Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Prognoza meteo 25-28 septembrie 2015

Vremea în țară
La noapteZi ploioasa
Cerul va avea înnorãri și temporar va ploua în estul, centrul și nord-vestul țãrii, precum și în zonele montane și doar pe spații restrânse în rest. Ploile vor fi și sub formã de aversã, posibil însoțite de descãrcãri electrice, iar cantitãțile de apã vor depãși local 10 l/mp și izolat 25…30 l/mp. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în timpul ploilor. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 13 și 20 de grade.

Vineri 25 septembrie
În jumãtatea de vest a țãrii, precum și în zonele montane, vremea va fi în general instabilã. Vor fi înnorãri accentuate și intervale de timp cu averse, trecãtor însoțite de descãrcãri electrice. Cantitãțile de apã vor depãși local 10…15 l/mp și izolat 25…30 l/mp și vor fi condiții de grindinã. În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar înnorãri și astfel de fenomene se vor semnala doar pe spații restrânse. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri pe creste, iar de scurtã duratã și în timpul ploilor. Temperaturile maxime, în scãdere în regiunile vestice, nordice și centrale, se vor încadra între 19 grade în Dealurile de Vest și 29 de grade în sud-estul țãrii, iar cele minime vor fi cuprinse între 11 și 20 de grade.

Sâmbătă 26 septembrie
Vremea va fi în general instabilã. Cerul va avea înnorãri și va ploua local în nord-vestul, centrul și nordul țãrii și pe spații mai restrânse în rest. Vor fi și averse, posibil însoțite de descãrcãri electrice, iar cantitãțile de apã vor fi izolat mai însemnate. Vântul va sufla slab și moderat. Valorile termice vor continua sã scadã, îndeosebi în regiunile vestice, astfel încât temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 17 și 27 de grade, iar cele minime între 8 și 18 grade, ușor mai ridicate pe litoral.

Duminică  27 septembrie
Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele normale pentru ultima decadã a lunii septembrie, în majoritatea regiunilor, exceptând cele sud-estice unde vor fi apropiate de mediile multianuale. În cursul zilei, cerul va avea înnorãri și pe arii restrânse va ploua slab. Noaptea aria ploilor se va extinde și va cuprinde treptat jumãtatea de sud a teritoriului. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri, mai ales în a doua parte a intervalului, în regiunile estice și sud-estice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 16 și 25 de grade, iar cele minime se vor încadra între 6 grade în depresiuni și 17 grade pe litoral.

Luni 28 septembrie
Vremea va fi mai rece decât în mod normal pentru aceastã perioadã în toate regiunile. Cerul va fi mai mult noros și va ploua în jumãtatea de sud a țãrii și pe arii mai restrânse în restul teritoriului. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri în regiunile estice, sud-estice și la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 13 și 20 de grade, iar cele minime, în general, între 4 și 12 grade.

Vremea în Capitală
La noapte
Ca rouaCerul va avea înnorãri și vor mai fi condiții ca trecãtor sã plouã slab, îndeosebi în prima parte a intervalului. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimã se va situa în jurul valorii de 16 grade.

Vineri 25 septembrie
Vremea se va încãlzi ușor fațã de ziua precedentã. Cerul va fi variabil cu înnorãri trecãtoare, însã condițiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 26…27 de grade, iar cea minimã de 15…17 grade.

Sâmbătă 26 septembrie
Vremea se va rãci ușor. Cerul va avea înnorãri și vor fi condiții ca trecãtor sã plouã. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 25 de grade, iar cea minimã va fi de 13…15 grade.

Duminică 27 septembrie
Cerul va avea înnorãri și, mai ales în a doua parte a intervalului, temporar va ploua. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã, va continua sã scadã ușor, astfel încât se va situa în jurul valorii de 23 de grade, iar cea minimã va fi de 13…14 grade.

Luni 28 septembrie
Vremea va fi mai rece decât în mod normal pentru aceastã perioadã. Cerul va fi mai mult noros și temporar va ploua. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 17 grade, iar cea minimã va fi de 10…11 grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

51 − = 50

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie