Berbec 
Marte, stapanul zodiei tale se intoarce in forta la domiciuliul sau si nimic nu pare sa mai stea in calea dorintelor tale. Iar totul culmineaza odata cu venirea serii, cand i se alatura si Venus, zeita dragostei. Deci, este evident ca pasiunea va fi greu de stavilit, cu atat mai mult cu cat emotiile vor atinge profunzimi deosebite. Totusi, putina prudenta si moderatie n-ar strica, chiar daca nu vrei sa auzi de asa ceva.

Taur
Sensibil la suferintele celor din jur dar mai ales ale prietenilor, astazi probabil ca vei face tot posibilul sa-i consolezi, macar cu o vorba buna. Venus, planeta iubirii si propria ta guvernatoare isi schimba vibratia, devenind mult mai nerebdatoare sa-si consume pasiunile, insa acestea vor fi strasnic tinute departe de ochii lumii. De asemnea, ai unda verde pentru lucrul la un proiect secret.

Gemeni
Proiectele pe care le ai in vedere in zona socio-profesionala sunt incurajate de o doza mare de inspiratie artistica, insa trebuie sa nu scapi din vedere tendinta catre idealizare. Odata definit acel ideal la care aspiri, poti porni cu curaj la materializarea lui, avand toata energia dar si ideile vizionare necesare. Venirea serii, te poate aduce in prim-plan in rolul personajul cuceritor, in cercul tau de prieteni.

Horo1Rac
Evadarea din cotidian si meditatia iti pot fi astazi de folos pentru a gasi surse de inspiratie atat pentru domeniile artistice, spirituale dar si pentru regasirea pacii interioare. Sunt sanse mari sa simti ca nu mai ai rabdare pentru a trece prin totii pasii unor proiecte in care esti implicat trup si suflet, ambitia transformandu-te intr-o persoana plina de initiative si foarte competitiva.

Leu
Emotiile ce le poti experimenta astazi sunt destul de turbulente, dar pot fi depasite mai usor daca le vezi sensul lor profund si capacitatea lor transformatoare. Este indicat sa nu faci afaceri sau sa transezi chestiuni banesti daca esti implicat sentimental, riscand sa se profite de tine. La sfarsit de zi, incepe un rastimp favorabil descatusarii pasiunii, cu ocazia unei calatorii sau alaturi de o persoana straina.

Fecioara
Romantism, eforturi create pentru a construi un ambient cat mai placut si multa receptivitate la nevoile emotionale ale partenerului tau de cuplu, cam asa se poate defini ziua de astazi. Pari sa traiesti un vis frumos si totul culmineaza cu momente pasionale odata cu venirea serii. Stii sa gasesti idei originale pentru a inlatura orice urma de monotonie dar si curaj sa initiezi anumite demersuri financiare.

Balanta
Cu o asa infuzie de emotii, nici nu e de mirare ca astazi nu prea iti sta gandul la responsabilitatile cotidiene si ai tendinta de a visa cu ochii deschisi. Daca exista cineva care ti-a captat atentia, ti-ai putea face curaj sa-i declari sentimentele, acum intrand usor in postura de cuceritor sau, daca nu e cazul, sa-ti mobilizezi fortele catre parafarea anumitor parteneriate.

Scorpion
Daca in relatia cu cei dragi, poti fi indulgent si dispus sa oferi sustinere emotionala, la serviciu primesti un surplus de energie pentru a prelua fraiele si a trece la fapte, fara sa mai tii cont daca altii iti pot tine ritmul. Cu cat este mai motivat, cu atat ai mai multe initiative si curaj de a-ti asuma riscuri, ceea ce poate fi chiar intimidant pentru unii colegi mai carcotasi. Totusi, nu forta nota.

Sagetator
Caminul personal poate fi perceput astazi ca pe o zona propice retragerii din aglomeratia urbana si refacerii energetice in atmosfera calda oferita de membrii familiei. Insa, odata cu venirea serii, pasiunea se poate aprinde precum focul de paie, mai ales daca iesi din casa si alegi compania unor cercuri de oameni activi, aflati in cautarea unor doze mari de adrenalina.

Capricorn
Poate ca agenda zilnica este greu de urmarit astazi, in schimb gasesti cate o vorba pentru cei din jur, asigurand o atmosfera placuta. In plus, este favorizata exprimarea cu usurinta a emotiilor, ceea ce te avantajeaza in orice demers de natura artistica. Anumite proiecte legate de locuinta sau care implica familia au sanse mari sa fie demarate in forta incepand de astazi.

Varsator
Dispozitia influentata de statusul emotional poate interfera cu anumite decizii care privesc gestionarea banilor si resursele personale, de aceea, ar fi recomandat a le evita astazi. In schimb, esti cat se poate de vocal si franc in exprimarea ideilor personale, avand darul de a-i motiva pe cei din jur. O mica deplasare sau un eveniment social iti poate scoate in cale o noua cucerire.

AstrologiePesti
Contactul permanent cu lumea emotiilor face parte integranta din natura ta, iar astazi s-ar putea spune ca te simti precum pestele in apa. Stii instinctiv sa cauti acea atmosfera de liniste atat de necesara dar si sa creezi ambianta potrivita pentru cei ce vor sa intre in lumea ta. Sfera financiara incepe sa se anime odata cu hotararea de a iti asuma anumite initiative, poate chiar riscuri.

Ana Ozsvath
www.astrocafe.ro