Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Horoscop vineri 25 septembrie 2015

BERBEC
Noua situatie profesionala poate aduce o mai buna ancorare in realitate, un pragmatism pronuntat, dar din pacate si mai putine castiguri. Partenerul de viata este prea cochet pentru un buget asa de mic.
Sanatate – ●
Bani –●●
Dragoste –●●

TAUR
Tendinta de a fi mult mai critici cu cei din jur, mai ales in ceea ce priveste implicarea acestora in activitatile dv., se accentueaza exagerat. Sunteti decis sa nu renuntati la o calatorie.
Sanatate – ●●●
Bani –●●
Dragoste –●●

GEMENI

Sunteti mai meticulosi, mai pretentiosi si mult mai critici. Toate afacerile demarate impreuna cu prietenii, carora le apreciati diplomatia si ideile, au mult mai mari sanse de reusita.
Sanatate – ●●
Bani –●●
Dragoste –●●

RACZodiac 4
Apar mult mai multe prietenii si o disponibilitate buna de a va intelege partenerii de “afaceri”. Aveti o mare influenta asupra colegilor, pe care ii “manevrati” fara jena, doar pentru beneficii proprii.
Sanatate – ●●●
Bani –●●
Dragoste –●●

LEU
Este posibila o mai buna afirmare sociala, dar si situatii care implica unele deceptii financiare. Sunt posibile certuri si o rupere totala de relatii cu cei care nu va accepta “originalitatea”.
Sanatate – ●
Bani –●●
Dragoste –●●●

FECIOARA
Din dorinta de a le arata tuturor cat de capabil sunteti, faceti eforturi profesionale imense. Este adevarat ca dispuneti de o energie vitala iesita din comun si de capacitate de convingere.
Sanatate – ●●
Bani –●●
Dragoste –●●

BALANTA
Aflati ca riscul de a fi expusi  pierderilor financiare se va mari simtitor. Relatiile profesionale sunt stabile cu parteneri mai tineri sau nativi din Scorpion. Mediati in continuare conflicte.
Sanatate – ●●●
Bani –●●
Dragoste –●●●

SCORPION

Trebuie evitata tendinta de a lua decizii rapide, fara cea mai mica si necesara analiza, mai ales in ceea ce priveste alegerea noilor parteneri sau colaboratori. Altruism exagerat si protectie.
Sanatate – ●●●
Bani –●●
Dragoste –●●

SAGETATOR
Aveti senzatia ca sunteti constransi, dirijati de partenerii dv. si nici nu sunteti departe de adevar. Amanati reactiile pentru a nu crea noi conflicte si reducerea gratificatiilor pentru toata lumea.
Sanatate – ●●●
Bani –●●●
Dragoste –●●

CAPRICORN
Va asumati, mai mult sau mai putin, o stare de sacrificare care in general nu va displace, dar care acum se va dovedi cam exagerata. Nu tineti cont nici de avertismentele primite de la prieteni.
Sanatate – ●●
Bani –●●
Dragoste –●●

VARSATOR

Va simtiti bine actionand in umbra propriului partener, renuntand la propriile realizari si sperante. Pana seara, situatia se va schimba cu totul pe neasteptate, dar se ivesc si conflicte “casnice”.
Sanatate – ●
Bani –●●
Dragoste –●●●

Cu bilutePESTI
Profunzimea gandirii dv. si tendinta de a merge la esenta problemelor atrag admiratie si multi “discipoli”. Creativitatea se afla la cote inalte, dar de folos sunt azi pragmatismul si meticulozitatea.
Sanatate – ●●●
Bani –●●
Dragoste –●●

Citeste mai multe despre   

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × 3 =

− 2 = 8

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Este corectă expresia “în principal”? În limbajul actual, expresia în …
Corespondenta la redactie