Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Intervenţie la incendiu de anexă gospodărească în comuna Chirnogi

Un echipaj de stingere din cadrul Detaşamentului de pompieri Olteniţa a intervenit timp de aproximativ 50 de minute pentru lichidarea incendiului, evitând posibilitatea extinderii arderii.
Pompierii au acţionat eficient, lichidând incendiul în limitele găsite fiind astfel posibilă salvarea mai multor bunuri materiale în valoare de 100.000 de lei.

Incendiu casaLuni, 6 iulie a.c., ora 18.11, pompierii militari din cadrul Detaşamentului Olteniţa au fost solicitaţi să acţioneze pe raza localităţii Chirnogi, pe strada Agricultorilor, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la nivelul unei anexe gospodăreşti, proprietate individuală, aparţinând lui Gheorghe Z. La sosirea echipajului de stingere, incendiul se manifesta violent, cu flacără şi cu fum dens la nivelul întregii anexe (magazie de depozitare), pe o suprafaţă de aproximativ 50 de metri pătraţi, existând pericol de extindere la alte bunuri materiale aflate în imediata apropiere.
Purtătorul de cuvânt al ISU ”Barbu Știrbei” Călărași, plt. adj. Ștefan-Ovidiu Tătăranu, după primele cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, s-a constatat că incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric produs la nivelul unui cablu electric defect şi neizolat corespunzător.
Pompierii militari s-au deplasat la această intervenţie cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, de capacitate mărită, acţionând pentru lichidarea incendiului timp de aproximativ 50 de minute.
În urma incendiului au ars: acoperişul magaziei, construit din lemn şi acoperit cu plăci de azbociment (pe o suprafaţă de circa 50 de metri pătraţi), trei metri lineari de gard din lemn, 300 kg lemne de foc, un butoi din lemn, două uşi şi tocul unei ferestre, valoarea pagubelor fiind estimată în acest caz la suma de aproximativ 1000 de lei.
Aceeași sursă de informează că a existat pericolul ca arderea să se extindă la locuinţa proprietarului şi la alte bunuri materiale aflate în imediata vecinătate, însă pompierii militari au intervenit prompt şi au lichidat incendiul în limitele găsite, salvând bunuri materiale în valoare de aproximativ 100.000 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

− 1 = 1

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie