Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Întrebarea săptămânii : oltenițenii către autoritățile poliției

Câteva persoane din Oltenița  au văzut reprezentanți ai Direcției Naționale Anticorupție în vizită la Poliția Oltenița.

Oltenițenii îi întreabă pe comandantul Poliției Oltenița comisar șef George Chiru, pe purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Călărași inspector Ramona Tudor, pe inspectorul șef adjunct Ion Nicolae dar și pe inspector șef Iorga Mihai detașat temporar la Inspectoratul de Poliție al județului Călărași, ce au făcut procurorii DNA la Poliția din Oltenița săptămâna trecută.

Intrebare 1

Ținând cont de faptul că și poliția este o instituție publică, accesul la informația publică este unul permis prin lege iar acțiunile din interior nu trebuie păstrate secret, se așteaptă un răspuns din partea celor trei reprezentanți ai instituției care apără drepturile persoanei prin menținerea, asigurarea și restabilirea ordinii și securității publice, prevenirea, investigarea și descoperirea infracțiunilor și contravențiilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

sixteen − 3 =

76 − 68 =

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Sensul şi originea cuvântului “machiavelism” Cuvântul machiavelism, utilizat pentru a …
Corespondenta la redactie