Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

În sfârșit, un grup de țărăniști autentici încearcă să-l alunge pe Aurelian Pavelescu, brelocul PSD, de la conducerea PNȚCD. Proiectul PNȚ Maniu-Mihalache (PNȚMM)

Mai bine mai târziu decât niciodată: un grup de țărăniști autentici depune eforturi însumate pentru a-l alunga pe dubiosul Aurelian Pavelescu (devenit un soi de breloc al PSD și al tuturor penalilor politici) de la conducerea PNȚCD.

Concret, este vorba despre țărăniștii grupați în formațiunea PNȚ Maniu-Mihalache (PNȚMM), care se declară continuatori ai PNȚ și care l-au dat în judecată pe Pavelescu, acest gropar al partidului, obiectivul final fiind o fuziune între cele două facțiuni și o revenire legitimă la creștin-democrație. Candidații PNȚ Maniu-Mihalache participă la alegerile parlamentare. Amintim că Aurelian Pavelescu este principalul vinovat pentru excluderea PNȚCD din Partidul Popular European.

”PNŢ Maniu-Mihalache – PNŢMM – se declară a fi continuatorul Partidului Naţional Ţărănesc, desfiinţat de comunişti în anul 1947, format prin fuzionarea succesivă a Partidului Naţional Român din Banat cu cel din Transilvania, înainte de Marea Unire şi după aceea cu Partidul Conservator-Democrat şi cu Partidul Naţional Țărănesc Creştin Democrat, continuatorul PNȚ, reînființat sub acest nume de către Corneliu Coposu în decembrie 1989 împreună cu toţi naţional-ţărăniştii care au supravieţuit holocaustului declanșat împotriva lor de către comuniști.

Prin rolul pe care l-a jucat în realizarea idealurilor naţionale, în lupta împotriva dominaţiei străine şi a totalitarismului, PNŢ a devenit simbolul Rezistenţei Naţionale şi deţinătorul necontestat al legitimităţii democratice în ţara noastră. Aceste însuşiri îi conferă dimensiunea de reper moral al vieţii politice din România de astăzi.

Scopul principal al PNŢMM este refacerea României autentice, distrusă de orânduirea de natură criminală şi de obârşie străină, care a dăinuit între 30 Decembrie 1947 şi 22 Decembrie 1989, o Românie în continuare desfigurată prin „tranziţie” de către structurile care asigură perenitatea beneficiarilor sistemului oficial abolit.

Pentru apărarea democrației și libertăților civice, dorim redarea credibilității instituţiilor democratice ale statului, în frunte cu parlamentul, prin înnoirea reală a clasei politice, prin eliminarea elementelor politicianiste corupte, subordonate intereselor personale sau de grup, prin înlăturarea relei-credințe, a incompetenței și imposturii la nivelul exercitării funcțiilor publice. Dorim realizarea unei legislații clare, simple, ușor de înțeles și de respectat. Altfel spus, pe scurt, dorim impunerea unui comprtament moral în politică.

Dezideratul principal al nostru este împlinirea idealului naţional, respectiv unificarea României cu Republica Moldova, prin mijloace strict democratice și prin obținerea sprijinului tuturor aliaților României, în mod special din partea marilor puteri aliate, pe care trebuie să le convingem de justeţea cauzei noastre naţionale.

Scopul intern și imediat al PNŢMM este reunirea tuturor naţional ţărăniştilor într-un singur partid naţional ţărănesc, cu identitatea, doctrina şi valorile autentice naţional ţărăniste, astfel încât să fie realul continuator al PNŢ şi PNŢCD. PNŢMM va urmări fuzionarea cu PNȚCD, imediat după eliminarea de la conducerea acestuia a impostorilor străini de partid, care s-au infiltrat în PNȚCD cu scopul de a-l menţine la cote electorale infime, în interesul altor structuri şi forţe politice”.

Sursa

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie