Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Întrebarea săptămânii : oltenițenii către autoritățile poliției

Câteva persoane din Oltenița  au văzut reprezentanți ai Direcției Naționale Anticorupție în vizită la Poliția Oltenița.

Oltenițenii îi întreabă pe comandantul Poliției Oltenița comisar șef George Chiru, pe purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Călărași inspector Ramona Tudor, pe inspectorul șef adjunct Ion Nicolae dar și pe inspector șef Iorga Mihai detașat temporar la Inspectoratul de Poliție al județului Călărași, ce au făcut procurorii DNA la Poliția din Oltenița săptămâna trecută.

Intrebare 1

Ținând cont de faptul că și poliția este o instituție publică, accesul la informația publică este unul permis prin lege iar acțiunile din interior nu trebuie păstrate secret, se așteaptă un răspuns din partea celor trei reprezentanți ai instituției care apără drepturile persoanei prin menținerea, asigurarea și restabilirea ordinii și securității publice, prevenirea, investigarea și descoperirea infracțiunilor și contravențiilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

− 4 = 4

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie