Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Întrebarea săptămânii : oltenițenii către primarul Petre Țone și viceprimarul Mihai Manciu

Consilierul Florian Cercel a întreabat deseori în ședințele de Consiliu Local care a fost destinația banilor dați de primăria oltenițeană anul trecut adăpostului de câini de lângă fosta Filatură de bumbac.

Intrebareeee

Consilierul PNL a cerut în mai multe ședințe justificarea banilor, cu atât mai mult cu cât la scurt timp după ce banii au fost împrăștiați, aproximativ 30 de câini de la adăpostul improvizat au fost găsiți împușcați pe un teren de vânătoare din zona localității Luica.
Oltenițenii întreabă administrația locală de ce nu i se dă fostului viceprimar Cercel nici un răspuns concret, de ce nu se face publică cheltuiala, să se arate chiar și acum după mai bine de un an ce drum au luat cei peste 70.000 de RON.

One Response to Întrebarea săptămânii : oltenițenii către primarul Petre Țone și viceprimarul Mihai Manciu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

three + three =

77 − = 76

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Sensul şi originea expresiei “Patul lui Procust” În cultura română, …
Corespondenta la redactie