Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Miercuri 24 septembrie vremea se va ameliora

Miercuri, 24 septembrie 2014, vremea se va ameliora ca aspect în majoritatea zonelor, dar va fi mai rece decât în mod obișnuit la această dată.

Cabana toamnaCerul va fi variabil, cu înnorări și local ploi slabe în regiunile estice și la munte, la începutul intervalului. Vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare, în special în estul țării și zona montană. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 13 și 22 de grade, iar cele minime între 1 și 11 grade, mai scăzute în depresiunile Carpaților Orientali.Toamna

În Oltenița, vremea se va ameliora ca aspect, dar va fi răcoroasă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări la începutul zilei, iar vântul va avea intensificări temporare. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 20 de grade, iar cea minimă va fi de 6…8 grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

18 − thirteen =

− 2 = 3

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Este corectă expresia “în principal”? În limbajul actual, expresia în …
Corespondenta la redactie