Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Întrebarea săptămânii : De ce insistă primarul Petre Țone să cumpere Casa Bărbulescu

În urma materialelor prezentate pe site-ul nostru despre clădirea vecină cu Muzeul Civilizației Gumelnița au venit și întrebările.
Un oltenițean dorește să știe de la cel care coordonează singur tranzacția dintre Primărie și Casa Bărbulescu, primarul Petre Țone, de ce acesta insistă să cumpere clădirea pentru că niciunul din serviciile propuse a se muta acolo nu stă în frig sau ploaie. Mai mult decât atât, suma pe care o cere proprietarul este una uriașă, ținând cont de aspectul clădirii și suprafața acesteia. Oltenițeanul îi sfătuiește pe primar, viceprimar, consilieri și pe directorul economic al Primăriei Oltenița să asigure atenție variantei negocierii unui preț bun, pentru a cumpăra clădirea ce adăpostește obiectele de arheologie, situația clădirii muzeului oltenițean fiind critică, în orice moment obiectele și persoanele angajate ale Muzeului Civilizației Oltenița putând fi evacuate din clădire.

De ceSfatul este unul îndreptățit dacă e să judecăm prin prisma faptului că banii cu care se intenționează a se  cumpăra un imobil privat nu sunt din buzunarul lui Țone, ci din banii publici.

Legat de acest subiect, oltenițeanul mai întreabă dacă există vreun interes major în spatele acestor insistențe ale primarului Petre Țone de a cumpăra Casa Bărbulescu la un preț fabulos.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

80 − 74 =

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie