Berbec

In cercul dumneavoastra de cunostinte puteti fi catalizator al schimbarilor. Apar multe idei. Faceti o selectie stricta, nu va grabiti sa transpuneti imediat in practica tot ce credeti ca ar putea modifica situatia in bine. Si pentru ca veni vorba, astazi faceti fata chiar si celor mai complicate situatii. Dar succesul nu va fi de durata. In reusitele dumneavoastra vor “limpezi si curata” spatiul din jurul dumneavoastra.

Taur

Si ce daca in jurul dumneavoastra domneste incordarea! Astazi sunteti norocosi si beneficati de un flux de informatii pozitive. Dar fiti atenti ca, din cauza entuziasmului, sa nu scapati din vedere semnalul de pericol. Este mare eventualitatea unor traume, accidente. In relatiile personale aproape ca nu pot fi evitate certurile generate de prea multe pretentii si suparari. E suficienta o scanteie ca scandalul sa izbucneasca. Important este sa stiti cand sa va opriti, sa lasati lucrurile sa se linisteasca.

Gemeni

O zi cu potential pozitiv, buna pentru comunicare,  intalniri, discutii. O zi buna pentru invatat, calatorii si depasari. Pot fi planificate activitati care va ajuta sa gasiti informatiile de care aveti nevoie, sa obtineti explicatii in chestiunea care va intereseaza. Relatiile romantice vor primi un impuls suplimentar. Pot aparea circumstante optime pentru o discutie deschisa, sincera, pentru o dezbatere legata de planurile de viitor. Atentie insa – undva se strang niste nori negri.

RacZodiac Sign

Nu reusiti sa va concentrati: ba o melodie s-a cuibarit in mintea dumneavoastra si nu mai vrea sa iasa, ba o problema de serviciu nu va da pace; ba niste emotii puternice va scot din ritm. Nici o nenorocire: scufundati-va in lumea dumneavoastra si, astfel, veti reusi sa intelegeti esenta lucrurilor. Va va ajuta in munca.

Leu

Ca si cum un mic dracusor v-ar obliga sa spuneti lucruri ce nu va caracterizeaza, spre regretul dumneavoastra ulterior. Rezistati tentatiei, pentru ca nu va sta in fire sa aruncati vorbe grele in spatele altora, fara motiv. Puteti descoperi efectele nefaste ale interventiei unui inamic asupra dumneavoastra si, in loc sa iertati si sa tolerati, sunteti gata sa intoarceti armele. Poate veti avea castig de cauza, in cele din urma.

Fecioara

Plecati cat mai departe de casa, pentru ca surprizele zilei vin de la distanta. Calatoriti, mergeti oriunde doriti, luati egatura cu persoane aflate la mare distanta, pentru ca de acolo vor sosi astazi vesti excelente, cu efect pozitiv asupra dumneavoastra. Chiar daca plecati la drum cu oarecare teama, nestiind ce va asteapta la destinatie, pe parcurs starea se va ameliora si veti reusi sa descoperiti placerea calatoriei, pentru ca intalnti peste tot oameni amabili, comunicativi, care va primesc cu bratele deschise.

Balanta

Astrele va indeamna sa va exprimati cat mai clar, astfel incat persoana iubita sa nu inteleaga gresit si sa va ofere mai multa liberatate. Evitati speculatiile pentru a nu avea parte de o cearta cu persoanele apropiate.

Scorpion

Vi se iveste o ocazie tentanta de natura financiara. Daca o refuzati veti regreta mult si bine. Posibil ca, din cauza unui nou proiect, sa fie nevoie sa renuntati la cel vechi. Daca sunteti convins ca noii pasi vor fi mult mai eficienti, merita riscul. Daca nu, nu are rost sa pierdeti timpul.

Sagetator

Aveti toate sansele sa faceti ceva foarte folositor nu numai pentru dumneavoastra, dar si pentru altii – dar numai in cazul in care veti reusi sa aducei la cunostinta celorlalti idei novatoare. Astrele va promit ca potentialul intelectual va atinge inaltimi colosale. Punctul slab va fi insa comunicarea cu altii. Numai cu rabdare si diplomatie veti reusi sa scapati astazi fara certuri.

Capricorn

V-ati putea simti dezamagiti de esecul intr-un proiect de afaceri ce parea destul de promitator. Astazi este bine sa nu riscati prea mult deoarece sansele de reusita sunt cam mici. Controleazati-va temperamentul pentru a evita controversele cu o doamna mai in varsta din familie. Seara s-ar putea sa aveti parte de cativa invitati din afara orasului care va vor aduce o veste buna.

Varsator

Fericirea dumneavoastra este in mainile dumneavoastra! Astrele sustin ca astazi ati putea, cu forta mintii, sa schimbati lumea din jur. Nu sunteti sigur de ceva? Convingeti-va ca nu e nimic dificil. Simtiti ca va lasa fortele? Convingeti-va ca sunteti plini de energie si entuziasm. Esential este sa ganditi pozitiv.

Zodii ColoratePesti

S-ar putea sa aveti ceva probleme pe linie de organizare si disciplina: brusc veti dori sa rupeti ritmul monoton al unei zile de munca. Nu va impotriviti. Astrele afirma ca, daca faceti ceva din suflet, cu mare placere, veti fi rasplatit. Veti trai senzatii noi si emotii neobisnuite. In acelasi timp, veti demara proiectenoi, cu sanse uriase de reusita.