Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Marți 30 septembrie vreme frumoasă la Oltenița

Marți, 30 septembrie, vremea se va menține frumoasă și va continua să se încălzească ușor.

Vreme caldaCerul va fi mai mult senin, cu unele înnorări noaptea în nord-estul țării, dar condițiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 de grade în Dealurile de Vest și în depresiuni și 25…26 de grade, izolat, în regiunile extracarpatice, iar cele minime se vor încadra între 5 și 13 grade, mai scăzute în depresiuni spre 1…2 grade, dar și Simpaticușor mai ridicate pe litoral, spre 15…16 grade. Dimineața și noaptea, în zonele joase, izolat, va fi ceață.

În Oltenița, vremea se va menține frumoasă și va continua să se încălzească ușor. Cerul va fi senin, iar vântul va sufla slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 25 de grade, iar cea minimă va fi de 8…10 grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 + five =

15 − = 5

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Sensul şi originea expresiei “Patul lui Procust” În cultura română, …
Corespondenta la redactie