Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Horoscopul săptămânii 19-25 februarie 2018

Din punct de vedere astrologic, săptămâna 19-25 februarie 2018 nu este la fel de bogată în evenimente majore ca săptămânile anterioare, dar diferitele aspecte formate de planete pot aduce schimbări în viața zodiilor.
Mijlocul săptămânii poate aduce schimbări în plan sentimental, mai ales pentru Fecioare și Pești sau tensiuni legate de bani, în special pentru Tauri și Scorpioni.
Vineri va fi o zi importantă pentru zodiile de Aer (Gemeni, Balanțe și Vărsători), iar zilele de weekend vor aduce schimbări pentru Raci și Capricorni.

Berbec

Berbecii se întâlnesc cu persoane care îi pot ajuta din umbră, dar e mai bine să nu dea crezare tuturor promisiunilor. Horoscopul săptămânii 19-25 februarie pentru zodia Berbec le cere nativilor să verifice toate informațiile pe care le primesc și să își calculeze cu atenție fiecare pas, mai ales atunci când succesul lor depinde (și) de alții. Intrarea planetei Mercur în sectorul Secretelor din astrograma lor (în 18 februarie) le facilitează accesul la informații confidențiale sau întâlnirea cu persoane care îi pot ajuta din umbră, dar aspectul tensionat format de Lună și Saturn le cere să nu se bazeze pe promisiuni, ci pe eforturile personale. Dacă li se cere să se perfecționeze în domeniul lor de activitate sau li se spune, în față, că nu sunt, încă, pregătiți pentru job-ul dorit, să nu se simtă jigniți sau persecutați. Prezența planetelor Saturn și Capricorn în sectorul Carierei din astrograma lor anunță succes obținut cu sacrificii, muncă și studiu. Mijlocul săptămânii va îndrepta atenția Berbecilor spre viața sentimentală, cel mai probabil spre o fostă iubire sau spre perioada de început a actualei relații. Nostalgia va pune stăpânire pe nativi și mulți dintre ei vor încerca să își recucerească partenerul. În prag de weekend, secrete din trecut sau rediscutatea unor subiecte ce păreau rezolvate ar putea provoca tensiuni la locul de muncă sau acasă.Sfârșitul săptămânii va fi, de asemenea, destul de tensionat, mai ales pentru Berbecii care nu sunt siguri de sentimentele persoanei iubite sau care au de ales între un fost partener și actualul sau care vor să ia decizii clare privind viitorul relației. Berbecii care nu au probleme în amor, pot profita de sfârșitul săptămânii pentru a scăpa de eventualele restanțe de la serviciu.

Taur

Taurii trebuie să fie prudenți. Un prieten în care au încredere va încerca să profite de generozitatea lor. Horoscopul săptămânii 19-25 februarie pentru zodia Taur anunță o perioadă foarte bună pentru extinderea cercului de prieteni și pentru planuri de viitor. În general, Taurii sunt mereu “cu picioarele pe pământ”, dar în această săptămână, mulți dintre nativi vor fi “cu capul în nori”, mai ales dacă se îndrăgostesc de un prieten sau de un coleg. În plan financiar, Taurii pot avea surprize chiar de luni, când pot primi oferte de colaborare ce par avantajoase, dar pe care e bine să le analizeze cu atenție. S-ar putea ca, în realitate, acceptarea unei colaborări sau implicarea într-o nouă afacere să nu le aducă, pe termen lung, succesul sau profitul dorit. Dar Taurii au “simțul afacerilor” și dacă, în această perioadă, țin cont și de intuiție, vor evita problemele. Mijlocul săptămânii poate aduce în viața Taurilor un nou prieten care va juca, mult timp, rolul de adevărat mentor pentru ei. Dar vor fi și prieteni care, în prag de weekend, vor încerca să profite de atitudinea binevoitoare a nativilor sau de generozitatea lor. O persoană în care au încredere poate încerca să “stoarcă bani” de la ei cu ajutorul unei “povești” . În weekend, conjunctura astrală îi încurajează pe Tauri să își facă planuri de viitor pentru că acestea nu vor rămâne “pe hârtie”. Nativii vor găsi, în următoarele săptămâni, resursele necesare pentru a le transforma în realitate.

Gemeni

Gemenii se trezesc cu declarații de dragoste, după ce un coleg le interpretează greșit amabilitatea sau interesul. Horoscopul săptămânii 19-25 februarie pentru zodia Gemeni anunță o perioadă favorabilă noilor proiecte profesionale, dar și “noutăți” în plan sentimental. Perioada 19-25 februarie începe cu un aspect tensionat între Lună și Saturn, aspect care le cere Gemenilor să își administreze cu atenție resursele, mai ales în proiecte derulate împreună cu alte persoane. Mijlocul săptămânii le poate aduce vești extraordinare, noroc și succes în carieră, dar și o posibilă poveste de dragoste la locul de muncă, așa cum anticipează aspectul armonios format de Venus și Neptun. Dar unii nativi se pot trezi cu declarații de dragoste, venite de la un coleg care le-a interpretat greșit amabilitatea sau interesul. Sâmbătă, vizita-surpriză a unui prieten le va face plăcere și îi va motiva să își modifice programul, lăsând “în umbră” problemele de serviciu. Duminică, spre dezamagirea partenerului, atenția nativilor se va îndrepta spre carieră, în dorința de a promova un proiect la care lucrează cu pasiune.

Rac

Racii muncesc prea mult. În weekend, sunt nemultumiți de tot și de toate și, din acest motiv, provoacă tensiuni în cuplu. Horoscopul săptămânii 19-25 februarie pentru zodia Rac le recomandă nativilor să se concentreze pe carieră. Mijlocul săptămânii le poate aduce ocazia de a călători în străinătate, împreună cu partenerul sau șansa extraordinară de a începe o colaborare cu cineva din străinătate sau cu o persoană care călătorește foarte mult. Contextul astral îi ajută și pe Racii care vor să studieze sau să se perfecționeze într-un anumit domeniu de activitate, dar și pe cei care vor să muncească în altă țară. Dorința de succes îi poate determina pe Raci să își asume foarte multe responsabilități și să se implice în prea multe activități. Sâmbătă, ar fi bine să stea acasă și să se relaxeze, chiar dacă asta înseamnă să rateze ocazia de a câștiga niște bani în plus. Duminică, Luna va intra în zodia lor și le va accentua sensibilitatea. Unii nativi vor fi, însă, nemultumiți de tot și de toate și, din acest motiv, vor provoca tensiuni în cuplu. Dar, spre seară, atmosfera în familie se va destinde.

Leu

Leii îndrăgostiți vor să grăbească lucrurile, dar există riscul ca idila de acum se fie, în timp, o dezamăgire. Horoscopul săptămânii 19-25 februarie pentru zodia Leu anunță o perioadă favorabilă în plan financiar și plină de dinamism, în plan amoros. Leii să fie foarte atenți la ofertele de finanțare pe care le primesc sau la modul în care sunt administrate în afacerile în care sunt asociați. Pentru Leii care vor să călătorească împreună cu partenerul, săptămâna începe cu un aspect favorabil format de Lună și planeta Acțiunii, Marte. Dar același aspect poate deveni provocator pentru Leii care s-au îndrăgostit de curând și care încearcă “să grăbească lucrurile” în relație. Ziua de miercuri poate fi una de vis pentru nativii care își doresc să aibă parte de pasiune, dar nu este exclus ca idila de acum să fie, în timp, o mare dezamăgire. Din punct de vedere profesional și financiar, însă, ziua de miercuri va fi plină de noroc. În a doua parte a săptămânii, banii pot fi “sămânța de scandal” între Lei și prieteni, cea mai riscantă fiind, în acest sens, ziua de vineri. În weekend, creativitatea Leilor va fi la cote maxime și îi va ajuta să rezolve orice problemă sau să înceapă un nou proiect, care le va aduce succesul dorit.

Fecioara

Fecioarele își schimbă job-ul sau încep o afacere de familie, caz în care banii necesari apar în mod surprinzător. Horoscopul săptămânii 19-25 februarie pentru zodia Fecioară este puternic influențat de intrarea Soarelui și a planetei Mercur în zodia Pești, în ziua de 18 februarie. Mercur este planeta care le patronează pe Fecioare și, atunci când se află în Pești, favorizează comunicare în cuplu și proiectele derulate de nativi, împreună cu partenerul de viață. Mai mult, în zodia Pești se află și “Micul Benefic” Venus, situație care le încurajează pe Fecioare să ia în calcul o afacere de familie. Mijlocul săptămânii va plin de romantism pentru Fecioarele care au o relație și plin de “oportunități sentimentale” pentru nativii singuri. Venus va acționa în echipă cu Neptun (planeta iluziilor și a deziluziilor). Din acest motiv, Fecioarele trebuie să nu își facă iluzii sau planuri înainte de a-l cunoaște mai bine pe noul partener. În prag de weekend, atenția Fecioarelor se va îndrepta spre carieră. Fecioarele pot primi o ofertă interesantă, dar, înainte de a o accepta, ar fi bine să discute cu partenerul. Săptămâna se va încheia cu un aspect tensionat între Venus și Marte, care se va regăsi și în relația nativilor cu familia.

Balanța

Balanțele obțin o promovare sau se implică în mai multe proiecte, dar ar trebui să nu-și neglijeze sănătatea. Horoscopul săptămânii 19-25 februarie pentru zodia Balanță anunță noi colaborări profesionale sau schimbări la actualul job, dar le recomandă nativilor să aibă mai multă grijă de sănătatea lor. Conjunctura astrală din primele zile ale săptămânii le cere Balanțelor să dea o atenție specială parteneriatelor profesionale, iar dacă vor să obțină o promovare sau o mărire de salariu, să profite de ajutorul pe care îl primesc, luni, de la Marte, planeta Acțiunii. Cu Venus în Pești, multe Balanțele se implică “excesiv” în rezolvarea problemelor altora și ajung chiar să își neglijeze proiectele personale sau să muncească prea mult. Din acest motiv, nativii trebuie să se organizeze mai eficient și să nu își risipească resursele (timp, bani, energie etc). Iar prezența planetei Saturn în zodia Capricorn le ajută în acest sens. Vineri, Luna aflată în Gemeni va activa sectorul Străinătății din astrograma Balanțelor și le va mobiliza să plece într-o călătorie. În weekend, Balanțele se vor concentra pe un proiect “de suflet” sau se vor răsfața cu o binemeritată minivacanță.

Scorpion

Scorpionii au nevoie de partener pentru rezolvarea unei probleme dar acesta e ocupat “cu ale lui” și nu-i ajută. Horoscopul săptămânii 19-25 februarie pentru zodia Scorpion le recomandă nativilor să nu amplifice tensiunile de la serviciu, chiar dacă au convingerea că opinia lor este cea corectă. Luni, Luna aflată în casa Profesiei din astrograma Scorpionilor formează un aspect tensionat cu Saturn și le cere nativilor să fie foarte atenți la obligațiile pe care și le asumă prin semnarea unui contract. Marți, un alt aspect tensionat, de data asta între Lună și Pluton, le cere Scorpionilor să nu încalce reguli sau legi. Mijlocul săptămânii îndreaptă atenția Scorpionilor spre iubire și partener. Nativii pot trăi clipe fantastice alături de partener, iar dacă sunt singuri, au toate șansele să se îndrăgostească. Vineri, însă, în cuplu pot să apară probleme din cauza bugetului comun, dar în weekend, acestea vor putea fi aplanate, mai ales dacă Scorpionii vor primi o veste bună legată de salariul de la actualul job. Pentru unii nativi, sfârșitul de săptămână poate veni și cu dezamăgiri în plan personal. S-ar putea ca ei să aibă nevoie de partenerul de viață pentru soluționarea unei probleme, dar acesta să fie prea ocupat “cu ale lui” ca să îi ajute.

Săgetător

Săgetătorii vor să își redecoreze locuința, dar s-ar putea ca partenerul să nu fie de acord. De aici, posibile certuri. Horoscopul săptămânii 19-25 februarie pentru zodia Săgetător pune accent pe viața sentimentală a nativilor, care, chiar de luni, este favorizată de astre. Luni va fi o zi potrivită pentru declarații și dovezi de iubire, cu condiția ca Săgetătorii să dea dovadă de tact și răbdare. Iar asta e o adevărată provocare pentru ei. Mijlocul săptămânii îndreptă atenția nativilor spre cei dragi. Planetele Venus și Neptun vor acționa în sectorul Casei și familiei din astrograma Săgetătorilor și vor aduce armonie în relația acestora cu rudele sau vor intensifica dorința nativilor de a-și reamenaja sau decora locuința. Vineri,din cauza unor chestiuni administrative pot să apară discuții nu tocmai plăcute în cuplu, iar Săgetătorii trebuie să nu uite că, la nervi, pot răni cu vorbele rostite. Tensiunile se vor menține și în prima parte a zilei de sâmbătă, dar inventivi cum sunt, Săgetătorii pot pune la cale o surpriză care să readucă zâmbetul pe buzele persoanei iubite. Duminică, o călătorie în doi poate reface armonia, chiar dacă, la început, pot izbucni alte discuții, de data asta, pe tema locurilor care vor fi vizitate.

Capricorn

Capricornii pot începe o afacere la domiciliu, pentru a-și stabili singuri programul și a deveni mai eficienți. Horoscopul săptămânii 19-25 februarie pentru zodia Capricorn este puternic influențat de intrarea Soarelui și a planetei Mercur în Pești, în ziua de 18 februarie. Pentru Capricorni, Soarele și planeta Mercur în Pești dinamizează sectorul Comunicării din astrogramă și anunță o perioadă cu multe invitații, întâlniri și călătorii. Pentru Capricorni, ziua de Miercuri poate aduce călătorii cu noroc, succes în negocieri, dar și șansa de a întâlni o persoană încântătoare, care deține “arta conversatiei” și care îi poate cuceri, rapid. Important este ca nativii să”nu se entuziasmeze și să nu fie siguri prea devreme că persoana întâlnită este “sufletul pereche”. Zilele de joi și vineri sunt favorabile schimbărilor în plan profesional. Nativii își pot găsi un job mai bun sau pot începe o afacere la domiciliu, pentru a-și stabili singuri programul și a deveni, în acest fel, mai eficienți. Iar în weekend, Capricornii care nu vor repune pe tapet vechi probleme de familie, vor avea parte de o atmosferă armonioasă și relaxantă.

Vărsător

Între 18 februarie, după ora 14:05, și 20 februarie seara, dialogurile pot deveni incendiare, mai ales dacă nativii nu pot sau nu au nici un chef să se abțină, ba mai mult, doresc să facă impresie prin felul teatral de a aborda o problemă. Vor ridica tonul, vor apela la gesturi retorice, se vor pierde în cuvinte și piruete verbale, gesturile și mimica lor, totul va avea darul de a impresiona, de a crea un efect pentru a obține mai repede ceea ce îi interesează sau chiar să abată atenția de pe sectoarele vulnerabile din respectiva dispută (un viciu de logică, conținutul unei informații, o vulnerabilitate de interpretare, un interes personal, subiectivismul, etc.). Până la un punct, această figură de stil dramatic poate să le fie utilă; exagerarea ei, nu! Între 20 februarie, după ora 21:12, și începutul zilei de 23 februarie, tensiuni interioare trăite de Vărsător, în repetiție, pe fondul unor relații cam strâmbe cu unele rude, mai ales dacă intervine un interes bănesc sau patrimonial. Posturi publice riscante, încărcate de răspundere; imagine controversată. Vărsătorii vor fi pe punctul de a abandona o poziție socială sau profesională pentru a-și recăpăta liniștea și sănă- tatea. Pe 23 februarie, după ora 2:08, dorință de relaxare, de uitare, de compensare a stresului existențial prin activități menite să-i relaxeze, să le facă plăcere

Pești

Peștii trebuie să nu se mai sacrifice pentru alții. E timpul ca ei să se aprecieze și să se iubească mai mult. Horoscopul săptămânii 19-25 februarie pentru zodia Pești anunță o perioadă norocoasă, în care nativii pot obține tot ce vor, dacă își calculează cu atenție fiecare pas. La mijlocul săptămânii, Venus și Neptun vor forma un aspect armonios foarte puternic. Acesta îi va ajuta pe nativi să atragă mai multă iubire în viața lor și să se bucure de mai mult respect și apreciere la locul de muncă. Iar cu ajutorul lui Mercur, în armonie cu Pluton, planeta Transformării, nativii Pești pot avea șanse extraordinare, ajungând în cercuri sociale noi. Această schimbare va influența în mod pozitiv și viața lor profesională. Din punct de vedere financiar, săptămâna aduce vești bune chiar de luni, când mulți nativi pot obține o mărire de salariu sau pot câștiga un premiu valoros. Cu banii primiți, Peștii vor dori să își schimbe locuința sau măcar să își construiască în casă o oază de liniște, doar pentru ei. Prezența lui Neptun în zodia lor îi face pe nativi mult mai sensibili, mult mai interesați de practicile spirituale sau mult mai creativi și mai dornici de a-și exprima creativitatea. Și tocmai de aceea au nevoie de un “loc al lor”. Peștii trebuie să învețe să se aprecieze mai mult și să se iubească mai mult. Acesta este, de altfel, unul dintre mesajele pe care Venus, planeta Iubirii, le are pentru ei, acum, când le “vizitează” zodia.

Sursa:
huff.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eleven + 16 =

70 − = 69

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Cum este corect? Rata de promovabilitate sau rata de promovare? Recentul …
Corespondenta la redactie