Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Marți 30 septembrie vreme frumoasă la Oltenița

Marți, 30 septembrie, vremea se va menține frumoasă și va continua să se încălzească ușor.

Vreme caldaCerul va fi mai mult senin, cu unele înnorări noaptea în nord-estul țării, dar condițiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 de grade în Dealurile de Vest și în depresiuni și 25…26 de grade, izolat, în regiunile extracarpatice, iar cele minime se vor încadra între 5 și 13 grade, mai scăzute în depresiuni spre 1…2 grade, dar și Simpaticușor mai ridicate pe litoral, spre 15…16 grade. Dimineața și noaptea, în zonele joase, izolat, va fi ceață.

În Oltenița, vremea se va menține frumoasă și va continua să se încălzească ușor. Cerul va fi senin, iar vântul va sufla slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 25 de grade, iar cea minimă va fi de 8…10 grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

33 − = 24

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie