Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Întrebarea săptămânii : Este adevărat că directoarea Elena Becheru se folosește de zugravul și de mașina liceului Bălcescu în interese private?

Mai multe persoane din apropierea directoarei Liceului ”Nicolae Bălcescu” din Oltenița au făcut cunoscut presei faptul că zidarul școlii lucrează de mai bine de o lună de zile la finisarea casei directoarei netitulare a liceului, casă ce se află în localitatea Radovanu, județul Călărași. De asemenea, surse din interiorul institutiei de învățământ spun că directoarea Elena Becheru folosește autoturismul liceului, un Logan albastru, CL 03 LWV, în scopuri personale, inclusiv pentru a transporta angajatul școlii la casa sa privată aflată în construcție spre finalizare din Radovanu.
Întrebarea unor elevi din liceu și a altor persoane care condamnă faptele directoarei așezat pe fotoliul de director politic odată cu alegerile din 2012, este dacă aceasta recunoaște că se folosește de angajatul liceului, de zugravul Laurențiu Dumitru, acest lucru însemnând, potrivit legii, un abuz în serviciu, și dacă este normal ca la treburile gospodărești și de interes personal aceasta să folosească autoturismul liceului.
De asemenea, îl întrebăm pe primarul municipiului Oltenița, Petre Țone, care susține cu vehemență această persoană, dacă este de acord cu ceea ce se petrece în acel liceu de când Becheru ocupă funcția de director, ținând cont și de alte aspecte.

Liceul Balcescu
Întrebăm pe toți factorii politici implicați în numirea directoarei dacă sunt satisfăcuți de alegerea lor, deși, se cunoaște faptul că Elena Becheru a fost numită pe o funcție unde nu a îndeplinit mai multe criterii la acea dată, în special cel legat de faptul că aceasta nu era titular al liceului și nu deținea gradul I.
Informăm organele competente că ar trebui să se sesizeze din oficiu cu privire la unele situații declanșate în instituții publice, cu privire la persoane ce sunt plătite din buzunarele cetățenilor.
Cu deplină responsabilitate și dorință de a exista un oraș civilizat și normal, o țară europeană, tragem un semnal de alarmă atât Președinției României cât și sindicatelor din învățământ, Inspectoratului Călărași, Ministerului Educației, că atâta vreme cât politicul din România se va implica total și fără a respecta niște reguli umane sau legi juridice în activitățile școlilor sau spitalelor, ori altor instituții pe care politicile în general de stânga din țara asta le doresc centralizate, atâta vreme cât implicându-se oameni politici care se află la putere în probleme ce ar trebui să fie rezolvate individual la nivel de școală sau chiar de spital (unde se implică la fel politicul) prin decizii și alegeri interne, nu vor mai exista în România nici învățământ de calitate și nici servicii medicale europene.

Intrebari_
Așteptăm răspuns din partea directoarei Becheru cu privire la această situație dacă este reală sau sunt doar zvonuri. Așteptăm din partea primarului Petre Țone, precum și din partea altor persoane care susțin în funcții cadre didactice, persoane de acest fel, un răspuns competent.
Iar dacă răzbunările personale bazate pe replici și încrederea că ”Eu sunt suținută de partidul de la putere, eu sunt susținută de primar și de inspectorat sau ministru și vă fac pe toți…vedeți voi…să vedem cine are curaj să depună dosar de director…faceți cum spun eu că altfel veți avea probleme” sunt cele care trenează viețile unor persoane dubioase, cu caracter îndoielnic și lipsite de educație sau limite în tupeu, lipsite de bun simț, iar cei care le susțin sunt de acord din motive de interes de partid sau grup, atunci înseamnă că societatea românească se află undeva în epoca primitivă, sclavagistă spre cea fanariotă, orașul și țara asta vor ajunge în cel mai scurt timp niște epave, iar regulile umane și de bun simț nu mai există ci doar mârșăvie, nedreptate, nereguli, inducerea frici asupra persoanelor nemulțumite de abuzuri, necinste și atitudini mafiote.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

17 − 17 =

+ 37 = 41

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Este corectă expresia “în principal”? În limbajul actual, expresia în …
Corespondenta la redactie