Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Janette Oltenița : Toate visele pe care le făuriți să se împlinească !

Sarbatori Fericite_

Vă dorim ca toate visele pe care le făuriţi în aceste zile magice de Sărbătoare să se împlinescă iar drumul străbătut pentru realizarea lor să vă aducă bucurie în inimi, în case fericire şi belşug.  Sărbătorile de iarnă sunt puntea dintre realitate şi basm.

De Crăciun vă dorim un gând bun, vă dorim sănătate, credință și speranță, un An Nou ca în poveşti! 

Pentru toți angajații, colaboratorii, pentru oltenițeni și prieteni, La Mulți Ani !

Janette Oltenița

Craciun Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

thirteen − eight =

75 + = 84

Editorial
 • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

  Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

  Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Primarul vrea, consilierii ridică mâna: Pentru echipa de fotbal șase miliarde pe an, pentru elevii oltenițeni burse de câțiva lei

2 octombrie 2019

Primarul vrea, consilierii ridică mâna: Pentru echipa de fotbal șase miliarde pe an, pentru elevii oltenițeni burse de câțiva lei

Laura Suzeanu Primarul Petrică Țone este în continuare generos cu echipa de fotbal din spatele Asociației Club Sportiv Municipal Oltenița. Este generos, dar pe banii oltenițenilor, în timp ce profesorii care se mai încumetă să organizeze activități școlare, caută surse externe pentru premii și diplome. Deși jucătorii provin din alte zone, altele decât Oltenița, din bugetul local vor pleca din nou 150.

 • Pastila de gramatică

  Pastila de gramatică

  Expresia O.K./OK – originea şi situaţia acesteia în limba română …
Corespondenta la redactie
 • Corespondență de la NATO

  Corespondență de la NATO

  Premieră istorică la un summit aliat: NATO cere Rusiei să își retragă trupele staționate ilegal în Republica Moldova, Georgia și …Read More »