Berbec 
Astazi este o zi in care, desi te poti confrunta cu diverse neconcordante intre ceea ce simti si sistemul tau de convingeri, activitatea introspectiva te poate ajuta sa ajungi mai usor la radacina problemelor, atingand un alt nivel de intelegere. Fii atent la mesajele venite in vis si alege o atmosfera mai retrasa din agitatia cotidiana, permitand organismului sa-si refaca rezervele energetice.

Taur
Ziua nu este propice actiunilor de anvergura, mai ales dupa orele pranzului, dar reprezinta o buna ocazie sa renunti la preconceptii atunci cand trebuie sa cerni atat oamenii in preajma carora alegi sa-ti petreci timpul cat si sperantele iluzorii. De preferat ar fi sa alegi doar compania prietenilor de suflet, restul lumii fiind perceput ca o multime mult prea obositoare.

Gemeni
Intuitia te poate ajuta mult, evaluand cu mare acuratete aspectele mai putin vizibile ale parghiilor folosite pentru obtinerea controlului si gestionarea afacerilor. Totusi, misiunea ta de acum e axata pe renuntarea la convingeri fixiste si reconsiderarea unui nou unghi de vedere al lucrurilor, neincercat inca. Evita sa demarezi strategii noi, mai ales pana nu iti definesti clar directia pe care vrei s-o urmezi.

Horoscop1Rac
Aplecarea catre activitati specifice domeniilor spirituale reprezinta astazi un mijloc potrivit pentru a constientiza si decela acele relatii care inseamna ceva cu adevarat important in viata ta si care le este rostul. Rutina activitatilor cotidiene nu este usor de acceptat, asa ca nu forta nota si concentreaza-te sa pui in ordine doar ceea ce deja ai inceput .

Leu
Jocurile de putere de la locul de munca par mai clare acum datorita acelui al saselea simt, chiar daca aparent situatia este neschimbata. Astfel, poti intelege motivele altora, de ce ai anumite simpatii sau antipatii sau cum poti fructifica financiar un context. Esti invitat la o triere in sfera sentimentala, alegand mai degraba sa faci o reevaluare, dar cu un stil de abordare total nou.

Fecioara
Profunzimile emotionale pe care le poti atinge astazi te pot ajuta sa-ti formezi o idee mai clara asupra conexiunilor subtile dintre tine si persoana iubita, constientizand modul in care iubirea te transforma. Desi este timpul potrivit sa te gandesti la reconfigurarea stilului de lucru, de viata sau chiar al domeniului de activitate, astazi este indicat sa nu te incarci cu prea multe sarcini.

Balanta
Compasiunea crescuta este astazi un bun aliat pentru a intra in contact cu sentimentele mai putin constientizate si nutrite fata cei din familie, oferindu-le astfel acestora ajutorul cu o mai mare usurinta. Poti de asemenea sa-ti exploatezi latura artistica, insa ai nevoie de o modalitate stimulanta pentru a-ti mentine suficient timp atentia concentrata si a nu evada din realitatea cotidiana.

Scorpion
Romantismul nu poate trece neobservat si nici ignorat in acest rastimp, insa astazi ai sansa de a purta dialoguri cu persoana iubita care te ajuta sa atingi un nivel mult mai profund de intelegere al legaturii dintre voi. In schimb, pragmatismul ar trebui sa iti fie un scop foarte clar atunci cand se pune problema unor speculatii financiare, frecvent cu o componenta ascunsa.

Sagetator
A sta astazi retras in intimitatea caminului personal si a fi doar tu cu gandurile tale este un bun prilej de a constientiza ceea ce iti aduce acea stare de confort emotional interior si care sunt resursele pe care le poti accesa pentru a ajunge acolo. Cei dragi ar putea avea nevoie de sustinerea ta si de mai mult timp petrecut cu acestia, responsabilizandu-te suplimentar.

Capricorn
Poate astazi nu esti atat de vocal dar sigur ai capacitatea de a exprima cumva trairile tale interioare, transformarile care se petrec in fiinta ta si mai ales de a le surprinde sensurile lor aparent ascunse. Incearca sa nu-ti incarci prea mult agenda zilnica, prioritizand lucrurile dupa importanta, energia dar si atentia fiind insuficiente pentru a face fata cu brio unui ritm obisnuit de lucru.

Varsator
Astazi, daca acorzi suficient timp pentru activitati introspective, ai ocazia ca sondandu-ti cele mai ascunse unghere ale sufletului, sa identifici resursele tale latente de care te poti folosi, regandind o noua strategie personala, neincercata pana acum. Vei avea insa nevoie de planuri realizabile, asumate dar si gestionarea mult mai acordata la realitate a castigurilor financiare.

PestiAstrologie
Chiar daca informatiile ce iti parvin acum nu au o consistenta palpabila, totusi te pot ajuta sa-ti reconfigurezi planurile de viitor, simtind mai usor ceea ce te motiveaza si care sunt punctele tale forte prin care poti razbate in mediul social. Contemplarea, afundarea in oceanul de sentimente, increderea in intuitie sunt un modus vivendi, insa e important sa gasesti si calea de a-ti materializa visele.

Ana Ozsvath
www.astrocafe.ro