Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Miercuri 24 septembrie vremea se va ameliora

Miercuri, 24 septembrie 2014, vremea se va ameliora ca aspect în majoritatea zonelor, dar va fi mai rece decât în mod obișnuit la această dată.

Cabana toamnaCerul va fi variabil, cu înnorări și local ploi slabe în regiunile estice și la munte, la începutul intervalului. Vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare, în special în estul țării și zona montană. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 13 și 22 de grade, iar cele minime între 1 și 11 grade, mai scăzute în depresiunile Carpaților Orientali.Toamna

În Oltenița, vremea se va ameliora ca aspect, dar va fi răcoroasă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări la începutul zilei, iar vântul va avea intensificări temporare. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 20 de grade, iar cea minimă va fi de 6…8 grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

+ 38 = 39

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie