iunie, iar Mercur și Soarele vor lumina „casa Intimității și senzualității” din astrograma Scorpionilor. S-ar părea că, în săptămâna asta, Scorpionii nu se vor plictisi deloc…

SĂGETĂTOR

În săptămâna 5-11 iunie, Săgetătorii vor fi favorizați de astre! Blocajele vor începe să dispară, iar drumul Săgetătorilor spre succes va fi mai ușor de străbătut, pentru că nativii vor avea parte de prieteni, colegi și colaboratori care îi vor ajuta, precum și de numeroase ocazii de a se afirma și promova. Venus îi va ajuta să aibă relații armonioase cu șefii și colegii, să fie protejați de persoane influente și, dacă sunt interesați, să găsească surse sulimentare de venit. Marți, 6 iunie, va fi o zi perfectă pentru semnarea unor contracte sau demararea unor afaceri și proiecte noi. Marte se află în Rac din data de 4 iunie și va rămâne în această zodie până în ziua de 20 iulie. În tot acest timp, va fi un aliat puternic: Săgetătorii își vor apăra foarte eficient interesele și drepturile. Dar, în cazul Săgetătorilor, Marte în Rac poate provoca tensiuni în cuplu din cauza neînțelegerilor privind administrarea bugetului comun. Pentru a le evita, Săgetătorii trebuie să țină cont de opiniile partenerului de viață!

CAPRICORN

Săptămâna 5-11 iunie le aduce Capricornilor noroc în dragoste și multă creativitate. Luni, 5 iunie, planeta Iubirii, Venus, se va muta în sectorul Iubirii din astrograma Capricornilor, unde va rămâne până în iulie. Așadar, Capricornii vor avea parte de armonie și afecțiune în cuplu, iar dacă au copii, relația cu aceștia va fi excelentă. În 6 iunie, atenția Capricornilor se va îndrepta și spre profesie pentru că Mercur, planeta Afacerilor, va ajunge în sectorul Profesiei din astrograma lor (unde se află și Soarele, din 21 mai). Din 9 iunie, viața profesională a Capricornilor va beneficia de prezența lui Jupiter în „sectorul Carierei” din astrogramă. Din 9 iunie, blocajele vor dispărea, iar oportunitățile vof fi numeroase. Dar pentru a face schimbările necesare, Capricornii trebuie să se elibereze de trecut și să scape de frustrări, regrete sau de teama de eșec. În weekend, Luna se va muta în zodia lor, acolo unde se află și planeta Pluton. Cu ajutorul lor, Capricornii vor avea puterea să renunțe la situații sau persoane care „îi țin pe loc” și să facă schimbările necesare. Forța interioară a Capricornilor este uriașă acum și pentru că zodia lor face parte din Crucea cardinală care se formează în iunie pe segmentele Berbec-Balanță și Rac-Capricorn. Această Cruce cardinală aduce schimbări și transformări care cer o rapidă adaptare la nou, pentru a evita ratarea oportunităților.

VĂRSĂTOR

Pentru Vărsători, familia și casa vor fi prioritățile acestei săptămâni. Luni, 5 iunie, planeta Iubirii, Venus, va intra în „sectorul Familiei” din astrograma lor. Astfel, Vărsătorii se vor bucura de armonie în relația cu partenerul/partenera de viață, cu părinții și cu copiii. Venus va rămâne în acest sector al Familiei până în iulie, dându-le răgaz să refacă legăturile cu rudele și să anuleze eventuale tensiuni sau să rezolve probleme juridice privind o moștenire sau un patrimoniu comun. Vărsătorii vor comunica excelent cu persoana iubită și cu copiii, iar cei care iubesc în taină pe cineva, vor face, în sfârșit, declarații de dragoste. Prezența lui Mercur în sectorul Iubirii poate însemna și călătorii în doi sau vacanțe împreună cu copiii, pentru că Mercur este și planeta Călătoriilor. Dar în această săptămână, nici prietenii nu vor fi uitați. Vărsătorii pot fi invitați să facă parte dintr-un club sau pot fi premiați de o asociație profesională.
Mai mult, în aceeași zi, Jupiter revine la mersul direct în zodia Balanță și în sectorul Străinătății și legalității din astrograma Vărsătorilor. Asta înseamnă că Vărsătorii pot primi invitații din străinătate, se pot înscrie în organizații profesionale internaționale sau pot pleca la studii în altă țară.

PEȘTI

Peștii încep săptămâna cu chef de vorbă și de distracție. Venus, planeta Iubirii, se va afla în sectorul Comunicării din astrograma lor chiar de luni. Venus va rămâne în acest sector toată luna, așa că relația de cuplu va beneficia din plin de acest aspect. Începând din 4 iunie, în „casa Iubirii” Peștilor se află planeta Marte, considerată „planeta Războiului”. Asta înseamnă că există riscul unor certuri și conflicte în cuplu, dar acestea pot fi evitate prin comunicare, empatie și afecțiune. Prezența lui Marte în sectorul Iubirii are, însă, și efecte pozitive: – Marte este nu doar Planeta Războiului, ci și Planeta Pasiunii. Deci, Marte va aduce mai multă pasiune în cuplu. – Marte este și Planeta Acțiunii: Peștii care iubesc pe cineva, în tăcere, vor face primul pas și își vor exprima sentimentele. Mercur este, însă, și planeta Afacerilor și îi va ajuta pe nativii Pești care vor să vândă, să cumpere sau să închirieze o casă. De fapt, până în octombrie, Jupiter în Balanță îi va ajuta pe nativii Pești care au nevoie de finanțări, indiferent dacă este vorba de un credit, de o sponsorizare sau de o bursă ori o donație. Luna Plină din 9 mai le va aduce Peștilor vești bune de la actualul loc de muncă sau îi va motiva să ia în calcul schimbări majore, privind, de exemplu, domeniul de activitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

+ 60 = 69

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie