Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

În Olteniţa, joi 10 iulie vreme călduroasă, cu o maximă a temperaturii de 30…32 de grade

Joi, 10 iulie 2014, vremea va fi ușor instabilă după orele amiezii în zonele de munte și în partea de nord-est a României, unde se vor semnala ploi de scurtă durată.

Prognoza meteo 10 Iulie 2014

Spre seară, gradul de instabilitate atmosferică va crește, vor fi înnorări accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, mai frecvente în Banat, Oltenia, Muntenia și Moldova și cu caracter local în restul teritoriului. Cantitățile de apă pot fi mai însemnate și vor fi condiții de grindină. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 și 32 de grade, iar cele minime între 12 și 21 de grade.

În Olteniţa, vremea va fi călduroasă, cu o maximă a temperaturii aerului de 30…32 de grade. Cerul va fi variabil în cursul zilei, dar seara înnorările se vor accentua, vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Minima termică va fi de 17…18 grade Celsius.

Pe Litoral se anunţă cer senin, vânt de 6 m/s, dinspre SE şi o maximă termică de 28°C.

output_ZneYwk

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

two × two =

+ 32 = 40

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Sensul şi originea expresiei “Patul lui Procust” În cultura română, …
Corespondenta la redactie