Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Întrebarea săptămânii : De ce insistă primarul Petre Țone să cumpere Casa Bărbulescu

În urma materialelor prezentate pe site-ul nostru despre clădirea vecină cu Muzeul Civilizației Gumelnița au venit și întrebările.
Un oltenițean dorește să știe de la cel care coordonează singur tranzacția dintre Primărie și Casa Bărbulescu, primarul Petre Țone, de ce acesta insistă să cumpere clădirea pentru că niciunul din serviciile propuse a se muta acolo nu stă în frig sau ploaie. Mai mult decât atât, suma pe care o cere proprietarul este una uriașă, ținând cont de aspectul clădirii și suprafața acesteia. Oltenițeanul îi sfătuiește pe primar, viceprimar, consilieri și pe directorul economic al Primăriei Oltenița să asigure atenție variantei negocierii unui preț bun, pentru a cumpăra clădirea ce adăpostește obiectele de arheologie, situația clădirii muzeului oltenițean fiind critică, în orice moment obiectele și persoanele angajate ale Muzeului Civilizației Oltenița putând fi evacuate din clădire.

De ceSfatul este unul îndreptățit dacă e să judecăm prin prisma faptului că banii cu care se intenționează a se  cumpăra un imobil privat nu sunt din buzunarul lui Țone, ci din banii publici.

Legat de acest subiect, oltenițeanul mai întreabă dacă există vreun interes major în spatele acestor insistențe ale primarului Petre Țone de a cumpăra Casa Bărbulescu la un preț fabulos.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twenty + three =

− 1 = 7

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Sensul şi originea expresiei “Patul lui Procust” În cultura română, …
Corespondenta la redactie