Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Întrebarea săptămânii : oltenițenii către primarul Petre Țone și viceprimarul Mihai Manciu

Consilierul Florian Cercel a întreabat deseori în ședințele de Consiliu Local care a fost destinația banilor dați de primăria oltenițeană anul trecut adăpostului de câini de lângă fosta Filatură de bumbac.

Intrebareeee

Consilierul PNL a cerut în mai multe ședințe justificarea banilor, cu atât mai mult cu cât la scurt timp după ce banii au fost împrăștiați, aproximativ 30 de câini de la adăpostul improvizat au fost găsiți împușcați pe un teren de vânătoare din zona localității Luica.
Oltenițenii întreabă administrația locală de ce nu i se dă fostului viceprimar Cercel nici un răspuns concret, de ce nu se face publică cheltuiala, să se arate chiar și acum după mai bine de un an ce drum au luat cei peste 70.000 de RON.

One Response to Întrebarea săptămânii : oltenițenii către primarul Petre Țone și viceprimarul Mihai Manciu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

+ 24 = 34

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie