Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

TOP avantaje prin care un aparat auditiv reincarcabiliti schimba in bine stilul de viata

Problemele de auz impacteaza pacientul din punct de vedere psihologic, arata cercetarilespecialistilor in domeniu. Acestuia i se reduce capacitatea de a se bucura pe deplin de viata si evita interactiunile sociale, din cauza dificultatilor sale de a intelege ceea ce i se comunica. In intampinarea acestor probleme, au aparut echipamente medicale de ultima generatie, ce schimba in bine viatapacientilor.

Este vorba de tipul de aparat auditiv reincarcabil, care a revolutionat industria medicala, prin functionalitatile sale avansate. Iata despre ce avantaje este vorba si in ce fel impacteaza stilul de viata al pacientului un astfel de aparat. 

Functioneaza timp de 19  – 24 de ore printr-o singura incarcare

Libertatea deplina de miscare este principalul avantaj cu care vine la pachet un aparat de tip reincarcabil. Autonomia de pana la 24 de ore ii va permite pacientului sa desfasoareactivitatiobisnuite, precum excursii sau plimbari lungi, fara a fi dependent de priza. Exista modele care, printr-o singura incarcare, pot functiona continuu pana la 19 ore, in timp ce alte aparate ajung chiar si pana la 24 de ore de functionare. 

Aparatul auditiv are un incarcator mobil, bazat pe tehnologia wireless

Sistemul de incarcare wireless a revolutionat si industria echipamentelor medicale, fara dar si poate. Aparatele auditive care se incarca wireless sporesc nivelul de confort al pacientului si ii oferadiscretie sporita. O incarcare rapida, de doar 30 de minute, permite 5 ore de functionare a aparatului auditiv. Kitul de incarcare mobil se incarca complet in doar 3 ore. Este usor de manipulat, de setat si de depozitat.

Se conecteaza direct la TV, radio, telefon si orice alt device cu Bluetooth

Prin tehnologia Bluetooth, aparatele auditive reincarcabile se pot conecta direct la alte dispozitive tech, pe care orice om le foloseste in viata de zi cu zi. Aparatul auditiv reincarcabil modern integreaza un transmitator inteligent 2.4 si un smart mic, care ofera acces instant la televizor, radio, telefon si nu numai. Iata, asadar, un alt avantaj prin care stilul de viata al pacientului se poate imbunatati in foarte scurt timp.

IntegreazafunctiaMyVoice, pentru confortul auditiei propriei voci

Studiile medicale de pana la aceasta ora semnaleaza deficienta pacientilor hipoacuzici de a-si recunoaste vocea, factor care contribuie semnificativ la izolarea sociala. Purtatorii aparatelor moderne reincarcabile se pot bucura de functiaMyVoice pe care aceste device-uri o integreaza. Functia permite recunoasterea vocii purtatorului si diferentierea ei de vocile altor vorbitori, un beneficiu extraordinar pentru pacienti.

Un aparat auditiv de ultima generatie are un design discret

Un alt beneficiu al evolutiei tehnologiei si al impactului pe care l-a generat in industria medicala se simte si la nivel de design. Aparatele auditive moderne, de ultima generatie, au – de regula – un design mult mai discret decat cele clasice. Ele sunt placute din punct de vedere vizual si devin accesorii pentru purtatori, fara a cauza disconfort, neplacere si intimidare. Din punct de vedere psihologic, exista multe avantaje.Aparate auditive profesionale la preturi bune: vezi oferta WeSound.ro

Aparat auditiv profesional pret bun? Unul dintre cele mai importante Centre de Protezare Auditiva din Romania, WeSound.ro itiofera consultanta gratuita si acces la cele mai moderne aparate auditive de tip reincarcabil.

Specialistii te vor asculta, te vor intelege si vor veni in intampinarea ta cu solutiileoptime. 

Date de contact:

Tel: +4031/4205378

E-mail: office@wesound.ro

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Sensul şi originea cuvântului “machiavelism” Cuvântul machiavelism, utilizat pentru a …
Corespondenta la redactie