Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

În acest weekend s-au desfășurat primele competiții din cadrul manifestărilor organizate de Ziua Copilului. Alte manifestări în weekendul următor

Weekendul acesta s-au desfășurat câteva competiții de fotbal și tenis la baza sportivă Aqua Parc din Oltenița. De asemenea au fost prezentate demonstrații de karate cu echipa Tai Sabaki, condusă și antrenată de Sensei Marcel Paraschiv.

Copiii au fost răsplătiți pentru efortul lor sportiv. Prof. de sport și organizator Cristiana Drăgan a oferit diplomele.

Aceste meciuri și prezentări fac parte dintr-un program divers, organizat cu ocazia Zilei Copilului.

Celelalte manifestări cultural-artistice care urmau să aibă loc marți, 1 iunie, au fost amânate din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile.
Oltenițenii vor putea viziona spectacolul și urmări copiii la concursul de desene pe asfalt sâmbătă, 5 iunie.

Proiectul European Mile la Oltenița
Tot pe 5 iunie, prof. de sport Cristiana Drăgan va organiza în Parcul Argeș un cros în cadrul proiectului european #Find your mile. Proiectul este o inițiativă susținută de programul Comisiei Europene proiect Erasmus+ Sport și este coordonată de ISCA Danemarca în cadrul campaniei NowWeMOVE și Asociația Județeană Sportul pentru Toți Suceava.

Președintele AJSPT Călărași, prof. Cristiana Drăgan: ”Se aleargă 1,6 mile, atât băieți cât și fete. Traseul de alergare este în incinta Parcului Argeș. Participanții se prezintă la ora 9.45 pentru a pune la punct detalii de participare.” declară Cristiana Drăgan. Aceasta spune că în situația în care ploile vor continua și sâmbătă, competiția se va amâna pentru o dată care se va comunica ulterior.

Desfășurarea acțiunii se va face cu tot ceea ce este necesar obligatoriu într-un astfel de proiect. ”Vom asigura asistență medicală din partea Asociației, dezinfectant, măsti și termoscanner. Asistența se va face de către voluntari și profesorii de sport! Vă așteptăm cu drag!” încheie Cristiana Drăgan.

 

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

Corespondenta la redactie