Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

În sfârșit, un grup de țărăniști autentici încearcă să-l alunge pe Aurelian Pavelescu, brelocul PSD, de la conducerea PNȚCD. Proiectul PNȚ Maniu-Mihalache (PNȚMM)

Mai bine mai târziu decât niciodată: un grup de țărăniști autentici depune eforturi însumate pentru a-l alunga pe dubiosul Aurelian Pavelescu (devenit un soi de breloc al PSD și al tuturor penalilor politici) de la conducerea PNȚCD.

Concret, este vorba despre țărăniștii grupați în formațiunea PNȚ Maniu-Mihalache (PNȚMM), care se declară continuatori ai PNȚ și care l-au dat în judecată pe Pavelescu, acest gropar al partidului, obiectivul final fiind o fuziune între cele două facțiuni și o revenire legitimă la creștin-democrație. Candidații PNȚ Maniu-Mihalache participă la alegerile parlamentare. Amintim că Aurelian Pavelescu este principalul vinovat pentru excluderea PNȚCD din Partidul Popular European.

”PNŢ Maniu-Mihalache – PNŢMM – se declară a fi continuatorul Partidului Naţional Ţărănesc, desfiinţat de comunişti în anul 1947, format prin fuzionarea succesivă a Partidului Naţional Român din Banat cu cel din Transilvania, înainte de Marea Unire şi după aceea cu Partidul Conservator-Democrat şi cu Partidul Naţional Țărănesc Creştin Democrat, continuatorul PNȚ, reînființat sub acest nume de către Corneliu Coposu în decembrie 1989 împreună cu toţi naţional-ţărăniştii care au supravieţuit holocaustului declanșat împotriva lor de către comuniști.

Prin rolul pe care l-a jucat în realizarea idealurilor naţionale, în lupta împotriva dominaţiei străine şi a totalitarismului, PNŢ a devenit simbolul Rezistenţei Naţionale şi deţinătorul necontestat al legitimităţii democratice în ţara noastră. Aceste însuşiri îi conferă dimensiunea de reper moral al vieţii politice din România de astăzi.

Scopul principal al PNŢMM este refacerea României autentice, distrusă de orânduirea de natură criminală şi de obârşie străină, care a dăinuit între 30 Decembrie 1947 şi 22 Decembrie 1989, o Românie în continuare desfigurată prin „tranziţie” de către structurile care asigură perenitatea beneficiarilor sistemului oficial abolit.

Pentru apărarea democrației și libertăților civice, dorim redarea credibilității instituţiilor democratice ale statului, în frunte cu parlamentul, prin înnoirea reală a clasei politice, prin eliminarea elementelor politicianiste corupte, subordonate intereselor personale sau de grup, prin înlăturarea relei-credințe, a incompetenței și imposturii la nivelul exercitării funcțiilor publice. Dorim realizarea unei legislații clare, simple, ușor de înțeles și de respectat. Altfel spus, pe scurt, dorim impunerea unui comprtament moral în politică.

Dezideratul principal al nostru este împlinirea idealului naţional, respectiv unificarea României cu Republica Moldova, prin mijloace strict democratice și prin obținerea sprijinului tuturor aliaților României, în mod special din partea marilor puteri aliate, pe care trebuie să le convingem de justeţea cauzei noastre naţionale.

Scopul intern și imediat al PNŢMM este reunirea tuturor naţional ţărăniştilor într-un singur partid naţional ţărănesc, cu identitatea, doctrina şi valorile autentice naţional ţărăniste, astfel încât să fie realul continuator al PNŢ şi PNŢCD. PNŢMM va urmări fuzionarea cu PNȚCD, imediat după eliminarea de la conducerea acestuia a impostorilor străini de partid, care s-au infiltrat în PNȚCD cu scopul de a-l menţine la cote electorale infime, în interesul altor structuri şi forţe politice”.

Sursa

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

Corespondenta la redactie