Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

În Olteniţa, joi 10 iulie vreme călduroasă, cu o maximă a temperaturii de 30…32 de grade

Joi, 10 iulie 2014, vremea va fi ușor instabilă după orele amiezii în zonele de munte și în partea de nord-est a României, unde se vor semnala ploi de scurtă durată.

Prognoza meteo 10 Iulie 2014

Spre seară, gradul de instabilitate atmosferică va crește, vor fi înnorări accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, mai frecvente în Banat, Oltenia, Muntenia și Moldova și cu caracter local în restul teritoriului. Cantitățile de apă pot fi mai însemnate și vor fi condiții de grindină. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 și 32 de grade, iar cele minime între 12 și 21 de grade.

În Olteniţa, vremea va fi călduroasă, cu o maximă a temperaturii aerului de 30…32 de grade. Cerul va fi variabil în cursul zilei, dar seara înnorările se vor accentua, vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Minima termică va fi de 17…18 grade Celsius.

Pe Litoral se anunţă cer senin, vânt de 6 m/s, dinspre SE şi o maximă termică de 28°C.

output_ZneYwk

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

+ 66 = 71

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie